Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SEVVAL

Retatrutide genel yorum ve bilgi gönderisi hk.

Önerilen İletiler

SEVVAL    2
kinittifak, 5 dakika önce yazdı:

O şekilde yapabilirsiniz ama doz ayarlamasını iyi yapmanız gerekiyor her şişede 0.5ml(0.6ml) var eğer 2.5 olarak alacaksanız 0.15ml olarak çekmeniz gerekiyorki şişeyi 4 defada kullanmak için güncel fiyatı 22.000 tl mounjaronun , tirzepited olarak bulursanız onun fiyatı 8-9.000 civarı yapıyor. 5mg alırsanız 16.000tl güncel fiyatı eczanelerde onuda 0.3ml - 0.3 ml olarak 2 ay kullanabilirsiniz ama mounjaroda 2.5mg 4 hafta sonra artık etki etmemeye başlıyor 5mg geçiş yaptıgınızda 10mg alırsınız olmadı cünkü ben 2 paket 5mg almıştım ilk başta 1paketini bitirdik kardeşimle 2.5-2.5mg olarak 5.hafta retaya geçiş yaptık 

10 mg şişeyi 2 ml su ile karıştırsam. dozu da daha rahat ayarlamaz mıyım? ve 2 hafta 2.5 vurmak istiyorum vucudum alışsın diye. sonra da 5mg vurmak istiyorum. 2 Ml su ile karıştırsam dozajı ayarlarken zorlanır mıyım ki ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hascey27    41
SEVVAL, 26 dakika önce yazdı:

Kahvaltım ve öğle yemeğim hemen hemen aynı oluyor haftaiçleri. bunlara ek olarak 3+ litre su içiyorum. günlük aldığım kalori 1000'in altıydı o yüzden 1600-1800arasıda kalmaya çalıştım 2 hafta boyunca.

bu programa bakmayın 1 hafta sadece 100 gram pirinç 400 gram yağpsız tavuk yiyin 1 hafta hareketlerinize devam edin 1 hafta sonra kilo verceksiniz. sizin hatanız kalorileri eksik hesaplıyorsunuz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    2
SEVVAL, 5 dakika önce yazdı:

10 mg şişeyi 2 ml su ile karıştırsam. dozu da daha rahat ayarlamaz mıyım? ve 2 hafta 2.5 vurmak istiyorum vucudum alışsın diye. sonra da 5mg vurmak istiyorum. 2 Ml su ile karıştırsam dozajı ayarlarken zorlanır mıyım ki ? 

Mounjaroda öyle bir şey yapamazsınız cünkü kutuda 4 şişe var ve hepsi sıvı halde tüm mg dozlarda 0.5ml sıvı mevcut, Tirzepited olarak alırsan reta gibi doz ayarlaması mümkün , tirze 2.5mg - reta 2mg denk geliyor 

mounjaro.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SEVVAL    2
hascey27, Şimdi yazdı:

bu programa bakmayın 1 hafta sadece 100 gram pirinç 400 gram yağpsız tavuk yiyin 1 hafta hareketlerinize devam edin 1 hafta sonra kilo verceksiniz.

sizin hatanız kalorileri eksik hesaplıyorsunuz.

tamam da bunu ne kadar devam ettirebileceğim ki hadi diyelim kilomu verdim sonra ne olacak benim sağlıklı beslenmeyi hayatıma dahil etmem gerekiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    41
SEVVAL, Bir saat önce yazdı:

tamam da bunu ne kadar devam ettirebileceğim ki hadi diyelim kilomu verdim sonra ne olacak benim sağlıklı beslenmeyi hayatıma dahil etmem gerekiyor

benim yazdığım zaten sağlıklı beslenme :) çubuk kraker yiyerek sağlıklı beslenme olmaz benim anlatmak istediğim siz kalorileri yanlış hesaplıyorsunuz.

benim yazdığım çeşitlendirelebilir sadece sorunun kalorilerde olduğunu anlamanız için net bir beslenme yazdım.

Hergün yağsız olarak 100 gram pilav yağsız haşlama tavuk 500 gram kadar 1 adet protein tozu ve bol yeşillik 30 gram kadar zeytinyağ veya tereyağı pilava pişirdikten sonra atabilirsiniz. 1200 kcallık bir beslenme  

tarihinde hascey27 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    94
SEVVAL, 33 dakika önce yazdı:

Kahvaltım ve öğle yemeğim hemen hemen aynı oluyor haftaiçleri. bunlara ek olarak 3+ litre su içiyorum. günlük aldığım kalori 1000'in altıydı o yüzden 1600-1800arasıda kalmaya çalıştım 2 hafta boyunca.

