Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Kürde total testosteron kavramı!

Önerilen İletiler

Loving    2.941

Merhaba arkadaşlar;

Uzun zamandır anlatmayı planladığım ama yeni zaman bulabildiğim konuyu sizlere anlatacağım esasen doğru bildiğimiz bir çok yanlıştan veya klişe olmuş söylemlerin dışında ki konuları konuşacağız biraz.

KÜRE GİRDİM TOTAL TESTOSTERON SEVİYEM DÜŞÜK ÇIKTI İLAÇLARIM SAHTE Mİ?

Klasik ülkemizin ilgili yani mensubu olduğumuz spor dalın da internette sıkça gördüğünüz konu şudur '' beyler küre girdim sonuçlarım bunlar total testosteron çıkmamış ilaç sahte mi?'' hemen bilir kişiler gelir hazırda bekliyordur onlar zaten :) '' Ooo kardeşim zeytin yağı vurmuşsun '' veya '' çakma, merdiven altı kardeşim ürün geçmiş olsun '' veya '' kimden aldıysan git kafasına at '' gibi yüzlerce yorum okursunuz ama bu yorumları yapanların eğitim seviyesi ne olursa olsun spor geçmişleri ya sıfıra yakın veya geçirdikleri bunca yılı klişe söylemler üzerine kurup kendilerinin dışında başkalarını da zehirlemişlerdir.

Sonuçlar geldi ve totaliniz düşük satıcıyı suçlayabilmeniz için küre girmeden önceki doğal sonuçlarınızı mutlaka almalısınız yoksa satıcının günahına girmekten başka hiç bir işe yaramaz bu durum. Her zaman izah ettiğim gibi tekrar izah edeyim 8 milyarlık dünya nüfusunda kaç farklı, ayrıştırıcı genetik ve bunları garipleştiren faktörler var değil mi? Haliyle yaradılışımız dan gelen bazı şeyleri değiştiremiyoruz free ve total testosteron değerlerimiz gibi. Free testo. değerleriniz doğal olarak iyi ise bu sporun ilgili branşı için yaratılmışsınız diyebiliriz ama free düşükse bence ata binebilir, golf oynayabilir veya masa tenisine yönelebilirsiniz çünkü bu ve benzeri branşlar maalesef ki size göre değil demektir. 

Total testosteron düzeyiniz misal 3 ila 8 arasında bir yerlerdeyse örnek verelim 3,4 seviyelerin de olsun ilaç bu oranı uzun kullanım da 3 seviyelerinden 4,5,8 seviyelerine kadar taşır ama asla totali genetiği gereği sorunlu sporcuyu ilaç >1500 veya >3500 yapmaz. o yüzden ilaca başlamadan mutlaka tüm değerlerinizi ölçtürmelisiniz. Ha genetiğiniz gereği 3,8 arası demiştik ya 6,7,8 oranlarını ise ilaç muhtemelen en tavan seviyeye getirecektir.

Örnekleri ile verelim; bakın burada malum şahsı hepiniz tanıyorsunuz zaten totali yaradılışından bugüne alt sınırın da altında.

3424234234.jpg 

Günümüzde eczaneden aldığı sustanonları 12 hafta kullanıyor ve sonuca beraber bakalım :) 

2222.thumb.jpg.f46734a1e995233c8aad75612641bee6.jpg

122.thumb.jpg.e7c95bd62d7edbee9424247e185ff017.jpg.7d10b72306c94765e0e569ead18f4fe6.jpg

Ne oldu dediğim doğru değil mi? :) 12 değil 122 hafta da kullansa değişen hiç bir şey olmayacaktı. Yani bu adamın piyasa da bu bozuk genetiği ile b*k atmayacağı hiç bir marka ve ilaç/kişi yok. :) 

TOTAL TESTOSTERON SEVİYEM BOZUK İLAÇ KULLANSAM GELİŞEMEZ MİYİM?

Elbette ki bal gibi gelişirsiniz. :) Ama total test. bozuk kişilerde ki sendromlar hayatınızın sonuna kadar sizi takip eder. Nedir o sendromlar? 

