Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ibrahiw

Testosteron+boldenon+npp kürüne girmek kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

ibrahiw    5

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Aşağıda listelediğim kombinasyon için konu açmak istedim. 

KÜR İÇERİĞİ:

• Testosteron 500mg
  • Boldenon 500mg
  • Npp 300mg

SORULARIM:

1. Daha önce bu küre giren arkadaşlar oldu mu ?
  2. Ne kadar sürdürülebilir?
  3. Uzun vade bu kombinasyonla nasıl bir planlama yapardınız?
  4.  Başka bir ürün ekler miydiniz veya çıkarır mıydınız? 

Konuya katılım gösteren, tavsiye ve önerilerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sven    9

Kaçıncı kürün beklentin ne  başka bi ürün eklemeye hiç gerek yok. ilk öncellike çoğu kişide 500 test 500 bolde ostrojeni çok baskılar referans sınırı altına düşürür buda istediğin gelişimi alamanı mood düşüklüğü eklem kuruluğu vs yapar. başlayacaksan test bolde oranın 2:1 olmalı tahlilere göre yükseltimeli. ilk 8-10 hafta gibi kullanman oldukça iyi olur uzun kullanmanın manası yok çünkü nppnin avantajı kısa esteri olup hızlı bi şekilde etki etmesi uzun süreçli kullanacaksan deca daha ekonomik ve daha pratik. bence ilk kürlerinse 3ünü beraber kullanmana hiç gerek yok test bolde ile 20 28 hafta aralığında(kan tahlillerine göre) sana yeterli olacaktır ya da 10 haftalık test nppde yapabilirsin buda bi seçenek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ibrahiw    5

4. Kürüm olacak Allahın izniyle. Kandan uzun süre sonra çıkmasından dolayı ve olası bir yan etki durumunda ilacı vucuttan erken atabileyim diye nppyi tercih ettim. Bu şekilde ilk 10 hafta npp eklesem testo bolde 20/24 haftaya kadar devam edebilir miyim ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    9
ibrahiw, 1 dakika önce yazdı:

4. Kürüm olacak Allahın izniyle. Kandan uzun süre sonra çıkmasından dolayı ve olası bir yan etki durumunda ilacı vucuttan erken atabileyim diye nppyi tercih ettim. Bu şekilde ilk 10 hafta npp eklesem testo bolde 20/24 haftaya kadar devam edebilir miyim ?

evet edebilirisn kan durumuna bağlı kan değerlerin iyise 30 haftaya kadar edeblirsin dediğim gibi tahliller belirleyici. npp boldenin geç etki etmesininden dolayı çok iyi kombine oluyor. kesinlikle dostinex tarzı bi ilaç bulundur npp ne kadar kısa ester daha yan etkisiz gibi bakılsada decaya göre çok hızlı prolaktin uçuruyor ve yan etkileri çok hızlı başlıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    9
ibrahiw, Şimdi yazdı:

npp mi deca mı güzelce bir düşüneceğim. Decada nasıl bir planlama yapardın ? @sven

bolde ve decayı beraber kullanmazdım açıkcası  ikiside uzun sureli kaliteli kas inşasıi yapıyor zaten ama bazı insanlar için yararlı olabilir ozellikle artık kütle koyamayan ekstra anaboliğe ihtiyacı olan biri için. Decayı 200 300 bandında tutardım 16 24 hafta aralığında yan etki durumuna göre decayla 20 28 hafta aralığındada boldeyle devam ederdim. decanın temelde boldenden farklı olarak sana sağlayacağı  en büyük artı kesinlikle eklem desteği ve daha fazla güç kazancı.Eğer nor19lardan korkuyor yan etki görünce kaçarım diyosan npp tolere edebiliyorsan deca daha iyi bi seçenek olabilir bu arada 300npp bi tık fazla kaçabilir 200 250 bandı daha iyi nor19larla aran iyi değilse. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ibrahiw    5
sven, 8 dakika önce yazdı:

