Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Semih Erarslan

Canada peptid hk. bilinmesi gerekenler.

Önerilen İletiler

Semih Erarslan    1.184

Screenshot_20200930-134418.thumb.png.9a80f297164083ef67eac6c4f47a7042.pngMerhaba arkadaşlar sizlere yeni bir küre başlamak için çıktığım yolda yaşadıklarımı kısa şekilde paylaşmak istedim ki sizde aynı sıkıntıya düşmeyin canada peptid dışındada bu adamdan kür planlaması düşünen veya herhangi bir satıcıdan bu fotorafını paylaşıcam ürünlerle ilgili düşünceleri olan uzak dursun sahte yut dışı malı flan diil. Ürünleri temin etmek için ıntagram üzetinden M.Y Adlı sözde trainer binlerce takipcisi onlarca değişim hikayeri paylaşımı yapan sözde binlerce öğrencisi olan dolandırıcı sahtekar bu arladaşla iletişime geçtim kısa kısa geçicem ürün ihtiyacım olduğunu söyledim tabi brom dedi brom flan die konuşur. fiyat vs define bulk bi küre karar verdik ürğnlerin yutdışı malı olduğunu kargonun bu yüzden 2 haftayı bulacağını söyledi kür içersinde canada peptid önerdi kullanmadan önce herkesin fix ürün doğrulama kodunu bakmak istedim orjinal site tarafından onaylanmadı sonra ürün fotoraf ve doğrulama kodunu orjinal  wepstesinden durumu nedir birde siz kontrol edin die mail yoluyla iletişime geçtim. sonuç bu ingilizcesi az olan arkadaşlar için direk çeviriyorum sahip olduğun şey 4-5 yıl önce üretilmiş sahte üretilmiş olmalı bize ait diil denildi satıcıya durumu anlattım ne yapmaya çalışıyorsun die dönüş yaptı ürünlerde durum bu dedim benim gbi bir vucuda sahip olamıyacaksın dedi. Gaziemir hava kütleri personeli olduğunu söyledi sonra ürğnlerin wep sitesinin orası olmadığını ulaşmanın mümkün olmadığını flan anlatıyor herkesi gerizekalı sanan insan profili sakin olmamaı ürünlerin çalıştığını yerli üretim olduğunu ürünleri kullanıp test yaptımamı istedi anlıcanız arkadaşlar siz yanmayın bana olan hesabı elbet kapanmadı halledicez o bende. 

Screenshot_20201001-005317.png

Screenshot_20200930-020916.png

Screenshot_20200930-134433.png

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Bay-T    4.216

aferin akıllı adammışsın sorgulaman güzel yakalamışsında gayet tabi :) geçmiş olsun bir yandanda. TR de şu merdiven altı üretimi ismi canada peptid ürünlerini ilk satılan adam değilsin daha nicelerine çaktılar bu tozları. Türkiyedeki tüm peptid scenic , canada peptid markaları çakmadır diğerlerine gelmiyorum bile :) rootcell heleeee tam ziyanlık bir ürün vücuduna sokmaman yerinde olmuş 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih Erarslan    1.184

Adama bu ürün yurt dışı diil dıyorum önce mail adresi yanlış o gerçek sitesi diil diyor diyorum ki kardeşim saçmalama bu sefer türk malı ama içi doku diyor sabrımı zorluyosun diyprum vur ilacı test sonucunu göreceksin diyor en sonunda dedimki sen yine  iyi yönünden bak ben eğer vurmuş olsaydım kalanını tek bir şırıngaya doldurup seni bulurdum diyince ondanda vaz geçti

Üstelik aynı konuyla ilgili araştırma yaparken tüm konuyla ilgili stelerin bu marka ve ürünleri sattığına aşşa yukarı fiyatlarının yakın olduğuna şahitlik ettim anşılan bu ürün piyasaya dağıtılmış arkadaşlar sakın kanmayın sakın

Beni bü ürünlerle ilgili araştırmaya itende fruma grip konuları ayırt etmeden okumaya başladığımda yakaladığım nüanslar oldu açıkcası buradan kür programı yapacak arkadaşlar buradaki konuları ayırt etmeden okumadan geçmemesini tavsiye ederim.emeği geçen herkeze çok teşekkürler ederim başta burak hocama inanılmaz bir iş yapıyor hocamla tek bir ticari ilişkim yok fakat bu form sayesinde kafa toparlamam yardımcı oldu. 

