Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kaderseolur

Yüksek cinsel istek sorunu?

Önerilen İletiler

kaderseolur    83

İlk kürümün (bolde-testo-danabol) test-bolde: 600-600 danabol: 30-35

6.haftadayım kürüm gayet güzel gidiyor bir aksilik oldu yüksek ağırlıklara girince yavaş yavaş arttırarak girmediğim için sol kanadımı sakatladım 4-5 gün dinlendim boşa gitti sayılır belki, belki de iyi gelir bu dinlenme bilmem ama yapamadım spor. Neyse ki iyileştim..

bütün hareketlerde 10-20 kg daha fazla yapabiliyorum, vücudum parcalanmaya başladı. Pump sürem arttı. Metabolizmam hızlandı yediklerimi sindirdiğimi hissediyorum. Arada çok kuru hissediyordum o yüzden şeker bile yediğim oldu. haftada 5 gün günde 2 saat sert antrenman yapıyorum tabi. beslenmem genelde yumurta, prinç, et tavuk. zeytinyağı. %90 bu 

Dış görünüşümde sesim de kalınlaşma olduğu söyleniyor ben fark etmesem de daha gür çıkıyormuş, sakallarımda sertlik hissediyorum, üst göğüste kıl cıkmayan yerlerde kıl cıkıyor ve şakaklarım açılıyor. Kel kalabilirim böyle giderse daha ilk kürüm! saçta dayımın gençliğine çekmişim diyorlar dayım şuan kel zaten :D  şükür jinekomasti olmadım danabol sürecinde arimidexi gerekli anlarda kullandığımı düşünüyorum içgüdüsel kullanmak zorunda kaldım cünkü tahlil yaptıramıyorum bu zamanlarda corona vs.

Sorunum bu son 2 haftada cinsel isteğim olağandışı artışta günde 4-5 defa masturbasyon yapmak istiyorum. Gereksiz yerlerde gereksiz sertleşmeler oluyor. Kendimi çok fazla erkek gibi hissediyorum. Çok fazla :D:D ve antidepresan alıyorum hormonlara dezevantaj olmasına rağmen?? 

Bu geçici mi ? daha 10 haftam var. Bunu nasıl aşabilirim..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Asaletim    645

Reis niye aşmak istiyorsun ki , keyfini çıkar işte , kürden sonra bu libidoyu 4 gözle arayacaksın :D

normal bir erkek birey haftalık ortalama 50 mg testo üretiyor sen 600 alıyorsun , 12 katı yani , haliyle 12 kat daha fazla erkeksi duygular hissetmen lazım .

Daha gür ses , daha çok kıllanma , saç dökülmesi , bunların hepsi fazla testosteronun yan etkileri arasında zaten , küre girerken bunları kabullenerek giriyoruz .

İlla bu libidoyu düşürmek istiyorsan tavsiyem bol bol efkarlı şarkılar dinle , hüzünlü filmler izle , derdi olan insanlar bul onların derdine ortak ol , stres libidoyu direk düşüren bir unsur :D

Saç konusunda bu videoyu izleyebilirsin : 

tarihinde Asaletim tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
interfectum    44
kaderseolur, 36 dakika önce yazdı:

6.haftadayım kürüm gayet güzel gidiyor bir aksilik oldu yüksek ağırlıklara girince yavaş yavaş arttırarak girmediğim için sol kanadımı sakatladım 4-5 gün dinlendim boşa gitti sayılır belki, belki de iyi gelir bu dinlenme bilmem ama yapamadım spor. Neyse ki iyileştim..

bütün hareketlerde 10-20 kg daha fazla yapabiliyorum, vücudum parcalanmaya başladı. Pump sürem arttı. Metabolizmam hızlandı yediklerimi sindirdiğimi hissediyorum. Arada çok kuru hissediyordum o yüzden şeker bile yediğim oldu. haftada 5 gün günde 2 saat sert antrenman yapıyorum tabi. beslenmem genelde yumurta, prinç, et tavuk. zeytinyağı. %90 bu 

Dış görünüşümde sesim de kalınlaşma olduğu söyleniyor ben fark etmesem de daha gür çıkıyormuş, sakallarımda sertlik hissediyorum, üst göğüste kıl cıkmayan yerlerde kıl cıkıyor ve şakaklarım açılıyor. Kel kalabilirim böyle giderse daha ilk kürüm! saçta dayımın gençliğine çekmişim diyorlar dayım şuan kel zaten :D  şükür jinekomasti olmadım danabol sürecinde arimidexi gerekli anlarda kullandığımı düşünüyorum içgüdüsel kullanmak zorunda kaldım cünkü tahlil yaptıramıyorum bu zamanlarda corona vs.

Sorunum bu son 2 haftada cinsel isteğim olağandışı artışta günde 4-5 defa masturbasyon yapmak istiyorum. Gereksiz yerlerde gereksiz sertleşmeler oluyor. Kendimi çok fazla erkek gibi hissediyorum. Çok fazla :D:D ve antidepresan alıyorum hormonlara dezevantaj olmasına rağmen?? 

ahahaha güzel konu.okurken bir anlığına geçmişe döndüm.öncelikle küründe başarılar diliyorum.kür dönemi cinsel isteğin yükselmesi aslında normal bir durum fakat antidepresan kullanmanıza rağmen günde 4-5 kere yapmak istemenize şaşırdım.çünkü şahsen ben antidepresan aldığımda libidom yerle bir olmuş,karaciğer değerlerimle oynamış ve son olarak geç boşalmama sebep olmuştu.

doğrusu asaletim’in de dediği gibi

Asaletim, 6 dakika önce yazdı:

keyfini çıkar işte

çünkü şahsen benim deneyimlerim çok daha kötüydü:D

• Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.426

İlaçlar açıldığı icin 4 haftadan sonra libido uçar gider normaldir keyfini çıkar ama alışma sen bu değilsin çünkü normalde alışırsan kürden sonra psikolojik bunalıma girersin.Saç icin magnezyum çinko alıyor musun bilmiyorum almıyorsan gece yatmadan aç karna al.Alıyorsan da minoxil spreye başla düzenli olarak 4-5 ay kullan farkını hissedeceksin 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
Asaletim, Bir saat önce yazdı:

Reis niye aşmak istiyorsun ki , keyfini çıkar işte , kürden sonra bu libidoyu 4 gözle arayacaksın :D

normal bir erkek birey haftalık ortalama 50 mg testo üretiyor sen 600 alıyorsun , 12 katı yani , haliyle 12 kat daha fazla erkeksi duygular hissetmen lazım .

Daha gür ses , daha çok kıllanma , saç dökülmesi , bunların hepsi fazla testosteronun yan etkileri arasında zaten , küre girerken bunları kabullenerek giriyoruz .

İlla bu libidoyu düşürmek istiyorsan tavsiyem bol bol efkarlı şarkılar dinle , hüzünlü filmler izle , derdi olan insanlar bul onların derdine ortak ol , stres libidoyu direk düşüren bir unsur :D

Saç konusunda bu videoyu izleyebilirsin : 

Aslında aldığın testosteron 600mg değil, 600 mg olan şey testosteron enantat bileşiği. 600 mg ın %72 si ortalama testosteron hormonundan oluşuyor ve bu testonun belli bir kısmı SHBG ye bağlanıyor, belli bir kısmı östrojene ve dht ye dönüşüyor. Vücuda aldığında vücut olduğu gibi kullanılmasına izin vermez çoğu zaman 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
hectordoyle, 12 dakika önce yazdı:

Aslında aldığın testosteron 600mg değil, 600 mg olan şey testosteron enantat bileşiği. 600 mg ın %72 si ortalama testosteron hormonundan oluşuyor ve bu testonun belli bir kısmı SHBG ye bağlanıyor, belli bir kısmı östrojene ve dht ye dönüşüyor. Vücuda aldığında vücut olduğu gibi kullanılmasına izin vermez çoğu zaman 

Haklısın dostum ben detaya girmeden ortalama veriler ile konuştum zaten , normal bir erkek birey haftalık 50 mg civarı testo enatathe almış gibi diyebiliriz , sen haftalık 500 mg testo enatathe alırsan normal bir erkeğe göre 10 kat fazla teston olmuş olur . Dediğin gibi bu testo vücut içinde farklı bölgelere dağılıyor .. ben kabataslak bakarak yazdım onu ..