bolde ve decayı beraber kullanmazdım açıkcası  ikiside uzun sureli kaliteli kas inşasıi yapıyor zaten ama bazı insanlar için yararlı olabilir ozellikle artık kütle koyamayan ekstra anaboliğe ihtiyacı olan biri için. Decayı 200 300 bandında tutardım 16 24 hafta aralığında yan etki durumuna göre decayla 20 28 hafta aralığındada boldeyle devam ederdim. decanın temelde boldenden farklı olarak sana sağlayacağı  en büyük artı kesinlikle eklem desteği ve daha fazla güç kazancı.Eğer nor19lardan korkuyor yan etki görünce kaçarım diyosan npp tolere edebiliyorsan deca daha iyi bi seçenek olabilir bu arada 300npp bi tık fazla kaçabilir 200 250 bandı daha iyi nor19larla aran iyi değilse. 

Aram iyi değil aslında ama  npp ile hallederim gibi geliyor.  Çok sağol yorumun için.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    189

200 npp eklem rahatlıgı verir 300 güzel gelişim sağlıyor 10 hafta gibi kısa süre kullancaksan 300 derim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    40

Eğer kullanacağın boldenone gerçek dolu boldenon ise E2 sıfırlanabilir bu durumda + npp ile ereksiyon libido sorunları yaşanabilir önce vücudunun tepkisine bak dozunu belirle testo bolde ile E2 ni istediğin seviyede tuttuktan sonra gir npp hem daha az sorun yaşar daha iyi gelişirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Themech
      Merhaba arkadaşlar,
      Kan testi yaptırdım genel olarak durumumu görmek için kürde değilim şu an daha önce de yapmadım ama aklımda uzun zamandır var,  yaklaşık 6 senedir spor yapıyorum,
      Kişisel özelliklerim;
      Yaş 30  Boy; 1:89 Kilo; 100 Yağ oranı; 16/17 Testosteron testini 2 kez yaptırdım bir hafta arayla diğer sonuç da yakın değeri verdi. Ve testleri sabah aç karnına 1 haftalık cinsel perhizle verdim, Testo sonucum değer içerisinde olsa da alt sınıra yakın olduğu için moralimi bozdu, genel olarak mutsuz depresif bir ruh halim var, sizce ufak dozlarla only testosteron kullanıp değerimi yükseltmek mantıklı mı doğal döngüyü kapatmaya gerek var mı ya da doğal yollardan arttırmaya mi çalışayım? Çok kararsızım düşüncelerinizi merak ediyorum, teşekkürler şimdiden.

