Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Efeedd

Üye
  • İçerik sayısı

    336
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Efeedd kullanıcısının son zaferi 25 Eylül 2020

Efeedd en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

105 Mükemmel

1 Takipçi

Efeedd Hakkında

  • Derece
    Usta

Profil Bilgileri

  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kardeşim bana ulaşır mısın mesajı görünce ne durumdasın meraktayım. Ayrıca bende gelişmeleri aktarırım sana ne oldu ne bitti.
  2. Komik bir çok bilmişlik hikayesinden bahsedeceğim, doktorculuk ile ilgili

    Kusura bakmayın da şöyle bir video çeken adam bi zahmet gelip burda millete üstten üstten giydirmesin
  3. Testesteron gribi

    Marka merdivenaltı, sterilizasyon iyi yapılmamış olabilir. Bikaç güne geçer.
  4. Jinekomasti ameliyat sonrası tekrarlar mi ?

    Dikkatli olursan sıkıntı olmaz zaten kalmış olursa ufak bi parça kalıyor oda sızlamadan öteye geçmez. Tamoxifen atarsın 1 hafta hallolur. Yani demem o ki ameliyat olduysan tekrar ettirmen için baya uğraşman lazım
  5. Jinekomasti ameliyat sonrası tekrarlar mi ?

    Yine önlemi elden bırakma benim ameliyat sonrası yan kısımda ufak bi doku parçası kalmış kürde sızlama yapmıştı.
  6. Pct de kullandım işte konuda anlatıldığı gibi, test sonuçları ve olanları yazdım. Steoridin çıkmasıyla alakasını anlayamadım hep pct yi kür sonu 2 hafta sonra yaparım triptorelin ekleyince bunları yaşadım öyle söyleyeyim cevap olur umarım soruna. İlaç hakkında kesin birşey savunmuyorum, inandırıcı gelmiyorsa denemekte serbest herkes zamanla kullanıldıkça çıkar zaten ilacın etkisi. Ama sözü geçen biri çıkıp birşey anlatınca hemen inanılıp alınıyor ona karşıyım, triptorelin kullanan birçok kişi var onları okursanız iternetten (yabancı forumlarda özellikle baya kişi var) daha güvenilir bir kaynak olur.
  7. Decapeptyl kullandım. Size ne olduğunu adım adım yazayım en azından tecrübemden faydalanırsınız. Bizim sporda herkes bi teori atıp duruyor her yıl o yüzden tecrübe çok önemli bana göre. Şimdi buyrun; İlk 2 hafta ; 1 adet 0.1 mg decapeptyl uyguladım ilk 2 hagta psikolojik midir fizyolojik midir bilmem ciddi bir libido geldi. Şaşırmıştım baya vay be cidden çalışıyormuş diye düşündüm. 2 ay sonra; Bu ilk sıçramadan sonra yavaş yavaş önce normale sonra daha kötüye gitti. Bi aralık psikolojim o kadar battı ki mahvoldum intihar düşünmeye başladım. Testlerimi vs full yaptırdım her aşamada amatörce işe girmeyeyim diye. İlacı kullanmadan önce testo 6.25 civarıydı. Psikolojim ve libidom çok battı hayattan soğudum lan ne oluyo dedim bi test daha yaptırdım testo 1.35 çıktı fsh lh da dipte. Arkadaşlarla vs konuştum hatta burda metin abiye danıştım bi 6 ay bekliyceksin dedi. Benim zaten 2 ay olmuştu bi4 ay daha nekleyip 10.000 iu choriomon aldım ve bölüp gün aşırı 1.000 iu kullandım. Sonuç olarak ilacı kullandıktan 1 sene sonra falan normale dönebildim. Ne oldu ne bitti fizyolojik detayları verecek bilgim yok ama başıma gelenler bunlar. Sağlıklı günler.
  8. Dht eksikliği

    Kürde değilim metin abi pct den sonra düzelmeyince yaptım testi. Herşey normal sadece progesteron 0.96.
  9. Dht eksikliği

    Selam herkese. Kürdeyken (test deca) 4. haftada başlayan bir halsizllik, depresyon ve ağır cinsel sorunlar başladı. pct vs hiçbir şey kar etmedi. pct sonrası tahlillerde total testo 750 estrojen 27 ayrıca lh fsh prolaktin herşey normal, kime göstersem psikolojiktir takma zamana bırak dedi. Bende zamana bıraktım fakat sıkıntı olduğunu çok net seziyordum, gidip bir dht testi verdim. Veee sonuçlar geldi dht dibe vurmuş nerdeyse YOK. En alt sınırın dibinde biryerde. Zaten vucudum yağlandı kaslarım güçsüzleşti sertleşme sıkıntısı var, önceden saçlarım çok dökülürdü şimdi dökülmüyor (dht ye bu ipucu verdi). Şimdi bu vucuda nasıl tekrar eski haline getirip dht ürettirmeye başlatabilirim var mı bilen bu durumu yaşayan? Cidden felaket bir durum insanda yaşama isteği bırakmıyor. @metinav
  10. Sertleşme

    @olci3441 İlaçlar çalışıyor, prolaktinde estrojende normal, teston tavan şu an duvarları tırmalaman lazım (ezbere okunan teknik bilgilere göre...). Fakat daha öncede dediğimiz gibi herşey öyle kağıtta yazılı olduğu gibi olmuyor, sistem hata vermiş seninde, bu olan birşey bi anda sebepsiz bozulmalar vs çoğu steroid kullanıcısında oluyor. Tecrübeli tanıdığın biri varsa çevrende, ilaç kullanmış uzun süredir onlarla konuşabilirsin daha net fikir verirler. Karar sana kalmış kas yapmak istiyorum diyip devam edebilirsin, benim görüşüm cinsellik hiçbirşey için riske atmaya değmez o yüzden ilacı kesmen. Tabi az önce dediğmiz gibi karar senin geçmiş olsun.
  11. Sertleşme

    Yeni bir konu açıp detaylı anlatırsan yardımcı olunur, arkadaşın başlığını saptırmayalım.
  12. Sertleşme

    Senin anlattığın teknik bilgileri 100'lerce başlıkta yerli yabancı forumlarda senelerdir okuduk, iş uygulamaya dökülünce yazıldığı gibi olmuyor herşey. Bu hormonlar tabloda bir sayı değil, yukarı aşağı oynatınca her zaman herşey hallolmuyor. Bunun yüzlerce örneği insan var, hormon ları rakam olarak normal fakat sistem arızalı. Çünkü vucudun bir kimya sistemi bi ahengi var. Çok ince ayarlarda herşey. Denge bir şekilde bozulursa kimi zaman dönüşü olmayan hasarlar oluyor. Benim arkadaşa yazma nedenimde olurda dinlerse kendini riske sokmamasıdır. Çok okuyan değil çok küre giren daha iyi anlar bu işleri emin ol. Daha fazla laf uzatmak istemiyorum, ben içim rahat etmediği için üzerime düşeni yapıp arkadaşı uyardım seninle bir muhabbetim yok, zaten mesajının ilk yarısı direk bilirlik taslayıp beni gömmeye çalışmışsın, iyi günler.
  13. Sertleşme

    Senin dediğin öyleyse böyleyse olasılık işleri. Emin ol kürde sertleşme sorunu olunca pct yapıp bırakmak en iyisi cinsel durum için, tecrübem olduğu için söylüyorum. Ha ben kürden verim almak istiyom cinsel yan etkiside olacak illa takmam kafama dersen devam edip östrojen prolaktin vs oynarsın seçim sana kalmış. Birde yorum yazarken gaza gelmeden yazalım lütfen ergen sitemlerine gerek yok.
  14. Sertleşme

    Hemen kesmen cinsel açıdan en iyisi. Devam ettikçe dönüşün zor olur. Daha fazla ilaç sokma sistemin yanlış gidiyor sana sinyali vermiş daha ne olsun
  15. Kür öncesi ve burak hocamla kür sonrası

    1) Deca kürü yapıyorsun ihtiyacın oalcak. 2) Şimdiden aramaya başla anca bulursun, bulabilirsen tabi. Bir arkadaş üretici firmaya kadar arayıp bulamamıştı forumda başlık var.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×