Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mimaroba

Primabolan + sustanon kür günlüğüm

Önerilen İletiler

Mimaroba    60

Dostlar 22 yaşıma gelmek üzereyim öncesinde 1.5 yıllık bir spor geçmişim mevcut ama ara vermem sebebi ile kendimi 3 ay içerisinde toplamak ve eski formuma kavuşmak istedim natural şekilde eski seviyeme geldim disiplinim güzel ne öğün ne antrenman aksatıyorum ve artık ilk kürümü yapmak istiyorum güncel vücut ağırlığım 73 kg boyum 185 formum önceki konularda var ama bu konuya da ekleyeceğim. Kan testlerimi haftaya gene bu konuya ekleyeceğim.

Planlamam ve sormak istediklerim şunlar öncelikle zamana yayılmış 6 aylık bir kür planlamak istiyorum.

Dozajlamalarım:

• 250 Mg sustanon
  • 200 primo

Şeklinde 5 ay boyunca bu seyirde gitmeyi planlıyorum. Son 1 ay ise sustanon yerine enanthe a geçeceğim.

kullanacağım Koruyucular:

Uzun süreli primobolan kullanmam kaynaklı prostat engellemek için Finasterid.

• Nac600
  • Omega3
  • ve diğer vitaminler

Malum önümüz yaz ayı yaz ayını pct yaparken mental açıdan yorgun geçirmek istememekteyim bu nedenle kürü yaz sonuna bitirmek ve sonbaharda pct başlamak istiyorum.

Sorularım şunlar:

1. 6 ay ilk kür için uzun bir süre midir?
  2. Primoyu aromatize olmaması ve e2 seviyelerimi yükseltmemesi kısmende testosteronun aromatize olmasını engellemesi için alıyorum, 200 mg çok düşük diyen de oldu hedeflerin doğrultusunda yeterli olacaktır diyen de sizce nasıl yapmalıyım?

IMG_6163.jpeg IMG_5985.jpeg IMG_6714.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mimaroba    60
rambo32, Bir saat önce yazdı:

Primo ve sustanon yerine test e ve bolde al yapıştır gitsin. 

Hocam biraz daha eczane ile ilerlemek istiyorum.

Büyük bir ildeyim ilaç temin etmem de pek zor değil sterilde olsa yerli üretimleri ilk kürümde kullanmak istemedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338

200 mg haftalık rimo vuracağına o paraya gainer tüket daha yol kat edersin.

• Beğen 2
  • Kaka 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hunter0745    3

Bende aynı kürdeyim.Senin düşüncende olduğum için eczane devam ettim.Başarılar pct ilaçları stoklamayı unutma :)

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    38

Eğer tren vs ağır kür geçmişin yoksa 200 primo her türlü sana fayda sağlayacaktır. Şahsen kendim o dozlarda kullanıp deneyimledim e2 yi gayet güzel dengeliyor.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mimaroba    60
TheExecutioner, 8 saat önce yazdı:

Ne güzel natural gelişim günlüğü yapıyordun nerden geldi bir anda küre girme isteği :D  

Hocam yeterli maddi imkanlara sahibim disiplinim güzel zamanının geldiğini düşündüm artık bir süredir kafamı kurcalıyordu zaten kafamda bazı sorular kaldı sadece onlara yanıt bulayım haftaya da kan testlerimi ekleyeceğim acelem yok pek ama start vermek istiyorum artık

billythekid, 9 saat önce yazdı:

Eğer tren vs ağır kür geçmişin yoksa 200 primo her türlü sana fayda sağlayacaktır. Şahsen kendim o dozlarda kullanıp deneyimledim e2 yi gayet güzel dengeliyor.

