Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

yorgun

Üye
  • İçerik sayısı

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

10 İyi

1 Takipçi

yorgun Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ovitrelle nasıl kullanılır?

    Aklima bir soru daha geldi. Her vurulmadan evvel havasini aliyor musunuz yoksa havasini almaya gerek yok mu bu ilacın
  2. Ovitrelle nasıl kullanılır?

    Tesekkur ederim. Peki muhafaza islemini nerede yaptiniz, buzdolabinda mı? 6 hafta boyunca bozulma gibi bir durum yaşar miyim acaba? Son olarak size göre dedigim olculerde igne yapmak biraz zor olur mu ovitrelle ile. Cok zor olursa haftada iki gun grne ayni miktarlarda yapmayi dusunuyorum
  3. Ovitrelle nasıl kullanılır?

    Ben trt'ye ek olarak kullanmak istiyorum ovitrelleyi. Haftada toplam 4 gün ortalama1000 iu vurulmayi dusunuyorum. Bu da yaklasik bir ovitrelle kaleminin 6 hafta gitmesi anlamına geliyor. Size danişmak istedigim sey her vurulmada ucundaki igneyi degistiriyor musunuz? Yoksa ayni ignryi mi kullaniyorsunuz? Bu durumda mikrop kapma riski var mı? 0.5 ml=6500iu ise her 0.1 ml'yi 5'e bolersek 260 iu'ya tekabül ediyor.
  4. Pct ovitrelle

    Pregnyl yok diye biliyorum uzunca bir süredir. Peki ovitrelleyi mesela 2 günde bir kere 260 iu olacak şekilde enjekte etsek, (0.5 ML ovitrelle'nin 25'de 1'i) bir sorun teşkil eder mi? Benim bildiğim ovitrelle kalem şeklinde geliyor. Her enjekte edişimizde ucundaki iğneyi insülin iğnesi ile değiştirme şansımız var mı? Bu şekilde mikrop kapma ihtimali nedir?
  5. Hipogonadizm için değerler

    Göz toksisitesi hakkında bir şey diyemem. Kimisinde geçici az bir kısımda kalıcı olabilir. Bu büyük bir risk. Göz bu başka organa benzemez. Karar senin bu konuda.
  6. Östrojen inhibitörleri

    Sordum 1 hafta once o da yoktu. Bu piyasayi bilmedigim için sordum. Google saticilarindan uzak durmak gerekiyor sanirim. Neyse endokrinoloji ile randevumdan sonra, hoca ile mutabik kalirsak tekrar burak hoca ile iletisime gecerim. Teşekkurler
  7. Hipogonadizm için değerler

    Ben iki gunde bir kere, 12.5 mg diyorum sen gunde 100 mg diyorsun. 35 gunde %200 gibi bir artis yakaladim. Libido %20 daha iyi. Hafif bir enerji artisi var ama hepi topu bu belki de konusmak icin daha erken. Yine de bu tarz ilaclardan sayisal ilerleme haricinde pek fazla bir sey beklememek gerekiyor. 100 mg gibi dozlar hem gereksizdir, hem testosteron artırma etkisi düsüktur, hem de yan etkilerini dusunmek gerekir. En onemli yan etkisi göz problemidir.
  8. Eczaneye gitmeden önce

    Hassas ostrojen(LC/MS) tahlili yaptirmissan(ki Turkiyede bir kac yerde var diye biliyorum) 20-32 arasinda tutman en saglikli goruluyor. Ama siradan bir hastanede tahlil yaptirmişsan 55-60 civarinda ise ve yan etki hissediyorsan dusuk doz arimidex dusunebilirsin.
  9. Östrojen inhibitörleri

    Arimidex/aromasin ile nolvadex/klomen farklıdir. Ilk ikisi testisten uretilen testosteronun aromatize olmasını engeller. Ikincisi grup ise yani SERM grubu ilaçlar, vucuttaki ostrojen receptorlerine gider ve tabiri caizse oturur. Buralara ostrojenin girmesini engeller. Anastrazole ve ekzemestan'ı bilincsiz kullanirsan vucutta ostrojeni cok diplere cekebilirsin. Tamoksifen ve klomifen sitrat kullaniminda ise vucut(hipofiz,hipotalamus); ostrojen yok denilerek kandirilir ve daha fazla testosteron uretir. Lakin vucutta ostrojen miktari, uretilen testosteron ve vucut yag miktarina gore sinsice artmaya devam eder. Artan ostrojeni dusurmek icin ilk iki ilac gene kullanilir tabi burada ikinci gruptaki sıkıntı su; her ne kadar yuksek ostrojen olsa da vucut bunu algilamadigi için gorulen yan etkiler ostrojenin yuksekliginden mi yoksa dusuk gibi algilanmasindan mi bilemiyorun. Trt icin gerekebileceginden soruyorum, cypionatı nereden temin edebilirim yol gosterebilir misiniz? Burak hocaya sordum elinde maalesef yokmuş
  10. Hipogonadizm için değerler

    klomeni ben 35 gün boyunca 12.5 mg olacak şekilde(Çeyrek tablet) 2 günde 1 aldım. Bugün test sonucum çıktı. 270 den 820 ye çıkmış testosteronum. Bu tür ilaçlarda ne kadar az o kadar çoktur. Bildiğim ve tecrübem budur. Senin yapacaklarına karışamam.
  11. Kan değerlerim.

