Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

MrJoker

Testosteron+masteron+ox ile yeni kür planlaması hk.

Önerilen İletiler

MrJoker    23

Herkese merhabalar,

Bir koç ile çalışmaya başladım bir planlama yaptık ancak kafamı kurcalayan bazı durumlar var.

KÜR İÇERİĞİM:

Test propionate [ 1_10 haftalar ]

• Pazartesi 1 ml
  • Cars 1 ml
  • Cuma 1 ml

Superdrol tablet [ 1_7 haftalar ]

• Her gün sabah tok 1 tablet
  • 8 saat sonra 1 tablet

Masteron [ 1_10 ] haftalar

• Pztsi 1 ml
  • Persembe 1 ml

Oxandrolon tablet [ 1-10 haftalar]

• Sabah 2 tablet
  • 8 saat sonra 2 tablet

MCT GRUPLARI:

• Nac 600 sabah 1 efervesan tab ve yatarken
  • Milkthistle komplex : 1 servis sabah 1 servis yatarken
  • Zma : 1 servis yatarken
  • Omega 3 : 1 gr sabah 1 gr son öğünden sonra
  • Q enzim q10 : 200 mg günde öğünle bir
  • Vitamin d3 + k2 1 servis sabah tok
  • Armidex 3 hafta baslar 5 gunde bir , bir tablet

Bu planlama hakkında eksik yerleri, karşılaşabileceğim sorunları ve var ise düzeltmem gereken yerleri paylaşabilir misiniz? Şimdiden değerli yorumlarınız hakkında teşekkür ediyorum. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    936

Hedeflerini yazmamışsın ve formunu paylaşmamışsın o yüzden yorum yapmak çok zor ama sadece şunu söyleyebilirim dünyanın hiçbi yerinde masteron yok uzun zamandır tüm bu işi hakkıyla yapan adamlarla konuşmalarımda veya diğer yurtdışı kaynaklarımda masteron olmadığı ve böyle giderse hiçbi zamanda olmayacağı söylenirken size masteronu nasıl satıyorlar? :) Geçen bi konuya da yazdım

Bu konuya hadi bu optimum merdiven altı kesinlikle etiketi masteron senin hangi marka acaba çok merak ettim. Tavsiyem şu olacak küre başlamadan önce 2 hafta sadece masteron vur ve teste gir bakalım etiketi mi masteron içeriğimi hep beraber görelim çünkü masteron yok yok yok.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Berko    1
GHOST, 18 dakika önce yazdı:

Hedeflerini yazmamışsın ve formunu paylaşmamışsın o yüzden yorum yapmak çok zor ama sadece şunu söyleyebilirim dünyanın hiçbi yerinde masteron yok uzun zamandır tüm bu işi hakkıyla yapan adamlarla konuşmalarımda veya diğer yurtdışı kaynaklarımda masteron olmadığı ve böyle giderse hiçbi zamanda olmayacağı söylenirken size masteronu nasıl satıyorlar? :) Geçen bi konuya da yazdım

Bu konuya hadi bu optimum merdiven altı kesinlikle etiketi masteron senin hangi marka acaba çok merak ettim. Tavsiyem şu olacak küre başlamadan önce 2 hafta sadece masteron vur ve teste gir bakalım etiketi mi masteron içeriğimi hep beraber görelim çünkü masteron yok yok yok.