İlk kürüm olacak hocam yavaş ilerlemek istiyorum sizce 6 ay ilk kür için fazla bir süre mi dozajlamalarım konuda belirttiğim gibi yüksek değil pek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheExecutioner    148
Mimaroba, 33 dakika önce yazdı:

Hocam yeterli maddi imkanlara sahibim disiplinim güzel zamanının geldiğini düşündüm artık bir süredir kafamı kurcalıyordu zaten kafamda bazı sorular kaldı sadece onlara yanıt bulayım haftaya da kan testlerimi ekleyeceğim acelem yok pek ama start vermek istiyorum artık

Kankam uzun süre kürde kalmak uzun süre disiplin ister bunu başarabileceğini düşünüyosan bu kadar uzun tutabilirsin ama benim tavsiyem 500 testo enanthate 300 rimo şeklinde 12-14 hafta şeklinde gitmen olucaktır. 
Kür sonrası pct yaparsın veya cruise yapıp sonraki kürüne girersin 

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mimaroba    60
TheExecutioner, 13 saat önce yazdı:

Kankam uzun süre kürde kalmak uzun süre disiplin ister bunu başarabileceğini düşünüyosan bu kadar uzun tutabilirsin ama benim tavsiyem 500 testo enanthate 300 rimo şeklinde 12-14 hafta şeklinde gitmen olucaktır. 
Kür sonrası pct yaparsın veya cruise yapıp sonraki kürüne girersin 

Hocam işi biraz sürece yaymak istiyorum özelliklede sustanon kullandığım ve ilk kürüm olduğu için e2 sanırım bana yeterince sorun çıkaracaktır kontrol etmekte zorlanacağımı düşünüyorum minimum yan etki ile geçirmek kanaatindeyim bu süreci 12-14 hafta yapmayı ben de düşündüm ama 3 aylık bir kür yaparsam eğer pct sürecim yaz ayına denk gelecek yaz ayında düşük mental ve cinsel sorunlarla uğraşmak pek istemiyorum. Kan değerlerim çıktığında konuda güncelleme yapacağım. hakkımızda hayırlısı olsun tekrardan teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    38
Mimaroba, 15 saat önce yazdı:

İlk kürüm olacak hocam yavaş ilerlemek istiyorum sizce 6 ay ilk kür için fazla bir süre mi dozajlamalarım konuda belirttiğim gibi yüksek değil pek 

Dostum primo uzun sürede daha güzel sonuçlar veren bir ilaç fakat doz düşük nasıl olsa 6ay giderim diye düşünme süreç içinde kendini gözleyerek karar ver. Bende o dozlarda öyle bir sivilce sorunu yaptı ki 12 haftayı zor yaptım only testoya döndüm. Ayriyeten sustanon kullanmayı düşünüyorsun ama sana enantat tavsiye ederim. 500 susta-200 rimo başladım bir yerden sonra enantata döndüm. Çünkü sustanondaki dalgalanmalar yüzünden verim alamadım son sefer.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mimaroba    60
billythekid, 46 dakika önce yazdı:

Dostum primo uzun sürede daha güzel sonuçlar veren bir ilaç fakat doz düşük nasıl olsa 6ay giderim diye düşünme süreç içinde kendini gözleyerek karar ver. Bende o dozlarda öyle bir sivilce sorunu yaptı ki 12 haftayı zor yaptım only testoya döndüm. Ayriyeten sustanon kullanmayı düşünüyorsun ama sana enantat tavsiye ederim. 500 susta-200 rimo başladım bir yerden sonra enantata döndüm. Çünkü sustanondaki dalgalanmalar yüzünden verim alamadım son sefer.

Tavsiyeniz için teşekkürler hocam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serador    3

Hocam fiziğin süper 

Tr3n, 21.02.2024 - 23:06 yazdı:

200 mg haftalık rimo vuracağına o paraya gainer tüket daha yol kat edersin.

aynı fikirdeyim xD

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mimaroba    60
serador, 20 dakika önce yazdı:

Hocam fiziğin süper 

aynı fikirdeyim xD

Valla biyerden sonra verim alamadığımı hissedersem bırakırım ama her bünyede etkisi farklı deneyip göreceğiz artık 😁

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mimaroba    60

Hormon değerlerim karaciğer fonksiyonlarım normal serbest ve total testosteron sonuçlarım henüz çıkmadı.

