Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

levenna

20 hafta sürecek bulk kür günlüğüm hk.

Önerilen İletiler

Rma    176
gönderildi (düzenlendi)
levenna, 41 dakika önce yazdı:

Yani bariz sekilde zararlı tabii ki. Ama bu 20 kilonun cok buyuk kısmının glikojen ve su tutumu oldugunu düşünmekte lazim. İstersen 10 gram ilac gir insan vücudu bir ayda o kadar protein sentezi yapamaz. Dediğim gibi şuan kan değerleri mükemmel ama demiyorum ki her kullanan icin böyle olacak.

Hocam inşallahcidden zarar görmeden bu işten sıyrılırsın. Kan yine çok hızlı koyulaşacaktır 3 haftaya eski seviyesine yakın bir seviyeye gelir yine tahlil yapmayı unutmayın sakın. Mümkünse kan testlerini buraya yükle bir bakalım belki senin gözunden kaçan problem vardır çözeriz. Anladık ztn doz düşmiyceksin bari önlem olarak faydamız dokunsun. 

Kan koyuluğu için Bromalin ve co tüketebilirsin daha fazla su içitirir daha fazla su atar vücudundan. Sulanma sorununuda düzenli kullanımda yüksek ihtimalle çôzer. En son çok moda olduğundan a101 bim gibi marketlere ucuz fiyatlarada gelmişti belki oralarda bulursan baya ucuza alırsın

tarihinde Rma tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    1.074
levenna, 27.06.2026 - 22:21 yazdı:

Kan koyulaşmasi sorunu çözüldü. Tansiyon suan ilaçlarla beraber normal seviyelerde. Bu hafta npp yi keseceğim diğerleri aynı dozdan devam. Güncel kilo: 86.5 Acikcasi ben ilaçların bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum. Her harekette neredeyse agirliklarim 2 3 katına çıktı. 25 kiloyla dumbell press setine zar zor giren ben şuan 55 kilolarla giriyorum 😃 ilaclar sihirli değnek değil diyenleri anlamıyorum valla. En çokta tartıya şaşırıyorum. O kadar hızlı kilo aldim ki her yerimde stretch mark var.

başarılı ilerleme, @berkay16'nın dediği gibi tendonlarının gelişme oranı kas hipertrofisinden yavaştır. O yüzden sakatlık riskine dikkat et, amacın serbest ağırlıkta ağırlık arttırmak yerine makinelerde form odaklı ağırlık arttırmak olmalı. Sakatlık yaşaman durumunda oldukça gerilersin. Yaptığın kür mantıklı, 500 testo 500 bolde yapmaktansa bu kürü seçerim tebrikler.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9
gönderildi (düzenlendi)

Npp yi bırakmaktan vazgeçtim. Humax npp ile devam edeceğim. @Fuhrer hocam humaxin anaboliklerinin saglam oldugunu soylemisti. Nessiden cok bir verim aldigimi soyleyemem.

İlginç bir şekilde gücüm tekrardan tırmanış gecti. Humax npp etkisini 4 gunde gösterir mi bilemiyorum 😃 

tarihinde levenna tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.074
gönderildi (düzenlendi)
levenna, 45 dakika önce yazdı:

Npp yi bırakmaktan vazgeçtim. Humax npp ile devam edeceğim. @Fuhrer hocam humaxin anaboliklerinin saglam oldugunu soylemisti. Nessiden cok bir verim aldigimi soyleyemem.

İlginç bir şekilde gücüm tekrardan tırmanış gecti. Humax npp etkisini 4 gunde gösterir mi bilemiyorum 😃 

valla şu sıra hiç bir markayı önermiyorum, bir dediğimiz diğer partiyi tutmuyor. O yüzden anabolik grubunda pek tavsiyem yok ama kalitesi bozmamışsa anabolikleri iyiydi humaxın. Nessie büyük ihtimalle bozdu, sırf 3 kuruş fazla kazanma pahasına marka kalitesi bozmalarını anlamıyorum. Zaten fazlasıyla kazanıyorlar anaboliklerden. Ama bunu şuna bağlıyorum, Nessie büyük isim yaptı ve şu sıra hammadde kıtlığı var. Son vurgununu yapıp piyasadan uzaklaşacak gibi geliyor, hayırlısı.

