Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 02-04-2018 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Dostum söz verdiğim gibi sana bugünkü fotomu atayım. Sırtımı cekemedim ama hocalar falan baya genişlediğimi söylüyorlar. Omuzlar tam istediğim kıvama geldiler ki m bedenden l bedene gectim omuzlardan dolayı. Belim inceldiği içinde teRazı yolu gözüktü. Surekli gömlek giydiğim icin. Umarım kür gittikten sonrada bu formumu korurum. Bugun yağ olcumu yaptırdım 14,5 😉 yükselme Yok 0,5 daha gitmiş.
  2. 1 point
    Only sustanon yaptın ki testesteronun alaylısına birde ilk kürünse çok normal. Vücutta hangi ilacı bırakırsan bırak sorun yok ama testesteronu bıraktığında nelerle karışılaşırsın ben sana yazayım Vücudun suyu vermeye başlar Eskiye dönüş başlar Pskolojin bozulur Devamlı sinir halinde olursun Bitkinlik ve kırgınlık gelir bunalım baş gösterir Gibi durumlar ile sporcu karşı karışa kalır bundan sebep yaşadıklarının çoğuda. Şu görselide buraya bırakıyorum sen içinden hoşuna gidenleri çek al.
  3. 1 point
    @Esesli dostum aramıza hoş geldin sefalar getirdin öncelikle. ilk 10 içinde demek ismini paylaşman da sakınca yoksa duymak isterim o güzel salonu. 500 mg testo en. demişsin bolde ve dianabol kaç mg gireceksin günde? kür kaç hafta olacak?ürünlerin markası nedir? ingiltereden gelecek lafı bana bariz pazarlama stratejisi gibi geldi hocan tarafından seni yemleyebilmek adına.elbette böyledir diyemem sen ne zaman soru işareti eklediğim maddeleri de yazarsın o zaman belli olur dediğim olay. SORULAR 1-BOLDENON kaç mg ve kaç hafta gireceksin dedi hocan? 2-DIANABOL kaç mg ve kaç hafta gireceksin dedi hocan? 3-Kürün kaç hafta olacak dedi hocan? 4-İlaçların markaları nelerdir? 5-İlaçların tutarı nedir? kaç TL.? 6-MCT ve PCT hakkında hocan bilgi vermedi mi ? vermediyse neden konunun üzerine gittin mi? 7-Altta yazdığın sarımsak animal pack ile olacak işler değil çok eksik var. Hadi bakalım sen bunları cevaplaya dur zaten herkes gereken cevabı verecektir ama acımasız yorumlara hazır ol senin için değil hocan adına
  4. 1 point
    Fiyat ve daha detaylı bilgi için info@peptidturkiye.com'dan @Loving ile iletişime geçebilirsin.
  5. 1 point
    Türker Fırat dediğin kişi küçük Emrah rolünü güzel yapıyor kendisi oyunculukta yapıyor rol yapmakta iyi yani... Bir ara enzimli Supplement dedi weider'e bile bok attı sonra kandırıldımmm bilemedimmm dedi. Arkasından carbon Pharma nin sahiplerine bok atmaya başladı hastanelik oldum şöyle oldu böyle oldu kandırıldımmm bilemedimmm kusura bakmayın. İranlı adamlar ilaçları testte soktu 250 mg yazan ilaçta 300 mg ilaç çıktı gibisinden yazı yazmıştı çok net hatırlıyorum sonra Boldenon dan Pripionat çıktı dedi :)) ondan sonra bu şahıs Steroid ifşa adında Facebook sayfası açtı hoşuna gitmeyen yorum olunca onun yanlışlarını yüzüne vurulunca gruptan atmalar oldu şuan grupta çoluk çocuk kaldı onlara da Bulgar ürünlerini satıyor 150₺ lik ilacı 300-400₺ satıyor o videosunu öğrencim izletirdi ilacı ağızınıza damlatın eğer uyuşturursa ilaç gerçek 😂😂😂 Ağızı lab. Herhalde yağ tadı gelmeyecek diyor sustanon'u al içindeki maddeleri oku çözeltici yağ olarak zeytinyağı var uzun lafın kısası UZAK DURUN BÖYLE KİŞİLERDEN...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×