Testleri sabah aç karnına 1 hafta cinsel perhiz sonrası verdim yorumlarsanız sevinirim. @rastlantisal @Askabar @Rdm @Bay-T

IMG_8506.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.271
Mimaroba, 33 dakika önce yazdı:

Hormon değerlerim karaciğer fonksiyonlarım normal serbest ve total testosteron sonuçlarım henüz çıkmadı.

Testleri sabah aç karnına 1 hafta cinsel perhiz sonrası verdim yorumlarsanız sevinirim. @rastlantisal @Askabar @Rdm 

Lh çok yüksek gelmiş muhtemelen testo düşük çıkacak. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rıza333    65

Sustanon rimobolan ilk kürse tanışma amaçlı:

4 hafta

• 250sustanon
  • 200rimobolan

Olabilir  sonrasında 500e 400 yap ve her gün enjeksiyon olacak şekilde ayarla. Yakında bunları uyguladığım bir günlük açıcam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mimaroba    60
Askabar, 1 saat önce yazdı:

Lh çok yüksek gelmiş muhtemelen testo düşük çıkacak. 

Sizce sebebi ne olabilir hocam

Mimaroba, 1 saat önce yazdı:

Testleri sabah aç karnına 1 hafta cinsel perhiz sonrası verdim yorumlarsanız sevinirim.

Serbest ve total sonuçlarımda burda hocam

IMG_8508.jpeg IMG_8506.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.057
Mimaroba, Bir saat önce yazdı:

lh anormallik var sağlıklı bi oranda değil neden öyle? 2-4 arası olmalı aslında orası?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mimaroba    60
SPECTRE, 2 dakika önce yazdı:

lh anormallik var sağlıklı bi oranda değil neden öyle? 2-4 arası olmalı aslında orası?

Hocam sertleşme ya da duygusal problemler yaşamıyorum lh bunlara mı bağlıdır bilmiyorum ama daha detaylı bir muayne olacağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.057
Mimaroba, 20 dakika önce yazdı:

Hocam sertleşme ya da duygusal problemler yaşamıyorum lh bunlara mı bağlıdır bilmiyorum ama daha detaylı bir muayne olacağım

Üroloğa gözükün bizimle sonuçları söyleyeceklerini paylaşın burada.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.271
Mimaroba, 4 saat önce yazdı:

Bence şuanki testo miktarın vucuta az geliyor o yüzden Lh yüksek vücut testo artırmak istiyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mimaroba    60
Askabar, 16 saat önce yazdı:

Bence şuanki testo miktarın vucuta az geliyor o yüzden Lh yüksek vücut testo artırmak istiyor 

Hocam eski konulardan aynı sorunları yaşayan kişilere baktım ve bazı hocalarımızın önerilerine öcelikle detaylı bir şekilde testis boyutları ve testislerin durumu için ürolojiye görüneceğim sonrasında ise hipofiz bezi ile alakalı tetkikler var ise onlara bakılması için doktor ile görüşeceğim başka hocalarımın tavsiyesi var ise dinlerim konu hakkında güncelleme yapacağım

@Askabar İyi huylu epididim kisti ve varikosel olduğu bulgusu çıktı sabahki ultrason sonuçlarımda ayrıca bulkta olmam kaynaklı fazla süt ürünü tüketiyordum bunlarda bazı bulguları yükseltmiş merak edenler için durum bu...

tarihinde Mimaroba tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mimaroba    60

Pazartesi günü kürüme start vermeyi planlıyorum sustanonlar tamam primoları toplamak kaldı geriye bir tek aklımdaki sorular şunlar

sustanon açısından en verimlisi haftada kaç enjeksiyondur haftada 2 yeterli diyenlerde var 3-4 yapanlarda

