Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

decacüneyit

Komik bir çok bilmişlik hikayesinden bahsedeceğim, doktorculuk ile ilgili

Önerilen İletiler

Merhaba 

Bu hesabı biraz trol olarak biraz da bu ortamlarda neler dönüyor azıcık ucundan görmek için açmıştım. Kendim de yaşam rutinim olan vücut geliştirme ile ilgilendiğimden senelerdir bu konuyla ilgili tüm detayları keyfi olarak araştırdım. Tıbbi kullanımları yasaklansa da hala varolmaya devam eden bazı steroid türevlerine kadar ayrıntılı bilirim. Normalde doktor arkadaşlar piyasadaki tüm maddeleri bilmezler, bilmek zorunda da değiller, bizim alanımızda uzmanlıklar bu yüzden var, ha bilmek isteyen öğrenebilir mi, tabii ki öğrenir ama özellikle tıp bilimlerinde bir ayrıntı üzerinde yoğunlaşıp kafayı milyon tane başka konuya bölmeden tek bir şeyi üst düzeylerde öğrenmek bu alana daha çok şey kazandırır. 

En son yaşadığım komik bir hikayeden bahsetmek için bu konuyu açtım. Bu post sonrasında takdiri kafası çalışan site sakini arkadaşlara bırakacağım. İstanbul'un en güzide semtlerinden birinde hatrı sayılır bir meblağ ödeyerek gerçekten bir şeyler umarak bir spor tesisine kaydoldum ardından bir pt paketi satın aldım pt aldığım kişi bu konulrın ilahı gibi hem siteye hem de fitness girişine adamın özelliklerini yazmışlar. Şaşırdım ve beklenti içerisine girerek adamla konuşmaya karar verdim. Tabii pt paketi satın almadan önce bir kaç antrenörle de muhabbetim oldu. Ben de bir şeyler biliyorum antrenman ve beslenme konularında ama bu adamlar uzman bu adamlar detaylı öğreniyor diye güvenmiş bulundum.

Arkadaşlar gerçekten böyle bir şey olamaz, 3. kademe antrenörün bir tanesiyle detaylı bir şekilde hücre içi mekanizmalardan konuşuyoruz  (konuyu açan antrenör) kendisi iddialıydı ve anlatmaya başladı, heyecanını kırmak hayat enerjisini elinden almak istemedim, beni iyi bir dinleyici olduğumdan aralıksız hiç bölmeden dinliyorum sandı, ama sessizliğim oyüzden değildi, içten içe utandım, adam bilmiyor, ama nası sallıyor, bilmedikçe daha da sallıyor, konuyu bitirmek için ortamdan ayrılmak için çabalıyorum, sallamaya devam ediyor, başka konulara da dalıyor bir tansiyondan bir şekerden bahsediyor, insülin kapılarından bahsediyor. Yok o protein ona bağlanırmış protein havuzu şenlenirmiş, mitokondriden bilmem kaç volt elektrik insülin kapılarını aralarmış. Sonra merak edip bu adamlar gerçekten bu konuları öğreniyorlar mı diye bir kaç üniversitenin lisans, yl ve doktora ders içeriklerini check ettim. Gerçekten bu konuları alan bölümler var ve detaylı bir şekilde ama bir tıp bilimleri mezununun aldığı kadar detaylı değil. Yine de araştıran adam doğru bir şekilde öğrenebilir ve bu rezilliği kimseye yaşatmaz.

