Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Esesli

Üye
  • İçerik sayısı

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

Esesli Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Eskişehirli bir sporcuyum. </p>

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Test e + tren e + boldenon + dianabol + hgh

    çok güzel değişim hocam tebrik ederim.
  2. Kürdeyken cinsel isteği azaltmak mümkün mü?

    Al bendende o kadar bende testo deca dianabol küründeyim libidoda fena yükseliş var
  3. Hayır bırakmadım devam etmekdeyim. Tabiki vakit bulduğumda günlük açmayı düşünüyorum.
  4. Balkan Pharma ilaçların markası @Loving burak hocam'dan tedarik ettim saolsun her konuda yardımcı oldu. Birde foruma danışayım dedim kafamda soru kalmaması açısından
  5. Test sonuçlarım bu şekildedir. 1 Ay sonunda aldığım sonuçlardır , 1 hafta hastalık geçirdim ilacı kesip antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  6. Ilk kürüm biraz bilgilenmek istiyorum

    Evet eskişehirdeyim. Eskişehirde 2 adet büyük spor salonu var zaten tahmini size bırakıyorum.
  7. Azim, istikrar, inanç, sabır.

    ilk fotoğraf ile şuanki arasında dağlar gibi fark var gerçekten güzel çalışma olmuş tebrikler.
  8. Ilk kürüm biraz bilgilenmek istiyorum

    Yorumlarınız için teşekkürler yarın gidip iade istiyeceğim. Ayak üstü hem dolandırılıp hemde vücuduma ne olduğu belli olmuyan madde sokucaktım , adamların siteleri kapalı QR kod eklemişler kodu okutunca wikipedia yönlendiriyor. Şaka gibi cidden.
  9. Ilk kürüm biraz bilgilenmek istiyorum

    Evet bakalım. 250 Testo Haftada 1 200 MG Bolde Haftada 1 Günde 3 Adet Sabah 2 ve öğleden sonra 1 tane Danabol kullanmam söylendi. Sonuçları bende merak ediyorum , ama carbon pharma ürünü geliceğini bilsem almazdım benim içinde sürpriz oldu deneyip görücez bakalım
  10. Ilk kürüm biraz bilgilenmek istiyorum

    Carbon Pharma malesef internette yorumları okudum yurtdışı ürünleri gibi kaliteli gelmedi ama güzel yorumlarda var.
  11. Ilk kürüm biraz bilgilenmek istiyorum

    İlaçlar bunlar bugün elime ulaştı. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürker.
  12. Pre workout onerisi

    https://www.supplementler.com/urun/big-joy-pre-dator-510-gr-7553 Bunu kullanıyorum efsane enerji veriyor
  13. Ilk kürüm biraz bilgilenmek istiyorum

    BOLDENON ve DIANABOL Kaç MG olduğunu bilmiyorum cuma günü elime gelince hepsinin fotoğraflarını bu konu üzerinden atarım. 3 - Kürüm 12 hafta yani 3 ay sürüceğini belirtti. 4 - İlaçların markalarınıda bilmiyorum ama ingiltere olayı sizin dediğiniz gibi pazarlama stratejisi olabilir tabikide. 5 - İlaçlara toplam 1500TL verdim. 6 - PCT için bi ilaç söyledi ama aklımda tutmadım sadece tekinin yeterli olucağını eczanelerde bulunduğunu söyledi. MCT bilgisi almadım.
  14. Ilk kürüm biraz bilgilenmek istiyorum

    Merhabalar peptidturkiye.com üyeleri ve yöneticileri. Peptidturkiye.com 'a bugün üye olmak nasip oldu uzun süredir takipdeydim ilk kürüme başlama kararı verince üye olmaya karar verdim. Türkiyenin ilk 10'da spor salonunun birinde çalışıyorum hoca tavsiyesi ile ilk kürüme girme kararı aldım. 500 MG Testosteron enantat Boldenon ve Dianabol kürü siparişi verdik. İngiltereden gelicekmiş cuma günü falan elimde olucak. Şimdi sizce nelere önem vermeliyim küre başlarken hangi ilaçları almam lazım ve kür bitimi sonrası ne kullanmalıyım biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Ek olarak 1.76 boyum var 68 Kiloyum Yaşım : 21 Hocamın tavsiye ettiği şeyler. Günde 1 Diş sarımsak. Haftada 3 Kez Enginar. Kür kullanırken. Omega kapsülleri , Multi vitaminler ve balık yağı almamı söyledi. Multi vitaminler içinde Universal Animal Pak 44 Paket Almayı düşünüyorum. Şimdi sizce nelere önem vermeliyim küre başlarken hangi ilaçları almam lazım ve kür bitimi sonrası ne kullanmalıyım beni biraz daha bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×