-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Yohimbe / maksimum yağ yakımı! / maksimum libido! (nedir? nasıl kullanılır?)
Oluşturan:
Loving, in Kitaplarda yazmayan bilgiler
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Esk2626
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
1.5 yıl önce steroid kullandım acemi olarak hepsini karıştırdım birbirine bolde-deca-İran testo sonra sustanon rimabalon hepsini arka arkaya kullandık ilaçlar çalıştıkça bende basmaya devam ettim bıraktıktan sonra pct yapmadım ve yardım alacağım kimsede yoktu doktor doktor gezdim ve sonunda burayı gördüm ve pct yaptım 50 klomen 40 Tamoxifen ve omega3 d vitamini zma tribulus çinko destekledim bugün 18 gün ilaçlar çalıştı ama eksik olan libido ve sertlik ne yapmam lazım?
-
Yazan: emir2121
Son enjeksiyondan 12 gün sonra verdiğim test sonucu koçum sadece daa kulanman yeterli dedi yaşın genç erken toparlarsın zaten anlamadığım hadi klomen yerin daa önerdi tamoxifensiz pct olur mu? jinekomasit sorunu vs çıkmaz mı? Ben ilk 2 hafta 50mg klomen 20mg tamoxifen sonrasında daa eklemeyi düşünüyordum nasıl bir pct protokolü uygulamalıyım?
-
Yazan: crizbi01
Merhabalar abilerim hocalarım,
10-12 Haftalık TRT doz sayılabilecek ilk 1 ay Toplam 150 MG Propionat pazartesi-carşamba-cuma 50-50-50. Sonra ise70-70-70 Toplam 12 hafta civarında testosteron kullandım. Kürü Bırakmayı ve kışa daha güzel başlamayı düşünüyorum. Allah izin verirse.
PCT İçin hiç bilgim yok yardımlarınıza ihtiyacım var.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: trenbolonavcısı
En son 12 gün önce testosteron cypionate 100mg enjeksiyonu yaptım. Şuan güncel kan değerlerim aşağıdaki şekilde.
PCT protokolünü nasıl yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz?
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Episodees
KÜR İÇERİĞİM: (16 hafta)
Testosteron Enanthate Trenbolone Kan sonuçlarımı ekledim nasıl bir yol tavsiye edersiniz diğer değerlerimde bir sorun yok referans aralığında hepsi.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-