Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ArifPNG

Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

6 Nötr

ArifPNG Hakkında

  • Yaş 21
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 25-11-2002

Platform İstatistikleri

  • Yaş 21
  • Bizi nasıl buldun?:
    Arkadaş Referanslıyla

Profil Bilgileri

  • Yaş 21
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 21
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Yüksek hgb ve hct değerleri ile ilgili soru ve deneyimleriniz

    Only testo 125mg ile ilerlerken hgb kizilaya kan verdikten 2hafta sonra 19,1 di. Çok yuksekti. Ben de buna bakmistim ama konustuklarim çok takma ve bulka basla dedi ben de öyle yaptım. 6 hafta sonraki testte 16,3e inmişti. Sert olan diyet veya bulkta artiyor illa sanirim. Bir de bulkta bolde kullaniyorum ona rağmen azaldi sen dusun.
  2. Boldenon yüz yanması olur mu?

    Vortex referansa bagli kanka ama icinde bolde yerine testo olabilir dikkat et.
  3. Tamamen degerlere gore degisir kankam. 500 sustanon gidiyorum arimidex almiyorum e2 35-40bandinda. Kisiden kisiye ve zamana gore degisir. Gecen kurumde 375sustanonda 52 e2 gormustum mesela.
  4. White tiger pharma - kullananlar var mı?

    Kullandim baya baya underdose
  5. Vortex mi noxy boldenon mu tercih etmeliyim?

    Vortex risk işi belki çalisir belki calismaz referansa satan kisinin insafina bagli ama noxy zaten calisiyor ve sterilligi ortada. Maddi durumunu bilmiyorum ama ben dolu olduguna emin oldugumdan şaşmam
  6. Ben de anlamiyorum sustanonla ilgili bu kadar sorun yasayan var ama eczanelerde de rimo kadar olmasa da az bulunuyor yine. Bu hafta 500sustanona ciktim oncesinde 400gidiyordum. 400ile giderken prolaktin 10 e2 de 23tu. 6.haftami pazartesi doldurmus olacagim.
  7. Set arası dinlenme kaç dakika olmalı?

    Kanka öyle bi dinlenme yapmalisin ki ornek ilk hareketin sirtta latpulldown. 100kilo ile yaptin 8rep verdin herseyini. Diger set 9cikmamali 8bile cikiyorsa zar zor veya biraz daha kotu formda cikmis olmali gibi dusun.
  8. Benim çevremde sadece tren e. Kullananlar oldu. Dick sorunu veya sivilce gibi sorunlar olmasa da hepsi psikolojik olarak sorun yasamislardi. Gerek aile ile kavga edip evden ayrilan gerek 3yillik sevgilisinden ayrilan. İcinde ukte kalacagina kullan ama cevrende kirabilecegin insan cok varsa baska zamana sakla bence.
  9. Enjeksiyon yapan sağlık kabini - yardım

    Kabinde ankarada hic gormedim ama saglik kabinlerine gidip sorabilirsin bence. Ozel saglik klinikleri falan baya bilgili bu steroid muhabbetinde yardimci olacaklarini dusunuyorum. Karanfilin azcik ilersinde baya merkez var deneyebilirsin o taraflari.
  10. Yaptırdım tabi ki kan testi.
  11. Şöyle hocam deca açıldıkça gücüm baya arttı. İdman sonrası işe gittiğimde çok daha fazla titrediğini farkettim. Yarin eczaneye uğramayı düşünüyorum. Denerim küre zararı olacak gibi olursa bırakırım zaten.
  12. Küre girmeden önce de az biraz el titremesi yasayan birisiydim. Şu anda sustanon bolde deca gidiyorum ve cafede calismaya basladim. Ellerim baya baya titriyor. Bunun icin bazi ilaclar buldum ama sizlerin de onerisini almak ve kürden alacagim verimi azaltip azaltmayacagini sormak istiyorum. @metinav
  13. Iran eczane ürünleri kaliteli mi?

    Kanka fiyat olarak yazarsan foruma cok sevinirim. Cogumuz merak ediyoruz bu konuyu.
  14. Testo bolde kürü etkisi

    Kanka ben boldede 400un ustune cikmadim ama ben boldede acilmaya basladikca bacaklarimda damarlar gormeye basliyorum. 6-7hafta arasinda basliyo bende
  15. Gün geçtikçe kürün etkisi artar mı?

    İlaca gore degisir. Uzun esterliler kullandikca etkisi artan ilaclar. Örnek boldede 6.haftada gosterdigi etki ile 12.haftada gordugun etki cok farkli. Kisa esterliler icinde gecerli aslinda bu ama surec cok daha kisa oluyo. Vurdugun gibi oh guc artti hersey guzel gibi birsey en kisa esterde bile olmuyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×