Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Junkboy

Üye
  • İçerik sayısı

    34
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

Junkboy Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Güncel tahlil ve östrojen

    Arimidex suicidal olmadığı için rebound yapıp E2 nin yükseleceğini düşünüyorum çok da fazla beklemeden. Sırf o rebound yüzünden arimidex i bırakıp aromasin a geçmiştim ben. Bir de ülkemizdeki estradiol ölçümlerine asla güvenmeyin şeklinde bir şey okuduğum ben çokça. Sadece Amerika da bazı lab larda olan sensitive E2 testi olmadığı sürece, bu düz E2 testi faydasız diyorlar. Ben trt de olduğum için vücut dengesi ve testo dozajıaçısından E2 mi bilmem çok önemli. Bu sensitive E2 testi konusunda tecrübeli arkadaşların yorumu ne acaba?
  2. Prolaktin nasıl düşürebilirim?

    Direk testo nun prolaktin i çözücü etkisi olacağını sanmıyorum. Yani sorun başka biryerde ise. Kür dozunda değil ama trt dozu testo alıyorum ben düzenli ve zaman zaman estro artışı olduğu anlarda akabinde prolaktin artışı gördüğüm zamanlar oluyor. Gerçi çok değil referans değerin üst sınırı veya sınırın az üstü. E vitamini ve P5P kullanımı ( B6 vitaminin aktif koenzim formu, yüksek dozda alımı normal B6 gibi toksik etki yapmıyor) prolaktin üretimini bir miktar baskılıyor. Bazı bünyelerde dışardan testo alımı ile artan östrojen, prolaktin i de etkileyebilir yani. Aromasin ile hafif östro düşürdüğümde prolaktin de düşüyor bende. 2 haftada bir sustanon vurmak tek başına uygulama olarak da sağlıklı değil bu arada, ani bir yükseliş ve sonra hızlı bir düşüş yaşayacağın için özellikle ikinci hafta bir miktar rahatsız olursun. Ben daha uzun esterli enantatı bile ufak dozlarda gün aşırı vuruyorum stabil tutabilmek için.
  3. Kür içi kan bağışı

    Kızılay çadırları hemograma bakıyor mu hemen tahlil öncesi. Benim kan yoğunlupu trt de çok yükseldi ve acil kan vermem lazım. Zaten normalde de yüksektir benim hemoglobin , trt de daha da arttı. 18.3 çıktı ama 18 den sonrasını almıyor Kızılay diye söylemişti bir görevli bana. Hematoloji ve dahiliyede uğraşıyorum şimdi, şikayetlerim var bariz baş dönmesi, mide bulantısı ve yorgunluk. Umarım haftaya verebilirim. Kanı cidden yoğunlaşmış bir kimse nasıl verebiliyor? Amerika da üstüne ücret verip kan verip, sonra da o kanın imha edildiği yerler var bildiğim kadarı ile. 2 gündür bunla uğraşıyorum ve anladığım kadarı ile benim kan vermem için baya fenalaşıp hastaneye kaldırılmam gerekiyor.
  4. Bir takım hissiyatlar

    D vitamini fazlası bildiğim kadarı ile çok olabilen bir şey değil. Çoğu insan şehir hayatında zaten az güneş gördüğü için ve gıdadan alma imkanı olmadığı için takviye alıyor. Ne kadar alıyordun? 10.000 ünite falan mı?
  5. Bir takım hissiyatlar

