Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

anabolikadam

Üye
  • İçerik sayısı

    182
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

anabolikadam kullanıcısının son zaferi 15 Mart

anabolikadam en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

73 Mükemmel

anabolikadam Hakkında

  • Yaş 23
  • Derece
    Uzman
  • Doğum Günü 10-03-2001

Platform İstatistikleri

  • Yaş 23
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Yardımcı olmak için buradayım. </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 23
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

507 profil görüntüleme
  1. DHT türevi bir ilacı testosterone almadan nasıl kombine bir şekilde kullanabiliyorsun? Proviron ile mi destekliyorsun?
  2. Ekstra olarak anabolik yada testosterone kullanmadan mı bu ilaçları kullanıyorsun?
  3. Daha önce hiç küre girmeyen birisi için değerler sizce nasıl?

    Doktorun levotiroksin (levitron) ilacını bu değerlere göre kaç mg doz yazdı? Kaç günde bir?
  4. Devlet hastanesinde kan testi yaptırma yöntemleri nelerdir?

    Yaptığım taktiği anlatacağım... Ürolojiden randevu al, devlet hastanelerinde genelde çok işkillenmiyorlar. Derdini anlat dediklerinde hocaya bizzat "erekte olmakta güçlük çekiyorum, tam erekte çok geç oluyorum ve erekte seviyemi koruyamıyorum çok kısa sürüyor" diyerek bizzat doktorun "hormon testi isteyelim" demesiyle beraber bi' "oh" çekebilirsin. Ardından test sonuçlarını kontrol ettirmek istersen (e-nabız üzerinden kendinde bakabilirsin ancak gitmek istiyorsan da senin kararın) bir diğer hafta sana tarih veriyorlar. Gidip kontrol ettirdiğinde hiçbir şeyin yok diyip "psikolojik" diyebilir. Ek olarak sana reçete ile "tadalafil" yazabilir. Sonra gidip "tamam hocam... çok sağ olun" diyerek devam et ve o reçeteyi evde çöpe at
  5. Tamoxifen pct için olmazsa olmaz mıdır?

    %100 olmazsa olmaz değildir. Tamoxsifen diğer Arimidex (anastrozol), Aromasin (ekzemestan) gibi östrojen inhibitörü değil aksine seçici östrojen reseptör modülüdür. İkisinin arasındaki en büyük fark budur. Östrojeni düşürmek için östrojen inhibitörü kullanırken, yan etkilerden korunmak ve meme ucu hassasiyeti gibi seni rahatsız eden, jinekomasti oluşumu riski olan kişilerde önleyici olarak Tamoxsifen kullanılır. Kısaca östrojeni bloke eder. Yani östrojeni düşürmek için kullanmaktan yana eğer bir yan etkin var ise bu yan etkiyi yok etmek, indirgemek için alınabilir. Her kişide de %100 yan etki olacak diye bir sonuç yok. Aksine östrojen üst sınırın üstüne çıksa bile yan etki görmediğin taktirde bu ilacı kullanmayabilirsin yani bo sonuçla "benim açımdan" olmazsa olmaz değildir. Fikirler değişebilir, bir hocamız, bir arkadaşımız çıkar "ona göre" olmazsa olmazdır. Ancak yine de bu yan etkileri yaşamamak adına yan etki görmeden de önlem için kullanan arkadaşlarımızda var.
  6. Ben şahsi olarak bu yaşta çocukların adam akıllı bu denli empati kurabilip, kendi sağlıklarının düşüneceğini hele ki bu dönemde hiç zannetmiyorum. Ancak elbette her çocuğu aynı kefene koymakta olmaz. En iyisini sen bilirsin ancak ilk önce bence ortamını yani çevresini değiştirmeli. Ortam ve çevre çok önemli. Aynı zamanda sosyal medyayı sık kullanıyorsa maalesef daha da zor durumu.
  7. Şöyle küçük bir bilgi ver güzel kardeşimize: Neden küçük yaşlı kişiler alkol içemez? Çünkü çok düşük dozda kalp krizi geçirebilirler. Neden küçük çocuklar aspirin dahi' içerken risk taşır? Çünkü ölümcül olan "reye" sendromu geçirebilirler. Ancak yaş ilerledikçe beden yaşı da artar. Aynı ergenlik öncesi ve sonrası gibi. İşte sen bu yüzden erken yaşta bunları kullanırsan, benim yaşımda kullandığın anabolizanlara kıyasla benim yaşımda mutlu olabilecek iken, hastanelerde gezeceksin. Çünkü vücudun bir "BEBEK".
  8. Doğal test sonuçlarım nasıl yorumlayabilir misiniz?

    Kan tahlilin doğala göre normal. Normal bizim gibi bireyler çerçevesinde kan tahlillerinde bir sakınca yok. Total testosterone yaşına göre biraz düşük kalmış diyebilirim ancak 1-2 ay sonra tekrar kan verdiğinde büyük ihtimalle yükselecektir. Kan tahlili öncesinde cinsel perhiz yapmayıp yada iyi bir uyku çekmeyip tahlil verdiğin için böyle olmuş olabilir. Ekstra baktığımda karaciğerlerinde bir sakınca görünmüyor. Aynı şekilde böbreklerin için ancak B12 vitaminin düşük. Referans aralığına bakıyoruz normalde fakat B12 vitamini diplere (alt referans değerine) yaklaştığında B12 takviyesi yazabiliyor doktorlar. Sana önerim "doktoruna söyleyerek" ek B12 takviyesi alman. Bunun için birden fazla ilaç var (örn. apikobal) ki 1 gram aldığın B12 vitamini seni bi' haliyle götürecektir. Kreatin kinaz (CK) sonuçları sporcularda hipertrofi esnasında yükselen bir değer. O yüzden çok önemli değil, genel olarak kötü bir durumun yok
  9. Tsh kapatmadan tiromel kullanımı nasıl olmalı?

    Konuyu biraz hortlatacağız ancak merak ettim dostum. Kan tahlili verdin mi? Eğer verdiysen TSH durumun ne seviyelerde bu günlük aldığın 2x triyodotironin (tiromel) ile beraber?
  10. Aşırı derecede terleme sorunum var ne yapmalıyım?

    Güncelleme: Herkese uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba. Tiroitlerim icin farkli bir sehire gittim ve o sehir icerisinde ozel bir hastaneye gecis yaptim. Bu durumlar devam ediyorken tam tamina 1 ay diyette kalarak, diyete devam ettim. İki (2) gun oncesinde ise doktora direkt gittim, dahiliye poliklinigine. Onceki tum durumlari anlattim, TSH degerimin yuksek oldugunu (kan tahlilinde gordu) ve ultrasonda nodul cikarak klinik olarak asiri terlemem olup, yuzumde kizariklik/kuruluk oldugunu beyan ettim. Bu degerlere ve aciklamalarina gore "subklinik hipertroidi" oldugumu soyledi ve ilaca endike olmadigimi ekledi. Ancak klinik olarak asiri terlemem oldugu icin dusuk dozda T4 baslayabildigimizi ve bende de deneyebilecegimizi soyledi. Ardindan tekrardan benden kan tahlili ve US (ultrason) istedi. Ozel hastane oldugu icin hemen cikti. Ultrasona gore tiroitlerimde birden fazla ici sivi dolu nodul oldugunu, en buyugunun sag lobta olup 4nm boyutunda oldugunu soyledi. Birden fazla oldugu icin 6 ayda 1 olmak uzere ultrason ile kontrol takibi verdi. Eger buyumuyorsa bir sey olmadigini, eger buyuyorsa da yine takip edilmeli dedi. Sira ise kan tahliline geldi. Ben doktorun kapisinin ardinda "acaba kac miligram yazacak" diye tahminde bulunmaya calisirken ikinci sok geldi bana. Bir anda TSH degerim 6-7 aydir dusmuyorken 3.33 degerine dusmus. Sadece 1 aylik diyetle beraberinde tiroit uyarici hormonum yerine gemis ekstra karaciger degerlerimde bir haylice dusmus. Megersem ilacin kendisi diyetmis. Herseyi yaptim derken diyet ve az yemek isimi cozdu. Sadece 1800-2000 kalori arasi beslenmemle beraber bu sorunu atlattim. Ekstra olarak terlememin fizyolojik olup botoks tarzi gecici cozumlerle gecirebilecegini yada dermatologa gidip derinlemesine inceletebilecegini soyledi. Tiroit mucadelemizde burada sona erdi... Sirada kaldi terleme mevzumuz.
  11. Only testosteron yanında antiöstrojenik ilaçlar kullanılmalı mı?

    Kısa ve öz cevaplar vereceğim, konular basit. Uzatarak daha da karmaşık hale getirmeye gerek yok Östrojen (E2, E3 vb.) hormonu arttığı zaman genellikle erkekler üzerinde jinekomasti (meme ucu çevresinde kitle) oluşumu gözlemlenebiliyor. Ancak herhangi bir belirti olmadan (meme ucunda kaşıntı, hassasiyet, tomurcuk kadar şişlik veyahut meme çevresinde farklı bir oluşum) tamoksifen gibi inhibitör, blocker almayabiliriz. Her zaman kan testi verildikten sonra ilaç kullanımı düşünülmeli. Prolaktin, östrojen gibi ana etkenler yüksek olduğu zaman (ek olarak yan etki görülüyorsa) belirli bir mühlet kişinin kendi kararına göre bazı ilaçlar ile bu değer indirgenebilir. Ancak kafadan "bende bu vardır ya, yüksektir." diyerek inhibitör, blocker kullanmak mantıklı değildir. Kişiden kişiye değişebilir. Her gün alan var, haftada bir alan var. Yan etki görmemek için de tamoksifen kullanımı bir seçenek elbette. Ancak zaten anabolik kullanırken dışardan farklı (kan testi verilip, değer gözle görülür somut bir şekilde görülmeden) inhibitörler almak ne kadar gerekli orası tartışılır. Bu yüzden kişinin kendi hür iradesine göre değişir.
  12. Aşırı derecede terleme sorunum var ne yapmalıyım?

    MR ayrı ultrason ayrı hocam. Ben bu terlememin çözümünü bulmak istiyordum. Bu terlemeye öncelik verdiğim zaman kan tahlillerinde de tiroitlerimde bir sıkıntı sezdik. Aile de kronik bir şekilde tiroit hastalığımızda var. Ben sadece bu terlememin, bu denli cilt kuruluğumun neden ve niçin olduğunu bulmaya çalışıyorum. Gerekirse ter bezlerini aldırmak, gerek ise tiroitlerimden kaynaklanan bir problem neticesinde mi bu terleme oluyor bilmek istiyorum hocam.
  13. Sporcular diyet döneminde ne kadar kalori almalı?

    Merhaba arkadaşlar. Biraz meraktan, biraz da kendimce gözlemlerime dayanaraktan bu konuyu açmanın bana faydalı olacağını öngörerek açıyorum. Biliyorsunuz herkes farklı, kilosu, boyu ve diğer farklı etmenler her halükarda değişiyor bu yüzden kendinize göre cevaplamanızı istiyorum. Diyet döneminde az karbonhidrat alsak, uzun haftalar sürdürmesi zor oluyor. Farklı farklı diyet türleri var, hangisini yapsak, farklı bir şey denesek mi diye düşünüyoruz. Bunların hepsini bir kenara bırakarak sizce günlük 10-12 haftalık diyet yapacak olsak kaç kalori ile, ne kadar günde "*" şu kadar kalori düşmeliyiz?
  14. Sırt antrenmanında oluşan eklem acısı.

    Çoğunlukla bu tarz şeylerde deload haftası yerine dinlenme süremi arttırırım. Sorun ise başka... Ben ne zaman ağırlığı bıraksam o acı ve ağrı başlıyor. Aksine ben ağırlık altında iken, bileğim ve sırtım güç uyguluyorken o ağrı geçiyor. O ağrının başlangıcı lat-pulldown hareketinde oluşan o boşluğa binen yük diyebilirim.
  15. Sırt antrenmanında oluşan eklem acısı.

    Herkese merhabalar arkadaşlar. Bazı arkadaşlarımız bilir, belki de bilmez ancak benim bu sorunu kendimce bildiğim bir durumu belirtmek istiyorum. Aynı zamanda bu derdi yaşayıp, kendi derdini çözenler bana öneri verirse çok makbule geçer. Sırt antrenmanında genelde ağır kilolar kaldırıyorum. Çekiş esnasında da o dirsek eklemimizin ara boşluğunda bir tendon/kas bulunuyor ki evet, tam o boşlukta maalesef bende ağrı oluşuyor. Bu ağrı sadece o antrenman zamanı, antrenmana başladığım taktirde çıkıyor. Normal günlük rutin hayatımda o bölge, o tendon üzerinde ağrı yok. Nasıl anlatılır tam bilmiyorum ama o boşluk içerisinde bir sıkışma olduğu kanaatindeyim. Ancak bunu nasıl çözeceğim bilmiyorum. Herhangi bir eklemimde sıkıntı yok, doktorlara daha yeni gösterdim ve bizzat ortopediden randevu alarak kendimce kanıtladım. Takviye, dirseklik, bileklik veyahut aklınıza ne gelebilirse önerebilecek, fayda gören ve görmüş kişiler bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×