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9
gönderildi (düzenlendi)

@Fuhrer @berkay16

Hocalarim merhaba. Bu kure daha fazla anabolik eklemeyi dusunmuyorum fakat bir sonraki bulk kurum icin araştırma yapıyordum. Ozellikle yabancılarda gordum. Dusuk dozlarda tren alıyorlar bulk küllerinde. Bunun sebebi ne olabilir? Çünkü ozellikle burada treni daha cok definition ve kuruma icin kullanıyorlar ve tavsiye ediyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    394
levenna, 23 dakika önce yazdı:

@Fuhrer @berkay16

Hocalarim merhaba. Bu kure daha fazla anabolik eklemeyi dusunmuyorum fakat bir sonraki bulk kurum icin araştırma yapıyordum. Ozellikle yabancılarda gordum. Dusuk dozlarda tren alıyorlar bulk küllerinde. Bunun sebebi ne olabilir? Çünkü ozellikle burada treni daha cok definition ve kuruma icin kullanıyorlar ve tavsiye ediyorlar.

Yapan var yan etkilerine bağlı deni uyutmayacak dozlara çıkmaman gerekiyor genelde haftada 70-140mg tren ace kullanıyorlar ama uzun dönem kullanacaksan enanthate'da düşünülebilir ama tren gibi bir ilacın uzun dönem kullanımının nasıl etkilere sebep olucağını bilemeyiz bu ilaçlar ne kadar eski olsa da adam gibi deneyleri yok çoğu bilgi vaka raporlarına dayanıyor son zamanlarda trenbolon kullanımının amiloid plak gelişimini arttırdığı fikri ortaya çıktı ne kadar gerçek bilmiyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.074
levenna, 31 dakika önce yazdı:

@Fuhrer @berkay16

bu kür sana iyi geliyor, diğer bulk küründe de aynı ilaçları kullanabilirsin bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9
gönderildi (düzenlendi)

Buradan ilginç bir deneyim paylaşayım. Saç dökülmesini durdurmak için dutasteride(testosterone base ilaçların dht, dhb vs donusmesini engelliyor) kullaniyordum uzun süredir ve kür boyunca kullanmaya devam ettim. 400 mg boldenonun 1 gram testo alırken nasil hala e2 mi inanilmaz düşürdüğümu fark ettim. Boldenone normalde bir kısmı dhb ye donusuyor ve aramotize enzimlerine bağlanacak boldenon miktarı azalıyor. Bu sebepten oturu e2 yi daha az düşürüyor. Ama ben dutasteride kullandigim icin boldenon cok fazla aramotize oluyor ve testonun aramotize olmasını bloke ediyor.

İkinci bir husus, dhb(dihydroboldenone) kas gelisimi açısından normal boldenone dan çok daha anobolik. Yani boldenondan aldığım verimde düşmüş oluyor dutasteride kullandigim icin. 

Sonuç olarak sanırım boldenone dozunu baya kisacagim ya da tamamen bırakacağım cunku 1.5 gram testoya çıkmak istemiyorum 😃 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    176
levenna, 9 saat önce yazdı:

Buradan ilginç bir deneyim paylaşayım. Saç dökülmesini durdurmak için dutasteride(testosterone base ilaçların dht, dhb vs donusmesini engelliyor) kullaniyordum uzun süredir ve kür boyunca kullanmaya devam ettim. 400 mg boldenonun 1 gram testo alırken nasil hala e2 mi inanilmaz düşürdüğümu fark ettim. Boldenone normalde bir kısmı dhb ye donusuyor ve aramotize enzimlerine bağlanacak boldenon miktarı azalıyor. Bu sebepten oturu e2 yi daha az düşürüyor. Ama ben dutasteride kullandigim icin boldenon cok fazla aramotize oluyor ve testonun aramotize olmasını bloke ediyor.

İkinci bir husus, dhb(dihydroboldenone) kas gelisimi açısından normal boldenone dan çok daha anobolik. Yani boldenondan aldığım verimde düşmüş oluyor dutasteride kullandigim icin. 

Sonuç olarak sanırım boldenone dozunu baya kisacagim ya da tamamen bırakacağım cunku 1.5 gram testoya çıkmak istemiyorum 😃 

Bırak ztn masteron rimo npp varken boldenon baya gereksiz, ucuz diye kullanılıyor ama böbrekler hiç o kadar ucuz değil buna emin ol, bolde pistir ve cidden gereksiz bir ilaç adam akıllı hiçbirşeye faydası yok. Npp masteron kombine et bolde yerine 500 testoya düş 300npp 300masteron ekle. Masteronda sen max 450 ye çık ama masteron da saç dökebilir. Bu arada dht baskılayıcı kürünün verimini en az 2kat azaltır sen 1gr ilaç vurduğunu sanıyorsun ama vucut bunun 500mg adam akıllı kullanıyor ztn

