Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

gothcharlotte1

Üye
  • İçerik sayısı

    36
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

gothcharlotte1 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> bilgi vermek istemiyorum </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kan testim ilaç kullanmadım testo ve estradiol yüksek yardım

    spor yapmadığım için yağ oranım %20-22 civarında şuan iş kurduğum için gece gündüz çalışıyorum 1-2 ay içerisinde işleri düzene sokup benim yerime çalışacak eleman alıp spora başlayacam , arimidex'i sadece 1 tane yarım mı içicem yoksa günde 1 tane mi? prolaktin max sınır 21.4 demiş benim 16,7 çıkmış onu düşürmek için 1 tane cabaser almayı düşünüyorum onu nasıl kullanmalıyım?
  2. Kan testim ilaç kullanmadım testo ve estradiol yüksek yardım

    hocam son zamanlarda sol gögüsüm de çok ufak bi kaşıntı ve batma hissi oluşuyo sanki nasıl bir önlem almalıyım
  3. Kan testim ilaç kullanmadım testo ve estradiol yüksek yardım

    göğüste kaşıntı yada batma yok , cinsel hayatı etkiler mi e2nin yüksek olması? düşürmek için ne yapabilirim? geç boşalıyorum spor yapmıyorum ama yaptığım dönemlerde çok hızlı gelişiyorum gerçekten , e2min yüksek olması yüzünden geç boşalıyor olabilir miyim?
  4. ilaç kullanmıyorum kan testlerim böyle çıkmış bir sıkıntı yaratır mı ESTRADİOL yüksek çıkmış nasıl düşürebilirim. internette böyle diyor Kadınlarda çok fazla estradiol akne, kabızlık, cinsel istek kaybı ve depresyon ile ilişkilendirilmiştir. Seviyeler aşırı derecede yüksekse, rahim ve meme kanseri ile kardiyovasküler hastalık riskini artırabilir. Yüksek estradiol seviyeleri olan kadınlar kilo alımı ve adet sorunları yaşayabilir.
  5. Kürü komple bırakcam yardımınıza ihtiyacım var

    hocam size nerden ulaşabilirim. trainerlik ve akıl danışmanlığı yapıyor musunuz?
  6. Spora yeniden yüksek testosteronla başlamak

    ailemde kanser geçmişi olanlar var o yüzden gh kullanmayı düşünmüyorum , çişim kendine gelene kadar vitamin kullanmayı kesip bol bol su içeyim , bütün vitaminlere sahibim şuan da ne şekilde kullanmamı önerirsiniz hangileri her gün kullanayım? ashwagandha , çoban çökerten , ginseng , balık yağı ve çinko , magneziyum ve d vitaminini her gün kullanıp diğerlerini keseyim mi? çişim b vitamini gibi kokuyor şuan , multivitamini haftada 1 alabilirim dediğiniz gibi . ve aburaihan testo internette 700tl diyor ama çok ucuz olduğu için güvenmiyorum kimden alabilirim sağlam testoyu? bide speman forte diye bişey sipariş ettim üzerinde rusça yazılar yazıyor , içinde kırmızı haplar var , fsh , lh'ları uyarıp testo seviyesini arttırır falan diyordu bunu da aldım nasıl kullanacağımı bilmiyorum 2li atıyorum 4-5 gündür ,
  7. Spora yeniden yüksek testosteronla başlamak

    21 yaşındayım sporu bıraktım , iş hayatımı düzene koydum şuan iyi kazanıyorum tekrar spora başlayacam , test oldum 2 - 8 testo aralığında 6,8 testom çıktı , spora başlarken testoyada başlayıp hayat boyu kullanmayı düşünüyorum hayat kalitemi arttırmak için aburaihan testo 250mg vurmayı düşünüyorum , vurmaya başlamadan önce hangi testleri yapmam gerekiyor? Böyle bir şey yaparken hoca ile çalışmama gerek var mı? daha önce kür yapmadım sporu bırakmadan önce eczaneden proviron alıp 1 ay kullanmıştım kaslarım sertleşmişti , libidom vs artmıştı baya iyi hissediyordum başkada ilaç kullanmadım haftaya motor alacam , motor aldıktan sonra spora yazılacam 1 hafta kadar düşünmek için vaktim var , hamlık ağrısı çekmemek için şuan evde antreman yapmaya başladım , 2 kutu protein tozu , bcaa , kreatin , glutamin , a'dan z'ye bütün vitaminleri tek tek sipariş ettim , yanlarına multivitamin ve balık yağı , ashwagandha , çoban çökerten , ginseng aldım şimdiden hepsini kullanmaya başladım günde 2 avuç hap yutuyorum çişim çok renklendi ve kokmaya başladı . Evden kendi işimi yapıyorum , gün içinde kendime ayıracak vaktim olduğu için kendimi her konuda ileri atmaya çalışıyorum , önerilerinizi bekliyorum boyum 1.75 , kilom 69-70 , yağ oranımın 15-16 olduğunu düşünüyorum üstten 2 karın kasım belli oluyor sıkınca , sporu bıraktığım için kaslarımın çoğu eridi hiç memnun değilim ama 1-2 ayda çok hızlı şekilde kaslanıyorum normalde doğal şekilde , bu sefer testo ile başlayacağım çok heyecanlıyım , sonuçları çok merak ediyorum , lütfen tecrübeli abilerim , hocalarım samimi fikirlerini ve nasihatlerini benimle paylaşsın
  8. Ilk kür için yardım

    sana bu kürü öneren kişiyle kesinlikle çalışma biraz para verip hocadan destek al maddi , manevi olarak daha az hasar alarak çıkarsın
  9. Mb pharma

    İnstada bu markayı satan birini görmüştüm bu posttan sonra engelledim bunlardan aspirin bile alınmaz
  10. Mb pharma

    memnun musunuz?
  11. Ilk kür testo e. deca , bolde

    Hocam büyüme hormonlarının vücutta olan kanserli hücreleri güçlendirdiğini ve kanser yaptığını okumuştum , decanında bir miktar büyüme hormonunu aktif ettiğini okumuştum ama onun dışında alacağım testosteron ve boldenonun beni tekrardan kanser yapar mı? 4-5 sene geçti bu kemoterapi olayının üzerinden , kemoterapiden sonra radyoterapide aldım Özelden yollacam hocam
  12. Deca dick problemi

    yaptığınız deca kürünün dozajları kaç ve kaç hafta yaptınız? yaşınız kaç? Provironu ne kadar süre kullandınız? umarım bu problemlerin üstesinden gelebilirsiniz allah yardımcınız olsun
  13. Ilk kür testo e. deca , bolde

    yorumunuz için teşekkür ederim yabancı forumlarda boldenonla deca kullanıp güzel sonuç alanlar görmüştüm bende denemek istedim fakat herkes decadan uzak durmamı söylüyor , ilk kürde boldenon+testo gitmeye karar verdim. verdiğiniz bilgileri için teşekkür ederim . ben ilk kürde sadece testo gitmek yerine deca,boldenon,rimobolan gibi ilaçların verdiği protein sentezinden yararlanmak ve doku oluşturmak istiyorum . deca için 300mg alıcaksan 500mg testo al muhabbeti var boldenon için geçerli değil sanırım , 250mg testo 500mg boldenon alabilir miyim ilk kürde 500mg boldenon kullanmamın nasıl bir etkisi olur ekstra protein sentezi yapar mı? 250mg'a göre . clen bulk yapıyorum .
  14. Ilk kür testo e. deca , bolde

    10 hafta 300 sonra 10 hafta 400 böyle böyle 600 mg'a kadar çıkıp orda mı 400 bolde ekliyim bu hesaba göre 50 hafta kürde kalmam gerekmez mi? İlk kürüm olacağı için kendim üzerindeki etkilerini bilmiyorum 50 hafta kürde kalmak psikolojime ve fiziğime nasıl etki eder bilmiyorum . Üstelik 50 hafta kapalı kalan lh-fsh'ı açmak kolay olmaz diye düşünüyorum , 50 haftalık kürün 45 haftasını lh-fsh'ı açana kadar eritirim zaten . decanın neden bu kadar zararlı olduğunu düşünüyorsunuz , 24 hafta testo+bolde kürüyle , 1-24 testo-bolde+1-10 deca kürünün ne gibi farklı yan etkileri var? 20 yaşındayım libidoma yada penisime zarar vereceğini düşünmüyorum belli dönemler sıkıntı yaşarım sonra geçer gibisinden düşünüyorum . daha önce kemoterapi aldım vücutumun nerelerden döndüğünü , toparladığını , nasıl kendini iyileştirdiğini gözlerimle gördüm çok geçmiş olsun bence olay dozlarda , çok az dozla başlayıp verim almayana kadar arttırmamak gerekiyor , örn 750 testo 750 bolde girdiysen bir sonra ki kür 250mg testo alacak halin yok vücut bi kere 750 testoyu görmüş 250 testoya o kadar tepki vermeye bilir gene yüksek dozdan devam edersin, kötü olmuş , ben 250mg testo+boldenonla verim alıyorsam , ekmekle dibini sıyıra sıyıra devam edicem dozları yavaş yavaş arttırıcam örn 24 haftada verim düştü yavaşladım bi pct yaparım seriden sonra 400 testo 400 boldenon yaparım gene verim düşene kadar devam ederim senede 2 kür yeter zaten . Bu arada kaç hafta kürde kaldınız ve kaç kg aldınız kür sonunda umarım herhangi ciddi sorun yaşamam , yorumunuz için teşekkür ederim.
  15. Sustanon verim alamama

    sustanona geçmeden önce hangi marka ve kaç mg testosteron kullandınız? Kaç hafta kullandınız?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×