    Magnesium citrate zaten iyi olmayan gece uykumu daha da fena hale getiriyor bende. İnanılmaz bir anksiyete ve iç sıkıntısı yaratıyor uykuya dalmak imkansız oluyor. Zma nın magnesium tipi içeriğine bakabilirsin. Bisglycinate direk uyku getirici oluyor bende. Gerçi sen gün içinde demişsin. Ağır powerlifting yaparken fazla supplement ve özellikle aşırı B12 yüzünden çok sağlam insomnia oldum ben, sonrasında psiko ilaçları, homonel dengenin tamamen altüst olması, psikolojinin iyice mahvolması, sonuç olarak 40 yaşında kalıcı trt deyim şu anda. Çarpıntı değil ama sersemlik hissi bende de oluyor hep. Trt den dolayı olan kan yoğunluğuna yoruyorum ama ferritin im baya düşük olduğu için kan vermeden devam etmeye çalışıyorum. Zaten oldukça sık kontrol amaçlı kan verdiğim için. Ya da belki zaman zaman yükselen estradiol yüzünden bilemiyorum, doktora gidince hiçbirşey bulamıyorlar ve hemen sen psikolojik tedavi gör e bağlanıyor olay klasik. Bence vücudun dengesini bozmak bakımından aşırı supplement kullanımı en az anabolik ler kadar sakat. Anabolik lerde (herkes öyle değil elbette ne yazık ki ama) en azından hakkını da vermek amacı ile daha dikkatli davranılabiliyor. Ama supplement lerde "bir şey olmaz, göm" kafası çok fazla var. On off şeklinde creatin, bcaa, arjinin, beta alanin/taurin dışında pek bir şey kullanmaz oldum ben. Whey bile arada bir ara öğün niyetine.
  6. Kan testi nasıl nereden yapabilirim

    Cins bir ürolog gelirse endokrin de deneyebilirsin. Ben hep endokrine gidiyorum daha ziyade test için. Hormon sonuçta.
  7. Kas içi enjeksiyon

    Omuzdan 13mm lik insülin iğnesi ile bile oluyor.Gün aşırı öyle yapıyorum şu anda trt için. Shallow IM diye geçiyor, bende kasa gidiyor ama yağ dokudan emilim de gayet oluyor. Stabilize amaçlı gün aşırı veya her gün yapanlar microdosing olayı için yağ dokuyu sıkça kullanıyor, en çok love hande denen kısımdan, doku hasarından korunmak için. Emilim daha yavaş ama estradiol a dönüşüm yağ dokuda daha az oluyor deniyor deneyenlerde. Ben omuzda devam ediyorum ama 1ml gibi değerleri bir seferde vermek omuz için çok mantıklı olmayabilir belki. Üst omuz kemiğinden yaklaşık 4- 5 parmak aşağısındaki alana yapılıyor omuz kasının bombe yaptığı.
  8. Trt de prolactin

    Trt deyim. Prolactin değeri hep ortalarda çıkardı. Ereksiyon sorunları hissedince tahlilde E2 nin normale göre baya yükselmiş olduğunu gördüm. Arimidex le düşürdüm yaklaşık normal değerime ancak sonraki tahlilde de prolactin ilk kez en üst seviyenin az üstü çıktı. (ilk tahlilde doktora söylememe rağmen prolactin i yazmayı atlamış) Sebebini bilmediğim şekilde E2 de olan ani artıştan olduğunu düşünüyorum ama... Prolactin 16.3 4.04 - 15. 2 Dostinex hiç kullanmadım ve çekiniyorum. 1 kere 0.25 dostinex almayı önerir misiniz yoksa E2 biraz düşük seyredince prolactin de düşebilir mi?
  9. Kan testi

    Hayat boyu trt deyim. Benim değerler çok daha kötü idi. Hiç kür yapmadım henüz ancak alacağın testo nun dozaja göre kürde arimidex e ihtiyacın olabilir. Benim bünye de testo yu gün aşırı 37.5 - 40mg gibi düşük dozda ( haftalık 130 - 140mg arası ve hala azaltmaya çalışıyorum) almama rağmen çok rahat estradiol a dönüştürüyor. Aşırı yağlı da değilim ama küre girersem normalden yüksek miktarda aromotaz inhibitörü kullanmam gerekeceği için şu andaki vücutla gaza gelemiyorum. Herkesin metabolizmanın estro tepkisi de farklı oluyor. Ben total testo 1000 olsa da 40 - 50 yi geçti mi estradiol istek ve ereksiyon kalitesi full gidiyor. Estro 70 80 lere dayanıp hiçbir yan etki de hissetmeye de bilirsin.
  10. Proviron yerine cinsel güç artırıcı hap

    Proviron şu anda eczanelerde hala bulunmuyor değil mi?
  11. Isteksizlik

    Psikolojik olabilir mi? Ben hayat boyu trt deyim ve yüksek E2 de bariz istek oluyor ama ereksiyonlar yarım oluyor. Düşük E2 ne istek ne ereksiyon, baya hiçbirşey istememe. ( Çok düşük ise hayat anlamında da)
  12. Komik bir çok bilmişlik hikayesinden bahsedeceğim, doktorculuk ile ilgili

    Vücudumda suyu tutamama problemi var. Gitmediğim doktor kalmadı 1.5 senedir.. Ama çözemiyorlar çünkü hiçbir tahlilde çıkmıyor. Yüzümde kullandığım basit bir kortizon kremi ile başladı ve bir daha asla geçmedi. Hiçbir tahlilde hiçbirşey çıkmadığı için doktorlar fazla su içmeden başka bir şey demiyor.. Kendim resmen alim oldum bunu araştırmaktan, hipofiz bezinin saldıladığı antidiüeretik hormon yetersizliğinden, böbrek reseptörlerinin buna tepki vermemesine kadar. Hiçbir zaman parçalı az yağ oranlı olmadım ama powerlift ten geldiğim için bir hacmim vardı. Bu sorun yüzünden o hacim kaçtı, üstüne bağırsak sendromu başladı bu kasları da eritmeye başadı. Bunları yazma sebebim üstte bir arkadaşın dediği gibi doktorların tahlilde bir şey çıkmayınca hemen spor üstünden yüklenmesi, benim de başıma geldi. Son gittiğim endokrin prof u da testo ya taktı. 1.5 senedir başımdaki bu sorunlar yüzünden depresyon durumu tabi var, ama adam sen steroid kullandığın için depresyonun daha da tetikleniyor deyince patladım. Hocam ben spor yapsam da anabolik steroid e tedavi amaçlı başlandı, kas gelişimi için kafama göre başlamadım, bana bunu yazan ise sizin hastanenizin üroloji doktoru. Düşük testosteron hastasıyım ve bunu kullanmam lazım. Bunu deyince adam suratıma bakıp, prostata zararını anlatmaya başladı. Kendi üretimin artık olmadığından bahsediyorum, durmadan ilaç alırsan tabi ki olmaz diyor. Hakkı var elbette ama tekrar üretime başlaması için direk kullanımı kes yeterli diyecek kadar da cesaretli nasılsa. En son bana kullandığım markayı sordu. Türk doktorların çoğunun nebido ve sustanon dışında bir bilgisi yok. Markasını geçip direk Enantat dedim. Bana resmini vs at dedi. Atmadım. Atsam biliyprum googla yıp 3 haftada bir ya da ayda 250 mg al deyip zaten kötü olan psikolojimin içine edecek. Mikrodosing i anlatmaya kalksam adam muhtemelen bana saç dökülmesini anlatmaya başkayacaktı, ondan odadan çıktım. ( hematocrit i falan anlatsa gene iyi diyecem) Bu adam İzmir in başta gelen üniversite hastanelerinin metabolizma ve endo bölümü başkanı.
  13. Trt yapıyorum test Enanthate ile. Kolay aromatize eden bir yapım var. Haftada 2 kez den, gün aşırıya geçmek söylendiği gibi bir fayda sağlar mı E2 seviyesini kontrol açısından. Testo seviyesini uzun vadede daha stabil tutacağı kesin de.
  14. Turuncu uçlu 16mm iğne

    Benim olay farklı dostum. Uzun süre powerlift yaptım ve hiç kür yapmamama rağmen aşırı düşük testo ya düştüm. Bazı psikolojik sorunlar, uyku sorunu, bazı ilaçlar vs. Doktor tavsiyesi ile trt gidecem artık yani. Şu anda 100 + 100. 200 mg enanthat alıyorum. Dün iğne günü, iğne öncesi sabahtan total testo 1500, E2 54 çıktı. Dozajı düşürmek istiyorum açıkçası, ve de iğne sıklığını ayarlamak, belki gün aşırı bile testo yu daha stabil tutmak için ve E2 yükselmesini azaltmak için. Ondan omuzdan insülin iğnesi ile vurma olayına girecem.
  15. Turuncu uçlu 16mm iğne

    Yok şu an trt yapıyorum ben zaten, kürde değilim. Vereceğim de Test Enanthate sadece.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×