Yani bazı arkadaşların heyecanını kırmak istemem ama arkadaşlar, tam 6 sene boyunca her gece yatmadan önce bir kitap destesi kadar fotokopi kağıdı hatim etmeden yatağa girmedim bazen yatağa giremezdim, uykumu geciktirecek türlü türlü yöntemler arardım. Okul hayatımdı bu 6 sene sonraki hayatımda daha çok okudum, elimi nereye koysam gözümü nereye diksem bir metin bir kağıt parçası daima olurdu. Bu konuların o kadar derinlemesine detayı var ki terimleri geçtim, yalnızca bir organın morfolojik özelliklerini öğrenmek için aylarınızı yatırmanız lazım bakın yapısını öğrenmeniz için diyorum, işleyiş ayrı bir konu, patolojisi ayrı bir konu, diğer sistemlerle ilişkisi ayrı bir konu. Yani birilerinin anlattığı gibi basit değil bu konular, ben de bir ürolog olarak zaman zaman böyle bilgisiz ama bir şey bildiğini sanan gençleri abartmadan onlarda iz bırakmak ve bir şey bilmediklerini anlamalarını sağlamak adına azarlıyorum. Gelmiş LH açık ama hocam oradan bu hormon geliyor neden ereksiyon yok, bence şu testi yapın diyor. Sanıyorki o badici ağzından öğrendiği LH FSH herşey. Bin sayfalık yalnızca bir organın fizyolojisini anlatan kitaplar var, bakın fizyolojisini işleyişini diyorum, patolojisi için bir bin sayfa daha, o organı anlamak için diğer fizyolojik temelleri, diğer sistemler, organları da bilmen gerek hepsi bağlantılı binlerce sayfa da o. Yani bir testisi öğrenmen için binlerce sayfa okuman, hayat boyu o bilgilerini güncellemen, diğer tüm yapılarla ilişkilendirmen, vaka üzerinde görmen, geçmiş tüm birikimlerle karşılaştırman lazım. 

Gerçekten bazılarının cahil olduklarından bile o kadar haberleri yokki, adam onun görüntüsünü beğenmedim veya kıskandım diye labaratuvar testlerini istemedim sanıyor. Hayır kardeşim beyinsizsin ve gerek yok oyüzden yazmadım.

Bu arada antrenörlere ve iddialı badicilere de önerim olacak, lütfen abartmayın, yalnızca bildiğiniz konularda konuşun derinlemesine bilmediğiniz konuları sallaya sallaya temele oturmaya çalışmayın aksi durumda biz kıçımızla gülüyoruz, eminolun bu sitedeki ve bazı diğer sitelerdeki postların neredeyse tamamını okudum bir kaç kişi dışında kişilerin popüler olmalarının nedeni sitedeki rütbeler ve popülerlik puanları. Yapmayın tıp bilimleri bu kadar basite indirgenecek bir şey değil ben 17 yıldır bu işin içerisinde hem psikolojimi hem de gençliğimi harcadım. Aldığım parayı harcayacak zamanım olmuyordu öyle tarif edeyim. Abi dediğiniz bir çok adamı ben yakından takip ettim sallaya sallaya makale okudum diye diye doktor kisvesine bürünüyorlar, ama yetmez onu anlatmaya çalışıyorum bilmedikleri detay çok fazla, hiçbir şey bilmiyorlar desem daha doğru olur aslında. Tıp terimi kullandıkları için havalı oluyorlar sadece.

Bir tane daha örnek vereyim gelmiş adam steroidlerden bahsediyor, astım ilacından troid ilacından çerez gibi bahsediyor, inanın terim bile kullanmıyorum, şöyle bir bakıyorum nasıl olsa bağımlı diyorum, bırakmasını ve kısaca zararlarını anlatıyorum. Bildiği halde anlatıyorum çünkü bu benim görevim. Algısı bilgi alacak kadar açıksa konuşmaya çalışıyorum, anlayamayacak kadar eksikse çabalamıyorum yalnızca görevimin yapmam gereken zorunlu kısmını yapıyorum.

Bu da son gönderim olsun o zaman.

Hepinize daha farkında forumlar ve hayatlar. Yazım imlaya çok özenemedim kusura bakmayın.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


JokerJoker    154

İsminizi açıkça yazarak niyetinizi belli ediyorsunuz. İlaçlar ve tedaviler hakkında birkaç çıtır bilgi paylaşarak aklınızca reklam yapmaya çalışıyorsunuz. Bu tutumla; yerdiğiniz insanlardan dönüş beklemeyin. Doping sizin için doğru değilse,suistimal ise burada vakit geçirmenize hiç gerek yok. Vaktinizi ayırıp bu kadar uzun bir yazı yazmanıza da gerek yoktu. Yok yere kendinizi yormuşsunuz.

Bu sporu yaparken sosyal çevremdeki tek destekçim eşim oldu. Sizin gibi çok konuşup asla yardımcı olmayan insanlar heryerde. İhtiyacımız yok size. Destek olmuyorsunuz köstek olmayın bari.

tarihinde JokerJoker tarafından düzenlendi
  • Beğen 6

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Surrender    105
decacüneyit, 32 dakika önce yazdı:

Ayrıca ekleyeyim bu steroidlerin kullanımı ilaçların suistimal edilmesidir, doping tir yani doğru değildir. 