  • Suç ve cezaya meyillidirler
  • Günün, haftanın hatta yılın tüm zamanı depresiftirler
  • Genelde bunları hiç mutlu göremezsiniz
  • Ani iniş çıkışları vardır bir anda çok iyiyken bir anda çok negatif olabilirler
  • Kendilerinden iyi veya kötü herkesi, herşeyi eleştirirler
  • Her konuda kötü düşünürler 
  • Kendilerini devamlı yorgun hissederler
  • Canları hiçbir şey yapmak istemeyebilir
  • Paranoyak bir yaşamları vardır
  • Genel mana da agresiftirler 
  • Özgüven eksiklikleri vardır buda beraberin de devamlı kendini ispat etme güdüsünü onlara katar

KÜRE GİRDİM TOTAL TESTOSTERONUM ÜST SINIRDAYDI AMA İLAÇLA BERABER YÜKSELMEDİ VEYA BIRAKIN YÜKSELMEYİ DÜŞTÜ İLAÇLAR SORUNLU MU?

Cevap hayır. Sorun bambaşka yerlerde. Şimdi bu başlık altında size kitaplar 'da yazmayan para ile satın alamayacağınız bir tecrübe edinmenizi sağlayacağım. :) Ben bu durumu 11 yılda 2,3 kez yaşadım onlardan birisini aktaracağım diğerleri de bundan pay çıkarabilirler kendilerine. Öncelikle kısaca özet geçeyim kür de total testosteron seviyenizi ölçtürmeden önce cinsel ilişki, uyarıcı maddeler, yüksek oranda alkol veya uyuşturucu veya kulağa çok  garip gelecek ama kullandığınız vitamin, protein tozlarına kadar varan ek ürünler testlerde size doğru sonucu görmenizin önüne geçebilirler.

Misal ilaçlara başladınız 3,4,5 hafta teste girdiğiniz de dikkat etmeniz gereken hususlar şunlar;

  • Teste sabah saatlerin de ve aç karna gitmek
  • Yakın dönem de alkol, uyarıcı veya uyuşturucu maddeler almamak
  • Test öncesi 1 hafta cinsel veya ereksiyon perhizin de bulunmak (hiç birini yapmamak)
  • Kullandığımız ek gıda veya benzeri maddeleri vücuda yakın tarihte almamak

BUNLARIN ÇOĞU TOTAL TESTOSTERON SEVİYENİZ DEKİ ANORMALLİKLERİN FİTİLİNİ ATEŞLEYECEK ÇARPIKLIKLAR.

Sabah ve aç karna gitmenin mantığı sabah saatlerin de bir çok değerimiz en sağlıklı seviyelerdedir bu yüzden sabah saatlerini öneririz. Aç karna girmenin sebebi de yediğimiz x ürünler de ağır metaller söz konusu ise bunlar değerleri maniple eder haliyle bunu da istemeyiz.

Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı maddeler total testosteron seviyeniz de lh ve fsh seviyeleriniz de (ileriki dönemler de ) farklılıklar oluşturacaktır o yüzden bu maddeleri kullananların seks hayatları sandığınız dan çok daha kötüdür bunu da istemeyiz.

 Test öncesi ereksiyon hali veya cinsel birliktelik olmamasını rica ederiz çünkü değerler de prolaktin den total testosteron seviyenize kadar değişkenlik gösterecektir vücudunuz test sonuçların da.

Şimdi kürdeyken total çıkmak yerine nasıl düşer şunun örneğini göstereceğim; x kişi kürde testosteronu ikiye bölüyor 125 mg pazartesi 125 mg cuma günü şeklinde ama yanına testosteron dan  çok daha fazla olan nor19 gurubu mensubu DECA ekliyor ( deca testosteron ve prolaktin katilidir arkadaşlar ) yetmezmiş gibi bir de dianabol ekliyor 30 mg oranın'da ... Sonuç mu? Hep beraber göz atalım; :)

6023f02dee959_krncesi.thumb.jpeg.30ea5c78db78646f7fcd4e474384db66.jpeg

Bahsettiğim şekilde kullanım sonrası ; hafta da 125 mg pazartesi 125 mg cuma bunlara ek 400 mg deca ve 30 mg dianabol kullanımı.

4.36 olan seviye 1.06 'lara kadar düşüyor.