    Ya varikoselim var desene bastan. Uroloji klinigine tabiki git demiri hallettikten sonra. Varikoselle ilgili çok malumatim yok. Yardimci olamayacagim.
  12. Hipogonadizm için değerler

    Bir onceki mesajinda hipogonadizm oldugunu soylemiştim. Simdi iki seyden daha bahsedecegim demir dısinda (ferritini 80 seviyelerine yukseltmen lazım) Tamoksifen ve klomifen sitrat hemen hemen kullanan herkesin testosteron seviyesini ikiye hatta uce bile katlayabiliyor. SERM kullananların %10'u dısında, yuksek hormon seviyelerine sahip olmalarına ragmen hala hipogonadizm belirtilerinden kurtulamadiklarini beyan ediyorlar. Bunu ilacin icindeki zuclomofin izomerinin yuksek estrojenik etkisine baglayanlar olduğu gibi, sahsi kanaatim; vucuttaki hangi estrojen reseptorlerini kapatiyorsa artık, estrojene karsi vucudu duyarsız hale getiriyor ki estrojenin bazı olumlu etkilerini de yok ediyor. Sadece enklomifen iceren ilaci kullananlarda dahi bu yakinmalar suregeliyor ki bu da şahsi göruşümu dogruluyor. Tabi herkesin bunyesi farklidir bazi semptomları ortadan kaldirabilir dahi bu ilaç. Diger yandan ilginctir testosteron replasmanınin veya hcg nin neden oldugu yuksek estradiolu anastrazole ile daha kolay aşagi seviyelere çekerken, klomifen sitratın neden oldugu yuksek estradiol'e karşi kolay kolay indiremedigine de sahit oldum. Diger yandan prolaktin seviyen direkt goze carpiyor. 16 gibi bir seviye erkek icin normal degil. 7 ve altinda tutmak vucut için onemli. Belki duşuk doz kabergolin kullanimi( haftada 0.5/0.25mg)sonrası haleti ruhiyende iyileşmelet gozlemleyebilirsin. Ne yazık ki ilk tahlillerinde estradiol ve shbg seviyene bakılmamiş. Bazal estradiol seviyen yuksekse prolaktini belki hafif kamçilamış olabilir. Belki o gunkü sinir stres seviyen yukseltmis olabilir. Belki tahlilden once istimna yapmiş olabilirsin. En kotusu mikroprolaktinoma varliği olabilir. Son olarak bu islere kafayi çok takarsan sadece daha kotuye gitmesine sebep olursun. Bunları birakip ferritin seviyeni yukselt. Kafanı bosalt. Duzelme olmazsa 1 ay sonra kapsamli bir tahlil yaptir endokrinoloji bölümüne. Dediğim tahlilleri yaptır. Kafana gore ilac kullanma.
  13. Kan değerlerim.

    Total testosteron degerin hipogonadizm oldugunu gosteriyor 18 yasindan biri icin minimum 2 kati olmasi gerekir. 2 katı diyorum. Hipofizin de adenom olabilir/duzgun calismiyor olabilir. Testislerinde bir sıkintı olabilir. Bunlar birinci etmenler. Ikinci kısimda beslenmen bozuk olabilir. Hazir gidalar ve basit karbonhidratlari fazla yiyor olabilirsin. En onemlisi saglikli yağları (zeytinyagi/tereyagı) az yiyor olabilirsin. Bunlari ne kadar cok yersen kolesterolun o denli saglikli seviyelere gelir. Steroid hormanlari dahil hepsi kolesterolden yapıliyor. Yaglı biriysen shbg ve estradiol oranlarında da bir sorun olabilir. Bilemiyorum cok cesitli sebepleri olabilir. Referans degerleri denen şey bazı durumlarda sacmalıktir. TT için 300-800 demek, o sagliksiz toplumun ortalamasidir. Optimal degerlerden bahs eden yok. Uzucu kismi doktorların referans degerlerine gore tedavi yapması ki, dananin kuyrugu orada kopuyor zaten
  14. Kan değerlerim.

    Lh ve fsh degerleri ust sinirda olsa ve testosteron seviyesi olmasa, biz buna hipogonadizm degilsin diyebilir miyiz? Hipogonadizm vucutta yeteri miktarda testosteron bulunmamasıdir. Serbest testosteron degeri bariz bir sekilde hipogonadizm oldugunu gosteriyor. Hipogonadizmin tesirlerini fazlasiyla yaşiyordur. Yanılabilirim de konu sahibi tabi 90 yaşindaysa degeri normal.
  15. Kan değerlerim.

    Bu kadar sınırlı sonuçlardan bir açıklama çıkmaz. Tek diyebileceğim hipogonadizm olduğun.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×