-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kürde total testosteron kavramı!
Oluşturan:
Loving, in Kitaplarda yazmayan bilgiler
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Merttcnyldzzz
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Şuanda doğal spor yapıyorum ve ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Yarın küre başladığımda yavaş yavaş kaloriyi arttıracağım kür boyunca desteklerinizi bekliyorum. Fikir, öneri ve düşüncelerinizi.
KİŞİSEL VERİLERİM:
BOY 1.77 CM KG 81 KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Enanthate Deca igf 1 AKTİF BESLENME PLANLAMAM:
800 tavuk 300 pirinç 10 fıstık 20 ceviz 10 z.yağ 65 gram whey 2 tam yumurta GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: Ouzhannn
Merhabalar abilerim kardeşlerim uzun bir aradan sonra tekrardan kür başlama kararı aldım 1senedir kürsüz devam ettiğim spora tekrar @Loving Burak hocamla start vermeye karar verdim ve başlıyoruz.
GEÇMİŞ KÜRÜM:
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 1-16 Deca 1-10 Tren 5-15 Dianabol 1-5 GÜNCEL FORMUM:
ÜRÜNLER: https://www.noxy-labs.com/
-
Yazan: AtesTamer
Öncelikle selamlar,
Yaklaşık olarak 1 senesi düzenli, 1 senesi düzensiz olacak şekilde 2 senedir powerlifting yapıyorum. Herhangi bir tütün ürünü ve alkol kullanmıyorum çok düzenli bir hayatım vardır en geç 23:00 civarında uyur sabah 08:00 gibi de uyanırım. Daha önce steroid kullanmayı düşünmüştüm ama bu düşünceyle kaldı sadece.
Uzun lafın kısası 3 gün önce ürolojiye gidip Testo değerlerimi merak ettiğimi ve öğrenmek istediğimi söyledim sonraki gün sabah aç karına hastaneye gelip 08:00-09:00 arası kan verdim. Sonuçlarımı da aşağıda ekliyor olacağım değerli hocalarım yardımınıza tecrübenize ve bilginize ihtiyacım var.
Düzenli olarak haftalık 250 Testo almayı düşünüyorum ancak cehaletimi mazur görün pek bilgim yok bu konuda, bu yüzden sizin değerli tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim
-
Yazan: Inevitable
Merhaba bu konuda merak ettigim bir soruyu sormak istedim.
testo propionat kullaniyorum ve 2 günde 1 100mg enjeksiyon yapiyorum bu durumda total testesteronumda çikması gereken ng dl sayısı kaç olmalı ve bunları nasil hesaplayabiliriz garanti bir hesap yöntemi var mı?
-
Yazan: Beyazıt
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
250 mg testosteron 200 mg rimobolon Küründe saç dökülmesini en aza nasıl indirebiliriz, evet biliyorum her türlü dökülecek ama en azından nasıl yavaşlatabiliriz, aranızda deneyimleyen varsa bizi de aydınlatırsa çok iyi olur. (genetik olarak babamın saç ortası kel şuan, ben 24 yaşındayım şuan saçlarım güzel gür, amcamın oğullarının çoğunun saçı bayağı dökülmüş belki anne tarafına çekmişizdir biraz 😅
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-