Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Klad

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Klad kullanıcısının son zaferi 2 Nisan 2018

Klad en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

11 İyi

Klad Hakkında

  • Yaş 36
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 01-05-1987

Profil Bilgileri

  • Yaş 36
  • Meslek:
    serbest meslek
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Boxer markanız

    bu işte en iyi eros markasıdır dagi firmasıyla birilikte çıkarıyor %100 modal kumaştan uretiliyor. 3 paketler halinde 60 tl gibi fiyatları var. alırsan pişman olmasın ne lastiklerine bişey olur nede kumaşına rahatlığıda extra konfor
  2. Bulk kürü sonrası definasyon kürününde bitmesiyle bedeni dinlendirip kışa doğru daha bilinçli ve sağlam bir şekilde girmeyi dusunuyorum. bulk küründeyken acemilik ilk kür oldugundan sahte ilaç itelediler 1 ay kadar kullandım bütün vücut degerleri allak bullak oldu tahlilleri yapana kadar sonrası loving hocamın takibiyle hem saglam ilaçlara hemde iyi bir kılavuza ulaşmış oldum. ilaçlar sonrası 20 gün sonra testimi yaptırdım. 1 ay sahte olmak üzere 2 kur toplam 5 ay kür içinde geçti. bu zaman içerisinde safra kesesi ameliyatı,gobek fıtıgı ameliyatları oldum. daha once kronik olan bir rahatsızlıgımdı erteliyoduk artık vucut gelişemeyince olma kararı aldım. kurede devam ettim. kur oncesi yag oranı %33 ile başladım. boy 170 olunca yag tulumu gibiydim. şuan yag oranım % 13e geriledi kas kutlesi saf olarak 6 kilo kadar aldım. daha fazla gorunuyordu definasyon yapınca vucuttan suyu atınca gitti çoğu. şuanki halimden cok memnunum. tahlil sonuçlarımı ekliyorum yorumlarınız nasıl olucak nasıl bir yol izlemem gerekir bundan sonrası yardımlarınıza ihtiyacım var...
  3. Saolasin @Atalay bir operasyon geçirdik. Oldu bitti hatta bugun ameliyatımın 3.gunu kalçamdan İgne yapamam diyordum. Ama gayetten iyi bir şekilde yaptım İgne günümüzü de atlamamış olduk. 1 haftaya toparlanırım. Spora ufak ufak donus yaparım. Yola devam 😉😉
  4. Saolun arkadaşlar. Ameliyat icin sadece aspirin tarzı ilaclari 1 hafta öncesinden kesilmesi gerektiğini söylediler. @M4jeste aslında mide fıtığım da var ama doktor bu kadar ameliyattan sonra Onuda yapamam dedi. Onu artık seneye bıraktım ufak birseymis. Laporaskopi ameliyat oldum doktorum omuzlarımın agriyacagini söyledi vücudu sisirerek yapılıyor. Fakat ne agri nede başka bir sıkıntı cok şükür Yok. Üstelik 20 dk lik ameliyatın 2 saat sürmesine rağmen. SuAn icin sadece göbekte bulunan dikişlerimin cok hafif sızladığını hissediyorum. Soyle soyliyeyim İgne yaparken ki ödem agrisindan daha hafif. Midelerinin kalkmazsa ameliyata alınan safra kesesini ekliyeyim. Sonraki resimde alınmış hali e tabi birazda karaciğerden gitti. Ama 21 günde karaciğer kendini toparlıyor. Resimler icin şimdiden midesi bulansınlar icin üzgünüm.😊😊
  5. Merhaba arkadaşlar. Günlüğüme geçirdiğim ameliyatımı da yazmak istedim. 3 yıldan fazladır ara ara agri yapan mide agrim icin hastaneye gittiğimde safra kesemde tas oldugu tespit edilmiş olup. Ameliyata karar verildi. Kurumun 6.haftasi maalesef Off olarak geçti. Dun itibariyle safra kesem alındı karaciğerime yapışmış olduğundan birazda ondan alındı. Son dakika süprizi olarak göbek fitigim varmış aradan Onuda cikarmis olduk. İlaçların olumsuz bir etkisi gözükmedi yapılan testlerde. Aksine 2-3 gun hastanede kalmam gerekirken vücudum çabuk toparlandı sanırım 24 saat kalmadan taburcu oldum. SuAn evden yazıyorum rahat bir şekilde. Fakat 1 hafta kadar İgne yapamicam Cunku iğnelerimi kendim yapıyordum. Decanin etkisimidir bu toparlanma bilmiyorum doktorum cok çabuk toparlandigimi söyledi. İlerleyen günlerde durum ile ilgili yazmaya devam edicem. Sorusu olan sorabilir. Elimden geldiğince yazarım. AmeliyAt öncesi ve sonrasi fotoları da eklicem ilerleyen zamanda. Herkese iyi forumlar.