E vitamini ile enjeksiyonunda 2.5ml lik enjektör yeterli olur mu 0.5 ml sustanon 1ml evigen şeklinde

turuncu uç ile çekip tekrar turuncu uç ile vurabilir miyim farklı uç ile çekmem gerekir mi

Kalan testoyu başka bir enjektöre çektikten sonra saklama koşullarım nasıl olmalı buzdolap mı , güneş görmeyen yerde oda sıcaklığında mı

kür içi ilk kan testi için 2 ayda bir baktırmak yeterlimidir

Biraz çok soru sordum ama şimdiden teşekkürler @rastlantisal @Askabar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rıza333    65

Sustanon enjeksiyon her gün yapılsa olur ben dün itibariyle bu şekilde yapmaya başladım 

5ml enjektör

Çektiğin uçla vurmaktan daha iyi  turuncu uç bacak için  kalça yeşil yada siyah 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: achilless
      Herkese Merhabalar,
      Çok uzun süredir kullandığım için doğal döngünün düzelebileceğinden emin değildim, bırakma yolunda kararlılığımı sarsmaya çalışan doktorlar da oldu. Ancak ben kararımı vermiştim, artık en azından bir "mola" vermem lazımdı.
      SÜREÇ HAKKINDA BİLGİLER:
      25 yaşındayım 4.5 senedir her 10 günde bir 250 mg olmak üzere sustanon kullandım. (TRT dozunun biraz üstünü hedefledim) Açıkçası başlamak için sporu bahane etmiştim ancak daha sonrasında hissiyatı iyi geldiği için devam ettim. 25 Ocak 2025 tarihinde son enjeksiyonumu oldum. 14 Mart tarihine kadar her hafta 5000-6000 ünite civarı hcg kullandım. (1 kutu pregnyl veya ovitrelle)  17 Mart tarihinde Klomen 50 mg ve Tamoxifen 10 mg kullanarak PCT sürecine başladım. KULLANILAN ÜRÜNLER:
      50 mg Klomen & 10 mg Tamoxifen 15 mg Zinc  Korean Red Ginseng Omega 3-6-9 Bugün PCT'de 18. günüm ve tahlil sonuçlarımı sizlerle paylaşıyorum. Total ve Serbest Testosteron sonuçları henüz çıkmadı, onları da paylaşıyor olacağım. Total testosteron sonucum çıkmış, biraz düşük ama LH ile doğru orantılı gibi geldi. FSH seviyesi gayet iyi, LH da yakında onu yakalar diye tahmin ediyorum.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Görüşlerinize, önerilerinize ve yorumlarınıza açığım.  
    • Yazan: eskiobez22
      Herkese selam, iyi forumlar.
      KÜR İÇERİĞİM:
      RAD 140 GW501516 YOHIMBINE Kürüme bir de haftalık 500mg sustanon eklemeyi düşünüyorum.
      SORULARIM:
