-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Sporda 4. ayım ve kabızlık yaşamaya başladım değerli bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum
Oluşturan:
mehmet55588, in Sağlık Sorunları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: alibaba9
Merhaba herkese,
Kendim için ayrı bir topic de açayım dedim. Kendi adıma motivasyon kaynağı olur belki.
SÜREÇ VE BANA DAİR:
43 yaşındayım. Bir spor geçmişim yok. Peptid konuları dolayısı ile forum ile tanıştım. 2-3 aydır reta kullanıyorum. KULLANIM DETAYLARI:
Şu an çin retasında haftalık 2mg+1mg parçalı şekilde devam ediyorum. Fazlası çok fazla sindirim sorunu yapıyor (ishal, kusma, karın ağrısı vs. yaşadım geçmişte) Başka boş markalar yüzünden de vakit kaybettim 1 ay kadar. 104kg ile başlamıştım. Şu an 96kg. %27.8 yağ oranı veriyor xioami tartı.. Kilo nedeniyle klasik insulin direnci var zaten. Bir de sedef hastasıyım. anksiyete de var yıllardır dalgalı olarak. Direnç antrenmanlarıyla tanıştım ilk olarak, @Fuhrerhocanın da tavsiyesiyle. SUPPLEEMENT DETAYLARI:
omega-3 d3k2 mag. bisglisinat. B complex NAC Glisin GÜNE DAİR SONUÇ:
Kilo vermem yavaşladı reta'ya rağmen. Resimleri de ekledim. Yan Simit, göbek ve kalça yağ birikimi. jinekomasti zaten klasik. Bu yaştan sonra ne yapılabilir artık? Nasıl bir yol izlemek lazım, tecrübeli arkadaşlardan tavsiye ve yardımlara açığım. Amaç fiziksel sağlığı arttırmak, yağ yakmak ve biraz daha düzgün eril bir fiziğe sahip olmak diyebilirim.
Herkese sağlık ve huzur diliyorum.
-
Yazan: BBurak
Herkese selamlar arkadaşlar 8-10 hafta sürmesini planladığım diyet sürecimi sizlerle paylaşmak istedim. Sürece elimdeki ilaçlarla devam edeceğim için kür planlaması size biraz garip gelecektir, açıkçası şuan yeni bir ilaç planlaması ya da masrafa girmek istemediğim için halihazırda kullandığım ilaçlarla yapacağım. Her türlü yorum, öneri, görüş, fikir açığım.
İlaç planlamam(hepsi uzun ester):
500 testosteron 250 deca 250 boldenon 1 tablet proviron (günlük 1 tablet fakat kuruluk ve libido durumuma göre 2 tablete çıkaracağım) Beslenmem (1800 kalori):
195 gr karb 187 protein 25 yağ Suplementlerim:
Deve dikeni 2 tablet Cranberry 2 tablet Nutraxin vitamin 2 tablet Nutraxin magnezyum 1 tablet D3K2 5000İU Balık yağı 2 kapsül Nutrade arjinin 10 gram Nutrade post workout 20 gram Ssn creatine 10 gram Antrenman planım haftada 4-5 gün torso-limb ya da p/p/l tarzında olacak tam olarak karar veremedim, sürece yarın başlayacağım. Sabah aç karnına 1 saat antrenman sonrası yarım saat liss kardiyo ile süreci sürdüreceğim. Birazdan güncel formumu ekleyeceğim, forumdan ve bu süreçlerden o kadar uzağım ki çok heyecanlıyım. Elimdeki ilaçlar bitince ve yağ oranım iyice aşağılara düşünce yağ yakımı ve su atımı için spesifik ilaçları sürece ekleyebilirim.
Herkese selam olsun.
-
Yazan: kadirrr
Herkese merhaba,
183 cm boyunda, 63 kiloda ektomorf vücut tipine sahibim. 3 yıldan fazla spor geçmişim var. Bunun yanında boks, yüzme ve futbol gibi farklı branşlarla da ilgilendim. Bildiğim kadarıyla herhangi bir sağlık problemim olmamasına rağmen kilomu istediğim 70-75 kilo seviyelerine çıkaramıyorum.
09.00-18.00 arası çalışıyorum, eve de yaklaşık 19.30’da gidiyorum. Mesai saatlerinde bir ana öğün yiyebiliyorum. Öğle yemeğimi 250gr kremalı tavuk yanına da makarna ya da patates şeklinde yiyorum. İş çıkışında 50 gram kaju, badem veya fıstık yiyip süt içiyorum. Antrenmandan sonra da akşam yemeği yiyorum ve bir shake ile tamamlıyorum. Antrenmanımı da genellikle 20.30 civarında bitiriyorum.
Kabaca hesapladığımda öğle yemeğim 700-900 kalori, kuruyemiş ve süt 450-600 kalori, akşam yemeğim 700-900 kalori, shake ise içeriğine göre 500-700 kalori civarında oluyor. Günlük yaklaşık 2.400-3.100 kalori arasında alıyorum.
Ek olarak whey, kreatin, omega-3, D vitamini, magnezyum gibi takviyeler de kullanıyorum. Bu şartlarda uzun zaman çabalamış olmama rağmen doğal olarak istediğim sonucu alamıyorum. Steroid, peptid ve SARM konularını da az çok biliyorum ve uzun süredir ilerleyemediğim için zaman zaman bunları da düşünüyorum.
Benzer durumu yaşamış olup kilo almayı başaranların tavsiyelerini ve deneyimlerine ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim 🙏
-
Yazan: crazymero
Selamlar, Sopharma Clenbuterol kullanan tecrübe eden birisi var mıdır? Yağ oranım %25, boy 1.90 kilo 120. Dozaj ayarlaması konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
-