  • Beğen 4

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tom07    20

Malum satış sitesi var herkesin bildiği sürekli kapatılıp yenisi açılan, sahibi a. denen şerefsiz satıyordu bunu, ben bu adamı cimer, savcılık, sağlık bakanlığı,T. Eczacılar birliği’de (sahte ecza ürünleride satıyor) dahil olmak üzere her kuruma bizzat şikayet ettim 2 yıl önce ancak adam hala çatır çatır sahte ürün sürüyor piyasaya. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih Erarslan    1.184

Şuan avukat arkadaşımla kapsamlı bir dosya hazırlığındayım benden istediklerini toparlıyorum savcılığa dilekceyle birlikdede ileticem dosyalar var paramı geri ödemediği halde tüm knallardan takibine hazırlık yapıyorum üstelik resmiyetin dışında türkiyenin sayili abilerine konuyu iletme şansım var ki seçenek bırakmadığında bir hallolması bir gecelik iş adamın aklını alırlar kendimde boş bi adam diim en son nokta bana kalırsa oturup bu durumu sineye çekicek bi yapım yok arkadaşlar böyle durumlarda pes etmeyin siz meydanı boş bırakırsanız bunlar durmaz efendi olun ama bunlara sökmez bunlar kendi çapında mafyacılık oynuyor meydanı boş bulmuşlar ellerinde birer pitbul vucutlu fotoraflar vs bana hiç ürkütücü gelmiyor zaten bilinç altlarına korkuyı nufüs etme politikaları benim gbi adamlara sökmez süreci buradan paylaşıcam nasıl sonuçlar alındığı birlikte şahit olucaz inşallah. 

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    67

rootcell pharma, blace labs satan bir adamın sattığı peptidlerin orjinal olmasını beklemeyin zaten :D ilaçlar çöpün de çöpü, peptid de boştur.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.553

Geçmiş olsun @Semih Erarslan

Piyasa gerçekten leş gibi şuan bir çöp bilen alınmaz.Hele ki bu işle karın doyuran ve hacıyım hocayım yok 500 öğrencim var vs. diyen egosu şişmiş ama vucudu ağır hasarlı insanların çoğundan uzak dur.Ama genetik yatkınlık, ama eline geçen envai çeşit ne idüğü belirsiz şeyleri normalin çok üzerinde dozlarda kullanıp bir şekilde vucut yapmış insanlar bu görüntülerini para kazanmak için reklam malzemesi yapıyorlar ve insanları aldatıyorlar.

Neyse tecrübe olmuş en azından ders çıkarmak da, iyi bir şeydir.Sağlığından önemli değil para pul...

Sana ve diğer arkadaşlara tavsiyem satana kadar değil sonuna kadar yanında olan ve ürün hakkında ne diyorsa o olan kişilerden alın...Site sahibi @Loving bu konuda görebildiğim kadarıyla en iyilerden.

tom07, 02.10.2020 - 04:59 yazdı:

Malum satış sitesi var herkesin bildiği sürekli kapatılıp yenisi açılan, sahibi a. denen şerefsiz satıyordu bunu, ben bu adamı cimer, savcılık, sağlık bakanlığı,T. Eczacılar birliği’de (sahte ecza ürünleride satıyor) dahil olmak üzere her kuruma bizzat şikayet ettim 2 yıl önce ancak adam hala çatır çatır sahte ürün sürüyor piyasaya. 

Maalesef ülkede rüşvet ve adam kayırmacılık son hızla devam ediyor.Kontrol yok inceleme yok herkes yatıyor.Ortamın böyle olduğunu bildikleri için rahat rahat insanları kazıklamaya aldatmaya devam ediyorlar.

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.216
FCetinkaya, 8 saat önce yazdı:

Aldığımız ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlayacağız?

Millletttttttttttt AÇÇ AÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ! Senin derdine bakkkk. Bu sektörde ürüne değil aldığın kişi ne kadar orjinal onu öğrenmen lazım ;) %99 trainer bi tip sevgilindi hediye ettti sonra ayrıldınız destekte havada kaldı :D veya çakma 2 sixpackli bi eğitmen sizi gazladı satttıı sonra adam ürün satmaya çalışmanın dışında ilgi alakasıda size yoğunlaşınca kaçtınız ve ürünler yine havada kaldı :D bilemedim dallassss hatta yalan rüzgarı vardı çocukluk dönemlerimizde o kadar karışık duırumunuz :D

tarihinde Bay-T tarafından düzenlendi
  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ulan ne taktınız bu underground lablara o sahte bu sahte . Ayrıca canada peptide bu eski ürün demiş direktman sana sahte dememiş.Olabilir demiş. İstedigin şekilde mahkemeye ver tutuklansınlar ertesi gün serbest kalacaklar koli koli mallarla adamlar serbest kalıyor :D Blace labs yeni bir ürün kullanıp teste girseydin keşke çöpe atana kadar :). 70-100 dolarlık testoları burdan tr den 200-300 e alacaksanız çok yanılıyosunuz çok. Hanginiz verirsiniz testonun flakonuna 600-800tl yapmayın etmeyin yani :DD Sen boş degilsin tamam o adam günde kaç kişiye bundan satıyor bunlara karşı ne yapacagınıda planlamıştır :) Underground lab bilmeyen adam için kumar işidir.Bildigin bi marka varsa overdose onunla devam edersin.Her ugl overdose degil underdoselar da var.Ama bu ugl lablara karşı bu önyargınızı kafam almıyor.Watsonla maytap geçen bir çok kişi var forumda hangisi buraya kan testiyle gelip boş oldugunu ortaya cıkardı.Konuşmak için konuşmak çok saçma delillerle gelmek lazım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.553
steroidnediryahu, 45 dakika önce yazdı:

Ulan ne taktınız bu underground lablara o sahte bu sahte . Ayrıca canada peptide bu eski ürün demiş direktman sana sahte dememiş.Olabilir demiş. İstedigin şekilde mahkemeye ver tutuklansınlar ertesi gün serbest kalacaklar koli koli mallarla adamlar serbest kalıyor :D Blace labs yeni bir ürün kullanıp teste girseydin keşke çöpe atana kadar :). 70-100 dolarlık testoları burdan tr den 200-300 e alacaksanız çok yanılıyosunuz çok. Hanginiz verirsiniz testonun flakonuna 600-800tl yapmayın etmeyin yani :DD Sen boş degilsin tamam o adam günde kaç kişiye bundan satıyor bunlara karşı ne yapacagınıda planlamıştır :) Underground lab bilmeyen adam için kumar işidir.Bildigin bi marka varsa overdose onunla devam edersin.Her ugl overdose degil underdoselar da var.Ama bu ugl lablara karşı bu önyargınızı kafam almıyor.Watsonla maytap geçen bir çok kişi var forumda hangisi buraya kan testiyle gelip boş oldugunu ortaya cıkardı.Konuşmak için konuşmak çok saçma delillerle gelmek lazım.

Sen olsan, samsun tv aliyorum diye parayi verip, seg tv alirmisin ? Burada calisip calismamasini gectim, adamlar kalpazanlik yapiyorlar.Dedigin watsonu ilk ciktiginda bende kullandim.Deselerdi bu yerli ve imal edeni bilse o sekilde alsalar anlarim.Yalan soyleyip rus mali yok ukrayna mali demek ne oluyor ? 

Kimse salak degil, herkes parasiyla dolu ürün almaya calisiyor.Sen simdi piyasayi biliyorsun, ne sahtekarliklar döndügünün az cok farkindasin.Adam gibi bir check sistemi vardi, onunda icine ettiler.Kime guveneceksin de alican bu ortamda ?İnsanlari anlamalisin.Zamaninda bende o ersin tatar denilen sahtekardan kaziklanmistim.Bunlarin hakkindan er gec gelinir. Yeter ki herkes bilsin alis veris yapmasin ve sikayet etsin.

Susmak veya paylasmamak yeni amator insanlarin da ayni sekilde kaziklsnmalarina zemin hazirlar.Adamlarda bu srkilde kayigini yuruturler.Ana babalari bunlara harami helali, alin terinin degerini ögretmemis.

Bence kimseyi suclama bu yorumlari icin.Yasanilmis bir sey var ki yaziyor paylasiyor.Test yaptirmasi tabiki daha dogru sonuc verir, ama lh fsh degerini yarim doz da sifirliyor. Birak onu 9 mcg testo icin 100 mg testo bile yeter...

 

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav, 7 dakika önce yazdı:

Sen olsan, samsun tv aliyorum diye parayi verip, seg tv alirmisin ? Burada calisip calismamasini gectim, adamlar kalpazanlik yapiyorlar.Dedigin watsonu ilk ciktiginda bende kullandim.Deselerdi bu yerli ve imal edeni bilse o sekilde alsalar anlarim.Yalan soyleyip rus mali yok ukrayna mali demek ne oluyor ? 

Kimse salak degil, herkes parasiyla dolu ürün almaya calisiyor.Sen simdi piyasayi biliyorsun, ne sahtekarliklar döndügünün az cok farkindasin.Adam gibi bir check sistemi vardi, onunda icine ettiler.Kime guveneceksin de alican bu ortamda ?İnsanlari anlamalisin.Zamaninda bende o ersin tatar denilen sahtekardan kaziklanmistim.Bunlarin hakkindan er gec gelinir. Yeter ki herkes bilsin alis veris yapmasin ve sikayet etsin.

Susmak veya paylasmamak yeni amator insanlarin da ayni sekilde kaziklsnmalarina zemin hazirlar.Adamlarda bu srkilde kayigini yuruturler.Ana babalari bunlara harami helali, alin terinin degerini ögretmemis.

Bence kimseyi suclama bu yorumlari icin.Yasanilmis bir sey var ki yaziyor paylasiyor.Test yaptirmasi tabiki daha dogru sonuc verir, ama lh fsh degerini yarim doz da sifirliyor. Birak onu 9 mcg testo icin 100 mg testo bile yeter...

 

Yazdıklarında kesinlikle haklısın abi sana katılıyorum

  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
painsever    17
Bay-T, 14 saat önce yazdı:

Millletttttttttttt AÇÇ AÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ! Senin derdine bakkkk. Bu sektörde ürüne değil aldığın kişi ne kadar orjinal onu öğrenmen lazım ;) %99 trainer bi tip sevgilindi hediye ettti sonra ayrıldınız destekte havada kaldı :D veya çakma 2 sixpackli bi eğitmen sizi gazladı satttıı sonra adam ürün satmaya çalışmanın dışında ilgi alakasıda size yoğunlaşınca kaçtınız ve ürünler yine havada kaldı :D bilemedim dallassss hatta yalan rüzgarı vardı çocukluk dönemlerimizde o kadar karışık duırumunuz :D

Ahahaha karnıma ağrı girdi allah iyiliğini versin hocam bittim yorumuna 😂😂

tarihinde painsever tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih Erarslan    1.184
steroidnediryahu, 10 saat önce yazdı:

Ulan ne taktınız bu underground lablara o sahte bu sahte . Ayrıca canada peptide bu eski ürün demiş direktman sana sahte dememiş.Olabilir demiş. İstedigin şekilde mahkemeye ver tutuklansınlar ertesi gün serbest kalacaklar koli koli mallarla adamlar serbest kalıyor :D Blace labs yeni bir ürün kullanıp teste girseydin keşke çöpe atana kadar :). 70-100 dolarlık testoları burdan tr den 200-300 e alacaksanız çok yanılıyosunuz çok. Hanginiz verirsiniz testonun flakonuna 600-800tl yapmayın etmeyin yani :DD Sen boş degilsin tamam o adam günde kaç kişiye bundan satıyor bunlara karşı ne yapacagınıda planlamıştır :) Underground lab bilmeyen adam için kumar işidir.Bildigin bi marka varsa overdose onunla devam edersin.Her ugl overdose degil underdoselar da var.Ama bu ugl lablara karşı bu önyargınızı kafam almıyor.Watsonla maytap geçen bir çok kişi var forumda hangisi buraya kan testiyle gelip boş oldugunu ortaya cıkardı.Konuşmak için konuşmak çok saçma delillerle gelmek lazım.

Mahkeme verme ovukat sen nasıl bu tarz adamların el altından sahtekar olup da insanlara düzgün eğitmen görünümü oldunu görüyorsun  buda benim konuyu burada efendice anlatışım çokta inanma benim mahkeme hikayeme kesin düşünmüştür ne olocak ya karşıma çıkarsa die o yüzden zamanı var  kırmızı ışığı köşeden markete grişi çıkışı var sen beni anladın. Mesela ben ona dedimki etinden korkanın kemini..... Ama bu forumda ona diyorum ki pilavdan dönenin kaşı kırılsın. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih Erarslan    1.184
steroidnediryahu, 11 saat önce yazdı:

Ulan ne taktınız bu underground lablara o sahte bu sahte . Ayrıca canada peptide bu eski ürün demiş direktman sana sahte dememiş.Olabilir demiş. İstedigin şekilde mahkemeye ver tutuklansınlar ertesi gün serbest kalacaklar koli koli mallarla adamlar serbest kalıyor :D Blace labs yeni bir ürün kullanıp teste girseydin keşke çöpe atana kadar :). 70-100 dolarlık testoları burdan tr den 200-300 e alacaksanız çok yanılıyosunuz çok. Hanginiz verirsiniz testonun flakonuna 600-800tl yapmayın etmeyin yani :DD Sen boş degilsin tamam o adam günde kaç kişiye bundan satıyor bunlara karşı ne yapacagınıda planlamıştır :) Underground lab bilmeyen adam için kumar işidir.Bildigin bi marka varsa overdose onunla devam edersin.Her ugl overdose degil underdoselar da var.Ama bu ugl lablara karşı bu önyargınızı kafam almıyor.Watsonla maytap geçen bir çok kişi var forumda hangisi buraya kan testiyle gelip boş oldugunu ortaya cıkardı.Konuşmak için konuşmak çok saçma delillerle gelmek lazım.

Mesela senin yerinde olsam o admı savunacağına bu traz lab. Savunacağına buralara fiyat vs ürünlerine laf söyliyeceğine gerçekten bu tarz bi tanıdığın varsa git yanaş bak bırak inadı bu tarz adamların sağı solu belli olmaz hayat kumar diil şakaya gelmez öf nolucak olmaz gençsin bida kazanırsın  öle bekleyelim görelim olmaz ateş olmayan yerden duman çıkmaz git özür dile ver adamın parasını işine gücüne bak dersin anladın sen onu 😉 bromm. Akık vereceğin kişi ben deilim aklı başında olmayanlar. 

tarihinde Semih Erarslan tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih Erarslan    1.184

@metinavhocam ürünleri burak hocamdan temin ettim üyerin kür günlüğünde başlık açtım iş sebebiyle ay başından önce gremiyorum küre 9-10 gün içinde start vericem ve haftalık değişimlerimi paylaşıcam hiç şüpen yok herhangi bir sakatlık vs yaşamssam güzel bir değişim göstericem. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.553
Semih Erarslan, 27 dakika önce yazdı:

@metinavhocam ürünleri burak hocamdan temin ettim üyerin kür günlüğünde başlık açtım iş sebebiyle ay başından önce gremiyorum küre 9-10 gün içinde start vericem ve haftalık değişimlerimi paylaşıcam hiç şüpen yok herhangi bir sakatlık vs yaşamssam güzel bir değişim göstericem. 

İnşallah kardeşim, şimdiden hayırlı olsun.Verimli geçmesini dilerim...

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih Erarslan    1.184

Konuyu anlamamışsın heralde bu haraketlerinin sebebini buna bağlıyorum anlamadım çünkü burada konuşulanla senin cevapların ap ayrı tane tane anlatayım türkiyede üretim olur alan olur kullanan olur tercih meselesi. kimseyi ilgilendirmez ona göre kararı verilir. Hatta şuan konuştuğumuz forumda her türlü ilacı kullanıp değişimleri paylaşanlarda var altına ne yapmıssın sen olurmu yazmışlığım yok tercih dersin gelişiminden memnun olan olur yaramadı dien olur dimi. böyle yapan var sıkıntı yok. Karışan yok zaten kime ne sıkıntı şurda sen ürünü al yurt dışında lab. olan ürünun kutusunu yap veya bilinmeyen bi marka oluştur sahte site kur ürün yurt dışından şurda üretildi de hatta bu ürünleri kullanıp değişen insanlar bak bunlar benim talebem de yurd dışı sitelerden befor afterları çalıp anladın bana böyle yaptılar yoksa bana bu tr üretimi çalışıyor çalışmasa garantim var deseydi satan kişi bende almazdım belki alırdım. ama öyle olmadı kargonun geçicme sebebi bile yurt dışından temin etme oldu anlatabildim mi ona göre muhasebesi yapılırdı ona görede para ödedim aslında ona göre aldım çünkü tercihim orjinal olmasıydı ben tr de yapılmış ama çalışsın yeter demedim alıcam kişiye ürünler orjinal mi die sorduğumda bunlar anlatıldı kurgulandı yani dolandırıldım başka açıklaması yok. Yani daha ne kadar açıklayıcı olabilir benim senin kullandığın sattığın ürün ilgilendirmiyor banane bana al bu böyle dendi öyle olmadığı ortaya çıktı bu. Alanda verende hesaplaşır seninki ayrı konu ben aldım böyle bak benimki çalışıyor ne alaka sen böyle almıssın bu senin tercihin.He etkisi diyorsan en ala çalışan merdiven altıyla orjinal ürün kıyaslanamıyacağını bilmiyorsanda o ayrı konu onuda ben açıklamım git kendin araştır. 

Açıklamamı okuduysan anladığı kabul ederek soruyorum şuanki fikrin nedir? Yapılana karşı 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: aytekn61
      Cümleten selamün aleyküm. Haziran başından beri kürdeyim. sustanon ile başladığım küre rimabolan ekledikten sonra 3. ayımda enantath ekledim. en bilinen illeagal siteden  kasım 1 de ise watson marka 250 mg deca flakon söyledim. haftada 500 mg başladım ve şu an 5. hafta bitmesine rağmen decanın etkileri olan ne güç artışı ne size büyümesi ne de kan değerlerinde bi değişim görmedim. ne olumlu ne olumsuz bi etkisi oldu.
      Satıcıya sorduğumda ise '' Deca danabol anapolon gibi ilaçlar çok nadiren bazı bünyelerde sıfır etki yapabiliyor, biz size ücretsiz başka bi marka deca yollaalım cevabı verdi'' bu siteden daha önce clenbuterol, enantath gibi ürünler alıp orjinalliğini görmüş etki almıştım. ama bu watson marka decada böyle bi olay oldu. bilginize sığınıyor yardımcı olmaya çalışanlara şimdiden teşekkür ediyorum
    • Yazan: merenkesen
      Arkadaşlar selam instagramdan zphc aldım ve ürün yan sanayi çıktı. Forumda bu fake ürünü kullanan arkadaşlar sahte olmasına rağmen verim aldığını söylemiş bilgisi olan var mıdır? @Ruthless @Brknmek10 @janbertozen 

    • Yazan: Emir32
      Bi tanıdkktan depo çıkışlı diye aldım eczaneden aldığım ile pakati aynı değil, içi dışı olsun farklı, internette araştırdığımda paketin aynısı mevcut bayer 2 farklı paketle mi üretiyor.
      sağ taraftakini eczaneden almıştım bunda şüphem yok, soldaki sahte mi
         
    • Yazan: Dilara
      Nadir de olsa steroid desteği alan bir kadınım bu siteyi yeni keşfettim internet üzerinden satılan steroidler ne kadar gerçektir o konuda bi merakım var çünkü kullandığım kürler genel olarak bende pek etki etmedi diyebilirim
    • Yazan: crosfredy
      Forumda swishh pharma ile alakalı ürünün replika olup olmadığını anlayabileceğim bir makale göremedim beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler 
      Ürün bu ama orjinal mi fake mi anliyamiyorum kodun attığı site biraz garip

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×