Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

`Tesron

Üye
  • İçerik sayısı

    74
  • Katılım

  • Son ziyaret

`Tesron kullanıcısının paylaşımları

  1. Aynen Öyle, Teşekkür Ederim. Estağfurullah Hocam. Peki hocam Klomen ve Tamoksifen Testosteronu arttırıcak, Sperm sayısında artış göstericek. Hal böyleyken ruh halinin düşük olması ve cinsel isteğinin olmaması neden ?
  2. peki hocam o zaman ben bu ikisini kullanmak istiyorum. Rica etsem bana kaç gün ve kaç ölcek kullanmam gerektiğini söyler misiniz ?
  3. Hocam peki ortada hiç bir sorun yokken bu dediğinizi kullansam testosteronum artar veyahut faydası zararı ne olur ?
  4. E-ticaret sitelerinde ithal supplement getiren birine güvenilir mi?

    Kısa ve Net, Alınmaz
  5. Rastlantısal 2023 - 2024 kür günlüğü

    Mükemmel Azim, Başarılarınızın devamını dilerim.
  6. Ve aleykumun selam 1. Pulsar NS200 Kullanıyorum, İlla 100 cc değilse öneririm. 2. Paran bolsa Japon, Kısıtlıysa Hint Alabilirsin. KESİNLİKLE ÇİN ALMA ! 3. Araba Ehliyeti 50cc kadar serbest, ama ehliyet kursuba gidip sınava felan gidiyosun kazanıyosun 125cc kadar serbest bırakılıyo. A1 Ehliyet almakla aynı parayı verıyosun kısaca. Ayrıca 100cc Vitesli motor önermem, Motor zaten gitmiyo bide vitesiyle uğraşıcaksın. Scooter al, Honda Activa 125, Pcx125 gibi.
  7. Sosyal medya reklamlarında iran testosteron aldım ve dolandırıldım!

    en azından onları bi korkutmanı öneririm, 1500 tl için cimer ve banka uğraşmaz diye düşünüyorum. Ama denemekte fayda var. Ad Soyadını P*nele yazark bütün sülalesini bulabilirsin. Direk ailesine yazarsın, benim tercihim o yönde olurdu P*nel kullanımı yasal değil, bu kullandığını herkese karşı konuşma !
  8. Natural olmama rağmen sağ göğüs ucumda acı var ne yapmalıyım?

    bu söylediğin çok ağır bi şekilde bende de oluyodu, ara ara halen bile oluyo. Paketli gıdaları az da olsa tüketirdim. Ama bıraktığımdan beri dediğim gibi sadece arada ve hafif oluyo. Doktora gidersen sana zahmet bildirim at sonucu bilelim.
  9. Merhaba, İnşallah iyisinizdir. (şimdi değil) Kendime başlıkta yazdığı gibi bi sarms kombini yapmak istiyorum. Fakat Ligandrol hakkında çok bir konuşma yaşanmamış. Tercih edilmediği için mi yoksa piyasada bulunmadığı için mi ? Bu üç kombini 8 hafta da yapmak sonrasında pct gerektirir mi ? Teşekkürler.
  10. Lgd-4033 & rad-140 & mk-677 kombinasyonu pct gerektirir mi?

    mantıklı ve açıklayıcı oldu bu açıklama fakat benım kast ettiğim Lgd 4033
  11. Lgd-4033 & rad-140 & mk-677 kombinasyonu pct gerektirir mi?

    Peki tercih edilmemesinin sebebi nedir sizce hocam. Örneğin siz kullanıyor musunuz ?
  12. Sol Altta WhatsApp ikonu var, tıklayıp Burak Hocadan temin ve destek edebilirsin. Şahsen daha almak gibi bi fırsatım olmadı, ama söylenenlere göre kendısı orjinal satan, kalitesinden ödün vermeyen bir adam. Yazdığı ufak makalelerden de böyle olduğunu anlamak zor değil. Ayriyeten ne gibi bi vücut istiyosun ona göre öneri yapalım.
  13. xiaomi mi band 6. Taa ne zaman almıştım baya baya kullandım sporda işime yaradı en son kardeşime verdim halen kullanılıyo. Hiç bir problem yaşamadım gayet güzel.
  14. Ilk defa t3-t4 kullanıcam neye dikkat etmeliyim ?

    +++ @Episodees bu arkadaş bitiron kullanmış sanırım, eğer müsaitse tecrübelerini aktarsın.
  15. Anapolon sadece su ve güçten mi ibaret?

    @Ritalin bu arkadaş anapolon çok severek kullanıyo diye hatırlıyorum. Müsait olunca kendisi veya diğer tecrübe eden arkadaşlar aktarır. Bende kullandım fakat boş çıktığı için bi yorum yapamıyorum.
  16. Değişim şuanlık için gayet güzel. 12-16 hafta aralığında herşey ortada olur.
  17. 3 haftaya nazaran çok güzel duruyo, Testo yeni yeni açılmaya başlamış çünkü. Yaş Boy Kilo ve Marka nedir ? İlk Kürün mü ?
  18. Isı toleransım çok düşük bunu arttırmak için ne yapabilirim?

    Çok güzel söylenmiş, Disiplin konusunda özenliyimdir. Hep dikkat ederim soğukta. Allah var disiplinden ötürü o kadar alıştım ki soğuktan hasta olmuyorum ama üşümekten elim dişlerim titriyo. Teşekkür ederim genede <3
  19. Esselamun Aleykum, Nasılsınız ? Arkadaşlar ben hiç bir şekilde Soğuğa dayanamıyorum. Soğuğa karşı hiç bir şekilde direncim yok. Milli Savunma Üniversitesini kazandım, öncesinde bir Emekli Albay eşliğinde Hard Askeri eğitim aldım hepsini başarıyla geçtim fakat soğuk işini bi türlü çözemedim. Evet kafada bitirdiğim için sorun etmediğim için Soğuk Dayanımını da geçtim fakat her türlü resmen donuyorum titriyorum dişlerim birbirine çarpıyor. Bununla ilgili önerisi bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler. @metinav @rastlantisal @SERKO @SPECTRE
  20. @metinav @rastlantisal nedir hocam sizce durum ? Biraz karaciğer koruyucu kullansa pek bişeyi kalmaz gibi diye düşünüyorum ?
  21. Isı toleransım çok düşük bunu arttırmak için ne yapabilirim?

    Güzel tavsiyeler verdin, Teşekkürler Hocam. Pekmezi zaten çok seviyorum, özellikle denicem. Kışı bekliyorum zaten, Atlet şortla koşu yapıcam soğukta. Hastanelere haber verin, Serumlar hazırda beklesin
  22. Isı toleransım çok düşük bunu arttırmak için ne yapabilirim?

    Yağdan nefret ederim, bağırsaklarımı bozar tuvaletten çıkamam genelde yemekte yağ fazlaysa. Yağlı pilav ve yumurta bile dahil buna. Geçen kan testimde Ferritinim çok düşüktü, Doktor Oroferon Depo 80mg yazdı kan olarak onu kullanıyorum. Yağ harici diğer dediklerinizi Uygulayacağım. Teşekkür ederim.
  23. Yaş, Boy, Kilon nedir ? Sivilceler ergenlikten kaynaklanıyor olabilir. Benim ne yüzümde ne kolumda bir tane bile çıkmadı. Benim direk kafamda çıkıyodu. Berbere giderken temkinli oluyodum.
  24. Isı toleransım çok düşük bunu arttırmak için ne yapabilirim?

    yazın tam tersi soğuk suyla alırım. Kışın bi tur soğuğa yakın ılık, bi tur sıcak
  25. Isı toleransım çok düşük bunu arttırmak için ne yapabilirim?

    Genel olarak öğretilen tek büyük faktör Disiplin olduğu için kendini zorla soğukta tut, c vitaminini içip gerekirse üstü çıplak soğukta koşu yap. Öyle ya da böyle bi nevi hipotermiyi yedirmeye çalışıyo. Bir kaç kez denedim, disiplin dahilinde yapılmicak bişey değil yaparım, fakat bi yararını görmedim. Yani vücudum soğuğu direk istemiyo.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×