Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 26-07-2019 tüm alanlarda

  1. 6 points
    Samimiyetten uzak gayri nizami yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen. Bundan 10 yıl önce bende "bcaa antrenman öncesi mi? Sonrası mı? Kullanılacak.." diye soran biriydim.. şimdi? Türkiyenin en büyük en güncel hormon platformuna ev sahipliği yapıyorum.. Dahasına dair olanlarında biliyorsunuz. Demem o ki bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp! Bu mesajımı uyarı olarak kabul edin bir daha bu platformda samimiyetten uzak böyle konu katılımı temeli üzerine kurulu mesajlar görmek istemiyorum. Ya konuya vakıfsınızdır detaylı cevap veririsiniz ya da katılım göstermezsiniz bu kadar basit. Sorunuza gelince aceleci davranmayın lutfen bugün muz bile yeseniz sindirimi zaman alıyor değil mi? Ilaclarin pik seviyeleri yarılanması kan da kalma süreleri gibi konuları araştırın lütfen. Ilaclar işin en kolay kısmı bundan sebep beslenmenize odaklarının. Doğru ürünler doğru beslnme ve doğru antrenman ile fiziki patlamayı 8. Hafta ve sonrasında yaşarsınız. Keyifli forumlar.
  2. 1 point
    Östrojen yüksekliginden oluyor genelde.
  3. 1 point
    Verdiğin cevaplara istinaden bence : Beslenmeni düzelt, karbonhidratı azalt ve kötü yağları min. seviyelere indir, proteini arttır. Bu sayede alt ast değerlerin sınırlar içerisine girecektir.( istersen destekleyici milk thistle vb. kullanabilirsin) Yaşamına hareket katmaya çalış, hareketsiz kalmak durumundaysan beslenmeni ona göre ayarla. Östrojen ve prolaktin değerlerin yüksek bu kürden itibaren başlamış olabilir müdahale etmediğin için de sürüp gitmiştir.Yağlandıkça östrojenin daha fazla aratacaktır.Arimidex kullanmanı tavsiye ederim... Prolaktin değerin, normal sebepler (masturbasyon durumun) dışında yükselmişse yine ilaçla düşürmen iyi olur. Lh değerin normal kabul edilirse, varikosel durumun olabilir...Bunu gözardı etme. Fsh değerin normal kabul edilirse, testislerinde duyarsızlık olma durumu var...
  4. 1 point
    Beyler sa küre gireli 3 hafta geçti testo bolde dinarbol kürüne girdim gelişim sıfıra yakın ağırlıklar yüksekldi gelişim sıfır sorun ne!
  5. 1 point
    Biliyorum. Kullanıcı adı s.y idi. Sonra g.k. yapmış😂 güvenmeyin, türkiyede sahte la pharma ları satan şahıslardan olma ihtimali %200
  6. 1 point
    Eğer bu soruyu soracak kadar bilgisiz bir şekilde küre girdiysen gerçekten yazık ediyorsun kendine, 1- İlaçlar sahtedir, 2- Beslenme,idmanda problem vardır, 3- 3 haftada %100 saf ilaç vursan yine gelişme olmaz. Yahu arkadaşlar profesyonel yapmıyorsunuz o belli , buna rağmen kür deniyorsunuz onada tamam, bari azıcık araştırın, şu soruyu soracak kadar bilgi, birikim yok ise mct ve pct nasıl yapıyorsunuz, sormak dahi istemiyorum.
  7. 1 point
    300 mg ideal, bu şekilde daha verimli olacaktır. Çok acele ediyorsun. Bunlar sihirli değnekler değil maalesef. Sana bir kapı açarlar. Sen içini doğru antrenman, karbonhidrat ve protein ile doldurursun ve sonrasında gelecek getiriler ise bu doğru orantılı düzleme bir de genetik faktörünü eklersin ve sonuca ulaşırsın. İlaçların 3-4 günlük yarılanma sürelerine sahip. Etki değil de yan etki demişsin. Yan etki görüp ne yapacaksın, ne güzel işte devam et böyle her bünyede her ilaç aynı reaksiyonu göstermiyor ki trenin öksürük muhatabıda enjeksiyon sırası/sonrası iğnenin girişi esnasında damar/kılcal damara denk gelmesi sonucu olmakta, yağ damara girecek ve akciğerlere taşınacak, trenbolone akciğerlerde çözünen bir roid olduğu için öksürürsün. Harici öksürük genel olarak çok çok nadir olur. Ayrıca senin dozların oldukça düşüktü ve kullanım sıklığın yetersizdi. İlaçlarından emin değilsen ki eminsen bile bir kan testi yapmakta fayda görüyorum. Dizayn kısa esterlerden oluşsada bu ilaçlardan görsel etkileri kişiye göre değişmekle birlikte 3. 4. enjeksiyon da göremessin. Bu noktada propionat için konuşacaksak, birinci haftadan sonra en basiti libido da artışlar sezmelisin. Tren için her şey söylenebilir çünkü çok sert, ağır bir ilaç. Libidonuda yükseltir, agrasif-depresif-şüpheci bir şey olursun, güçlü olursun, bazen gece terden çarşaf değişirsin gibi ama dediğim gibi her bünyede farklı. Biraz zaman vermelisin ve bu zamanı iyi değerlendirip sağlam yiyerek ve sert antrenmanlar yaparak geçirmelisin. Provironun bir şeyi aktif etmesini, kapasiteyi arttırmasını geçtim, bir etki göstermesi muamma, çok şehir efsaneleri var bu ilaç hakkında. Kürde ve kür sonrasında kullanım alanları farklıdır. Söylediğin gibi bir aktifliği hiçbir destekle yapamassın.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp