-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: BBurak
Selam arkadaşlar,
Bir süredir forumda aktif değildim. Bunun sebebi iş güç kovalamam, bir yandan da spor ve sınavlarımla uğraşmamdan ötürüydü. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Şu ana kadar 2 tane kür yaptım. İkinci kürüm olan cut cycle’da artık takır takır oblik gördüğüm için ve süreçten çok bunaldığım için, 6–7 hafta sonunda kısa ester ürünleri bırakıp uzun bir TRT süreci geçirdim (yaklaşık 8 hafta).
3. kür planlamamda ise artık daha ciddi dozlarla ilerlemek ve farklı bir şeyler denemek istediğim için, daha önce hiç çıkmadığım seviyelere çıkıyorum. Benim her zaman amacım sağlığı koruyarak küçük kazanımlarla ilerlemekti. Yoğun suplement kullanımım mevcut. Yeni kür planımı aşağıya bırakıyorum, yorumlarınızı bekliyorum. Güncel kilom: 82, hedef kilom ise 95-100 civarı. Kür sürecimi gidişata kadar belirleyeceğim fakat bu bileşiklerle kafadan 20 hafta giderim.
Haftalık İlaç Protokolüm
Testosteron Enanthate: 600 mg Boldenon: 600 mg Deca: 300 mg Anapolon: 350 mg Proviron: 175 mg Günlük 1 tablet tamoksifen ( kan testine kadar) Kullandığım Suplementler
Günlük 2–3 ölçek whey protein 2000 mg balık yağı Multivitamin Demir takviyesi Magnezyum Grizone Day/Night D3 + K2 Arginin with ZMA (Nutrade) Post Workout (Nutrade) Güncel Form:
-
Yazan: neON
Herkese iyi formlar,
Kürümün, dün itibari ile 5. haftasına girdim, cruise döneminden çıkıp ikinci girdiğim bulk kürü oldu. Bugün kan testlerim çıktı, değerlendirebilirseniz çok sevinirim. Kan testlerim anormal duruma gelmedikçe küre toplam 15-20 hafta civarı devam etmek istiyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
500 Test enanthate 200 Deca 200 Masteron Enanthate SORULARIM:
Dikkat etmem gereken değerler hangileri? (önlem alınması) Ayrıca, deca ile maksimum ne kadar devam edebilirim? KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: turkicc
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kendi halimde haftada 3,4 gün hareketsiz kalmamak için spor yapıyorum. Testosteron seviyem uzun bir süre 200'lü seviyelerdeydi, ereksiyon sorunları yaşıyordum, libidom yok gibiydi doktor doktor gezdim ve 7, 8 gün önce sustanon 250 vuruldum (doktor dedi). İlk 2 gün çok güzeldi ama 5,6 gündür eskisi gibiyim 3,4 gündür sabah ereksiyonu olmuyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 20 Boy: 1.80 Kilo: 95 Yani pik yapması gereken zamanlarda yine eskisi gibiyim libidom artmadı sebebi ne olabilir?
-
Yazan: dtcfli
Arkadaşlar selamlar,
Bünyesi hızlı çalışan biriyim. 3 kür denememde ciddi kilolar aldım ancak benim açımdan kalıcı olmadı. 85 kiloları görmüştüm. bu 3 kürde vücudumun yorulduğunu hissettim ve aksilik en son kürün ortasındayken motor kazası geçirdim. sağ bacağımı kırdım. Kaburgalardan 4 tanesi kırıldı. Toparlanma süreci derken 1 sene ağırlık antrenmanı yapamadım haliyle kürde boşa gitti. Steroid kürüne girmeden kilo aldıracak sarmsları araştırıyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
33 yaşında 1.75 boy 65 kilo Forumda sarmslarla ilgili bütün konuları gezdim ancak hangi sarmsları kullanmam gerektiğine bir türlü karar veremedim. Günde 3500-4000 kalori alıyorum şu anda ancak gerçekten çok hızlı bünye ve kalıcı olarakta durmuyor doğal aldığım kilolar bile bu konuda önerileriniz bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçer. Vücudumun ince zayıf yüzümün çökük olmasını kafaya da çok takıyorum. Hasta mısın diye soranlar, yasaklı madde kullanıyor musun diye soranlar herkes birşey söylüyor yahu sigara dahi içmeyen bir insanım ancak sizler beni daha iyi anlarsınız. @Askabar @Fuhrer @AS1L @metinav @GHOST
Tecrübeli sporcu kardeşlerimiz hocalarımız bi yol gösterir bana.
-
Yazan: m4a1
Genel olarak NPP'nin etkilerini biliyorum. Merak ettiğim düzenli idman beslenme ve uyku ile ne gibi etkiler görebileceğim mesela 1. Ay şunlar Olcak 2. Ay bunlar diye kullanmış olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
-