-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: onurs4d
merhaba arkadaşlar yakon zamanda tırcı arkadaşlarla beraber yurtdışından steroid getirteceğim titizliğim gereğince sadece eczane ürünlerine güveniyorum irandan aburaihan matkası testo enanthate getirtcem kesin olarak deca 25 mg bulabildim 100 mg/ml bulursam onu getirticem ama bunların dışında hiçbirşey yok iranda.
Avrupa ülkeleri dahil çoğu ülkeye ulaşımım var ama eczanede satılan steroidler konusu birazcık kısıtlı araştırma kapasitesine sahip başka ülkelerde satılan ilaçlar markaları ve ülkelerini bilen arkadaşlar yazabilir mi? @galicik @rastlantisal
(dipnot:yok 2 tane getirtceksin onla küre girilmez tarzı yorumlar yazmayın tek bir tırla getirmiyicem tabikide yakalanmanın risklerini de saymanıza gerek yok)
-
Yazan: Hasan20242024
Arkadaşlar İran Aburaihan markasının Bolde-sini kullanan oldumu aranızda?
Etkileri nasıl?
-
Yazan: gothcharlotte1
21 yaşındayım sporu bıraktım , iş hayatımı düzene koydum şuan iyi kazanıyorum tekrar spora başlayacam , test oldum 2 - 8 testo aralığında 6,8 testom çıktı , spora başlarken testoyada başlayıp hayat boyu kullanmayı düşünüyorum hayat kalitemi arttırmak için aburaihan testo 250mg vurmayı düşünüyorum , vurmaya başlamadan önce hangi testleri yapmam gerekiyor?
Böyle bir şey yaparken hoca ile çalışmama gerek var mı? daha önce kür yapmadım sporu bırakmadan önce eczaneden proviron alıp 1 ay kullanmıştım kaslarım sertleşmişti , libidom vs artmıştı baya iyi hissediyordum başkada ilaç kullanmadım haftaya motor alacam , motor aldıktan sonra spora yazılacam 1 hafta kadar düşünmek için vaktim var , hamlık ağrısı çekmemek için şuan evde antreman yapmaya başladım , 2 kutu protein tozu , bcaa , kreatin , glutamin , a'dan z'ye bütün vitaminleri tek tek sipariş ettim , yanlarına multivitamin ve balık yağı , ashwagandha , çoban çökerten , ginseng aldım şimdiden hepsini kullanmaya başladım günde 2 avuç hap yutuyorum çişim çok renklendi ve kokmaya başladı . Evden kendi işimi yapıyorum , gün içinde kendime ayıracak vaktim olduğu için kendimi her konuda ileri atmaya çalışıyorum , önerilerinizi bekliyorum
boyum 1.75 , kilom 69-70 , yağ oranımın 15-16 olduğunu düşünüyorum üstten 2 karın kasım belli oluyor sıkınca , sporu bıraktığım için kaslarımın çoğu eridi hiç memnun değilim ama 1-2 ayda çok hızlı şekilde kaslanıyorum normalde doğal şekilde , bu sefer testo ile başlayacağım çok heyecanlıyım , sonuçları çok merak ediyorum , lütfen tecrübeli abilerim , hocalarım samimi fikirlerini ve nasihatlerini benimle paylaşsın
-
Yazan: yusuftenk
Bir çok kişi iran testodan şaşma diyor. Ama bodytech markasının da güzel olduğunu bir çok kişiden duydum. İran testo 600tl civarlarında diye duydum bodytech testo da 825tl'ye geliyor acaba aradaki 225tl farka değer mi yoksa tertemiz eczane ürünü mü tercih etsek daha iyi olur?
-
Yazan: Loving
Merhaba arkadaşlar; Son 1 haftadır bu sporu yıllardır yapan kişilerden de daha yeni başlayan arkadaşlar dan da gelen soru iran testesteron aburaihan adına kutuların değişip değişmediği yönünde. Bazı görsellerde söz konusuymuş sanırım işte kutu değiştirdi diye. Bu yalandır arkadaşlar firma kutu değiştirmedi. Fotoğraflarınızı gördüğünüz ürün iran ürünüdür eski bir üründür yani geçmişi olan fakat müşteri yorumları pozitif yönde olmadığı ve kaliteli ürünler olmadığına kanaat getirdiğim için ben bu ürünleri hiç çekmedim stoklarıma. Uzun lafın kısası piyasada bunlar '' Aburaihan testosteron işte ne bileyim kutu değiştirdi vb. gibi yorumlara kanmayın! ''
Keyifli forumlar.
Not : 2018 itibarı ile Aburaihan markası testosteron üretimini durdurdu.
ürün orjinal görseli (kendi portföyümden)
KONU GÜNCELLENDİ
-