Her yerde satılan sağlığa zararlı bağımlılık yaratan sigara ve alkolü hangi tarafa koyalım..

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih Erarslan    1.188

Çok güzel bir konuya deyinmişsiniz zevkle okudum teşekkür ederim Böyle konuların açılmasıda güzel. Bilinçsizlik hat safhada eline dambıl alan haraketi öğretiyor eyvallah ama kıçına iki enjektör sokup hormonlarını kağıt üzrinde aşşaya yukarı çeken totel testesteronu kağıt üzerinde öğrenen adamlar reçete dağıtır durumda sporcu sporculuk hayatındaki tecrüberi paylaşması çok güzel paylaşırkende bu benim tecrüben sende nedir bilemem diye bitirmesi şahane ama konunun uzmanı kesilenler benide hayretler içerisinde bırakıyor anlamadan da adamın saçmaladığı anlaşılıyor fakat şöylede bir gerçek var iki konununda uzmanı var siz denk gelmemişsiniz başınızdan geçenler kötü deneyim olmuş herkesi bir tutmayın spor camiasında da aynı durum geçerli her işin ehli var bana göre ağrım var denildiğinde ağrısına ağrı kesici verip verip gönderen doktordan her önüne gelene ilaç kür uygulayan hocadan uzak durmak lazım.benimde geçmişimde belli başlı konuları okuyup araştırıp genele konu hakkında bilgi verdiğim yanlış yaptığım oldu ilk özenti hallerim kendimi kaptırdığım durumlarım ama hatamı anlayıp bunu sürdürmedim ve zaten genel bilindik konulardı öyle olmasına rağmen bıraktım kendimede özleştiri yapmış olayım fakat dur durak bilmeden her konuda herkonuya hakim olanlara güzel bir yazı olmuş 

decacüneyit, 11 saat önce yazdı:

Ayrıca ekleyeyim bu steroidlerin kullanımı ilaçların suistimal edilmesidir, doping tir yani doğru değildir. 

Konunuzda katılmadığım durum burası kendim kullandığım için deil banada bu konuda eleştiri yapan insanlara bakış açım asıl cevabım olacak kişi sigarası tüketiyor veya içmesin nargilesini keyfi içiyor oradan abur cuburunu tüketiyor beslenmenin b sinden haberi yok Allah ne verdiyse şeker kullanımı her içtiğinde fazlasıyla kafein alımı dersek öyle doğum günü özel günler alkol gırla bahane olsun yeterki üstelik en ufak rahatsızlığında başım ağrıdı şu ilacı tüketeyim iyi geldi bidahakine hep bundan içeyim ve bunu tavsiye edeyim belim ağrıdı şunu içtim iyi geldi halsizim bu ilaç işe yaradı şimdi benim belli dönemlerde profesyönel destekle aldığım horman ilacım mı bu adamın hayat akışımı bence benimki hocam hasta olamayan rahatsızlığı olmayan adam yok ama benim protein tozum ilacım vs.dert olmuş otur sen gazazunu iç ben  pretein tozumu adam 30 zunda tansıyon şeker hastası kalp hastası sigara bile içmiyor taktiri ilahi ben bişi olursa zaten ilaç kullanıyordu varsın öyle olsun hocam

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.363

Ben çok biliyorum hepiniz cahilsiniz = Checked.

Totonu yırtıp okusan sen bilemezsin = Checked.

Ömrümü verdim olm kolay mı lan bu işler = checked.

Doktorsan en akıllı, deha, bilgi küpü = checked.

Biz doktorlar olymposda yaşıyoruz siz dünyalı yeryüzü insanları ne anlarsınız = checked.

Ben yazıp çıkarım siz fanilerle yüz göz olmam bu da son yazım olsun = checked.

Spor bilimleri de dahil en mükemmel iyisini ultra mega bilgiyi biz biliriz çünkü hücrenin var ya hücrenin bin sayfa kitabını okudumm olmmmmm = checked.

Reklam = checked

OMO BO NORMOL HOSTOLOK DOGOLLLL. küre girmiş arkadaşlarım bunu bilmek zorunda değil = checked.

:D:D:D

Yahu var ya bir kere de şaşsın be.

Ama şu kadar insan kür sonrası döngüyü oturtmak için doktora gidip çözüm bulamayıp, buraya gelip o beğenmediğiniz, cahil dediğiniz insanlar tarafından yönlendirilip hayatı tamamen normale dönebiliyor. 

Laf-ü güzaf...

JokerJoker, 11 saat önce yazdı:

İsminizi açıkça yazarak niyetinizi belli ediyorsunuz. İlaçlar ve tedaviler hakkında birkaç çıtır bilgi paylaşarak aklınızca reklam yapmaya çalışıyorsunuz. Bu tutumla; yerdiğiniz insanlardan dönüş beklemeyin. Doping sizin için doğru değilse,suistimal ise burada vakit geçirmenize hiç gerek yok. Vaktinizi ayırıp bu kadar uzun bir yazı yazmanıza da gerek yoktu. Yok yere kendinizi yormuşsunuz.

Bu sporu yaparken sosyal çevremdeki tek destekçim eşim oldu. Sizin gibi çok konuşup asla yardımcı olmayan insanlar heryerde. İhtiyacımız yok size. Destek olmuyorsunuz köstek olmayın bari.

Altına imzamı atarım :)

 

  • Beğen 8

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mickey    789

Geçmişimde doktorların koyduğu yanlış teşhisler nedeniyle çok zaman, enerji ve para harcadım. Tabi yine durumu düzelten ya bir doktor oldu ya da kendim çözdüm.

Her meslekte olduğu gibi bunda da iyisi var kötüsü var. Antrenörlerle ilgili kötü tecrübe yaşamışsın ama bu demek değildir ki tüm antrenörler kötüdür, cahildir, boştur. Doğru kişileri bulmak önemli, doğru doktoru bulabilmek gibi.

Diğer konu, sürekli forumları takip edip insanların bilgisizliği, cahilliği üzerine masturbasyon yapman ki en sıkıntılı durum da bu bana göre. Bunun yerine iki çift laf edip neyin doğru neyin yanlış olduğunu söylemeye neden tenezzül etmiyorsun? Burada doktorculuk oynayacağına neden taşın altına elini koymuyorsun? Size okulda böyle mi öğretiyorlar? Meydan boş kalırsa tabi ki herkes konuşur. Bu tüm meslekler için geçerli. Meydanı boş bırakma o zaman kardeşim.

Diğer taraftan burada bir doktor gözüne, bilgisine o kadar ihtiyaç var ki. Keşke karakter olarak daha insancıl, barışçıl ve paylaşımcı biri olsaydın. Tabi bunu okulda öğretmezler, öğretemezler. Bir insanı ailesi, mahallesi, yaşadığı şehir ve ülkesi yetiştirir, pişirir. Fransızcada sana üniversite mezunu denilebilmesi için özel bir kelime vardır. Bunun için üç kuşak üniversite mezunu olması gerekiyor. Dedenin babası, deden, baban veya annen yani üç kuşak peş peşe üniversite okumalı. İşte sen o zaman ben üniversite mezunuyum diyebiliyorsun. Yani bir okul okumak, günlerce uykusuz kalıp kitaplar okumak tabi ki güzel şeyler ama bazıları için yetmiyor. Senin adına ben üzüldüm halbuki bir çok insana burada faydan olurdu.

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.532

E peki tamam biz cahiliz de bunu niye yüzümüze vurma gereği hissettiniz ?

 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yorgun    10

Ben sizin yerinizde olsam, hani bilmiyorum bu sporla mı uğraşıyorsunuz, bir konu açarım ve derim ki; "ben doktorum ve kür konularında, tahlil konularında, ilaçlar ve etkileşimleri konusunda size yardımcı olmak isterim" Bu şekilde davransaydınız, eminim bu tarz forumlarda el üstünde tutulurdunuz. Gerçi doktor musunuz o da meçhul.

 

Diğer yandan hormonal sağlık, TRT/HRT gibi konularda doktorların doğru dürüst bildikleri bir şey yok. Asıl acınası ve komik olan çoğu doktordur. Bu iş hususi bir ihtisas gerektiriyor ve yurtdışında bu amaçla kurulmuş klinikler mevcut. Bu klinikler erkek sağlığı ve optimal hormon değerlerini ve gerekli bilgileri hem forumlardaki kişilerle paylaşıyorlar hem de sosyal medya platformlarında genele bilgi dağıtıyorlar. Şimdi ben bu doktorların bilgilerini ve tecrübelerini, devlet hastanesinde sıradan bir üroloji hatta bir endokrinoloji uzmanı ile kıyas ettiğimde üzülüyorum hatta gülüyorum sonunda sinirleniyorum. 

Diğer yandan beslenme ile ilgili bilinenler ise rezalet durumda. Biz neden hipogonadizm epidemiği içerisindeyiz? Gerçi bunun bir sorun olduğunun bile farkında olmayan doktorlara ne anlatacağız ki? Ben size doğru beslenme ve yaşan tarzı ile 70'ine merdiven dayamış bir adamın, t.testosteron değerinin 950ng/dl olduğunu diyeyim varın siz; "25 yaşındayım kür öncesi değerim 560 ng/dl, nasıl iyi mi" konularından pay çıkarın. Doktor bey ne dersin?

  • Beğen 4

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    850

Bir diş hekimi olarak yazdıklarınızın bazı satır aralarına katılırken bazı noktalarda ise gaflete düştüm takındığınız söylem ve tavırlardan dolayı. Biz hekimler hastalardan hastalar da bizden potansiyel bilinirliklere sahip değiller biz sadece alanımız da daha fazla kaynağa sahip bir öğrenim gördük buda bizi üstün nitelikli yapmıyor halk arasında sadece kendi mesleki alanımızda deneyim ve ezbere bağlı daha tecrübeli kılıyor o yüzden kimin neyi ne kadar bildiğinin önemi yok önemli olan kısım biz kendi öz niteliklerimize göre kimleri kale alacağız bu yolda önemli olan o yoksa tuttuğunuz pt veya size ilaç bilgisi vermeye çalışan kişilerin ne kadar nitelikli veya niteliksiz oldukları kendilerini ilgilendiriyor siz he der geçersiniz onları eziklemek en kaba tabiri ile ne biz hekimlerin nede birey olarak bizlerin veya onların bize karşı hakları yoktur bu yönde söylemlerde bulunmak için.

Bu arada videolarınıza göz attım da antrenman yerine detaylı hormon döngülerine ve eleştirdiğiniz noktalara dönük videolar yaparsanız seve seve dinlemek isterim.

 

  • ahahaha 5

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Junkboy    5

Vücudumda suyu tutamama problemi var. Gitmediğim doktor kalmadı 1.5 senedir.. Ama çözemiyorlar çünkü hiçbir tahlilde çıkmıyor. Yüzümde kullandığım basit bir kortizon kremi ile başladı ve bir daha asla geçmedi. Hiçbir tahlilde hiçbirşey çıkmadığı için doktorlar fazla su içmeden başka bir şey demiyor.. Kendim resmen alim oldum bunu araştırmaktan, hipofiz bezinin saldıladığı antidiüeretik hormon yetersizliğinden, böbrek reseptörlerinin buna tepki vermemesine kadar. Hiçbir zaman parçalı az yağ oranlı olmadım ama powerlift ten geldiğim için bir hacmim vardı. Bu sorun yüzünden o hacim kaçtı, üstüne bağırsak sendromu başladı bu kasları da eritmeye başadı. Bunları yazma sebebim üstte bir arkadaşın dediği gibi doktorların tahlilde bir şey çıkmayınca hemen spor üstünden yüklenmesi, benim de başıma geldi. Son gittiğim endokrin prof u da testo ya taktı. 1.5 senedir başımdaki bu sorunlar yüzünden depresyon durumu tabi var, ama adam sen steroid kullandığın için depresyonun daha da tetikleniyor deyince patladım. Hocam ben spor yapsam da anabolik steroid e tedavi amaçlı başlandı, kas gelişimi için kafama göre başlamadım, bana bunu yazan ise sizin hastanenizin üroloji doktoru. Düşük testosteron hastasıyım ve bunu kullanmam lazım. Bunu deyince adam suratıma bakıp, prostata zararını anlatmaya başladı. Kendi üretimin artık olmadığından bahsediyorum, durmadan ilaç alırsan tabi ki olmaz diyor. Hakkı var elbette ama tekrar üretime başlaması için direk kullanımı kes yeterli diyecek kadar da cesaretli nasılsa. En son bana kullandığım markayı sordu. Türk doktorların çoğunun nebido ve sustanon dışında bir bilgisi yok. Markasını geçip direk Enantat dedim. Bana resmini vs at dedi. Atmadım. Atsam biliyprum googla yıp 3 haftada bir ya da ayda 250 mg al deyip zaten kötü olan psikolojimin içine edecek. Mikrodosing i  anlatmaya kalksam adam muhtemelen bana saç dökülmesini anlatmaya başkayacaktı, ondan odadan çıktım. ( hematocrit i falan anlatsa gene iyi diyecem) Bu adam İzmir in başta gelen üniversite hastanelerinin metabolizma ve endo bölümü başkanı. 

tarihinde Junkboy tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Efeedd    105
forbit, 7/30/2021 - 16:50 yazdı:

Bir diş hekimi olarak yazdıklarınızın bazı satır aralarına katılırken bazı noktalarda ise gaflete düştüm takındığınız söylem ve tavırlardan dolayı. Biz hekimler hastalardan hastalar da bizden potansiyel bilinirliklere sahip değiller biz sadece alanımız da daha fazla kaynağa sahip bir öğrenim gördük buda bizi üstün nitelikli yapmıyor halk arasında sadece kendi mesleki alanımızda deneyim ve ezbere bağlı daha tecrübeli kılıyor o yüzden kimin neyi ne kadar bildiğinin önemi yok önemli olan kısım biz kendi öz niteliklerimize göre kimleri kale alacağız bu yolda önemli olan o yoksa tuttuğunuz pt veya size ilaç bilgisi vermeye çalışan kişilerin ne kadar nitelikli veya niteliksiz oldukları kendilerini ilgilendiriyor siz he der geçersiniz onları eziklemek en kaba tabiri ile ne biz hekimlerin nede birey olarak bizlerin veya onların bize karşı hakları yoktur bu yönde söylemlerde bulunmak için.

Bu arada videolarınıza göz attım da antrenman yerine detaylı hormon döngülerine ve eleştirdiğiniz noktalara dönük videolar yaparsanız seve seve dinlemek isterim.

 

Kusura bakmayın da şöyle bir video çeken adam bi zahmet gelip burda millete üstten üstten giydirmesin :):) 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
decacüneyit, 29.07.2021 - 23:46 yazdı:

Ayrıca ekleyeyim bu steroidlerin kullanımı ilaçların suistimal edilmesidir, doping tir yani doğru değildir. 

Kime göre doğru değil 🤣🤣😂😂

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Fbgomer
      son kurum ..ağır bir kur işte ..testo 500mg -dbol 100mg  -tren 400mg -winstrol 100mg  ..kürenin sonunda hormonlarım berbat görünüyordu total testo uçuyor… Lh 00.00 LDL 175 bu sonuç görünce insan korkar 💀
      …testis çok küçüldü…. yani doğurganlık ve sperm kalitesi açısından  çok kötü sonuçlar
       
       .. 10. haftada treni bıraktım sonra 6 hafta winstrol ekledim 16nce hafta winny kestim ve 3 hafta daha testo devam ettim ..toplam 19 hafta bir cycle işte ..
      ..pct protokolüm şimdiye kadar kullandığım en iyi protokollerden biriydi ..iyi ki en azından benim için iyi çalıştı yani Dennis James'ten öğrendim bir protokol ve benim için iyi çalıştı ! 
       
      kür bitirdikten sonra..15 gün bekledikten sonra tek seferde 5000u pregnyl vurdum  ..pct'nin başlangıcı aşağıdaki gibi bu şekilde kullandım 
       
       
      hafta 1-2 100 mg klomid ..40 mg tamoksifen
      hafta3-5 50mg klomid ..20mg tamoxifen 
      hafta 6 5000u pregnyl tekrar 
      4 hafta bekledim 
       
      boooom  
       
      kan testi sonuçlarım harika çıktı !!! inanamadım!!! ...küreden öncekine o kadar yakındı ki …ondan 1 ay sonra eşim hamile kaldı ve bu beni daha mutlu etti….gerçekten 
       
      ağır bir kür bitirdikten sonra doğru pct protokolünün hayat kurtarıcı olduğunu anladım
       
       
       

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×