6023ec38d8a4b_krortas2.thumb.jpg.137f9d80d1f63c2ee13354028a88da2b.jpg

Uyarılarım sonrasın da (decayı ve dianabolü acilen kesmesi direktifini veriyorum)

final.jpg.e793eeb0020bd93bdfdd4e96bb85d356.jpg

Bakın fsh sıfır seviyelerine geliyor ve total bir anda 1 seviyelerin den 3 seviye başlangıcına kadar toparlıyor. :) Şimdi anladınız mı total nasıl düşer konusunu?

ASIL SİZE BAHSETTİĞİM PARA İLE SATIN ALAMAYACAĞINIZ TOTAL TESTOSTERON TECRÜBESİ!!!!

Sporcu küre başlıyor sonra partneri ile ilişkiye girecek ve ilaçlı kendisi :) (kanın da fazlaca testosteron var) ama cinsel konuda bazı problemleri olan birisi '' erken boşalma '' gibi bir çoğumuzun sıkıntısı esasen düzensiz ilişki ve heyecan faktörlerine bağlı bu durum ama konumuz o değil neyse sporcumuz geciktirici sprey alıyor kullanıyor ve akabinde teste giriyor :) Şaka gibi ama ne tür ağır metaller varsa hemen öncesin de yaptığı testte 5,6 seviyelerin de olan testosteronu sıfır seviyesine geliyor! :) Eminim hepiniz '' HADİ CANIMMMM '' dediğinizi duyar gibiyim. :) Ama şaka değil gerçekten de öyle bunun da açıklaması yukarıda yaptığım yediğimiz içtiğimiz hayatımız da kısa veya uzun süreli olan bir takım şeyler veya çoğunda '' AĞIR METALLER '' var arkadaşlar bunlar da tüm bünyemizi al aşağı edip hastanede ki test sonuçların da önce sporcuyu şaşırtıyor işi bilmiyorsa satıcı şoka giriyor işi bilenler de iki saat bunları anlatacağım derken daralıp, sıkılıyor :) 

1.thumb.jpg.08b5a3bb5d07ffbd63555ef00cf569e3.jpg 2.thumb.jpg.bab755377ed62d5247f81c766640eeaa.jpg 3.thumb.jpg.a7b45d46c12f4e63169f19124b6f937d.jpg 4.thumb.jpg.5a3a627c85861cb309661b5b61dd5d87.jpg 5.thumb.jpg.cbadae6638605c879665b368b9e880c5.jpg

TOTAL TESTO YÜKSEK AMA LH VE FSH SIFIR DEĞİL İLAÇLAR SAHTE Mİ VEYA SORUNLU MU?

Onun açıklamasını da görsel anlatımlarla beraber geçmişte yapmıştım tekrar kısaca yapayım arkadaşlar. Bakınız total testosteron seviyesi >3500 üzeri gösteriyor ama lh,fsh normal seviyeler de. Size insan genetiğin den bahsetmiştim konu başında işte onun en güzel örneği bunun gibi yüzlerce sporcu var lh,fsh kapanacak diye bir kaide yok arkadaşlar bu nadir görülebilen bir husus ama bu hususun hiç olmadığı varsayımın da bulunanlar aşağıda ki görsele dikkatlice bakabilirler. 

20210103_183049.jpg.f576c4f5fcb18139ac18a271569fc5d0.jpg

IMG-20201228-WA0038.jpg

Şimdilik bu kadar ilerleyen zamanlar da paha biçilemez tecrübeleri edinmeniz adına bir çok konu gelecek.

KEYİFLİ FORUMLAR.

  • Beğen 26
  • Vayyyy!! 5
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Surrender    105

Burak hocam ellerinize sağlık bence bilgilenmek isteyenler ve sporu yapanlar hergün bu konu başlığına girip tekrar tekrar okumalı.Yaşamın her alanında bilinçli olmak, okumak, bir bilenden öğrenmek neden bu kadar zor olsa gerek herşey ama herşey araştırmanın ürünü değilmi , herşeyin bir ölçüsü bir terazisi olduğunu bilmeden bilgi sahibi olduğunu sanmak bence dogmatik yaklaşımdan başka birşey değildir , bulaşıcıdır bir başkasınıda yanıltır özellikle bu sporu yapmak isteyen arkadaşların kendilerini her alanda geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum tabiki bilinçli olanlar elbette vardır ama neden daha çok olmasın teşekkürler.

