-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Alpyld12
Merhaba arkadaşlar,
20 yaşındayım ve 12-14 hafta spor salonuna gidiyorum. Eskiden düzensiz olan spor salonu seanslarım şimdi düzenli. Bu, steroid kullanacağım ilk sefer olacak.
Şu kombinasyonu düşünüyorum:
Testosteron E Boldenone (NPP) SORULARIM:
Bu kombinasyon ilk steroid kürüm için uygun olur mu? Başka kombinasyon önerileriniz var mı? Satın alacağım ürünle ilgili olarak (satıcı Türkiye'de üretildiğini söylüyor), ürün kalitesinde problem olmadığını ve test sonuçlarını vb. belirtiyorlar. Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
-
Yazan: mamibolone
Selam hocalarım,
Önceki kürümü bitireli yaklaşık 7-8 ay oldu. Güzel bir pct süreci ile sonlandırmıştım. Yaklaşık son 3 aydır düzenli spor yapamıyorum son 1 aydır da oruç tuttuğumdan ötürü form kaybettim.
1. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. : (24 Hafta)
Testosteron 500mg (24 hafta) Npp 300mg (12 haftadan itibaren) 2. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. :
Testosteron 250mg (Son haftalarda - Sonra pct) SORULARIM:
Kürüme ekle veya çıkar dediğiniz gruplar varmıdır? Kan testi sonuçlarıma bakıldığında kür sürecime negatif etki edecek değerler hangileridir? Kan testlerimde şuraya dikkat et dediğiniz detaylar hangileridir? KAN TESTLERİM:
Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: shX648
Abiler Decadick hakkında bayadır araştırma yapıyorum fakat hala adam akıllı bi kaynak yada elle tutulur bir referansa bilgiye ratlayamadım sizin bu tarz anabolizanlar hakkında bir geçmişiniz olduğundan size sorma gereğinde bulundum
tren yada deca kaynaklı bir dick sendromunu
igf1 yada gh ile tedavi edebilirmiyiz ?
okuduğum bir iki doktor yazısında bu tarz pepdit yapılı ilaçların sertleşmeye iyi geldiğini gördüm e bu tarz dick sendromları da hormonel bozuklukdan ziyade kişinin sertleşme sorunu yaşamasıyla ilgili olduğundan böyle düşündüm yanıtlarınızı bekliyorum hocalarım. @metinav
-
Yazan: Ouzhannn
Tekrar Merhaba Abilerim Kardeşlerim,
Öncelikle durumlar Kürüm olarak söyle;
15 Hafta Tren+Testo Devam Edildi 10 Hafta Kadar Only Testo SÜREÇ:
Ve Şimdi Son olarak 10 hafta Deca+Testo Devam Etmekteyim. Yaklaşık 10 Ay toplam Kür Sürem olmuş olacak Öncelikle gelişimimi takip edip önerilerini sunan destek veren herkese teşekkür ederim ama tabi bir insan var ki iyiki tanımışım dediğim tek insan olan @Loving burak hocama burdan herşey için 7/24 saat kaç olursa olsun müsait olduğu an iletişimi hiç koparmamasından beni hep motive etmesinden sonuna kadar desteğini esirgememesinden orjinal ürün desteği ve bana çoğu doğru zannettiğim yanlışları gösterip doğru yönlendirmesinden dolayı burdan herkesin huzurunda teşekkür ediyorum resmen değişimim herkesi göreni şaşırtmakta ben bile kendime artık inanmıyorum nasıl bu hale geldim diye resmen bir kertenkeleden timsaha simdide ejderhaya dönüşüyorum kürümün sonunda ne olacağını hala daha merak ediyorum
ürün öyle bir durumda ki 3.haftaya girmek üzereyim decada ama aşırı pumptan antreman atamaz kolumu bile kaldıramaz hale geliyorum ilk girişle antreman sonu ve ortaları vucüdüm resmen 3 katı büyüyor ama pump aşırı derecede çok fena oluyor antreman çok zorlanıyorum ama bırakmak yok sonuna kadar devam
Tren Başlangıç Ve Bitiş
Ve Deca 3.Hafta Başı
-
Yazan: ibrahiw
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Aşağıda listelediğim kombinasyon için konu açmak istedim.
KÜR İÇERİĞİ:
Testosteron 500mg Boldenon 500mg Npp 300mg SORULARIM:
Daha önce bu küre giren arkadaşlar oldu mu ? Ne kadar sürdürülebilir? Uzun vade bu kombinasyonla nasıl bir planlama yapardınız? Başka bir ürün ekler miydiniz veya çıkarır mıydınız? Konuya katılım gösteren, tavsiye ve önerilerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
-