Hocam benim anlamadığım nokta şu bu optimumlar işe yaramıyorsa bu benim kendi arkadaşım. 1.5 aylık değişimi bu bu nasıl oldu ? Ayriyetten çok sert ve kuru şuan damarları patlıyor bu değişim sadece testoyla olan bişey mi? çünkü aynı ilaçları kullandı. Ve şimdi 2. kürüne giriyor.

image.png.e82b57c883ff608e7db85983c806b07e.pngimage.png.1c37bebfd36ea493444c358e1e8ac0ad.pngimage.png.faa8a38af16410fe1e62221f18bafc84.pngimage.png.3221e6ab27d56218c0620ab578e9fe6a.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9
GHOST, 26 dakika önce yazdı:

satıcıların çoğu içinde hiç bişey olmadığını bile bile millete satıyor yazık günah ya bu kadar kolay olmamalı insan kandırmak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MrJoker    23
GHOST, 25 dakika önce yazdı:

Hocam hedefim biraz daha hacim almak ama koçum öncelikle bu kür ile biraz kuruyup sonra hacim almak için başka bir planlamaya geçeceğimizi söyledi. Benim asıl kafama takılan konu 2 oral Anabolic’in birlikte yapacağı karaciğer yükü. Superdrol daha önce kullanmadığım bir ürün ve ox ile birlikte stack yapınca sonuç ne olur bilmiyorum. Biraz araştırma yaptım göz ucuyla en toksik oral ürünlerden biriymiş. Ox ile birlikte hayatının hatası olur birini çıkar falan dediler. Bi de superdrol kullanım süresi 4-5 haftayı geçmesin dediler. Masteron konusuna gelince ProtonLabs marka ürünler kullanacağım.

Mevcut Form Durumu;

982893a1-7df2-4201-881a-497f186a8e48.jpeg e0df8141-458d-4a72-be61-68883598146b.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    936
Berko, 16 dakika önce yazdı:

Hocam benim anlamadığım nokta şu bu optimumlar işe yaramıyorsa bu benim kendi arkadaşım. 1.5 aylık değişimi bu bu nasıl oldu ? Ayriyetten çok sert ve kuru şuan damarları patlıyor bu değişim sadece testoyla olan bişey mi? çünkü aynı ilaçları kullandı. Ve şimdi 2. kürüne giriyor.

Kardeşim senin Türkçen yok mu? ben çalışmaz mı dedim konunda? Optimum tr en eski merdiven altı markasıdır dedim. Patlıyor damarlar diye paylaştığın kişi hormon kullandığını söyleme çok üzülürüm çünkü bu doğal yapılacak bi vücut bu vücudu ilaçla yaptıysa ilaca zamana ve paraya yazık. Bu formu yakalamak 60 gün taş çatlasın. Sen ya bu konulara çok uzaksın veya para verdiğin için için sızlıyor. Sana kimse sahte demedi merdiven altı üretimi optimum bunu piyasada olan herkes bilir. https://steroidsikayetleri.com/sikayet/sahte-optimumoverdose-marka-urunler-hk bak şikayetleri oku adamlar hakkında enjeksiyon ilacı üstünde sadece oral içilir yazmışlar :D Masteron son kez söylüyorum dünyanın hiç bi yerinde yok sen dahil dediğimi yapın sadece masteron vurun 2 hafta sonra teste girin total testosteron değerini ölçtürün adamlar insaflı vicdanlıysa en kötü testo koymuşlardır içine diye düşünüyorum

MrJoker, 2 dakika önce yazdı:

Hocam hedefim biraz daha hacim almak ama koçum öncelikle bu kür ile biraz kuruyup sonra hacim almak için başka bir planlamaya geçeceğimizi söyledi. Benim asıl kafama takılan konu 2 oral Anabolic’in birlikte yapacağı karaciğer yükü. Superdrol daha önce kullanmadığım bir ürün ve ox ile birlikte stack yapınca sonuç ne olur bilmiyorum. Biraz araştırma yaptım göz ucuyla en toksik oral ürünlerden biriymiş. Ox ile birlikte hayatının hatası olur birini çıkar falan dediler. Bi de superdrol kullanım süresi 4-5 haftayı geçmesin dediler. Masteron konusuna gelince ProtonLabs marka ürünler kullanacağım.