  • Beğen 2
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.485

Aynı tornadan çıkan ürün bile bazen aynı olamıyor., kaldı ki biz insanoğlu aynı olabilelim. 

Gerçekten okumak ve araştırmak isteyen, bilinçlenme bilincinde olan insanlar için bu forum iyiki var.

  • Beğen 3
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    1.953

MUHTEŞEMEMMMMMM  bir yazı olmuş hocam ama işi bilmeyen tipere iş öğretiyorsun bu konularda :D satıcılara yani. en güzelide  sprey olayı muhteşem bir deneyim oldu banada

  • Beğen 2
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.441

Elinize sağlık Burak Hocam. Bu yazıyının linkini referans olması adına kayıt ettim.

Teşekkürler.

  • Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Testlerin ölçebilirlik limiti değişebilir hastaneden hastaneye.  Ayrıca enjeksiyondan 5-6 gün sonra test verdiyseniz bile farkeder, çünkü vurduğunuz gibi kalmıyor dolaşımda olan testo var globüline bağlanmış testo var, fazla olduğu için dönüşmüş testo var, vurduğunuz miktarı sonucunuzda göremeyebilirsiniz bence buyüzden. Ayrıca total testo sekresyonu gün içerisinde bile değişen bir şey normal koşullarda, vücut ne kadarını kullanılabilir tutuyor bu kişiden kişiye değişir sanıyorum. Tüm bunlara ek olarak kullandığınız testo miktarı da tahlil sonucunda göreceğiniz sonucu etkiler diye düşünüyorum, 500 testo kullanan ile 1500 testo kullananın testo değerleri aynı olmayacaktır. 500 testo kullanıp 6-7 gün sonra gidin test verin max referans değerler içinde çıkacak testonuz büyük ihtimalle, pikleri görebileceğinizi düşünmüyorum. Özellikle bu tahlili enjeksiyondan kaç gün sonra verdiğiniz konusunu bir değerlendirin çünkü farkediyor. 

Bununla birlikte toplam testosteronun bildiğim kadarıyla sadece yaklaşık %2'si serbest bir şekilde dolaşımda bulunuyor. %45 kadarı seks hormonu bağlayıcı globüline %53 gibi bir miktarı ise ise albümin proteinine bağlı halde bulunuyor... Sex hormonu bağlayıcıya bağlanan testo depodur, depolanmış testodur diyebiliriz. Serbest testosteron azalınca kullanılır. Serbest testo dediğimiz her an kullanılabilir olan testodur. Buyüzden bir fikir edinmek için tüm testolara bakmak gerekir.

Bence eğer bir ilaç kullanıyorsanız sahte olup olmadığı oturup konuşabileceğiniz bir doktor öncülüğünde çok rahat anlaşılabilir diye düşünüyorum. Macera aramaya gerek yok.

Bununla birlikte yazdıklarım biraz kendi tecrübelerim biraz da internet araştırmalarımdan ibaret, hatalarım olabilir, medikal expert değilim sonuçta ben de bilgi paylaşımı için bu konudayım merakımdan dolayı araştırıyorum.

  • Beğen 3
  • Vayyyy!! 3
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
desperado    110

Konuyu biraz hortlatmış olacağım fakat düşük testosteron problemi yaşıyorum. TRT yapsak bahsettiğiniz sendromları yaşamaya devam eder miyiz?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.441
desperado, 9 dakika önce yazdı:

Konuyu biraz hortlatmış olacağım fakat düşük testosteron problemi yaşıyorum. TRT yapsak bahsettiğiniz sendromları yaşamaya devam eder miyiz?

Düşük testosteron üretiminin tedavisi TRT'dir ama bunu ezbere yapmamanı, doktor gözetiminde gitmeni özellikle tavsiye ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
desperado    110
rastlantisal, 14 dakika önce yazdı:

Düşük testosteron üretiminin tedavisi TRT'dir ama bunu ezbere yapmamanı, doktor gözetiminde gitmeni özellikle tavsiye ederim.

Teşekkür ederim hocam. Peki üroloji doktorlarının tedavisi genelde nasıl oluyor? Türkiye'deki doktorların bu konuyu çok fazla umursamadıklarını okudum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.441
desperado, Şimdi yazdı:

Teşekkür ederim hocam. Peki üroloji doktorlarının tedavisi genelde nasıl oluyor? Türkiye'deki doktorların bu konuyu çok fazla umursamadıklarını okudum.

