Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

OnurEge

Üye
  • İçerik sayısı

    34
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

OnurEge Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Boldenon + sustanon

    Boldenonu en az kac mg almaliyim ? Haftada 500 mg sustanon yeterli herhalde. Yanina önerebilecegin baska ilac varmi. Makroları ne kadar almami önerirsin ? Birde kürü kac hafta tutayim bu 4 haftanin uzerine bir 16 hafta boldenon + susta dusunuyordumda 12 haftadan sonra sustanon etkisi azaliyorsa geriye kalan 8 haftayi neyle doldurayim.
  2. Boldenon + sustanon

    Tamamdir. Tesekkur ediyorum.
  3. Boldenon + sustanon

    Eczaneden ,orjinal aliyorum. Kürü 20 hafta yapmayi dusunuyorum boldenondan dolayi. Beslenmem 200 gr protein 500-600gr karbonhidrat aliyorum. Haftada 4-5 gun calisiyorum. Cok siddetli calistigim soylenemez ama kesinlikle siddetli calisip adeleye hasar veriyorum. uyku duzenim pek iyi degil. 1 gibi yatiyorum 6-7 saat uyuyorum. Calsmama durumuna gelince... 4 ay onceki sustanonda 500 mg. Kan tahlilinde total test. 36 serbest test. 450 ydi ancak genede etkisi yok denicek kadar azdi .sustanon kullanmayi birakincada dis gorunusumden hicbirsey kaybetmedim. Kuculme vs hic olmadi. kullanirken Yan etkide yasamadim.(arasira ereksiyon sadece) bu yuzden yanina bir anabolik eklemeye karar verdim ve boldenon tavsiyesini aldim.
  4. Boldenon + sustanon

    Merhabalar... 4 ay önce 10 hafta 500 mg sustanon kullanmistim ve nerdeyse hic yararini görmemistim. Korona dolayisiyla birakmak zorunda kaldim. Pct de en ufak bir sikinti yasamadim. Suan 85 kg yim yag oranim 15-16 gibi. Salonlarin acilmasiyla tekrar baslama karari aldim. Mayis ayinin sonlarina dogru küre basladim. ilk 2 hafta 200mg rimo 200 mg sustanon kullandim. 3. Ve 4. Hafta rimobolani kestim ve 750 mg sustaonla devam ettim. 1. Hafta = 200 mg rimo + 500mg sustanon 2. Hafta = 200 mg rimo + 500mg sustanon 3. Hafta = 750mg sustanon 4. Hafta = 750 mg sustanon Suan 5. Haftadayim Boldenone temin ettim. kac mg sustanon ve boldenon kullanmaliyim ? Boldenon yanina sustanon olur mu ? Not: Bünyem degisik bir sekilde tum ilaclardan cook az etki aliyor yada almiyor(sustanon gibi). Ayni sekilde yan etkide görmüyorum. (Sadece steroidlerde degil lustral, ritalin ve concerta gibi agar ilaclardanda etki almiyorum.) boldenonu 300 mg kullansam etkisini görür müyüm yoksa hafif mi kalir ? Ilclarin etkisini arttirmak icin ne yapmaliyim ? Yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler...
  5. Sustanon kan tahlili yardim

    Antreman siddetini birazdaha arttirayim bakalim ne olucak. Birde ilacin vücud ile uyumu diye birsey var diyorlar. Reseptor sayilari fln. Onlarla alakasi olabilir mi ?
  6. Sustanon kan tahlili yardim

    4000 kalori 250 gr protein 600 gr karbi EN AZ yemin ederim calismiyor ya.
  7. Sustanon kan tahlili yardim

    Ilk kurum birde varya. Daha once bi rimobolan kullanmistim 5 hafta 200 mg. Rbc uzerinde bisey denemistim. 2-3 hafta sonra girdim bu kure onun disinda antibiyotik bile kullanmadim. Haftada 160 lira gelirim var zaten 60 tlsini ona veriyorum. Deysin bare ya yardim edin lutfen
  8. Sustanon kan tahlili yardim

    Ikinizde haklisnizda meme ucunda kasinti baslqmisti. Heryerim kasiniyordu. Huzursuzdum. Ondan aldim
  9. Sustanon kan tahlili yardim

    Valla reis enjeksiyon gunleri 1 arimidex aliyorum. Ilactan verim 0 500 mg sustanon haftada orjinal verim 00000 gram belirti yok. 5. Haftamdatim allah icin ya. Sinir oldum birisi yardim etsin nerde hata yapiyorum. Libido ayni. Guc kuvvet 0. Iyilesme suresi hizlanmasi yok. Antremanlarda ayni sekilde yoruluyorum. Serbest testosteron 450 hic calisma belirtisi yok ya yardim edin. Kilo desen fark yok. Serbest testoya yapicagim bisey mi var. Allah icin parami bildigin cope atiyorum
  10. Sustanon kan tahlili yardim

    Reis birsey sorucam. Simdi serbest testosteron degerleri geldide. normal aralik 11-50 benimki 452 normal mii?
  11. Sustanon kan tahlili yardim

    Tamamdir. Sagolasin
  12. Sustanon kan tahlili yardim

    Reis arimidex aldimda. Gunde ne kadar kullanayim dozaj nasil olmali.
  13. Sustanon kan tahlili yardim

    Istanbuldayim. Simdi ilac depolarindan bi tanidiga sordurucamda beni endiselendiren hadise gecen hafta oldu. Sustanonu vs herseyi veren eczanem vardi gecen gittim arimidex almaya. Normalde verir diyalogumuzda var bu konuda arimidex icin. Kardesim yeni bildirge geldi artik hormon ilaclarini veremiyoruz Kontrol altina almislar dedi. Arimidex ve nolvadexi de kanser hastalafina yetissin diye sinirladiklarinj soyleyince ben bi korktum. Sonra baska eczaneden sustanon aldim o eczaneye sordum piyasada yok. Getirtmeiyoruz dediler. Bildiginiz yer varmi ?
  14. Sustanon kan tahlili yardim

    Insallah oyledir. Gelecek aya baktirayim Tesekkurler yardimin jcjn
  15. Sustanon kan tahlili yardim

    Evet boyle bi durum vardida ast degerleri flnda kotu cikti ya ondan bi suphelendim neu da kotu cikti yuksek yani Ilacla bunye arasinda bisey olabilir siye dusunudm

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×