Dediğimi yap 2 hafta masteron vur teste gir diğer ilaçları vurmadan. evet çok gereksiz olmuş 2 oral. Ox kalsın sadece günde 3 tab yeter sabah 1 ikindi vakti 1 akşam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Berko    1
GHOST, Bir saat önce yazdı:

Kardeşim senin Türkçen yok mu? ben çalışmaz mı dedim konunda? Optimum tr en eski merdiven altı markasıdır dedim. Patlıyor damarlar diye paylaştığın kişi hormon kullandığını söyleme çok üzülürüm çünkü bu doğal yapılacak bi vücut bu vücudu ilaçla yaptıysa ilaca zamana ve paraya yazık. Bu formu yakalamak 60 gün taş çatlasın. Sen ya bu konulara çok uzaksın veya para verdiğin için için sızlıyor. Sana kimse sahte demedi merdiven altı üretimi optimum bunu piyasada olan herkes bilir. https://steroidsikayetleri.com/sikayet/sahte-optimumoverdose-marka-urunler-hk bak şikayetleri oku adamlar hakkında enjeksiyon ilacı üstünde sadece oral içilir yazmışlar :D Masteron son kez söylüyorum dünyanın hiç bi yerinde yok sen dahil dediğimi yapın sadece masteron vurun 2 hafta sonra teste girin total testosteron değerini ölçtürün adamlar insaflı vicdanlıysa en kötü testo koymuşlardır içine diye düşünüyorum

Maddiyattan yana sıkıntım yok çok şükür. Giden 3 kuruş umrumda olmaz en azından denemiş oluruz 3 hafta sonra farklı ilaca geçeriz. :D Şikayetlere bakınca çoğu markanında sahte fake ürünü var zaten. Bu sektör nasıl bir sektör anlam veremedim. Ayriyetten sadece 1ml testo 0.7 mas vurdum dün ve bugün olmak üzerede 2 tane clenbuterol içtim bu ilaçları çöpe atıp başka ilaca şuan geçiş yapsam herhangi bir değiştirmem gereken birşey var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MrJoker    23
GHOST, 1 dakika önce yazdı:

Dediğimi yap 2 hafta masteron vur teste gir diğer ilaçları vurmadan. evet çok gereksiz olmuş 2 oral. Ox kalsın sadece günde 3 tab yeter sabah 1 ikindi vakti 1 akşam 1

Form güncellemesi yaptım hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    936
Berko, 4 dakika önce yazdı:

Maddiyattan yana sıkıntım yok çok şükür. Giden 3 kuruş umrumda olmaz en azından denemiş oluruz 3 hafta sonra farklı ilaca geçeriz. :D

Ayrıca sen bizi biz seni tanımayız biz forumun en eski deneyimli kullanıcıları olarak kimi kurtarabiliriz kimi daha iyiye götürürüz onun peşindeyiz doğru mu? Yani benim senden çıkarım yok seninde benden ilaçlarını kullanma sahte yandın sen falan dediğimi duydun mu? Aksine yol gösteriyorum sana çünkü masteron yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ülkeyi geçtim dünyada yooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. 

Bak buraya konu açmışım kaç ay önce gir oku.

MrJoker, 4 dakika önce yazdı:

Form güncellemesi yaptım hocam 

Yerinde olsam böyle yapardım.

• testo 300
  • tren 300
  • retatrutide 2
  • yohimbine 20mg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Berko    1
GHOST, 4 dakika önce yazdı:

Ayrıca sen bizi biz seni tanımayız biz forumun en eski deneyimli kullanıcıları olarak kimi kurtarabiliriz kimi daha iyiye götürürüz onun peşindeyiz doğru mu? Yani benim senden çıkarım yok seninde benden ilaçlarını kullanma sahte yandın sen falan dediğimi duydun mu? Aksine yol gösteriyorum sana çünkü masteron yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ülkeyi geçtim dünyada yooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. 

• testo 300
  • tren 300
  • retatrutide 2
  • yohimbine 20mg

1ml testo 0.7 mas vurdum 2 tane clenbuterol kullandım bunları şimdi çöpe atıp başka ilaca geçiş yapsam herhangi bir değiştirmem gereken şey var mı? birde hangi markayı kullanmam gerek. 82 kgyim yağlı bir vücudum var fit ve parçalı bir vücut istiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MrJoker    23
GHOST, 4 dakika önce yazdı:

• testo 300
  • tren 300
  • retatrutide 2
  • yohimbine 20mg

Hocam reta konusunda araştırma yapıyorum. Son zamanlarda çok duyuyorum. Önerinizi dikkate alacağım teşekkür ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    936
Berko, 3 dakika önce yazdı:

1ml testo 0.7 mas vurdum 2 tane clenbuterol kullandım bunları şimdi çöpe atıp başka ilaca geçiş yapsam herhangi bir değiştirmem gereken şey var mı? birde hangi markayı kullanmam gerek. 82 kgyim yağlı bir vücudum var fit ve parçalı bir vücut istiyorum

Atma kullan fakat beklentin çok büyük olmasın.

MrJoker, 3 dakika önce yazdı:

Hocam reta konusunda araştırma yapıyorum. Son zamanlarda çok duyuyorum. Önerinizi dikkate alacağım teşekkür ediyorum.

Hayırlısı olsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Berko    1
GHOST, 8 dakika önce yazdı:

Atma kullan fakat beklentin çok büyük olmasın.

Hayırlısı olsun

bize öneren hocanın fizik bu şekilde kendinde aynı ilaçları kullandığını söylüyor ayriyetten yazdığımda şu şekilde cevap verdi "Kafanda bir soru işareti vesaire falan kalmasın Eğer kafana soru işareti kalacaksa gönder ben sana paranı göndereyim olur mu" sence ne yapmalıyım kral bi akıl ver kafayı yedim :D

image.png.dbea81328883965987d5ceac58ff1d63.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    936
Berko, 3 dakika önce yazdı:

bize öneren hocanın fizik bu şekilde kendinde aynı ilaçları kullandığını söylüyor ayriyetten yazdığımda şu şekilde cevap verdi "Kafanda bir soru işareti vesaire falan kalmasın Eğer kafana soru işareti kalacaksa gönder ben sana paranı göndereyim olur mu" sence ne yapmalıyım kral bi akıl ver kafayı yedim :D

Klasik cümleler hiç değişmez. O vücuda yüz tane ilaç sokuyor.

Burak hocanın yazdığı bu konuları oku çözersin zaten çoğu yalanı. kolay gelsin

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
User2616271    0
Berko, 4 dakika önce yazdı:

bize öneren hocanın fizik bu şekilde kendinde aynı ilaçları kullandığını söylüyor ayriyetten yazdığımda şu şekilde cevap verdi "Kafanda bir soru işareti vesaire falan kalmasın Eğer kafana soru işareti kalacaksa gönder ben sana paranı göndereyim olur mu" sence ne yapmalıyım kral bi akıl ver kafayı yedim :D

Kral emin ol bunlar arka planda yurt dışı malı kullanıyorlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9

satıcılar ürününü kötülemez arkadaşlar hepsi %100 doludur hepsi çalışır onlara göre bu söylemleri olan adamlardan uzak durmak lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Berko    1
GHOST, 13 dakika önce yazdı:

Klasik cümleler hiç değişmez. O vücuda yüz tane ilaç sokuyor.

Burak hocanın yazdığı bu konuları oku çözersin zaten çoğu yalanı. kolay gelsin

İade edeceğimi söyledim kafamda soru işareti kalacağına hiç vurmasam daha iyi iade almazsada başka ürüne geçiş yapacağım vallahi ben böyle çakma ürün görmedim dediğiniz gibi. Kutuda bile ağız yoluyla kullanım yazıyor :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Xar    1
GHOST, Bir saat önce yazdı:

çünkü masteron yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ülkeyi geçtim dünyada yooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk

Öncelikle hayırlı günler dilerim umarım iyisinizdir. Benim ilaçlar ve piyasa hakkında bir bilgim yok kendim de kullanıcı değilim ancak kıbrısta gittiğim bir spor salonunda çok yakın olduğum bir abim var. Kendisi magnus pharma ilaçlar kullanıyor ve ilaçları da rum tarafından getirtiyor bizzat gördüm mast+testo kullandığını ve baktığım zaman gerçekten ortalamanın çok üstünde bir fiziği var arkadaş hem iri hem parçalı hemde baya damarlı. Kendisine sorduğumda da ilacının tamamen çalıştığını mastenin orjinal olduğunu iddia ediyor ki öyle de gözüküyor. Fiyatını öğrenmiştim aslında ama net hatırlamıyorum konuşalı +1 ay oldu sanırım masteye 55 euro testoya 45 euro veriyordu . Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    70
Xar, 4 dakika önce yazdı:

Öncelikle hayırlı günler dilerim umarım iyisinizdir. Benim ilaçlar ve piyasa hakkında bir bilgim yok kendim de kullanıcı değilim ancak kıbrısta gittiğim bir spor salonunda çok yakın olduğum bir abim var. Kendisi magnus pharma ilaçlar kullanıyor ve ilaçları da rum tarafından getirtiyor bizzat gördüm mast+testo kullandığını ve baktığım zaman gerçekten ortalamanın çok üstünde bir fiziği var arkadaş hem iri hem parçalı hemde baya damarlı. Kendisine sorduğumda da ilacının tamamen çalıştığını mastenin orjinal olduğunu iddia ediyor ki öyle de gözüküyor. Fiyatını öğrenmiştim aslında ama net hatırlamıyorum konuşalı +1 ay oldu sanırım masteye 55 euro testoya 45 euro veriyordu . Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

ürün fotografı atabilir mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Xar    1
sven, 10 dakika önce yazdı:

ürün fotografı atabilir mi

görüntü kalitesi için kusura bakmayın attığı videodan ss aldım

Ekran görüntüsü 2026-06-06 134535.png Ekran görüntüsü 2026-06-06 134646.png Ekran görüntüsü 2026-06-06 134654.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    70

bunlar orjinal değil izmirde üretiliyor rum tarafındna falan gelmiyor. 600tl ye satıyorlar adetini perakende sen düşün ne kadar boş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Xar    1
sven, Şimdi yazdı:

bunlar orjinal değil izmirde üretiliyor rum tarafındna falan gelmiyor. 600tl ye satıyorlar adetini perakende sen düşün ne kadar boş

dediğim gibi konuya ilişkin bilgim yok ancak arkadaşın fiziği gerçekten iyi. Eğer ilaçları sahte ise kendisi bu formu nasıl tutuyor? Kendisi badigardlık yapıyor ve bildiğim kadarıyla uygu düzeni de çok kötü. Ben bi kötü uyusam kas ağrısından duramıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    70
Xar, Şimdi yazdı:

dediğim gibi konuya ilişkin bilgim yok ancak arkadaşın fiziği gerçekten iyi. Eğer ilaçları sahte ise kendisi bu formu nasıl tutuyor? Kendisi badigardlık yapıyor ve bildiğim kadarıyla uygu düzeni de çok kötü. Ben bi kötü uyusam kas ağrısından duramıyorum

ilaçların sahte olmasından kastımız içinde yazan dozların olmaması. 500 vuruyorsan 200 250 içinde vardır. belki arkadaş bu ilacı kullanmıyor olabilir. çok fazla opsiyon var ama ilaç türkiyede üretiliyor bunu biliyorum kendimde zamanında kullandım tamamen boş diyebilceğim kadar boş. ve beyaz renkte boldenone olmaz zaten ordan anlarsın boş olduğunu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Xar    1