Öncelikle neden düşük seviye testosteron ürettiğine bakarlar. Eğer sebebi çözülebilir bir şey ise (operasyon, hipofiz vs vs) çözmeye çalışırlar. Değil ise sana TRT doz tedavisi başlatırlar. Ne sıklıkla ve ne dozda olacağı ise referans bir miktardan başlayıp kanındaki testosteron durumuna göre doz artırımı yada azaltımı yaparlar. Dünyada genelde Testosteron cypionate kullanılır bunun için. Ülkemiz eczanelerinde ise sadece sustanon var. 

Eğitim araştırma hastaneleri bu konularda daha iyi.

  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.640
rastlantisal, 5 dakika önce yazdı:

Öncelikle neden düşük seviye testosteron ürettiğine bakarlar. Eğer sebebi çözülebilir bir şey ise (operasyon, hipofiz vs vs) çözmeye çalışırlar. Değil ise sana TRT doz tedavisi başlatırlar. Ne sıklıkla ve ne dozda olacağı ise referans bir miktardan başlayıp kanındaki testosteron durumuna göre doz artırımı yada azaltımı yaparlar. Dünyada genelde Testosteron cypionate kullanılır bunun için. Ülkemiz eczanelerinde ise sadece sustanon var. 

Eğitim araştırma hastaneleri bu konularda daha iyi.

TRT yapacak hasta için bnece en rahatı TESTOSTERON UNDEKONAT Esteri o kadar uzun ki trt yaptığını unutur insan :D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PowerWave    213
desperado, 3/23/2022 - 09:22 yazdı:

Konuyu biraz hortlatmış olacağım fakat düşük testosteron problemi yaşıyorum. TRT yapsak bahsettiğiniz sendromları yaşamaya devam eder miyiz?

Geçmiş olsun durumunuz nedir şimdi?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
desperado    110
PowerWave, 29.04.2022 - 14:51 yazdı:

Geçmiş olsun durumunuz nedir şimdi?

Teşekkür ederim. Haftalık 250 mg sustanon kürüne girdim 5. Haftadayım 20 haftalık kür sonu pct yada TRT doz devam edeceğim. Şikayetlerim ortadan kalktı. Libido, enerji, ciddi güç artışı oldu. Modum ilk hafta aşırı yükseldi sonra daha stabil olmaya başladı. Enjeksiyonu haftada 2 yapıyordum ama dalgalanmadan dolayı ruh halinde inişler çıkışlar oluyordu. Dozları bölüp günaşırı enjeksiyon yapıyorum şuan sorun yaşamıyorum. Ayrıca kilo artışı oldu hem de yağ oranım epey azaldı. Haftalık 1 tablet de arimidex kullanıyorum. Şuan güzel ilerliyor. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PowerWave    213

Teşhisi kendinmi koydun yoksa doktora gidip testmi yaptırdın . Kür sonrasımı yaşadın yoksa hepmi vardı total eksiklik . Birde yaşadığın sorunlar nelerdi tam olarak. ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RPood    7

Hocam cinsel olarak baya iyiydim ereksiyon sorunum falan yok şakır şakır işliyodu. Gün boyu defalarca oluyodu falan sonra küre girmeye karar verdim gün boyu doya doya yaptıktan 2 gün sonra teste girdim. Fsh lh değerlerim iyi total testo 353 çıktı normal midir o zaman anlattıklarınıza göre. Anlatımınız için ayrıca teşekkür ederim.

tarihinde RPood tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

burak hocam merhaba bende şuan testosuzluk yaşıyorum trt tedavisi görsem dahi 

total test. bozuk kişilerde ki sendromlar hayatınızın sonuna kadar sizi takip eder. Nedir o sendromlar? 