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    117
Rma, 08.07.2026 - 07:35 yazdı:

Bırak ztn masteron rimo npp varken boldenon baya gereksiz, ucuz diye kullanılıyor ama böbrekler hiç o kadar ucuz değil buna emin ol, bolde pistir ve cidden gereksiz bir ilaç adam akıllı hiçbirşeye faydası yok. Npp masteron kombine et bolde yerine 500 testoya düş 300npp 300masteron ekle. Masteronda sen max 450 ye çık ama masteron da saç dökebilir. Bu arada dht baskılayıcı kürünün verimini en az 2kat azaltır sen 1gr ilaç vurduğunu sanıyorsun ama vucut bunun 500mg adam akıllı kullanıyor ztn

nppyede gerek yok test+masteron yeterli günün sonunda aşağı yukarı aynı temiz kas kütlesini koyacaksınız. boldenone konusunda 50/50 bi durum doğru protokolle kullanıorsan iyi bi ilaç ama protokol dozajlama iyi olmalı. 3:1 oranla başlanılıp duruma göre artırılmalı. açıkcası bende kendi kullanım listemden sileceğim kürün başındayım elimde var diye başladım lakin östrojen yönetimi gerçekten insanı yoruyor. test masteron olarak devam edicem elimdeki bitince muhtemelen

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    176
sven, Şimdi yazdı:

nppyede gerek yok test+masteron yeterli günün sonunda aşağı yukarı aynı temiz kas kütlesini koyacaksınız. boldenone konusunda 50/50 bi durum doğru protokolle kullanıorsan iyi bi ilaç ama protokol dozajlama iyi olmalı. 3:1 oranla başlanılıp duruma göre artırılmalı. açıkcası bende kendi kullanım listemden sileceğim kürün başındayım elimde var diye başladım lakin östrojen yönetimi gerçekten insanı yoruyor. test masteron olarak devam edicem elimdeki bitince muhtemelen

Npp ye bizim için gerek yokda bu adam ister knk ilk küründe 1gr testo 500 bolde alıyor doz düşsede memnun olmayacak npp o yüzden önerdim 1gr testo 500 bolde yerine 500 testo 300 npp 300 masteron yapar en azından ölüm riski azalır dedim içimden 😁 

Benim favorimde testo masteron bu işe böyle başladım böylede gidiyorum Testo masteronun yanına param olsa keşke rimo koymak isterdim açıkcası ama o imkan yok şu anlık. Testo masteron npp kominasyonu çok güzel oluyor bu arada minumum zararlara maksimum kâr yakalanıyor. Npp ztn o kadar zararlı bir ilaç değil hatta vucuda zararı testo kadar azdır belkide dozaja göre, sadece sorunu prolaktin ve psikolojik etkileri

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9
gönderildi (düzenlendi)

Hafta bilmem kaç. 86.5 kg. Dozajlar ayni.

Bugun 200mg tren ekledim bulk icin bir faydası olacak mı diye 😃  Kan testleri normal, sadece yine kan yoğunluğu biraz artmış yarin kan verecegim. Bu dozajlara rağmen bir yerden patlamamak benim şansım galiba 🤠 

20260716_200340.thumb.jpg.31be067cb44a96f9a9a117e1d00cc532.jpg

Kiloyu yanlış yazmışım bu arada. Suan 89.9. Hala 90 olamadim 😔 Testoyu 2 grama mi çeksek @Rma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    117
levenna, 16.07.2026 - 20:11 yazdı:

Hafta bilmem kaç. 86.5 kg. Dozajlar ayni.

Bugun 200mg tren ekledim bulk icin bir faydası olacak mı diye 😃  Kan testleri normal, sadece yine kan yoğunluğu biraz artmış yarin kan verecegim. Bu dozajlara rağmen bir yerden patlamamak benim şansım galiba 🤠 

20260716_200340.thumb.jpg.31be067cb44a96f9a9a117e1d00cc532.jpg

Kiloyu yanlış yazmışım bu arada. Suan 89.9. Hala 90 olamadim 😔 Testoyu 2 grama mi çeksek @Rma

bu kadar ilaca formun kötü kankam bulk değil cut yapman lazım açık konuşmak gerekirse boşuna paranı ve sağlığını çöpe atıyorsun. sana tavsiyem düşük doz testosteron yanına gh başlayıp temiz bi cut yapman inan bana bu yağ oranıyla verimli büyüme ihtimalin yok. bu dozajlarla gerçekten yarışıyorlar total anabolik 700-800mg yeterli fazla bile

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9

Uzun zamandır guncellemiyordum. Boldeyi kestim. Haftalik 200 mg tren aliyorum. Tren dehşet bir sey. Adeta seviye atlattı.

Güncel kilo 89.6kg20260803_221450.thumb.jpg.3accda5dac1cd4581c40f196c80d1b06.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Vassa
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum. Bugüne kadar çoğunlukla okuyucu tarafta kaldım ancak artık kendi sürecimi paylaşarak sizlerin görüşlerini almak istedim.
      32 yaşında 184 cm boyundayım ve şu an 81 kg ağırlığındayım. Spora yeniden başladığım dönemde ise yaklaşık 100 kg civarındaydım. Konuya eklediğim fotoğraflarda tüm süreci kronolojik olarak paylaşıyorum. Güncel formumu en sona koydum yazısız olan fotoğraflar.. Fotoğrafların üzerinde tarih ve kilo bilgileri de yer alıyor. Güncel kan tahlillerimde mevcut.(Öströjen vs onları yaptıramadım) Spor geçmişim aslında daha eskiye dayanıyor. Çocukluğumdan beri yüzme ve basketbol ile ilgilendim. Vücut geliştirmeye ise ilk olarak 2010 yılında başladım. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca düzensiz ve aralıklı şekilde devam ettim. Sonrasında 5-6 yıllık bir ara verdim ve yaklaşık 2.5 yıl önce tekrar düzenli olarak ağırlık antrenmanlarına başladım.
      Son 6 aylık dönemde beslenme ve antrenman disiplinim eskiye göre oldukça gevşemişti. Buna rağmen haftada minimum 2-3 gün spor salonuna gitmeye devam ettim. Bu süreçte yağlanarak tekrar 87 kg seviyelerine kadar çıktım. 20 Nisan itibarıyla yeniden diyetime ve antrenmanlarıma ciddi şekilde odaklandım. Şu an haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna ek olarak haftanın 7 günü 20-40 dakika arasında, yaklaşık 120 nabız civarında kardiyo uyguluyorum.
      Asıl merak ettiğim konu ise testosteron enanthate kullanımı. Haftalık 250 mg testosteron enanthate ile başlamayı düşünüyorum. Hedefim profesyonel seviyede bir yarışma fiziği ya da aşırı hacimli bir görüntü değil. Ancak tamamen atletik ve ince bir görünüm de istemiyorum. Bir miktar hacimli, omuzları ve üst gövdesi daha dolu duran, kas kütlesi belirgin ama estetik çizgisini koruyan bir fizik hedefliyorum.
      Yanına farklı bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum.
      Bunun iki temel sebebi var:
      Maddi tarafı. Ulaşmak istediğim fiziğin daha agresif kombinasyonlar gerektirdiğini düşünmemem. (Emin değilim) Sorularım:
      Sizce haftalık 250 mg testosteron enanthate ile, mevcut fiziksel durumum ve geçmişim göz önüne alındığında görüntümde tatmin edici bir değişim olur mu? Özellikle daha dolu, daha sert ve bir miktar daha hacimli görünmek açısından beklentilerimi karşılar mı? FORM CHECK:

KAN TESTLERİ:

