Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Yekhatb

Tren kürüne başlayacağım ama yorumlarınıza ihtiyacım var!

Önerilen İletiler

Yekhatb    0

Selamlar,
En son yaklaşık 1,5-2 sene önce:

  • Anapolon
  • Sustanon
  • Tren
  • Cypionate

Kürüne girmiştim. Uzun zamandır steroidi ve sporu bıraktığım için o zaman elde ettiğim tecrübelerin büyük bir kısmını hatırlayamıyorum. Bu yüzden siz kıymetli abilerim ve kardeşlerimden öneri almak istiyorum. Metabolizmam biraz yavaş, kilo almaya müsait ve yağlı bir yapım var. Özellikle bel simidi kısmında vücudum hep yağ depoluyor :D 1 aydır spora geri döndüm ve ilaç veya supplement desteği olmadan eski gücüme yaklaştım denebilir. Kas hafızam çabuk yanıt verdi yani. 

Şu an:

  • Tren Acetate
  • Testo Prop
  • Masterone

Kürüne girmeye hazırlanıyorum. Elimde CJC ve HGH Fragment peptidleri de mevcut. Kesinlikle zayıflayıp artık karın kaslarımı net görebilmek istiyorum. İlk defa kısa esterli bir küre gireceğim, bazı altın kurallar hakkında bilgi almak istiyorum.

  1. Hangi supplementleri kullanmalıyım?
  2. Beslenme nasıl olmalı?
  3. Kardiyo nasıl olmalı/olmalı mı?
  4. PPL programı ile verimli bir sonuç alabilir miyim?
  5. Kürü ne kadar sürdürmeliyim ve sonuna winstrol atarsam vücudu çok yorar mıyım?
  6. PCT nasıl olmalı ? (Elimde 2 kutu orijinal Pregnyl var geçen senelerden kalan, SKT'sine 2 yıl var) 

Gibisinden sorularım var. Teşekkür ederim. :)

@Askabar @hectordoyle @SantoR @GHOST @otopsicikedi @DeMoNhUnTeR @Emrah @rastlantisal @Rdm

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


crosfredy    271

Selam hemşerim boy, kilo, form fotoğrafı, ilaç markası ve alacağın dozajları belirtirsen daha da net cevaplar verilir.

  1. supplement şart değil fakat protein tozu tatlı krizlerinde hayatını kurtaracaktır whey protein yeterli 
  2. protein odaklı low carb 
  3. sabah aç karnına min 45 dk 15 incline 5.5 hız kardiyo + sert karın idmanı sürecini hızlandırır idmanı akşam yaparsın ikiye bölmüş olursun 
  4. evet PPL ile verim alırısın split ile de alırsın opsiyonel fikrim PPL 
  5. 10 - 12 hafta yeterli olucaktır 12. haftada treni keser sadece prop ilerliyebilirsin. winstrol eklenebilir fakat çok yoracaktır 
  6. pct için konuşmak daha erken kürü bitirir testlerini verir tahlile göre buradaki hocalarım da yardımcı olacaktır 
  7. kısa esterler haftada 3 enjekte olucak şekilde vurulur 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yekhatb    0

Çok teşekkür ederim bu kıymetli bilgiler için, özellikle 1. madde için :D 

3. maddeyi de kesinlikle uygulayacağım!

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BlaBla    16

Valla dostum benim elimde choriomon vardı deca kürüne girmiştim sonra pct sonrası askerlik falan kan verememiştim . İşin özeti bir baktım ki benim pct yalan olmuş. Decadick sıkıntısı yaşadım sonra dedim psikolojik sonra dedim yok hormonal falan uğraştım durdum.

Kısacası prenglyn sopuk zincir olduğu için son kullanma tarihinden önce gerçekten güzel muhafaza edebildin mi ? Benim gibi ezbere yapar ha tamam oldu dersin sonra bi bakarsın prenglyn bozulmuş senin pct yalan olmuş 😄 aman dikkat et bu duruma 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yekhatb    0

Teşekkür ederim uyardığın için, hep soğuk ve karanlık ortamda kaldılar. 1,5-2 seneye yakın süredir de buzdolabında duruyorlar. Geçerli midir

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BlaBla    16

Dostum 8-15 derece arası kalması lazım diye biliyorum bunun en uygun yerin yumurtalık gözüdür. Bende bunlara dikkat ettim ama bazen buzdolabı sıkıntı yaratabiliyor sen farkında olmadan karlama vs tarzı ve ısıyı istediğin gibi koruyamıyorsun. Benim başıma gelen bu oldu, sonrasında öğrendim ki gebelik testi ile çalışıp çalışmadığı öğreniliyormuş. Kür sonrası aklında bulunsun bir gebelik testi alıp kontrol et bozulup bozulmadığını

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: Elephant Castle
      Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar.
      Cjc ve ipamorelin kürüne başlamayı düşünüyorum ve flakonları satın aldım. Henüz herhangi bir hazırlık yapmadım; ürünleri soğuk zincir gerektirdikleri için buzdolabında muhafaza ediyorum. Daha önce, yaklaşık 8 yıl önce, biri bulk, diğeri definasyon amaçlı olmak üzere iki farklı kür yaptım. ( deca, testo , tren ve winstrol) Bu kürlerin arasında yaklaşık 3 ay ara verdim. Ancak kür sonrasında, özellikle PCT döneminde testosteron seviyelerinin normale dönme süreci benim için oldukça zorlayıcıydı. Duygusal dalgalanmalar ve benzeri durumlar yaşadığım için uzun süredir anabolik ürünlere ara verdim Şimdi ise doğrudan anabolik bir küre girmek yerine, 3 ay boyunca Cjc No daC ve ipamorelin kullanmayı planlıyorum. Ancak başlamadan önce, daha önce bu ürünleri kullanmış veya bu konuda deneyimi olan arkadaşların görüşlerini almak istiyorum. Özellikle günlük dozajlar, kullanım süreci ve karşılaşılabilecek olası yan etkiler hakkında bilgi edinmek istiyorum.
      Şu ana kadar herhangi bir ilaca karşı bilinen bir alerjik reaksiyon yaşamadım; ancak bu ürünlere karşı da herhangi bir reaksiyon gelişmeyeceğinin garantisi olmadığının farkındayım. Olası yan etkileri ve riskleri göz önünde bulunduruyorum. Yine de başlamadan önce, bu ürünleri daha önce deneyimlemiş kişilerin tecrübelerini ve önerilerini dinlemek istiyorum. yaş 38 kg 76 güncel şuan fizik olarak şuan hafif atletik formumdayım şuan çok fazla iri olmaktansa form tutmuş bir mens fizik yapma hedefindeyim 3 aylık peptide kürü bitince 1 ay ara verip 3 ay daha uzatmak istiyorum son 3 aylık kısımda Testestoron eklemelimiyim eklersem ne gibi bir +sı olur hedefim parçalı doğala yakın bir vücut inşa etmek.
      Şimdiden yorumlarınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

      Herkese iyi forumlar.
    • Yazan: Seco
      Hocalarım selamlar,
      İlk defa bir küre gireceğim aslında tam kür sayılmaz çünkü asıl amaç yağ yaktıktan sonra küre girmek. Toplamda bunu 30.12.2026 kadar sürdürmeyi planlıyorum. Amaç definasyon döneminde kas kaybını önleyip daha sert yağ yakabilmek %17 yağ oranları düştükten sonra da anaboliklere girmeyi düşünüyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Retatrutide - 2mg (haftalık) Tirzepatide - 2mg (haftalık) Ipamorelin + cjc1295 - 400 mcg (günlük) Igf1 lr3 - 100 mcg GH - 3iu (ekleyebilirim) KİŞİSEL VERİLERİM:
      Boy: 1.87 Kilo: 109 Yağ: %25 SORULARIM:
      GH eklersem neleri çıkartayım veya eklemem gerek? Bu toplam peptidlerin tamamı vücuduma yük olur mu? Tavsiyelerinizi söylerseniz çok sevinirim🙏🥰
    • Yazan: Kaldiras
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Haftalık 500mg only testo kullanmayı düşünüyorum yağ oranım %13 falan 20 hafta bu şekilde kullanmayı planlıyorum enjeksiyon konusu da haftada 4 veya 7 e bölerek yapaacağım dalgalanmayı ve östrojeni olabildiğince stabil tutmak için östrojenden kaynaklı sıkıntı yaşamamak için ne yapmalıyım?
      İlk kurumu ve son kurum olmayacak, ancak asla yüksek mg'lara çıkmayacağım. Planladığım kür 20 hafta sürüyor: haftalık 400 mg testosteron enanthate ve östrojeni dengede tutmak ile biraz daha anabolik etki sağlamak için haftada 250 mg primobolan kullanacağım. Enjeksiyon sıklığı olarak iki seçeneğim var: Ya haftalık dozu tek bir flakona boşaltıp 7 güne bölerek her sabah enjekte etmek ya da haftada 2 güne bölmek. Bunun dışında böbrek ve karaciğer koruyucuları kullanacağım, su tüketimime dikkat edeceğim ve günlük kardiyo rutinimde olacak. Amacım hayat boyu yapılabilecek sürdürülebilir bir kür planlaması yapmak, kan testlerimde sorun çıkmamasını ve tansiyonumun kontrol altında olmasını sağlamak. Vücuduma vereceğim zararının bilincindeyim ama bunu olabildiğince minimalde tutmak istiyorum. 
      Beslenme düzenim ise temiz bir şekilde yağlanmadan ve stabil şekilde kütle eklemek uz erine kurulu: Günlük 50 gram yağ, kilo başına 2 gram protein ve kalori hesabının kalanı karbonhidrat olacak. İlaç markası olarak ZPHC kullanmak istiyorum; çünkü daha steril ve daha sorunsuz olacağını düşünüyorum, tabii orijinal urun bulup web sitesinden doğrulayabilirsem.
      Deneyimli arkadaşlar tavsiyelerde bulunmak isterse yazarsa çok sevinirim. Ayrıca ZPHC dışında güvenebileceğim başka hangi marka ürünleri önerirsiniz? Bu sürece başlarken ilaç maliyetinin yanı sıra düzenli yaptırmam gereken kan testleri ve olası hastane/doktor masrafları için bütçemi nasıl planlamalıyım, nelere dikkat etmeliyim? (yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim)
    • Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      Ipamorelin + CJC-1295 kombinasyonunu deneyen oldu mu? Direk GH almak yerine bu kombinasyonu denemek ekonomik bir çözüm olur mu?
    • Yazan: ironform
      Merhaba arkadaşlar,
      Bir süredir Reta ve HGH Fragment kullanıyorum. HGH Fragment karın deri altı enjeksiyonları her seferinde bayağı iğne batmış acısı yaşatıyor ve bazen bölgeyi kızartıyor. Düşük dozlarda çok efektif bir peptit değil o yüzden tek enjeksiyonda 500mcg kullanıyorum, kullananların deneyimi nasıl merak ettim.

      Cevaplar için şimdiden teşekkürler.    

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp