Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

tom07

Üye
  • İçerik sayısı

    38
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

tom07 kullanıcısının son zaferi 17 Temmuz 2019

tom07 en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

20 Mükemmel

tom07 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Konum:
    Belçika
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. TRENBOLON YAN ETKİLERİ HAKKINDA KULLANICI YORUMLARI

    3-6 ay parçalı iri gezeceğim diye vücudunu trenle yorma derim, ha işin buysa hayatını vücut geliştirme işinden kazanan bir yarışmacıysan kullan ama değilsen en basitinden testo-primobolan güzel bir beslenme ile çok iyi sonuçlar getirir kanaatindeyim.
  2. Parabolan kullanımı

    Öksürük kişiden kişiye değişen bir durum, genelde idrar koyulaşması ve sıcak basması daha çok görülen yan etkilerden.
  3. Steroid sektörü an itibarı ile çökmüştür dolar 8 tl geçti

    Ben “keyif çayı” içtiğimden beni etkilemeyen kurdur
  4. TRENBOLON YAN ETKİLERİ HAKKINDA KULLANICI YORUMLARI

    Unutkanlık, erteleme, bezmişlik.. 3 tren kürüne girdim hayatım boyunca ve 1 yıl oldu bırakalı ve bu 3 şeyi zirve derecesinde yaşıyorum. Kesinlikle tansiyonu, şekeri bozduğuda doğru. Bu ilacın ileri zamanlarda canlı dokularına vereceği, bırakacağı hasar düşünülmemiş çünkü sonuçta kesim öncesi büyükbaş hayvanlara vermek üzere üretilen bir ilaç. Bir insanın 1 yıl trenbolon kullanmasının 1 yıl eroin, kokain kullanmasından daha kötü olduğundan eminim. Ve işin kötüsü bu etkiler belli bir süre sonra başlıyor. 35-40ında böbrek, karaciğer yetmezliği, kısırlık, ani kalp krizi, en kötüsüde bozulan hormon değerleri, trenbolon gerçekten hormonlarla ciddi derecede oynayan bir ilaç.
  5. Enjeksiyon içindeki testo bozulur mu?

    Bana bir erkeğin günlük 70 mg testosteron ürettiğini kanıtlayan bir bilimsel makale gösterir misin? Türkiye sağlık sektörü bir erkeğin günlük 70mg testosteron ürettiğini savunan çalışanlara emanetse biz yanmışız. Günlük 250 mg sustanonun doğal üretimle aynı olduğunu iddia ediyorsunuz bir de bu yaptığınız bildiğiniz kasaplık, yeni başlayan hevesli biri okuyup 250 mg azmış ben günlük 2 ampül vurayım dese bunun vebalini nasıl alacaksınız?
  6. Enjeksiyon içindeki testo bozulur mu?

    Bir erkeğin günlük testosteron üretimi 5-10 mgdır. Size bu hurafeleri kim öğretiyor hiç mi bi google’a yazıp bakmıyorsunuz sence mantıklı mı bir insanın haftada 70x7=490 mg testosteron üretmesi?
  7. Enjeksiyon içindeki testo bozulur mu?

    İnşallah şakadır bu yorumun
  8. Canada peptid hk. bilinmesi gerekenler.

    Malum satış sitesi var herkesin bildiği sürekli kapatılıp yenisi açılan, sahibi a. denen şerefsiz satıyordu bunu, ben bu adamı cimer, savcılık, sağlık bakanlığı,T. Eczacılar birliği’de (sahte ecza ürünleride satıyor) dahil olmak üzere her kuruma bizzat şikayet ettim 2 yıl önce ancak adam hala çatır çatır sahte ürün sürüyor piyasaya.
  9. Kür 2 sene geçmesine rağmen libido eksikliği

    Ülkede ilaç yok derken hangi ilaçlardan kastınız, avrupada nolvadex arimidex hcg vs. Reçetesiz almak mümkün değil, bir çok sporcu Türkiye’ye gelip bu ilaçları temin edip geri dönüyor. O konuda şanslıyız bence.
  10. Zphc pharma

    Fake dostum 3 yıl öncede piyasaya sürmüştü ah..t denen şerefsizin teki, şimdi tekrar deniyorlar bomboş bir ürün.
  11. Deca yüz şişliği

    Mg, cc, mcg, cl, iu hesaplarını bilmeden lütfen şu ilaçlara bulaşmayın.
  12. Bedava genotropin alma

    Hak edebiyatı yapanlar, aldığınız maaşın yarısından fazlası kadar sigorta primi ödüyor işverininiz. Peki siz hiç bu paranın karşılığını alabiliyor musunuz? En ufak grip ilacı yazdırdığınızda bile ufak tefek kitliyorlar eczanede, sgk o en ufak ilacın bile hepsini karşılamıyor. Edebiyatınızı devlete yapsanız bunlar olmayacak.
  13. Tren enanthate kürü

    Ufakta olsa kılcal damarı deldiğiniz takdirde tren kana karışacağı için kimi bünyelerde öksürük yapabiliyor, testo prop.'ta kana karıştığında çok deli öksürük yapar.
  14. 21 yaş ilk kür hakkında.

    400 mg test e. 300 mg primobolan. Boyunu bilmiyorum ama o vücuda bu ikili çok iyi gelir, beslenmende iyise gayet sağlam kütle koyarsın.
  15. Protein ihtiyaci icin pilic ciger

    Pek sağlıklı değil ve biraz mide gerektiriyor, ama benim arkadas vakti zamanında yiyordu ve iyi de kütle kazanmıştı.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×