  6. Merhabalar 6 hafta kadar önce testo enanth deca ve danabol kürüne girdim. Kurum cok iyi geçmekte fakat iki gün önce midemde cok fazla agri olması nedeniyle hastaneye gittim. Agri kesici serum bağladılar. Fakat buscopan + dikloren voltaren. Yapmalarına rağmen Agrim bir turlu geçmedi. 3 kere serum bağlandı fayda etmedi. En son tomografi cekiminde safra kesesinde taş tespit edildi agri bundan dolayıymış. Daha guclu ilaçlar kullanıldı. Fayda etmedi. En son dun agrim tekrar şiddetlenince bir önceki günde nöbette olan doktora denk gelince agrim hala devam ettiğini gördüğünde. 100ml serum içerisine 1ml fentanil karışımı yaparak agrimi 1 dakikada geçirdi. Fakat bu ilacı araştırdığım da kırmızı reçeteyle verilen ilaç olduğunu öğrendim. Morfinden 100 kat eroinden 50 kat daha guclu bir medikal uyusturucu. Sizlere sormak istediğim dun ilacı aldıktan sonra bilincim pek kendinde deildi. İgne günüm olmasına rağmen yapmadım. Bugun İgne yapsam bu ilac ile bir etkileşim yapar mi. fentanil ilacı Amerika’da uyusturucu olarak sokaklarda satılmaya başlandığı yaziyor. Yan etkilerinde solunum yavaşlatma depresyonu yazıyor. Bu konuda yardımcı olucak herkese şimdiden teşekkürler.
  7. Dostum söz verdiğim gibi sana bugünkü fotomu atayım. Sırtımı cekemedim ama hocalar falan baya genişlediğimi söylüyorlar. Omuzlar tam istediğim kıvama geldiler ki m bedenden l bedene gectim omuzlardan dolayı. Belim inceldiği içinde teRazı yolu gözüktü. Surekli gömlek giydiğim icin. Umarım kür gittikten sonrada bu formumu korurum. Bugun yağ olcumu yaptırdım 14,5 😉 yükselme Yok 0,5 daha gitmiş.
