-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: SİYAHKUN
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 24 hafta önce only testosteron kullanmıştım 18 hafta kadar aktif kullanıp kür bitimine müteakip 3 hafta bekleyip pct yaptım.
PCT PROTOKOLÜM:
İlk 5 gün boyunca - 100 mg klomen 40 mg tomoksifen İlk 20 gün boyunca - 50 mg klomen 20 mg tomoksifen Son 5 gün ise - 25 mh g klomen 10 mg tomoksifen Pct yaptıktan 4 ay geçtikten sonra hormon değerlerime baktırmak istedim ve sonuç aşağıdadır.
GÖZLEMLERİM:
Total testosteron bayağı yüksek çıkmış sebebi ne olabilir? E2 ise diplerde! Ne yapılmalı bu durumda? GÜNCEL KAN TESTİM:
-
Yazan: emre_0_1
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürü bitirdim 3 hafta sonra prengly başladım günlük 500 iu 1 hafta onu kullandım 5000 lik şişe bitti sonrasında sonraki hafta pct ye başladım clomen 10 gün boyunca 100 mg tamoksifen 10 gün boyunca 20 mg olarak son 10 gün clomen 50 mg tamoksifen 10 mg kullandım ve bitirdim aradan 1 hafta geçti kan testi yaptırdım ama çıkan sonuçlarda hala lh ve fsh düzelmemiş gözüküyor ne yapmalıyım hocalarım?
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500mg (28 hafta) Boldenon 500mg (28 hafta) Npp 300mg (12 hafta) Dianabol (ilk ve son 4-5 hafta) KAN TESTLERİM:
-
Yazan: Dess
Herkese selamlar,
Kaç kürde o fiziğe sahip oluruz?
SORULARIM:
3 yıl doğal ve disiplinli bir şekilde spor yapıp sonrasında koca bir fizik isteyen, yarışmak isteyen birisi kaç kür de veya ne kadar süre ilaç kullanarak o insta da gördüklerimize dönebilir? (beslenme, antrenman vs bunların iyi olduğunu kabul edersek) Bunu başarabilmek için ilaçtan birkaç yıl hiç ayrılmamak, sürekli blast cruze yapmak mantıklı mı? tek yol bu değil diye düşünüyorum çünkü blasr cruze olayı 20 yıl önce yokmuş. enjeksiyon koekum olduğu için değil de en temiz şekilde o aşamaya nasıl geçeceğimi merak ediyorum. Tecrübelerinizi ve bildiklerinizi okumak isterim, teşekkürler herkese iyi forumlar.
-
Yazan: Fredo
Pct de Ovitrelle 250 3 gün arayla 3 kutu kullanmam gerektiği söylendi kullananlar lütfen yardımcı olabilir mi tek seferde hepsi vurulabilir mi ?
-
Yazan: semihyldrm
Merhabalar hocalarım,
10 haftalık ilk kürüm biteli 7 gün oldu bugün pct için tahlil yaptırdım sonuçlar aşağıdaki gibi. İlk pct'im olacak yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıda bilginize sunduğum veriler ışığında pct için uygun mudur şartlar?
KÜR İÇERİĞİM:
300 Testosteron Propionate 300 Masteron Propionate PLANLANDIĞIM PCT PROTOKOLÜ:
Hafta 1-2: Klomen 50 mg + Tamoksifen 40 mg Hafta 3-4: Klomen 25 mg + Tamoksifen 20 mg KAN TESTİM:
-