Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

muzaffer

Üye
  • İçerik sayısı

    51
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

24 Mükemmel

muzaffer Hakkında

  • Yaş 36
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 11-01-1988

Profil Bilgileri

  • Yaş 36
  • Meslek:
    Satış Danışmanı
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Testo+bolde kürümde beslenme antrenman nasıl olmalı?

    Artık sonlara yaklaşmısınız, memnun kaldınız mı?
  2. Testo+bolde kürümde beslenme antrenman nasıl olmalı?

    Kızılay 3 ayda 1 kan alıyor, diğer türlü nasıl kan verebiliriz?
  3. Testo+bolde kürümde beslenme antrenman nasıl olmalı?

    Tansiyona nasıl bir önlem aldınız? Yükseliyor mu, düşüyor mu acaba? Birde beslenme planım uygun mu acaba?
  4. Merhaba Arkadaşlar, 6 nisan itibari ile Noxy boldenon ve iran testo kürüne başladım. 20 hafta planladım. Kick start olarak günlük 50 mg anapolon var. Dozajlar 500 testo ve 500 bolde şeklinde. Yaşım 36 ve 2 yıldır düzenli spor geçmişim var. Formumu sizinle paylaşıyorum. 1 yıldır haftada 5 gün tek bölge çalışıyorum. Günde en az 4 litre olacak şekilde Yarım saat ara ile 1 bardak su tüketimi. Sabah 50 gr yulaf, 3 yumurta ve 30 gr kuruyemiş. Gün içinde 300 pirinç, 100 makarna ve yanında bol yeşillik var. Kullandığım takviyeler, 1 kapsül natures supreme omega 3 1 servis kingsize monster pak 1 tablet nac 900 Siz değerli dostlarımdan eksik yönlerimi yorumlamanız, beslenme, antrenman ve kardiyo konusunda yönlendirmeniz olacaktır. Tek bölge mi yoksa çift bölge mi daha verimli olur? Beslenme yeterlimidir? Sizlerin görüşleri benim için çok değerli. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.
  5. Testo enantathe + bolde kürü

    Dostum selamlar, Burak hoca elinde stok olduğunda asla rakama/adete bakacak bir insan değil. Geçen ki kürümü toptan aldım, şimdiki kürümde 1'er adet aylık almak istediğimi söyledim. Sen nasıl arzu edersen deyip hemen gönderdi. Böyle diyeceğinden de emindim. Bir görüş kendisi ile ve planını anlat. Eğer planın yoksa tavsiyede verecektir sana.
  6. 2023-2024 kür günlüğüm / detaylarıyla birlikte

    Fıstık tüketiyormusunuz?
  7. Testo enantat etkisini kaçıncı hafta gösterir ?

    İran testo'nun diğerlerinden deazavanjlı durumu nedir?
  8. Arimidex kullanımı hk. sorularım var?

    Allah kimseyi testosu bile boş ilaçlarla karşılaştırmasın diyelim o zaman😁
  9. Arimidex kullanımı hk. sorularım var?

    Üstad, kür içinde total testo zaten haftalık 500 mg alınıyorsa ölçülebilir değerin üzerinde çıkacaktır. Bu durumda zaten Lh ve Fsh kapalı olacaktır. Dolayısı ile bu hormonlara baktırmak ne derece gerekli olabilir? Kötü dediğimiz optimum da bile testo 500 mg referans üzeri gösteriyor
  10. Askerlik öncesi kür yapacağım neler kullanmalıyım?

    Değerli kardeşim, öncelikle bu farmakolojik ürünler nelerdir, nasıl çalışırlar bunları öğrenmeli, sonrada nasıl yan etkileri vardır bunları bilmeli. Kısaca bir yorum istersen, kesinlikle 3-4 aylık bir spor geçmişi ile küre girilmez. Hele ki askere gidecek olan biri kaç yaşında olursa olsun küre girmemeli. Sana asla küre girme demeyeceğim fakat kesinlikle acele etme. Önce bir mecburi görevini layıkı ile yerine getir. Sonrasında hayatına sporu entegre et. Antrenmanını aksatmadan yapabildiğin, yemeğini düzenli ve diyetine uygun tüketebildiğin, içtiğin suyu bile bir program içinde karşıladığın döneme kendini sok ve bir süre devam et. Bu süreçte kendi gelişimini her ay fotoğrafla ve mümkünse uzaktanda olsa bir hoca ile çalış. Yukarıdaki herşey olması gerektiği gibi devam ediyorsa ve hala kararlı isen, bu siteyide hergün ziyaret etmeye devam et. Hızlı gelen hızlı gider lafını unutma koy cebine. Ben de senin yaşlarında merak saldım bu işlere ve yukarıda saydığım kriterleri tamamen uygulamadan bu işlere karışmayacağım diye söz verdim kendime. Benim bunları sağlamam (%100 değil) 35 yaşımı buldu. Bu süre belki sende daha kısa olabilir. Fakat ne kadar geç o kadar iyi olduğunu unutma. Doğal testosteronun keyfini çıkar. Kendini hormonlar konusunda geliştir. Sağlıklı yaşamanın ve sağlıklı beslenmenin önemini kavra ve uygulamaya çalış. Bunlar çok zor şeyler günümüzde. Ve çok şanslı olduğunu unutma, önünde çooooook uzun ve çooook yeterli bir süre var hayalindeki vücuda kavuşmak için. Şimdiden hayırlı teskereler kardeşim
  11. Masteron tren acet küründe armidex gerekli mi?

    Kesinlikle bu kadar kısa aralıklarla arimidex kullanma bence. Söylediğin gibi e2 düşük olursada problem oluyor. Şahsi kanaatim arimidex'e ara ver. Dostinex devam prolaktinin yükselmemesi lazım. Gün aşırı jinekomasti muayenesi yap. Duygusal anlamda bir değişiklik, yada meme'de bir doku gözlemleme, veyahut bir kaşıntı/hassasiyet hissetme durumunda arimidex'e başvur. Hiçbir belirti olmadan devam etmen durumunda 2 hafta sonra yinede bir e2 ve Prolaktin ölçümü yaptır ki, vücudun hangi değerlere tolerans gösterebilmiş gör derim.
  12. Masteron tren acet küründe armidex gerekli mi?

    Bu konuda fikir ayrılığı var, bir kısım jinekomasti belirtisi görmeden e2 ye müdahale edilmemesi gerektiğini savunurken, diğer taraf hiç riske girilmemesini ve e2 yi referans değerlerde yada bir tık üzerinde kalmasını yeğliyor. Ben deca küründe iken, e2 85'lere çıktığında hem fazla duygusallık hemde cinsel istek olmasına rağmen sertleşme problemi yaşamaya başladığım için arimidex'le biraz baskılama ihtiyacı duydum ve yan etkiler 2 gün içinde düzeldi.
  13. Yumurta akı tozu mu ? whey mi?

    Günlük 3 ila 5 tam yumurta tüketebiliyorsan kesinlikle whey protein derim.
  14. Karaciğer için takviye önerebilir misiniz?

    Enginar suyunun kullanımı konusunda çok farklı görüşler var yukarıda ki gibi. Sabah akşam 1'er kaşık mı içeceğiz, 1'er bardak mı içeceğiz? Bunun optimali nedir? Fazlası zararlı olur mu? Bununla alakalı gerçekten dozaj/fayda konusunda bilgisi olan ve tecrübe etmiş bir arkadaşımız varsa çok makbule geçer. Çünkü bu takviyeleri hap yada şurup tarzında yada direk enginarın kendisi şeklinde tedarik ettiğimizde oldukça külfetli oluyor. Aşağıdaki yazıyı enginar.gen.tr'den alıntı yaptım. Enginar suyu, enginarın yapraklarından hazırlanır. Enginar temizlenir, yaprakları ayrılır. Ayıklanan enginar yaprakları orta büyüklükte bir tencerede haşlanır ve sonra soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra yaprakları sıkılır, ayrılır. 1 su bardağının dörtte biri kadarını enginar suyu ile doldurun kalan kısmını ise içme suyu ile doldurun. Bir günde 3 bardak tüketilebilir. Vücuda herhangi bir yan etkisi yoktur. *Burada bir su bardağının 1/4ü kadarını günde 3 defa tüketebilirsiniz diyor mesela, yani bir su bardağı 200 ml olduğu için 1/4ü 50ml x 3 =150 ml (neredeyse günlük 1 su bardağı kadar)
  15. Airfry önerisi - hangi markayı tercih etmeliyim?

    Migrosta kumtel inox 8.5 litre var, fiyatı kampanyada 2500e düşüyor, aparatları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Dokunmatik panelli ön ayarlı hafızası var, tek tuşla başlıyor. Fiyatına göre türkiyenin en iyi seçeneği. Daha önce philips 4 litre kullandım, kesinlikle büyük almakta fayda var. Bu ürünlerin çalışma mantığı aynı, turbo fanlı ankastre fırının küçüğü gibi düşünün. Sadece philips in en üst modellerinde sensör var ve o özelliği diğerlerinden ayrılıyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×