  • Suç ve cezaya meyillidirler
  • Günün, haftanın hatta yılın tüm zamanı depresiftirler
  • Genelde bunları hiç mutlu göremezsiniz
  • Ani iniş çıkışları vardır bir anda çok iyiyken bir anda çok negatif olabilirler
  • Kendilerinden iyi veya kötü herkesi, her şeyi eleştirirler
  • Her konuda kötü düşünürler 
  • Kendilerini devamlı yorgun hissederler
  • Canları hiçbir şey yapmak istemeyebilir
  • Paranoyak bir yaşamları vardır
  • Genel mana da agresiftirler 
  • Özgüven eksiklikleri vardır buda beraberin de devamlı kendini ispat etme güdüsünü onlara katar

bu sendromların hepsini yaşıyorum hocam ne kullanabilirim nasıl cözebilirim bu durumu

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: berkyldzss
      Merhabalar ilk kürüme 62 kilo olarak başladım 10 gün kadar oldu ve iki günde bir yaklaşık 1 ml testo propinat günde 20 mg anavar kullanıyorum takviye olarak balık yağı, nac 600 milk thistle ve magnezyum alıyorum.6 hafta kadar devam edip pct sürecine başlayacağım
      şuanda kilom tartıda yaklaşık 65-66 ya kadar çıktı fakat ağır şekilde iştahsızlık başladı bunun hormonel olduğunu düşünüyorum bu süreci nasıl yönetmeliyim ayrıca size sormak istiyorum daha öncesinde rad140 almıştım bu kürüme eklemeli miyim ilk kürüm olduğu için tüm tavsiyelerinize ve tecrübenize açığım. Teşekkürler. 
    • Yazan: Forrestt
      Merhaba arkadaşlar.
      İsmim Ali ve Foruma yeni katıldım dünden beri mevcut konuları okuyorum bir sürü bilgi sahibi oldum teşekkür ederim. 39 yaşındayım, yaklaşık 10 senedir ağırlık sporunun içindeyim dönem dönem yaptım ve bıraktım. İyi görünmeyi seven birisiyim. Son zamanlarda kendimi bazı konularda kötü hissetmeye başlayınca üroloji ye gittim. Toplam testetteron düşük çıktı dr sustanon yazdı. 3 haftada bir vurulmamı söyledi.
      Bu mevzulardan hiç anlayan biri değilim bu forum sayesinde biraz bilgi sahibi oldum ama birazda kafam karıştı. Dün ilk iğneyi kendim vurdum kalçadan. Dr bana 3 kutu sustanon yazdı. Ben bu sustanonu 10 günde bir kendim vursam ve spora ve sporcu beslenmesine eskisi gibi devam etsem kas oranında gelişme yaşar mıyım?
      Madem kas yapmak istiyorsun yanına legal olarak şunu da alırsan daha iyi olur yada sustanon seni hem hormon olarak hem kas olarak 10 günde bir vurursan seni toparlar mı dersiniz? Madem bu yola mecburen girdim biraz daha iyi görünecek şekilde götürmek istiyorum tabi ki abartmadan. Bu zamana kadar hep doğal gittim. Kendimden de memnunum fizik olarak fakat son zamanlarda oluşan yağlanmalar ve kas kaybı gerçekten canımı sıktı.
      Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 
    • Yazan: sadialps
      Merhabalar,

      İlk kürüm olarak 250 Testo 250 Bolde kürü yapıyorum 12 haftalık ve şu an 4. haftasındayım. 3. haftanın son enjeksiyonuna kadar kalçamın sağ tarafından enjeksiyon yaptırıyordum ve son enjeksiyondan sonra enjeksiyon yerinde sert bir kitle oluştu. Başta yanlış hareket edip biraz kaşıdım ve bölgeyi iyice hassas hale getirdim. 4. haftanın ilk enjeksiyonunu kalçamın solundan yaptırdım ve şimdi orada da küçük bir kitle var. 

      Bu normal mi ne yapmam gerekiyor
    • Yazan: Ziraatci
      Herkese selamlar, iyi forumlar dilerim.
      Yakın zamanda başlayacağım bulk kürü için enjeksiyon sıklığı, günleri ve ml paylaşımları konusunda forumdaki tecrübeli hocalarımın ve arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.
      Kür Planım ve Haftalık Dozajlarım şu şekilde:
      Testosteron Enanthate: 500 mg (Haftalık 2.5 ml)
      NPP (Nandrolone Phenylpropionate): 400 mg (Haftalık 4 ml)
      DHB (Dihydroboldenone Cypionate): 300 mg (Haftalık 3 ml)
      Toplamda haftalık 9.5 ml gibi ciddi bir yağ hacmi sisteme girecek.
      Şöyle bir strateji düşündüm: NPP’nin (kısa/orta ester) doğal üretimi aniden kapatıp kanda "Testo açılana kadar" dominant kalmasını (Deca dick, libido ve mod düşüklüğü riskini) engellemek adına; ilk 2 hafta sadece Testo Enanthate + DHB girip bir androjen duvarı örmeyi, 3. haftadan itibaren NPP'yi sisteme dahil etmeyi planlıyorum.
      Sormak istediğim sorular şunlar:
      NPP'nin ester yapısı gereği stabil bir kan seviyesi için haftada en az 3 enjeksiyon (Pazartesi - Çarşamba - Cuma) yapmayı düşünüyorum. Bu 9.5 ml'lik toplam hacmi bu 3 güne bölersem, enjeksiyon başına ortalama 3 ml'den fazla yağ düşüyor. Sizce gün paylaştırılması nasıl olmalı?
      Testo E ve DHB uzun esterli olduğu için onları haftada 2 güne (Pazartesi - Perşembe) sabitleyip, NPP'yi ayrı günlerde mi vurmalıyım, yoksa hepsini aynı enjektörde mixleyerek haftada 3 güne mi yaymalıyım?
      İlk 2 haftalık "Only Testo + DHB" başlangıç stratejim hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
      Boy, kilo ve spor geçmişi olarak altyapım hazırdır. Koruyucu olarak karaciğer, böbrek ve insülin hassasiyeti için enginar, deve dikeni, NAC 600 ve Berberin (ALA destekli) içeren kompleks supplement rotasyonum hazırlandı.
      Tecrübeli üyelerin ve hocalarımın değerli yorumlarını bekliyorum. Herkese keyifli forumlar ve kazançlı kürler dilerim!
    • Yazan: kutukutupense
      Dostlar selamlar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ilk gönderim olacak biraz heyecanlıyım tecrübenize çok ihtiyacım var. Yakın zamanda ikinci kürüme girmeyi planlıyorum ilk kürüm kendimi deneme amaçlı 12 hafta 250mg only testo yapmıştım yaklaşık 8 haftadır cut yapıyorum trt dozu alıyorum açıkcası yağ oranım da yüksekti only testoyu uzatabilirdim ama cut yapıp artık düzgün bir kür yapma kararı verdiğim için süreç böyle ilerledi.
      Kişisel Bilgiler:
      Yaş: 24 Boy: 1.87 Kilo: 81 Yağ Oranı: 14 (mezurayla 14 buldum) Şimdi izninizle kafamdaki planı söylemek istiyorum,
      Kür İçeriği:
      750mg Test E. 500mg Bolde 375mg Deca 3 tablet Proviron ED testo panpharma (sanırım iran eczanesi ürünü forumda öyle yazılmış nessieci satıcım da aynısını söylemişti), bolde ve deca nessie, proviron eczane
      Açıkcası vücudum cidden fazla östrojen dönüşümü gerçekleştiriyor o yüzden boldeyi biraz fazla tercih ettim, ciddi manada kas kütlesine ihtiyacım olduğu için böyle uzun soluklu off season kafasında bir kür serüveninin bana iyi geleceğini hissediyorum 20 hafta en az gitmek istiyorum bu şekilde, Kafamdaki süre fazla olmasaydı belki npp tercih edebilirdim ama nandrolone seçimimi deca yapmak istedim hem açıkcası daha uygun olması da güzel diye düşünüyorum. test-deca oranını 2/1 ayarlayıp yanına dht türevi proviron alarak dht’min dhn’den fazla olmasını amaçlıyorum deca dick yaşamamak için keza düzenli olarak kan tahlillerimi de vereceğim. 
      Sizin gözünüze takılan bir problem var mı, genel olarak anlattığım bu planlama için yorumlarınızı merak ediyorum tecrübeleriniz ve yorumlarınız benim için çok değerli bilmediğim bir cahilliğim varsa acısını çekmeden önceden haberim olmasını isterim açıkcası,  bu şekil bir planlama ile güzel miktarda kas kütlesi koyabilir miyim yorumlarınızı bekliyorum dostlar. 🙏 @Fuhrer

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp