Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Üyeliği Silinen Kullanıcı

Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

Üyeliği Silinen Kullanıcı Hakkında

  • Yaş 30
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 01-10-1993

Platform İstatistikleri

  • Yaş 30
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p style="color:#000000;font-size:17px;"> <span>cahil egosu.. Allah daha beteriyle sınamasın</span> </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 30
  • Cinsiyet:
    Kadın
  1. Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

    Yukarıda yazdıklarım sadece kendini bilmez neyi savunduğunu bilmeyen benimle tartışmaya giren cahiller içindi. Ben ürün nasıl kullanılıyor dedikçe sahte diye zırvalayıp durdular!! Sözlerim sitenin diğer kullanıcılarını ve yönetimini asla kapsamıyor. Mesleğimdede başarılı olmamın sırrı hırsım ve olayların üzerini kapamamamdır. Sonuna kadar giderim yanlışımıda doğrumuda paylaşırım. Herkesede tavsiye ederim sevgiler iyi aksamlar
  2. Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

    Evet arkadaslar sabahtan beri kör cahil insanların aptalca yorumlarına maruz kaldım. Birşey bilirmişsiniz gibi bide soru sordum cidden boş kas yığını dışında bir hiçsiniz. Neyse Gerek mesleğim hakkında eleştiri aldım gerekse savunduğum doğrunun yanlışlığı ile ilgili!! Ama en başından beri dediğim gibi sizin gibi sürüden değilim. Aklım var ve en önemlisi yabancı dilim var. Utanırsınız belki diye ve yargısız infaz yapma hadsizliğini bırakırsınız diye size sonucu yazacağım. Sonrasında ise site yönetimine mesaj attım zaten üyeliğim silinsin istiyorum. Sizin gibi boş insanlarla adliye koridorları dışında karşılaşmak bana yakışmaz!! Şimdi gelelim sonuca!! https://www.canadapeptides.net/check/ sitesine ürün üstündeki hologramı yazınca size sahte olup olmadığını söylüyor. Bende kodu yazdım ve çıkan sonucu sizinle paylaşıyorum.
  3. Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

    Aynen öyle beyin gelişimi olan bireyler Avukat olabilir. Bilim insanı gibi gözünde büyütenlere Acıdım açıkçası.. Bu kadar vasat insanlarla hayatım boyunca muhattap olmak zorunda kalmamıştım. Güzel bir tecrübe oldu..
  4. Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

    Bende cevabı bekliyorum. Engellemekten yoruldumm çünkü. Boş muhabbetlere ayıracak vaktim yok. Karşımdakinin bir ünvanı bir çapı olması gerekiyor ciddiye almam için. Diğer türlü engelle butonu çok iş görüyor. 😉
  5. Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

    Ya gerekli bilgiler için üye oldum. Boş tezler için değil. Son kez yazıyorum. Sahtelikle ilgili altıboş tez kabul etmiyorum. Biriniz mağdur diye herşey sahte.. Böyle bir kafa bana yorum yapmasın. Bu kadar nettt! Az gurur ;))
  6. Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

    Ya arkadaşlar nasıl kullanılıyor bu benim için önemliydi!! ama bunun dışında türlü türlü ideolojilerinizi inandırma peşindesiniz abi inanmıyorum zorlamı ya kendi dünyanızda bakın ya yeter!! Olanı yazıyorum bir saçmalık açıklama yapmak zorunda kalıyorum ayrı bir saçmalık gerçekten yeter!! Bir almış da sahte çıkmış da oldu her şeyin sahtesi var bu kadar mı yani bu işin olayı!! Ben sorgulayabilen kendi doğrumu bulabilen biriyim. Sürüden değilim. Biriniz mağdur diye herkes size göre mağdur. Çeviriler bile doğru değil aman neyse Bu konu ile ilgili son yorumum!! Sahtelikle ilgili teorilerinizi kendinize saklayın!!
  7. Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

    Tamam abicim hadi işine git. Sen alma, kullanma, hatta yorum bile yapma. By
  8. Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

    Sizinle aynı yerden almadım. Bambaska yerlerden temin eden İnsanların boşyere midesini bulandırmayın. Abim Avusturya’da yaşıyor ve kendisi getirdi. Ayrıyeten Hukukçuyum. Hakkımı ararım. Yine de Gerekli yerlere mail attım. Sahtemi değilmi orasının takibi bende. Teşekkür ederim. Orjinalini kullananlar vs yazarsa daha verimli olur
  9. Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

    Hmm ok
  10. Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

    Daha önce kullandın mı? En merak ettiğim şey 5mg tüpü sabah ve gece kullanıp bitirdiğimde ara verebilir miyim? yoksa ara vermeksizin kullanmak zorunda mıyım? Ve bir 5mg tüp ne kadar süre gidiyor sabah gece kullandığım takdirde? Lütfen bütün sorularıma cevap verirmisin☺️ Ve en önemlisi kan sulandırma vs herhangi bir yan etkisi var mı
  11. Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

    Okey mail yolladım. info@canadapeptide.com adresine How can I tell if it's original? yazdım ve bütün açılardan fotograf çekip yolladım
  12. Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

    Aslında fotograf paylaştım yukarıda. Yinede yazmam gerekirse 10 ml büyük şişede su var. 5 tanede 5mg’lik minik şişe var. Bir şişeye 2 ml koycam. Bitince diğer şişeye geçicem. 10 ünite vurcam sabah gece. Anladım bence :)) çok teşekkür ederimm. Birkaçgüne Kullanmaya başlıycam. Sonuçlarıda uzun vadede yazıcam. Umarım benimde kullamak isteyenlere tereddüt edenlere faydam olur
  13. Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

    Söylentiyle olcak şeyler değil bunlar. Tezlerinin ispatı olması gerekiyor. Ona bakarsan dünya düz diyende var. Altı boş konuşanları çok kaile almamak lazım. Varsa bir site birşey yazalım bakalım diğer türlü sarı çizmeli mehmet ağa :))
  14. Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

    10ml vurmak istiyorsam bir şişeye ne kadar sıvıdan koymalıyım?
  15. Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

    Arkadaslar merhaba Hgh Frag 176-191 Fragment satın aldım. Güvenilir biryerden aldığımı düşünüyorum ama orjinal olup olmadığını sorgulayabileceğim bir adres varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim. Link vs.. ikinci önemli sorum ise nasıl kullanacağım? BD Micro fine iğne aldım birde. Karışımı nasıl yapacacağım bilmiyorum. Karışım için baska bir şırınga almak onunlamı yapmam lazım bilmiyorum. Kardiyo öncesi ve gece kullanıcam. Kaç ml kullanmalıyım ve karışımı kaç ml hazırlamalıyım? Bu konuda tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. NOT: Çok bilmişler ve ukalalar yazmasın. Amacı yardım etmek, yol göstermek olanlar yazarsa çok sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×