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Frisby    15
kaderseolur, 6 saat önce yazdı:

bende testo bolde anapolon küründeyim 5.haftam bitti.Benim ağırlıklardada dediğin gibi arttma oldu,vücut parçalamaya başladı kendini, iştahım tavan doymak bilmiyorum açıkınca elim ayağım titriyor resmen.Arimidexi nasıl kullandın bi anlatabilir misin ? 

Gelişim nasıl kanka kaç kilo aldın ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaderseolur    83

Libidoyu düşürmekten çok kontrol altına alabildiğiniz yöntemleri dinlemek istemiştim konu yanlış anlaşılmış :D tabii böyle zevk alıyorum her şeyden. orgazm sürem bile arttı. 

JokerJoker, 3 saat önce yazdı:

30 yaşından sonra yeniden ergenlik yaşamak 😂😂

20 yaşındayım ne 30u :o 

Equipoise, 3 saat önce yazdı:

Deca dick çözer senin problemini 

Nandrolon ikinci kürümde ekleyeceğim merak ediyorum o bile bence bir şey yapamaz bu cinselliğe :D şaka bir yana iyiydi..

Buğrahan13, 3 saat önce yazdı:

Dostum gelisimini atarmisin kac kilo aldın ölçülerin neler biraz bilgi verirmisn

nazara inanıyorum valla sonda paylaşıcam ama :)  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaderseolur    83
Frisby, Şimdi yazdı:

bende testo bolde anapolon küründeyim 5.haftam bitti.Benim ağırlıklardada dediğin gibi arttma oldu,vücut parçalamaya başladı kendini, iştahım tavan doymak bilmiyorum açıkınca elim ayağım titriyor resmen.Arimidexi nasıl kullandın bi anlatabilir misin ? 

Gelişim nasıl kanka kaç kilo aldın ?

göğüs ucuma baktım hep. mantıklı bir yöntem değil çünkü kesin bir şey yok. ama biraz hassaslık hissettiğimde yarım arimidex kullandım bazen haftada 2 bazen 1 oldu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaderseolur    83
interfectum, 5 saat önce yazdı:

ahahaha güzel konu.okurken bir anlığına geçmişe döndüm.öncelikle küründe başarılar diliyorum.kür dönemi cinsel isteğin yükselmesi aslında normal bir durum fakat antidepresan kullanmanıza rağmen günde 4-5 kere yapmak istemenize şaşırdım.çünkü şahsen ben antidepresan aldığımda libidom yerle bir olmuş,karaciğer değerlerimle oynamış ve son olarak geç boşalmama sebep olmuştu.

doğrusu asaletim’in de dediği gibi

çünkü şahsen benim deneyimlerim çok daha kötüydü:D

antidepresanı 3 yıldır kullanıyorum belki de alıştığı için yan etkisini fazla görmüyor olabilirim bilemem. lustral 50mg alıyorum takıntı hastasıyım. bıraktığımda rahat olamıyorum maalesef

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Frisby    15
kaderseolur, 3 dakika önce yazdı:

göğüs ucuma baktım hep. mantıklı bir yöntem değil çünkü kesin bir şey yok. ama biraz hassaslık hissettiğimde yarım arimidex kullandım bazen haftada 2 bazen 1 oldu 

kendi kendine yanma veya kaşıntı yok bende ama dokunduğum zaman arada yapıyor bunu sıkıntı olur mu ki ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaderseolur    83
Frisby, 1 dakika önce yazdı:

kendi kendine yanma veya kaşıntı yok bende ama dokunduğum zaman arada yapıyor bunu sıkıntı olur mu ki ?

riske alma haftada 2 defa yarım kullan iste baktın cok kuru oluyorsun, kaslarda çok sertlik hissediyorsun o zaman yarım alırsın ya da hiç almazsın dene yani

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Frisby    15
kaderseolur, 16 saat önce yazdı:

riske alma haftada 2 defa yarım kullan iste baktın cok kuru oluyorsun, kaslarda çok sertlik hissediyorsun o zaman yarım alırsın ya da hiç almazsın dene yani

test yaptırıcam bi ya bakalım kan değerlerime ona göre hareket ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaderseolur    83
Frisby, 2 saat önce yazdı:

test yaptırıcam bi ya bakalım kan değerlerime ona göre hareket ederim

östrojen kaslarda su tutumunu arttırır ordan yola çıkarakta bakabilirsin demek istemiştim tabii test en iyi sonuç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Frisby    15
kaderseolur, 2 saat önce yazdı:

östrojen kaslarda su tutumunu arttırır ordan yola çıkarakta bakabilirsin demek istemiştim tabii test en iyi sonuç

östrojen kas için iyide işte 75 beden südyen takmakta istemiyorum açıkcası :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.426
Frisby, 36 dakika önce yazdı:

östrojen kas için iyide işte 75 beden südyen takmakta istemiyorum açıkcası :D 

dert etme onun icin büyük bir göğüs lazım 😂

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: onur41_38
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      11.11.2024 itibariyle haftalık  500 testo 300 deca kürümü başlatmış durumdayım. 
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      500 mg Testosteron 300 mg Deca BESLENME DETAYLARIM:
      3500-4000 (yulaf,pirinç, tavuk,kıyma, yumurta) Hiç bir tahlil yok, takviye koruyucu vs yok. Aşırı derece foto çekme özürlü olmama rağmen yine de ekliyorum formu.
      Varsa tavsiyeleriniz lütfen yazın el elden üstündür.

• Yazan: Hwidka1
      iyi günler dostlar, bolde kürüne haftaya başlıyacağım 8 haftadır cruise yapıyorum, yanına kick start anapolon almak mantıklımı 20 veya 30 gün kullanmayı düşünyorum, bundan 1 yıl önce kullandım ve harikaydı fakat ciddi sivilce yapıyordu.
      Düzeltme: 1 yıl önceki kürde sustanonda vardı sivilce sebebinin çoğu oda olabilir.
    • Yazan: hikmetb
      İnternette gezinirken bildiğim kadarıyla sahibi türk olan be...ux pharmanın oral testo ürününü gördüm. İçinde Testosteron Undekonoat olduğunu iddia ediyor ürün ve bu madde vücutta testoya dönüşüyormuş. Böyle birşey varmı var ise sağlık açısından enjeksiyon ile arasındaki fark ne bilen biri varsa dönerse sevinirim.
    • Yazan: enes2525
      herkese iyi forumlar 
      yaş : 22  boy :190 kilo : 90  ilk kürümü yapmak istiyorum. yapacağım ilk kür de  hangi ilaçları kullanacağım hakkında kararsızım. 
      bazı hocalar rimobolan tek başına kullanılabilir diyor bazı insanlar kullanılmaz diyor örnek olarak 
      haftada
      200mg rimobolan 
      250mg testosteron enantathe yada sustanon
      kürünü 6-8 hafta süreçle yapılırsa etkileri ne olur 
      kilom gayet yerinde fazla kilo almak istemiyorum sadece gerçekten bilgili yada kullanmış kişiler yorum yaparsa iyi olur herkes iyi forumlar iyi günler. 
    • Yazan: trenbolonavcısı
      Merhaba değerli arkadaşlarım ve hocalarım 
      aklıma takılan bir soru var sürekli olarak testosteron kullanımı ne şekilde ve nasıl olmalı profesyoneller bu işi nasıl yapıyorlar
      hiç ara vermeden uzun süre kullanımda şahsen kendimde bir süre sonra libidom ve güç kayıplarım oluyor bunun önüne nasıl geçebiliriz 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.