      İlk 4 haftadan sonra da only testo şeklinde sürdürmeyi planlıyorum sizce mantıklı mı? Ve başka önerileniz olur mu? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Düzenli power geçmişim var 1.95 boy 130 kg (15 kgsi bazı özel nedenlerden dolayı son 3-4 ayda bilerek alında ama bulk gibi değil yağlı) %27 yağ oranına sahibim Hafif jinekomasti var çok belli olmuyor ama artsın da istemiyorum Destek olursanız çok sevinirim.
    • Yazan: Badid4646
      Merhabalar Dostlar abiler,
      Kür Maceramı sizlere anlatmak istiyorum bilgi tavsiye anlık müdahale almak için yaşım küre girmek için uygun 27 yaşındayım yoğun bir iş hayatım var geç hafta vardiyalı çalışıyorum değişiyor sporda ki 4 Ayımda küre girmeye karar verdim çocukluk arkadaşım yarışmacı her konuda ondan taktik aldığım gibi ilaçları da ondan temin aldım.
      Haftalık olarak 300testestero 300rimobolon 300 masteron kullanıyorum günlük 30ml oxandrolon winstrol atıyorum bugün itibari ile bitti fakat istediğim gibi gitmediği için arkadaşıma danışmadan Salı ve perşembe günlerine 1ml Testo ekledim kızdı “reseptörleri kapatırsın” gibi cümle kullandı. Kötü bir beslenme her gün alkol alan biri olarak 88kilo başladığım sporda ve kürde 75kiloyum şuan vücud hatlarım belirginleşmeye başladı baklavalar çıktı meydana aslında süreç iyi ama yavaş ilerliyor spor salonunda artık 7 Hafta olmuş daha tam bir şeyler yok gibi cümleler duymaya başladım biraz psikolojim bozuldu
      Extra olarak clenbeterol kullandım bir süre iki kere hastanelik oldum çarpıntıdan gerçekten az birşey değil saatlerce ve gece uyutmadığı için bıraktım geri verdim ilacı 
      Kullandığım takviyeler koruyucular:
      Omega3 D3 Çinko Magnesyum Liv52 Başka bir arkadaştan Ecopirin aldım kullan diye arkadaşım kızdı senin kalp hastalığın mı var kafana göre bir şeyler ekleme diye. Gelelim aldığım yan etkilere gücüm tam anlamıyla artmadığı için ve verdiğim kan testinde ilaçların %50 olduğuna karar verdim. Sağ omzum ve arka kısmında akneler çıkmaya başladı ve 27yıllık hayatımda belki 3ayda bir mastürbasyon yapan bir olarak 5 yılda yaptığımı neredeyse 4hafta içinde yaptım Buda ayrı bir konu aslında yapıp pişman olma Testo düşürme gibi triplere giriyorum. Göğüs kısmında acayip şekilde kaşınma başladı armidex Önedi bir kere attım direk geçti geçtiyse kullanma artık dedi.
      Extra olarak kendim araştırıp aldığım tavsiyeler üzerine kiraz sağı mısır püsküllü aldım kaynatıp içiyorum her gün gayet etkili ödem ve su atma açısından öneririm biraz uzun oldu 4aylık before after fotoğraflarımı atıyorum ve kan testlerini bilgili tecrübeli arkadaşları yardımcı olursa sevinirim her konuda.
      ÖNCESİ VE SONRASI:

