Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 08-01-2022 tüm alanlarda

  1. 6 points
  2. 2 points
    Şuan düşük seviyede, fakat bir şey yapmana gerek yok.15-20 gün içinde total testosteronunla birlikte o da yükselir olması gereken yere gelir.Beslenmene dikkat et, d vitamini, c vitamini ve çinko magnezyum kullan sürekli.Uyku kalitene de özen göster sorun yaşamazsın...
  3. 1 point
    Zaditen, clenbuterol gibi ilaçların neden olduğu beta reseptörlerinin aşağı regülasyonunu engelleme yeteneği ile popüler hale geldi. Clenbuterol, Efedrin gibi ilaçlar bilindiği üzere sabit dozajda kullanıldıklarında reseptörlerin dolması ile etkilerini kaybederler, bu nedenle kullananlar sürekli dozaj artırmak veya ilaca ara vermek zorundandır. Ancak Zaditen kullanarak reseptörlerin boşaltılmasını sağlayabilirsin bu sayede her zaman ilk kez clenbuterol veya efedrin kullanıyormuş gibi etki alırsınız. Zaditen sayesinde daha uzun clenbuterol kürleri yapabilirsin ayrıca dozaj artırmana gerekmez. Ayrıca Zaditen kür sonrası pct dönemlerinde doğal testosteronun geri kazanılması amacyla kullananlar var. 30 gün boyunca günde 1 tablet gece yatarken tavsiye edilir. Clenbuterol kullanımının 14. gününden itibaren Zaditen hergün gece yatarken 1 tablet almaya başlayabilirsin kür sonuna kadar kullanımı tavsiye edilir. Zaditen sadece gece yatarken 1 tablet almanız tavsiye edilir, gün içinde alındığında yorgunluk yapabilir.
  4. 1 point
    Evet, kürdeki gibi aşırı çalışmamak gerekiyor; stres baskısı oluşturacak vucudumuzda testosteron veya benzeri bir şey olmadığından böyle olması iyidir.Pct döneminde anabolik etki düştüğü, katabolik etki arttığı için bunu dengeleyecek destekler yarar verir.Mesela igf 1, mesela düşük doz bazal insülin vb...Tabi bunlar daha profesyonelce destekler.
  5. 1 point
    Masturbasyon sıklığını azalt, arkadaşlar da belirtmiş bunu.Her ejekülasyonda prostatdan da bazı vitaminler ve çeşitli maddeler ekleniyor.Ayrıca idrar kanalını prostat sıkıştırıyor ve sadece meni gelmesini garanti ediyor.Birden çok ve sürekli yapılan masturbasyonda prostat idrar kanalının genişlemesine izin vermiyor, bir yerde kasılı kalıyor.Bu da idrar yaparken kesenin tam boşaltılamamasına neden olur.Yine bazı ilaçlar da buradaki düz kasları etkilediği için idrar kanalı daralıyor geçici olarak.Özellikle bir çoğumuzun kullandığı efedrin böyle etkiye sahip...Bu durumda prostat için kullanılan alfa 1 reseptörüne etkileyen ilaçlar yada bitkisel cüce palmiye extresi gibi destekler faydalı olur... Prostatında büyüme yoksa psa normalse çok da başka bir şey düşünmene gerek yok...
  6. 1 point
    Herkesin her vücudun hormonlara tepkisi farklıdır , bir dozla bile bu dengenin içine edebilirsin ya da tam tersi güçlü ilaçlar kullanıp hızlıca dengeni geri de kazanabilirsin , bu tamamen genetiğin ile alakalı bir durum. Üroloğa görünüyorsan iyi bir endokrinoloji Doktoru bul sorununu devlet hastanelerinin çözmesi zor özel ilgi gerekli. Benim görüşüm vücudun DHT ye fazla tepki vermiş , iyi bir doktora görün sorununu kolayca çözer bence ya da bir kaç ay daha zamana da bırakıp öyle de gidebilirsin, kafana takmıyorsan..
  7. 1 point
    Sayın @dmrvvd, takdir edeceğiniz üzere buraya marka reklamı yapmak için vakti ile çok başlık açıldı. O yüzden arkadaşların şüphe ile yaklaşmasını yadırgamayın ve kişisel algılamayın lütfen. 18 hafta boldenon, 15-16 hafta sustanon kullanmış biri olarak gönül rahatlığı ile yorum yapabilirim. Öncelikle sustanondan bahsedeyim. Hakikaten kullandığım en etkili testosteron türü oldu. Kısadan uzuna esteri sayesinde hem çabuk etki gösterdi hem de uzun esterleri sayesinde vücutta çok su tutturup kilomu artırmayı başardı. Boldenon olarak bandrollü SP kullandım. Yani dolu mu boş mu diye üzerinde kafa yormaya gerek kalmadan etkisini konuşabilirim. 12. haftada ancak kendisini hissettirmeye başladı desem yeridir. Tecrübeni paylaştığın marka hakkında en ufak fikrim yok. Genel olarak sustanon ve boldenon üzerine tecrübelerimi paylaştım.
  8. 1 point
    Merhabalar. 30 günlük klomenin son 3 günü. 13-15 gün sonra teste gidip durum kontrolü yapma zamanı geliyor yani. Klomene rağmen cinsel istek ve sabah ereksiyonları komple geri geldi. Bunu iyiye işaret olarak kabul ediyorum. Testis ağrısı devam ediyor. Eğer ovitrelle değil de pregnly kullanabilse idim şuan testis ağrısı çoktan bitmişti. Kişisel tecrübe ve yorumuma göre pregnly kesinlikle çok daha etkili. Bir sonraki kürde bırak bölmeyi, tek seferde hepsini ve 5 gün sonra duruma göre 2.sini enjekte edeceğim. Testlerden sonra değerler istediğim hale gelmedi ise PCT devam edecek / tekrar edecek. Şuan verimli geçtiğini hissediyorum. Tabi hisler değil rakamlar konuşur. Testlerden gelecek değerlere göre hareket edeceğim. Omuz sivilceleri devam ediyor. O en tepede olduğu durum gibi değil ama yenileri çıkabiliyor. Sivilceler için excipial HYDRO %2 isimli vücut kremini kullandım. Ters tepti. Eğer benzer durumu yaşayan olursa kesinlikle bunu göz ardı etmesin. 11 gün sonrası için cildiyeden randevu aldım. sivilcelerin yok olma sürecini biraz hızlandırabilirsem iyi olacak. Keza tüm değerlerim kusursuza dönmüş olsa bile sivilceler yok olmadan yeni küre başlamak kanaatimce doğru olmayacak.
  9. 1 point
    Boldenon ve 2 hafta imkansız kısa ester bile 3 haftadan assağı açılmaz

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×