• Yazan: weoji0
      Merhabalar, öncelikle herkese.
      2 Aralık 2025’te ilk enjeksiyonumu oldum. İlk 2 hafta 250 mg, sonrasında 8. haftaya kadar haftalık 300 mg testo enantat kullandım + günlük 50 mg proviron kullanıyorum o zamandan beri, kürü 15–16. hafta bitireceğim. Geçen günlerde hastanede kan tahlili oldum, fotoğraf olarak kür öncesi ve sonrası bıraktım. Testi 7. haftanın sonlarında verdim. Bir de 25 mcg levotiron kullanıyorum son 4 haftadır her gün aç karna.
      İlgincime giden kısımlar şunlar:
      Kür öncesinden daha düşük T3 ve T4’e sahibim, levotiron kullanmama rağmen; düşünceme göre dozaj yetmedi. 185 cm 100 kg iken başladım küre, ilk 6 hafta beslenmem hiç değişmedi, maintenance ilerledim. Son 2 haftadır definasyondayım, belki tiroid ondan etkilenmiştir de yine de çok düşük çıktı. Şu an %18 yağ oranı civarıyım, 95.5 kg’yım aç karna. Kürden beri gücüm fena arttı, kür öncesi benchte 100 ile 5–6 atarken şimdi 120 ile 6–7 set giriyorum. Hissiyat günlük hayatta güzel, yan etki olarak sadece sivilcelenme yaşadım sırtta hafiften ama normaldir diye düşünüyorum, bir de libido çok fazla. E2 93 çıktı, ondan dolayı bugün 0.25 mg Arimidex attım. Haftalık toplam 0.5 mg Arimidex kullanacağım kür bitene kadar, zaten definasyon yaparak bitireceğim kürü. Levotiron da yetmedi diye dozajını 25 mcg’den 50 mcg’ye çıkaracağım, bir 2–3 hafta gözlemleyeceğim. Eğer bir sorun yaşamazsam, çarpıntı vesaire, 75 mcg’ye çıkaracağım, definasyondan maksimum verimi alacağım. Östrojenik hiçbir yan etki hissetmiyorum; ne göğüs hassasiyeti ne de su tutma vesaire. Belki Proviron’dandır, emin değilim. Bir de kür öncesi ve kürün 5. haftası pumplu foto bıraktım. Total testo 1232 çıktı, 300 mg için bir tık düşük geldi bana. Ben 1500+ bekliyordum fakat muhtemelen yağ oranım yüksek diye östrojene çevrildi. Bir de Proviron serbest testoyu artırınca kan testinde total testoyu bir tık düşük gösteriyor diye biliyorum.
      Sizce nasıl protokoller yapmalıyım, şu anda düşündüklerim mantıklı mıdır? Teşekkürler.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM VE FORM:

• Yazan: tahaiwnl
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki şekilde devam ediyorum ve şu an hemogram değerlerim böyle.
      KÜR İÇERİĞİM: (8 Haftadır)
      Testosteron Boldenon 250 mg SORULARIM:
      Boldenon'un düşük doz olma ihtimali var mı? Kullandığım doz itibariyle normal mi sonuçlar? KAN TESTİM:

• Yazan: BBurak
      Selam arkadaşlar,
      Bir süredir forumda aktif değildim. Bunun sebebi iş güç kovalamam, bir yandan da spor ve sınavlarımla uğraşmamdan ötürüydü. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Şu ana kadar 2 tane kür yaptım. İkinci kürüm olan cut cycle’da artık takır takır oblik gördüğüm için ve süreçten çok bunaldığım için, 6–7 hafta sonunda kısa ester ürünleri bırakıp uzun bir TRT süreci geçirdim (yaklaşık 8 hafta).
      3. kür planlamamda ise artık daha ciddi dozlarla ilerlemek ve farklı bir şeyler denemek istediğim için, daha önce hiç çıkmadığım seviyelere çıkıyorum. Benim her zaman amacım sağlığı koruyarak küçük kazanımlarla ilerlemekti. Yoğun suplement kullanımım mevcut. Yeni kür planımı aşağıya bırakıyorum, yorumlarınızı bekliyorum. Güncel kilom: 82, hedef kilom ise 95-100 civarı. Kür sürecimi gidişata kadar belirleyeceğim fakat bu bileşiklerle kafadan 20 hafta giderim.
      Haftalık İlaç Protokolüm
      Testosteron Enanthate: 600 mg Boldenon: 600 mg Deca: 300 mg Anapolon: 350 mg Proviron: 175 mg Günlük 1 tablet tamoksifen ( kan testine kadar) Kullandığım Suplementler
      Günlük 2–3 ölçek whey protein 2000 mg balık yağı Multivitamin Demir takviyesi Magnezyum Grizone Day/Night D3 + K2 Arginin with ZMA (Nutrade) Post Workout (Nutrade) Güncel Form:

• Yazan: KESKİN
      Merhabalar,
      Yeni kürümde boldenon ve dhd boldenon beraberinde var haftalık 2 ml - 2 ml şeklinde vuracağım.
      SORULARIM:
      Sizce bu ikisini aynı günde tek bir enjeksiyonda vurabilir miyim? Yoksa farklı günlere mi denk getirmeye çalışayım? KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Boldenon DHB Boldenon Tüm fikir, görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.