anladım teşekkür ederim. Doğru hatırlıyorsam maste 2ml testo 2ml vuruyordu haftalık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    70
Xar, 14 dakika önce yazdı:

anladım teşekkür ederim. Doğru hatırlıyorsam maste 2ml testo 2ml vuruyordu haftalık

iyi fizik demek her zaman dolu ilaç demek değil. sahte ilaçla 5 kür yapar adam iyi fizik yapar ama dolu ilaçla 2 kür yaparsın daha iyi olursun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Berko
      Merhabalar daha önce küre giren bi arkadaşımın koçuyla birlikte bende küre girmiş bulunmaktayım İlaçlar vitaminler ve kullanım şekilleri aşağıda ki gibi yanlış bir durum yada yapmam gereken farklı birşey varsa bilgi verirseniz çok sevinirim. Spor geçmişim var fakat vücudum yağlı. Fit ve parçalı durmak için bu küre girdim.
      İlaçları siteden sorguladım ve orijinal çıktı umarım öyledir
      KÜR İÇERİĞİM:
      Optimum Pharma Testo Prop Optimum Pharma Masteron Optimum Pharma Clenbuterol KÜR MG DETAYLARI:
      Pazartesi  1 ml testo  0.7 ml masto  Çarşamba  1 ml testo  0.7 ml masto  Cuma  1 ml testo  0.7 ml masto  Sabah aç karına 1 adet clen MCT GRUPLARI:
      2 adet proviron hergün  1 adet nac600 Pazartesiden pazartesiye 1 adet armidex Sabah kahvaltıdan sonra 2 adet cystone  2 adet speman 2 adet Liv 52  1 adet c vitamini  1 multivitamin Öğlen  2 adet omega 3  Akşam yatmadan önce  2 adet çinko  1 adet magnezyum
    • Yazan: aelmas
      Herkese merhaba!
      35 yaşında haftada 3 gün fullbody antrenmanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antrenman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterince dikkat edememem oldu her zaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belirdi. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına çekebilirsem yaz ıcın idealime ulaşırım diye ümit ediyorum. daha önce tecrübe etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78 kilo 86 Omuz 124 Göğüs 105 Sağ kol 35 Sol kol 35 Göbek 100 Kalça 106 GÜNCEL FORM:

• Yazan: LegendFingerst
      merhaba definasyona giricem ardından tekrar bulk için envanterimi topluyorum enjekte olarak sadece testo kullanıcam onun dışında;
      define için - mlo fat burner, mk2866 ostarine sarms, clenbuterol
      bulk için - danabol veya anapolon, mk677, rad140 
      extra olarak elimde arimidex, milk thistle ve proviron var bu envanteri neyleri neyle kombine etmeliyim, extra bir sıvı steroid düşünmüyorum 

• Yazan: Episodees
      İyi günler herkese,
      Kendimden bahsedeyim öncelikle: 
      boy 173 kg.  81 yağ oranımı ölçmedim 8 haftalık definasyon kürüne gireceğim:
      hgh fragment  Sr 9009 gw501516  Kullanacağım dozları belirlemedik henüz Cardiyo ağırlıklı bir antrenman düşünüyorum haftada 5-6 gün 50-60 dakika büroda çalışıyorum hareketsiz bir işim var genelde beslenme olarak fikirlerinize ihtiyacım var 0 carb yada giderek azalan tarzı hangisi daha verimli olur. 
      Sabah:
      2 adet yumurta  yeşillik lor peyniri Öğlen:
      250 gr tavuk göğsü Yeşillik domates salatalık Akşam:
      250 gr tavuk göğsü Yeşillik domates salatalık Yağ yemekleri yaparken salataya zeytinyağı damlatarak  Karbonhidrat eklemeli miyim eklemeliysem hangi öğüne kaç gr yada daha başka gördüğünüz şu neden yok dediğiniz bir öneriniz eleştiriniz gerek beslenme gerek ise antrenman konularında  var mı ? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.