  8. @Atalay dostum iş temposu falan biraz koşturmaca pek foruma giremedim. aylık çizelgemide eklemiştim. goruntu olarak tatmin edici duruma geldiğimi düşünüyorum. tabiki goreceli bir durum fakat cevremdeki insanlar goruntu olarak çok değiştiğimden bahsediyorlar. olcumlerde de farkı gorebiliyorum ustelik bu surecte kas kutlem 32,7 den 35,2 ye yukselmiş. çoz zor kilo alan biriyim. 70 kiloyla başladım 75 kilodayım suanda yag oranım 19,5dan 15in altına dusmus bunu beklemiyordum. genel surec içinde danabolun bitmesini iple çektim. 5. haftada cok kasılmalarım oldu. yarın 6. haftaya başlıyuorum. ilaçları @Loving hocamdan temin etmiştim. hakkını veriyor testo testim burda gozukmuyor yarın eklerim. tavan yaptılar hastane yanlış ölçüm dedi tekrar yaptı sonuçlar yine aynı. rimobolonun çok etkisini goremedim iştah açar demişlerdi ama iştah aynı bende. decanın da etkisi guzel yan etkisini bende gostermedi butun degerlerim normal saç dokulması falanda yasamadım jinekomasti durumumda yok çok şukur. ilerleyen zamanlarda resimlerle desteklerim gunlugumu. şimdilik bu kadar sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  9. Bir haftalık rahatsızlık ve is yoğunluğundan biraz sporu aksatmış olsamda günlük rutin kucuk hareketlerle yapmaya devam ettim. Bu geçtiğimiz hafta iyi is çıkardığımı düşünüyorum. Kendimi daha genişlemiş hissediyorum. Bugun ölçüm günüydu. Hissettiğim gibi ölçümlerde değişiklikler var. Ama en çok yağ oranımın dusmesi mutlu etti. Bu hafta kan testide yapıldı test sonuçlarımda burda paylaşıyorum. Gelişimim hakkında göğüs omuzlarda buyume hissediyorum fakat on kolda sanki buyume olmuyor gözle görünürde var gibi ama sanırım ölçümde yanlışlık yapıldı önceki ölçülerim 34cm iken suanda 35cm gözüküyor soguk olarak.ilerleyen zamanlarda kolla biraz daha ağırlık vericem bakalım nasıl olacaklar. Değerlendirmeniz nasıl olur arkadaşlar test sonuçları ölçümlere ve resime bakarak.
  10. merhabalar kurumun 2 haftası bitti pazar gunu off gunum bu hafta daha verimli geçti gunlerim. aktif bir işte çalıştıgım için gun içerisinde de fazlaca enerji harcıyorum. kurun etkileri yavaş yavaş gormeye başladım sanrıım. surekli aynaya bakarak anlaşılamıyor ama hergun gomlek giydiğim için işyerinde ust gogus ve omuzlardan dar gelmeye başladılar. motivasyonu olumlu etkiliyor. salonda bench press de 30-40kg ile çalışırken şuanda 50-60 kg 4x12 yapabiliyorum dumbbell curl haraketinde 10-12,5 kg larla çalışırken 17,5 setimi tamamlıyabiliyorum. 20kg lıklarla 3x6 yapabiliyorum kolarımın çok fazla gerildiğini hissedebiliyorum. salona oglen 1 gibi gidiyorum 1,5 saat toplam salonda zamanım geçiyor. sonrası akşam 9 kadar iş yerinde tam aktif çalışıyorum. buraya kadar herşey guzel surekli vucudunuzun pump şeklinde olması ayrı ozguven aşılıyor. gece olunca sanki ilk defa spor yapmışcasına heryerime agrılar giriyor uyku ızdırap oluyor kollar omuzlar gogusler surekli agrıyolar. bu hafta omuz haraketinde lateral deltoid kasımda iğne gibi batmalar oldu sadece sol kolda gucten dusuruyor. agrısı boyun trapez kasına kadar yayılıyor. sabah oldumu ağrılardan eser kalmıyor. boyundaki trapez kasları haric onlar surekli gergin kalıyorlar.bu haftalık gözlemim bu şekilde herkese iyi forumlar..
  11. herkesin yorumu için teşekkur ederim. bilgi paylaşıldıkca deger kazanan bişeydir. @Sayrox arkadaşımında @Atalay arkadaşımında @Loving hocamında bilgileri ayrı ayrı dikkate alınıcak nitelikte. sanırım gunlugumun açtıgımda eksik bilgi verdim ve @sayrox arkdaşımda dogal olarak uyarmak istedi. ilk küre girdiğimde jd pharma marka testo e. + ayrıca eczaneden rimabolon + danabol iron pharma markaydı 1 ay kadar kullandım. test yaptırdıktan sonra butun degerlerim dip yaptı lh fsh 0 prolaktin ve östrojen degerlerim kür oncesi 50-60 lardayken 1 ay sonra degerleri 15 lere dustu. moral bozukluguyla form ile tanışmış bulıundum. burda @loving (burak) hocamla istişare yaparak durumu nasıl toparlıyacagımızı konuştuk. saolsun herşeyi en ince ayrıntısına kadar karşındaki kor cahil olsa dahi anlıyabilecegi dilde anlattı. ilk once moralimi duzeltti sonrasında durumu analiz ettik. test değerlerine baktık. benim için ilk kur olarak balkan pharma testo e.+ deca + dbol önerdi bunları kendisinden temin ettim neyi ne kadar olcu kullanacıgımı herhangi bir aksilik durumunda 7/24 arıyabileceğimi BAŞIM AĞRISA DAHİ buranın altını çiziyorum. bunlar gerçekten önemli şeyler. rimabolon elimde yaklaşık 48 kutu kadar mevcuttu. rimabolon en zararsız steroid oldugu için onuda kürde kullanmak istedim. saf kas kutlesi arttırabilmek için. diğer konulara gelirsek insanlar araştırma yapıyorlar neyi neden kullanmalıyım diye karacigeri korumak gerekiyor çunku danabol kullanıyoruz buda karacigeri uzerinden sentezlendiği için yuk biniyor ayrıca dıger suplementlerde yeterince mesgul ediyor koruyucu olarak kullanmakta bir zarar gorunmuyor. steroid kullandıgımız için bağışıklık hormanlarımız daha değişken oldgundan c vitamini almakta da zarar gormedim. omega3 balık yagı aldım ki hak verirsiniz ki kilo almaya çalışıuyorum gelişimde katkı olucagını dusunuyorum. zinko 220 aldım çinko eksikliği için gerekliydi. en soncalsıum magnesium bunuda Bunlar, kemik korunması ve yapımında hayati önem taşıyan minerallerdir diye kullanıyorum. yanlış yaptıgım birşey var ise duzeltin lutfen elimden geldiğince kılı kırk yararak devam ediyorum.
  12. Yorumun icin tesekkur ederim. Bu ikinci kurum aslında ilk kürde ilaçlar sahte çıkınca tekrar başladım. Östrojen ve prolaktin değerlerim dip yaptı. Tahlil sonuçlarını görmediğiniz için haklısınız. Bana bir faydası olmayacaksa rimobolonun kürden çıkartayım. Burak hocayla konuştuğumuzda 400 mg bi fayda etmeyeceğini söylemişti o bakımdan 600mg çıkartmıştım. Temiz bir bulk donemi geçirmek istediğimden cok yağlanmadan kas kutlesi yapmak istedim. Öner’iniz ne olur bu konuda @Sayrox şimdiden teşekkürler.
  13. kurumun 2. haftasındayım ilk hafta kırgınlıkla alışma süreciyle geçince pekte bişey yapamadım. yeme alışkanlıgı arttırmaya çalıştım bu surecte şuanlık 3500-4000 kalori almaya çalışıyorum gunluk olarak faydasıda oldu. 1,5 yıllık spor geçmişimde 76 kilodan 64 kiloya dusmuştum. yag oranım %32 lerdeydi. en son yag oranım %17 lere kadar inince temiz bir bulk donemiyle tekrar eski kiloma gelmek istedim. fakat ne yaptıysam 69-70 arası kaldım dahada çıkamadım. kure başladık geçen hafta malum yemek çok yiyemesemde biraz zorlamayla ufak haraketlenmeler başladı. ve bugun tartıldıgımda 9 gunluk sureçte 74 kiloya ulaşmışım. anternmanlar daha kolay geçmesine ragmen geceler için aynı şeyi soyliyemicem. bicepsler omuzlar trapezler ve goguslerim fena halde sızlıyorlar. uyumak biraz zorlaşıyor. sabaha agrı kalmıyor her geçen dahada buyudugumugu hissediyorum. kur başlamadan once ki foto ile 1 haftalık diyebilicegim fotoyu ekliyorum. yorumlarınız benim için onemli motivasyon kaynagı olarak. NOT: bu arada rimobolon haftalık 600mg çıkartmış bulunmaktayım...
  14. Herkese iyi forumlar arkadaşlar ilk kürüme başlamış bulunmaktayım. yaş 30 boy 170cm kilo 70 yag orani 17,5 kollar 34,5 cm gogus 104 cm omuzlar 122 cm kür olarak 1-12 hafta testo e. 500mg loving hocamdan tedarik edildi 1-12 hafta rimabolon 600mg eczaneden tedarik edildi 1-10 hafta deca 400 mg loving hocamdan tedarik edildi 1-6 hafta dana bol gunluk 30mg loving hocamdan tedarik edildi ek olarak haftada 3 gun cabaser hapın 3/1 kadar deca kullanıldıgı için Hergun 1tablet nac 900 karaciger temizliği için hergun 1 tablet medigard multivitamin hergun 3 ogunde bemiks c vitamini hergun 1 tablet zinco 220 östrojen için hergun 1 tablet solgar calsıum magnesium hergun 1 kapsul omega 3 balık yagı möllers günlük bölümüne konu açarak haftalık olarak gelişmeleri yazıcam. konu hakkıında herkesin görüşlerini alırsam sevinirim.. iyi forumlar şimdiden.. umarım kürm iyi geçer..
  15. Herkese iyi forumlar arkadaşlar ilk kürüme başlamış bulunmaktayım. yaş 30 boy 170cm kilo 70 yag orani 17,5 kollar 34,5 cm gogus 104 cm omuzlar 122 cm kürüm normalde 12 haftalık fakat ilk 4 hafta sonunda aldıgım ilaçların sahte çıkmasından dolayı kür suremi 12 hafta daha uzattım. ilk ilaçları internetten satış yapan guven aşılayan birinden almıştım jd pharmanın testo e. rimabolon ve danabol alarak. hepsi fos çıktı bu bana acı bir tecrube oldu bunun sayesinde bu forumdaki dostlugu yardımı gormemi sağladı. maddi olarak biraz kayıplar yaşamış oldum fakat boyle bir platformuda tanımama fırsat oldu. yeni ilaçlarımı @Loving hocamdan destek aldım. her konuda gerçekten bilgisi olan birisi cok cana yakın geldi. hayatta keskelerim pek yoktur ama şimdi birtanesi oldu keske ilk başta bu platforma ulaşsaydım. bu ilk deneyimim diyelim 4 haftalık sahte ilaçları saymazsak. Umarım iyi geçer. 4 haftalık sahte ilaçlar sonrası degerlerin hepsi dipte. şuan ki kür olarak 1-12 hafta testo e. 500mg @Loving hocamdan destek alındı. 1-12 hafta rimabolon 600mg eczaneden tedarik edildi 1-10 hafta deca 400 mg @Loving hocamdan destek alındı. 1-6 hafta dana bol gunluk 30mg @Loving hocamdan destek alındı. ek olarak haftada 3 gun cabaser hapın 3/1 kadar deca kullanıldıgı için Hergun 1tablet nac 900 karaciger temizliği için hergun 1 tablet medigard multivitamin hergun 3 ogunde bemiks c vitamini hergun 1 tablet zinco 220 östrojen için hergun 1 tablet solgar calsıum magnesium hergun 1 kapsul omega 3 balık yagı möllers gunluk yeme alışkanlıgım makro olculerle 3000 kalori zor alıyorum. ornek olarak dun alınan makro degerler 3000 kalori aldım protein 165gr karbonhidrat 300 gr yag 100 gr normalde daha az oluyordu ama dayanamayıp 3 baklava yenilince 50 gr yag ordan geliyor. ilk enjektemi pazartesi yaptım. ikincisi dun akşam olarak yaptım. bu hafta biraz kırgınlıkla birlikte ilaçlara alışma sureci diyelim. onumuzdeki haftalarda durum nasıl olucak zaman gostericek. 4 hafta sonra test sonuçları burada olucak..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×