Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

badibuilding06

Üye
  • İçerik sayısı

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

badibuilding06 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    öğrenci
  • Konum:
    ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Doğal kan testi sonuçlarım ektedir - dikkat etmem gereken bir değer var mı?

    teşekkür ederim
  2. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Doğalım bir sıkıntı gözükmüyor ama yine de emin olmak için sormak istedim bir sıkıntı var mı sizce?
  3. Ankara'da kan testi yaptırabileceğim tıbbi laboratuvar önerisi yapabilir misiniz?

    mhrsden sincan fatih devlet hastanesine randevu al dahiliyeye bakıyorlar ben yeni baktırdım boşa para verme yada her hangi bir devlete
  4. Diyet ve bulk sürecinde hangi sarmları kullanmalıyım yardımcı olur musunuz?

    teşekkürler hocam.Olası yan etkileri nedir acaba bilgin var mı biraz korkuyorum açıkcası.
  5. Amerikadan sarm getirmek mümkün mü?

    evet çok rahat getiriliyor aracı siteden chemyonuj sitesinden trye gönderim yok mecbur aracı siteden alacaksın
  6. Diyet ve bulk sürecinde hangi sarmları kullanmalıyım yardımcı olur musunuz?

    ne zaman kullandığımın bir önemi var mı yarılanma ömürleri internette hep farklı
  7. Herkese selamlar, Daha önce de konuyu açmıştım fakat yeni ürünler eklendi şuan diyetteyim 1.5 ay kadar diyete devam edeceğim diyetteyken hangilerini ve nasıl kullanmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim düşüncem diyetteyken: mk2866 cardarine Kullanmak bulka da: lgd mk677 rad140 İle devam etmek ama kaç ml falan kullanacağımı bilmiyorum. Boy 170 kilom şuan 67.5 Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  8. hocam o zaman mk677yi tek başına kullanıp rad ve ykyı mı aynı anda kullanayım
  9. yk11 yerine daha iyi olur dediğin bi sarm var mı peki
  10. evet orjinal yurtdışından getirdim chemyo marka nasıl kullanmalıyım
  11. Selamlar arkadaşlar, nasılsınız? Elimde: Mk677 Rad140 Ürünleri mevcut bunlara ek olarak: Yk11 Eklemeyi düşünüyorum sizce eklemeli miyim yada ne eklememi önerirsiniz ve nasıl kullanmalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler
  12. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Low volume high intensity hakkında düşünceleriniz neler? Örnek bir program bırakıyorum.Back off setin mantığı nedir? @rastlantisal @Askabar @Oathbreaker @SPECTRE @Semih Erarslan @Mickey @Diver Tüm cevaplar için teşekkürler.
  13. Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Chemyo marka: mk2866 rad140 Var elimde bulkta kullanmak için almıştım. Şuan yağ yakma dönemindeyim. Mk2866 biraz araştırdım definasyonda kullanılıyormuş sanırım bende definasyonda kullanacağım rad140ın yanına bulk için ne önerirsiniz? Yurt dışından orijinal getirttiriyorum istediğim markayı.
  14. Ostarin sarms kullanıyorum pct gerek var mı?

    mct nedir hocam
  15. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Mk2866 hangi dönemde kullanmak ilaçtan daha fazla yararlanmamı sağlar? BULK DÖNEMİ? DEFİNASYON DÖNEMİ? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×