Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Strongmanx

Üye
  • İçerik sayısı

    46
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

9 Nötr

Strongmanx Hakkında

  • Yaş 30
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 28-09-1993

Platform İstatistikleri

  • Yaş 30
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Fitness sevdalısı..😀 </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 30
  • Meslek:
    Antrenör
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

696 profil görüntüleme
  1. Gelişmeyen kollar

    Hareketlerden çok yeterli protein alımı yapmaya bak çünkü bunu ayarlayamassan istediğin kadar farklı hareket yapsan da gelişimin yavaş olur.. Düzgün beslenmemene rağmen 6 cm ölçü almışsın bence gayet iyi acele etme genetik olarak bazı bölgeler daha yavaş gelişir sabırlı ol antrenmanlara devam..👍🏿
  2. Burak hoca ile ilk kür

    Değişim güzel takipteyim iyi şeyler çıkacağı belli umarım istediğin gibi sonuç alırsın kürü sorunsuz ve sağlıklı şekilde bitirmen dileğiyle..
  3. Virüs spor psikoloji para

    😀😀😀
  4. Virüs spor psikoloji para

    İlaçlar yerli üretim kardeşim uzak dur..
  5. Testo tren boldenone (burak hoca ile)

    Çok iyi bir form yakalamaşsın emeğinin karşılığını almışsın maşallah.. Göğüs biraz daha dolarsa on numara vücut olur eksik kalmamış..🙂
  6. Sorun nerede?

    Siyah pirinç öneririm sana mideni de zorlamaz..karbonhidrat az geliyorsa oda büyük bir etki eder..
  7. Sorun nerede?

    Testo e. Ve bolde ikisi de uzun süre sonra açılan ilaçlar ama dianabol en azından su tutup bir etki etmeliydi.İlaclar yerli üretim şansına içinde ne kadar ham madde varsa artık..Bir de neden pirinçi o kadar az tüketiyorsun
  8. Askerlik ve vücut geliştirme

    Gideceğin yere bağlı kardeşim.. benim arkadas teğmen oldu hakkari de şu an 15 kg verdi bırak sporu şubeden zor çıkıyor 😀😀
  9. Güncel form bakarmısınız

    Beslenmen kötü değil yağ oranın da iyi şu an amacın kilo almak ise biraz yağlanmayı göze alacaksın o yüzden kilo alırken detaylı olup olmamasından çok temiz büyümeye odaklan daha sonra istediğin kiloya ulaştıktan sonra bir definasyon yaparsın o zaman istediğin gibi detayı yakalarsın.Yeni başlamışsın daha yolun başındasın acele etme bu şekilde devam edersen güzel bir form ortaya çıkar.. Göğüs ve sırt bölgesine biraz daha ağırlık ver..
  10. Güncel form bakarmısınız

    Kilona göre formun iyi beslenmeni tam yazarsan neden kilo alamadığın hakkın da fikir yürütebiliriz ne kadar yağ alıyorsun , yeşillik tüketimin ve supplement desteği alıyor musun ? Bir de kaç yıldır yapıyorsun
  11. Acil yardim!

    Vuran kişi kas içine enjekte ediyorsa direk emilim olmama gibi bir durumu yok.. Dediğim gibi e vitamini ile dene bir de vuran kişi işi bilen biri olsun..Bir daha ki enjeksiyon da dikkat et ödemin üzerine vurmasın bir de.. @metinav abi konuyu görünce cevap verir diye umuyorum o daha tecrübeli çünkü..
  12. Acil yardim!

    Öncelikle geçmiş olsun.. Marka yerli üretim çoğun da steril işleminin iyi yapılmamasından dolayı ödem tutma sorunu fazlaca oluyor..E vitamini alırsan seni biraz rahatlatır ilaçlar ile karıştır..Vuran kişinin tecrübesi de önemli oturamaman enjeksiyon yaparken ilacın kasa iyi enjekte olmaması durumunda deri altında kalıp ödem tutmasındanda olabilir.Damara denk gelmiş olma ihtimali de yüksek kan toplaması ondan olabilir.
  13. Ilk kür başlangıcı

    Tren kullanan arkadaşlarım da sabah uyandıkların da pump olmuş şekilde uyandıkları duydum ama son öğünden sonra ilk defa duyuyorum.En iyisi metin abi cevap verebilir..
  14. Ilk kür başlangıcı

    Tuz oranın da bir artış yaptın mı ? @Leepriest35
  15. Igf1 lr3 - hgh fragment kombinasyonu

    Aynen hocam kullanım şekillerini biliyorum.. Yardımınız için teşekkürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×