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: Carlos
      Sevgili hocalarım 2 sene önce açmış olduğum 18 yaş ilk kür başlıklı forumumdan sonra herkese tekrardan merhabalar değerli büyüklerimin ve hocalarımın sözünü dinledim ve naturel şekilde devam ettim.2 senelik süre içerisinde çalışma hayatının zorlukları ve bazı aksaklıklar sonucunda düzenli antrenmanlara tekrardan başlamış bulunmaktayım. 
      Bu süre içerisinde yazları aşçılık yaptığım için yeri geldiğinde 13 saat aralıksız yemek yemeden yesek dahi tamamen fastfood şeklinde ama yüksek protein ağırlıklı beslenerek hiç oturmadan çalıştığımızdan dolayı da bacak antrenmanlarımın çoğunu ve diğer antrenmanlarımı atlamış veya yorgunlukla zar zor yapmış bulunmaktayım.
      Fakat ona rağmen gün boyu yoğun tempodan ayakta kalmaktan olsa gerek kolum define şekilde 43 cm yi gördüğü olmuştu uzun saçlı olduğum fotoğraflar o zamandan kalma 20 yaşındayım ve artık gerçekten ara da versem antrenmanları beslenmeyi de değiştirsem genel olarak vücudumda çok bir değişiklik olmadığının farkındayım ve küre girmenin vakti geldiğini düşünmeye başladım.
      ilk kür için piyasadaki ilaçların kalitesizliğinden ötürü eczaneden yapabileceğim sustanon ve primobolan düşünüyordum fakat forumda okuduğum bazı olumsuz geri dönüşlerden dolayı sustanon dan vazgeçtim ilk kür için sizlerden önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum 2022 de 80 kilo olarak bitirdiğim bulk dönemini şuan 75 kilo olma hedefiyle tekrardan düzene sokmaya başladım güncel fotoğraflarımı ve yeni yaptırdığım kan testlerimi ekliyorum.
      2022 senesinde açmış olduğum forum: 
      Sırasıyla eklediğim fotoğraflar
      Gri şort 2022: 80 kg Siyah şort 2023: 78 kg Ve diğerleri 2024: 72-73 kg şuan ki güncel fotoğraflarım        
    • Yazan: polatpr
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yaklaşık 2 aydır komple salmıştım yeniden döndüm sağlık sorunları vs derken bu sefer biraz daha işleri ciddileştirip kış yarışına kadar ortaya bişeyler çıkartmak istiyorum. 
      GEÇMİŞ KÜR GÜNLÜĞÜM: (2025)
      BESLENME DÜZENİM:
      2400 kalori civarı  45-50gr yağ 220karb  220-230 protein  KÜR İÇERİĞİM: (zphc)
      0.5 testo e (gün aşırı) 1.5ml masteron (gün aşırı) 5 günde 1 1mg reta (gün aşırı) KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 183 Kilo:89  Bel: 90 ANTRENMAN BİLGİLERİM:
      5 gün  Ppl upper lower 6 gün 35 dk yürüyüş veya bisiklet GÜNCEL FORM:

HEDEF BİLGİSİ:
      İlk başta yağ oranını olabildiğince indirmek istiyorum komple kuruduktan sonra yüklemeye gene vaktim olucak
      SORULARIM:
      Bu süreçte ne eklememi önerirsiniz? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Konuya katılım gösteren, tavsiye ve öneride bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Tunadag26
      Merhabalar değerli hocalarım ve tecrübeli arkadaşlar,
      Sizlerin tecrübelerinden faydalanmak ve sürecimi profesyonel bir çizgiye taşımak adına tüm detayları paylaşıyorum.
      KİŞİSE BİLGİLERİM:
      Günlük 2500 kcal (Düzenli makro takibi) SÜRECE DAİR NOTLARIM:
      ÜRÜN GÖRSELLERİM:

İLK KÜR İÇERİĞİM:
      Evogen/SP Testosteron Meditech Primobolan  Kullandım ancak ciddi yan etkilerle uğraştım. Özellikle Primo inanılmaz ödem yaptı, sık sık yüksek ateşle boğuştum ama kürden vazgeçmedim.
      YENİ KÜR PLANLAMASI HK.
      Şu an acemiliği geride bırakıp, bilen birinin rehberliğinde ve kontrollü gitmeye başladım. Değerleri stabilize etmek için 0.5ml Testo ile Cruise dozundayım. Bir sonraki faz için Optimum Overdose serisi (Testo E, Primo, Masteron, Anavar) ürünlerimi temin ettim. Forumda Optimum Overdose serisi hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum, ancak ben bu ürünleri çok güvendiğim ve referansı sağlam birinden temin ettim.
      SORULARIM:
      Bu seriyi yakın zamanda tecrübe eden var mı? Ayrıca Masteron/Anavar ekleyeceğim yeni faz için bu Cruise süresini ne kadar tutmamı önerirsiniz? FORM CHECK:

KAN TESTLERİM:

Tüm cevap, yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: mark
      Merhaba arkadaşlar
      Uzun süredir vücuda çok önem vermiyordum ama şimdi aynaya baktığımda kendimi salmış görmek zoruma gitti. Tahmini 8-10 haftalık bir definasyon sürecim olacak. Bu süreci de paylaşma isteği duydum. En son eylülde yarışmıştım, sonra da Vücuda ara verdim. İlaçları kestim, güreş bjj sporlarına başladım ve vücut geliştirme ile kombin etme isteğim var Artık yüksek kilolara çıkma ağır olma isteğim kalmadı  Bu kilolarda çok nefesim kesiliyor, tansiyonum yüksek vesaire. Bakalım 8-10 haftalık süreçte neler çıkaracağım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      250mg Test E 200mg Tren E Yohimbine Clen BESLENME:
      100gr pirinç unu 60whey (antrenman sonrası) 200gr pirinç  600gr tavuk göğüs 40whey 6yumurta 4 sarılı 2 beyaz GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp