-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Steroid günlüğüm.
Oluşturan:
susuzadam, in Steroid / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: swager
Bu 2 ürün gerçekten sadece su tutup kür başında motivasyon sağlamak için mi kullanılıyor? Bildiğim kadarıyla karaciğere ağır etkileri var ve bu sebeple kısa süre kullanımı tavsiye ediliyor. Gerçekten hiçbir kas inşası yapmıyorsa neden popüler(özellikle danabol) tablet? Ayrıca bu 2 üründen anapolon ile eklemleri korumamız mümkün mü ufak bir diz sakatlığı yaşadım bağlarda bir problemim yok eklem zedelendi. 4-5 hafta antremanlarımı garantiye almak için anapolon kullansam only testo kürümün sonunda belki bana ekstra 1kg bile bırakmaz mı?
-
Yazan: Kaldiras
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Haftalık 500mg only testo kullanmayı düşünüyorum yağ oranım %13 falan 20 hafta bu şekilde kullanmayı planlıyorum enjeksiyon konusu da haftada 4 veya 7 e bölerek yapaacağım dalgalanmayı ve östrojeni olabildiğince stabil tutmak için östrojenden kaynaklı sıkıntı yaşamamak için ne yapmalıyım?
İlk kurumu ve son kurum olmayacak, ancak asla yüksek mg'lara çıkmayacağım. Planladığım kür 20 hafta sürüyor: haftalık 400 mg testosteron enanthate ve östrojeni dengede tutmak ile biraz daha anabolik etki sağlamak için haftada 250 mg primobolan kullanacağım. Enjeksiyon sıklığı olarak iki seçeneğim var: Ya haftalık dozu tek bir flakona boşaltıp 7 güne bölerek her sabah enjekte etmek ya da haftada 2 güne bölmek. Bunun dışında böbrek ve karaciğer koruyucuları kullanacağım, su tüketimime dikkat edeceğim ve günlük kardiyo rutinimde olacak. Amacım hayat boyu yapılabilecek sürdürülebilir bir kür planlaması yapmak, kan testlerimde sorun çıkmamasını ve tansiyonumun kontrol altında olmasını sağlamak. Vücuduma vereceğim zararının bilincindeyim ama bunu olabildiğince minimalde tutmak istiyorum.
Beslenme düzenim ise temiz bir şekilde yağlanmadan ve stabil şekilde kütle eklemek uz erine kurulu: Günlük 50 gram yağ, kilo başına 2 gram protein ve kalori hesabının kalanı karbonhidrat olacak. İlaç markası olarak ZPHC kullanmak istiyorum; çünkü daha steril ve daha sorunsuz olacağını düşünüyorum, tabii orijinal urun bulup web sitesinden doğrulayabilirsem.
Deneyimli arkadaşlar tavsiyelerde bulunmak isterse yazarsa çok sevinirim. Ayrıca ZPHC dışında güvenebileceğim başka hangi marka ürünleri önerirsiniz? Bu sürece başlarken ilaç maliyetinin yanı sıra düzenli yaptırmam gereken kan testleri ve olası hastane/doktor masrafları için bütçemi nasıl planlamalıyım, nelere dikkat etmeliyim? (yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim)
-
Yazan: zafer2340
merabalar, yaklaşık 4 aydır yüksek östrojenden muzdaribim, cinsel iktidarsızlık yaşamaktayım. östorojen 193 ten 104e düştü şuan , ama tamoxifenle birlikte arimidex kullansam olurmu, çünkü arimidexin reçetesinde tamoxifenle birlikte kullanmayınız diyor, sonuçlarım aşağda yardımcı olursanız sevinirim
-
Yazan: Sparta
Değerli forum kullanıcıları,
Kür içi kullanılan ilaçlar ve amaçlarını hangi durumlarda nasıl kullanılacağını bilginiz doğrultusunda açıklar mısınız?
ÖRNEĞİN:
Arimidex Proviron Tamoksifen Özellikle araştırdığım konular bunların üstüne daha fazla durabilir miyiz? Teşekkürler.
-
Yazan: sadialps
Merhabalar,
İlk kürüm olarak 250 Testo 250 Bolde kürü yapıyorum 12 haftalık ve şu an 4. haftasındayım. 3. haftanın son enjeksiyonuna kadar kalçamın sağ tarafından enjeksiyon yaptırıyordum ve son enjeksiyondan sonra enjeksiyon yerinde sert bir kitle oluştu. Başta yanlış hareket edip biraz kaşıdım ve bölgeyi iyice hassas hale getirdim. 4. haftanın ilk enjeksiyonunu kalçamın solundan yaptırdım ve şimdi orada da küçük bir kitle var.
Bu normal mi ne yapmam gerekiyor
-