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: ryuk
      Arkadaşlar Merhaba,
      Ben neredeyse 10 yıl önce bilinçsiz bir şekilde 12 hafta boyunca sustanon, primobolan kürü yapmıştım. Haftada birer tane en düşük dozajlı ampulden yaptırıyordum. Sonra antrenmanlara uzun süre ara verdim ve yaptığım zaman da düzenli yapmadım. Kür sonrası pct ve kan testi vs de yaptırmamıştım. Son 4-5 aydır çok disiplinli antrenman ve beslenme programı uyguluyorum. Günlük almam gereken tüm makroları gramı gramına hesaplıyorum ve haftada 4 gün sağlam antrenman yapıyorum ancak bu disipline bu çalışmaya göre gelişim çok çok az oldu.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Total testosteron 340 ng Serbest Testtosteron: 8.78 Ng LH 1,43 (Ref altında) LDL: 155 Mg (Yüksek) HDL: 39.4 Mg (Düşük) DÖKÜMANTASYON:

KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 32 Boy: 177 Kilo: 80 Daha önce çok kolay forma girerdim son zamanlarda forma giremiyorum. Ben de testosteron seviyemin düşük olduğunu anlayarak bugün gidip test yaptırdım. 10 yıl önce yaptığım kür yüzünden pct yapmadığım için hormonlarım baskılanıyor olabilir mi?  . Katılıyor musunuz bu yoruma sizlerin değerli yorumlarınızı çok merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım? Doktorumla henüz görüşmedim haftaya görüşeceğim. 
    • Yazan: Mehmet96
      Herkese selam dostlar,
      Daha önce 2 kür geçmişim var. En son kürümü 5 yıl önce yapmıştım sarms geçmişim hiç olmamıştı. Kendim planladığım 6 Aylık kürüme bugün başladım. Hedefim aynı kiloda kalıp yağ oranımı 10’lu seviyelere getirmek. Haftalık 400 testo enanthe, 200 masteron, 200 primobolon 30 hafta boyunca sabit gidicem. Eğer ilerleyen zamanlarda tatmin etmezse 600-300-300 yapıcam. Extra olarak İlk 50 gün, günlük 20 mg ligandrol ekledim. Ligandrol ekleme sebebim toparlanmanın hızlanması ve eklemlerimi güçlendirmek için. Kilom ve istediğim etki yüksek olduğu için 10 mg az gelir diye direk 20 mg ile başladım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaşım 29 boyum 178 cm kilom 90 Ligandrol bitmesine yakın 2 tane sarms ekliycem. Kafamda 2 tane seçenek var. Eğer çok bi hacimlenme ve güç artışı olmazsa 50 ile 100 gün arasına rad-140 ve mk-677 ekliycem. Eğer büyüme güzel ilerlerse yağ oranımı arttırmak istemiyorum bu yüzden rad 140 ve mk-677 kullanmıycam yerine cardarin ve sr9009 ekliycem. Son 60 gün 50 mg anavar ile kürümü tamamlıycam. Pharmaqo (ingilterenin yerli üretim bir ilacı) markasından 3 kutu mix ilaç sipariş ettim her kutunun 1 ml içerisinde 200 testo enanthe, 100 masteron enanthe, 100 primobolon enanthe var. Pazartesi ve perşembe 1ml-1ml olacak şekilde 2 enjeksiyon yapıyorum. Kahvaltıdan sonra her gün 2 tane 10 mg ligandrolu tek seferde alıyorum.
      Haftada minimum 6 gün antrenman yapıyorum. Umarım bu ligandrol toparlanmayı gerçekten hızlandırıyordur. Antrenmanlarım 2 bölge ve yorucu geçiyor. Her antrenmanımın sonuna 4 set squat ve 4 set dumbell goblet squat ekledim. Sabahları erkenden spora gittiğim için kardiyo yapamıyorum çünkü spordan direk işe geçiyorum. Haftada 1 gün izinliyim o gün içerisinde 2 saat kardiyo yada 2 saat ölümüne bacak çalışıyorum. (Hala bacaklarım zayıf)
      İLAÇ RAKAMLARI:
      Pharmaqo 1 kutu mix 60 £, ben haftalık 2 ml vuracağım için 5 hafta gidiyor. Sarmsların hepsi 50 £ diyebilirim kimisi 5 lira aşağı kimisi 5 lira yukarı. Bütün kürdeki ilaçların bana maliyeti aşağıdaki gibidir. 6 Kutu mix 360 £, 1 kutu ligandrol 50 £, 1 kutu rad-140 50 £, 1 kutu mk-677 50 £, 1 kutu anavar 65 £ Toplamda 575 £ gibi fiyat ortalaması. Pct ilaçlarını türkiyeden eczaneden alıcam. Burdaki eczaneler satmıyor. İlaç satıcılarında var ama pct ilaçlarını eczane ürünü kullanmak istiyorum. Hcg türkiyede bulamadığım için burdan alıcam 5000 iu 1 kutusu 35 £.
      Beslenmem;
      5 Tam yumurta yarım kase yogurt 50 gr ceviz 300 gr tavuk şiş 200 gr yağsız koyun şiş 250 gr pirinç 1 ölçek optimum whey 50 gr zeytinyağı ortalama 30-35 gr tuz su tüketimim minumum 3 litre bazen 5 litreye bile çıkıyorum Bugün ilk antrenmandan önce aç karnına soğuk fotoğraflarım bunlar. Kendimi kastığım ve kasmadığım hallerim.
      Her ay bu gönderiyi güncelliycem.
      GÜNCEL FORMUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.