Karb protein terste kalmış gibi. Tamamen şahsi görüşüm hiçbir bilgiye dayandırmıyorum. Bana kalırsa karbı 60a çekin. proteini  de 150ye çıkarabilirseniz 2 haftada böyle deneyin muhakkak işleyecektir. Kendim gibi 4 hafta zero card 150 protein önermıyorum ama en azından karbı 60a indirin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SEVVAL    2
kinittifak, 54 dakika önce yazdı:

Mounjaroda öyle bir şey yapamazsınız cünkü kutuda 4 şişe var ve hepsi sıvı halde tüm mg dozlarda 0.5ml sıvı mevcut, Tirzepited olarak alırsan reta gibi doz ayarlaması mümkün , tirze 2.5mg - reta 2mg denk geliyor 

Tirzepited hali eczanede yok mu ? 10mg alıp şırıngada ayarlayarak vurabilirim ama değil mi?

hascey27, 52 dakika önce yazdı:

benim yazdığım zaten sağlıklı beslenme :) çubuk kraker yiyerek sağlıklı beslenme olmaz benim anlatmak istediğim siz kalorileri yanlış hesaplıyorsunuz.

benim yazdığım çeşitlendirelebilir sadece sorunun kalorilerde olduğunu anlamanız için net bir beslenme yazdım.

Hergün yağsız olarak 100 gram pilav yağsız haşlama tavuk 500 gram kadar 1 adet protein tozu ve bol yeşillik 30 gram kadar zeytinyağ veya tereyağı pilava pişirdikten sonra atabilirsiniz. 1200 kcallık bir beslenme  

çubuk krakeri her gün yemiyorum ki otobüste midem bulanınca yiyorum :( bir de dediğinizi deneyeyim. doğrusunu bulana kadar deneyeceğim baska carem yok

tarihinde SEVVAL tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ozi7788    0

Herkese selam arkadaşlar,

Forumda yeniyim, yazışmaları okudum ve genel olarak çok güzel bilgilendirici içeriklerle karşılaştığımı söylemek istiyorum. Herkesin birbirine destek olmak için verdiği çabadan çok etkilendim,  emeğine sağlık. Ben de 8 aydır insülin kontrol edici iğneleri kullanıyorum. Yaklaşık 6 ay ozempic 2 ay da mounjaro kullandım. Haftada 3 gün crossfit ve yürüyüşle birlikte toplamda 35 kilo verdim. Ozempic bende en çok iştahı kapatan oldu. Ama yan etkisi çok oldu, sürekli mide bulantısı oluyordu.

Mounjaro'da bu yan etkileri yaşamadım. Tabi artık bünye bu iki ilaca alıştı artık spor ve diyet yapmama rağmen 1 aydan fazladır hiç kilo veremiyorum. O nedenle Reta'ya geçmek istedim. Peptid ve stereoid dünyasında tanıdığım olmadığı için gerçek reta nasıl bulunur bilemediğimden önüme gelen bir yerden aldım. Eskişehirli bir arkadaş sanırım, 6 mg Peptid Science markalı Reta 4.000 TL idi. Ama peptid sciense ile ilgili çok sahte yorumları okudum ( aldıktan sonra). O nedenle güvenip başlayamadım.

• Sizce bu ürün dolu mudur?
  • yoksa güvenilmez mi?

Satıcı Polonya üzerinden geliyor ve ürün kesinlikle dolu sorun yok diyor. Sizlerin yorumunu almak benim için değerli.

IMG_5512.jpg IMG_5513.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    2
SEVVAL, 3 dakika önce yazdı:

Tirzepited hali eczanede yok mu ? 

Hayır eczaneyelerde resmi ürün bulunur o yüzden sadece flakon ve sıvı halde alabilirsiniz. reta tedarik ettiğiniz kişiye sorun vardır aynı firma zaten zphc den alırsınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752
SEVVAL, 40 dakika önce yazdı:

çubuk krakeri her gün yemiyorum ki otobüste midem bulanınca yiyorum :( bir de dediğinizi deneyeyim. doğrusunu bulana kadar deneyeceğim baska carem yok

yapman gerekeni kısaca açıklayım, çubuk kraker sağlıksız falan değil makro değerleri uyuyorsa bir sorun yok.

Tek yapman gereken fatsecrete sulu köfte yazıp çıkan rastgele bir tanesine tıklamak değil, yemeğini kendin yapıp içerisine koyduğun malzemeleri tek tek fatsecrete eklemek.

Örneğin; sulu köfte yaparken 150 gram ayçiçek yağı ekliyorsan bunu yaz, 500 gram kıyma ekliyorsan bunu yaz veya içerisine neler koyuluyorsa bunu ham haliyle yaz.

Kilo verme döneminde kıyma veya kırmızı et gibi yağlı protein kaynakları yerine tavuk seçmen önemlidir, özellikle ton balığı denilen saçma yiyecekten uzak durmanda fayda var. Yağ içerisinde yüzen bir etin sana getirisi götürüsünden azdır emin ol. Tek yapman gereken öğünlerini kendin hazırlayıp malzemeleri not tutman. Instagram üzerinde bazı influencerler tarif kitapları satıyor, onları satın alabilirsin. Şu an diyet yapmıyorsun emin ol, bunu düzeltmezsen süreci boşa geçireceksin. Ek olarak 1mg'larda iştahın kapanmadıysa halen doz arttırmaya bak. 

Ozi7788, 33 dakika önce yazdı:

Forumda yeniyim, yazışmaları okudum ve genel olarak çok güzel bilgilendirici içeriklerle karşılaştığımı söylemek istiyorum. Herkesin birbirine destek olmak için verdiği çabadan çok etkilendim,  emeğine sağlık. Ben de 8 aydır insülin kontrol edici iğneleri kullanıyorum. Yaklaşık 6 ay ozempic 2 ay da mounjaro kullandım. Haftada 3 gün crossfit ve yürüyüşle birlikte toplamda 35 kilo verdim. Ozempic bende en çok iştahı kapatan oldu. Ama yan etkisi çok oldu, sürekli mide bulantısı oluyordu.

Mounjaro'da bu yan etkileri yaşamadım. Tabi artık bünye bu iki ilaca alıştı artık spor ve diyet yapmama rağmen 1 aydan fazladır hiç kilo veremiyorum. O nedenle Reta'ya geçmek istedim.Peptid ve stereoid dünyasında tanıdığım olmadığı için gerçek reta nasıl bulunur bilemediğimden önüme gelen bir yerden aldım. Eskişehirli bir arkadaş sanırım, 6 mg Peptid Science markalı Reta 4.000 TL idi. Ama peptid sciense ile ilgili çok sahte yorumları okudum ( aldıktan sonra). O nedenle güvenip başlayamadım. Sizce bu ürün dolu mudur? yoksa güvenilmez mi? Satıcı Polonya üzerinden geliyor ve ürün kesinlikle dolu sorun yok diyor. Sizlerin yorumunu almak benim için değerli.

uzak dur dostum, piyasada çin retaları var bulabilirsen onlara yönel. 30mg 4000 tl ek olarak bu saçma ürün yüksek ihtimalle boştur.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    94
Ozi7788, 34 dakika önce yazdı:

Mounjaro'da bu yan etkileri yaşamadım. Tabi artık bünye bu iki ilaca alıştı artık spor ve diyet yapmama rağmen 1 aydan fazladır hiç kilo veremiyorum. O nedenle Reta'ya geçmek istedim. Peptid ve stereoid dünyasında tanıdığım olmadığı için gerçek reta nasıl bulunur bilemediğimden önüme gelen bir yerden aldım. Eskişehirli bir arkadaş sanırım, 6 mg Peptid Science markalı Reta 4.000 TL idi. Ama peptid sciense ile ilgili çok sahte yorumları okudum ( aldıktan sonra). O nedenle güvenip başlayamadım. Sizce bu ürün dolu mudur? yoksa güvenilmez mi? Satıcı Polonya üzerinden geliyor ve ürün kesinlikle dolu sorun yok diyor. Sizlerin yorumunu almak benim için değerli.

6mg 4000 tl mi :o 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    2
Ozi7788, 34 dakika önce yazdı:

Mounjaro'da bu yan etkileri yaşamadım. Tabi artık bünye bu iki ilaca alıştı artık spor ve diyet yapmama rağmen 1 aydan fazladır hiç kilo veremiyorum. O nedenle Reta'ya geçmek istedim. Peptid ve stereoid dünyasında tanıdığım olmadığı için gerçek reta nasıl bulunur bilemediğimden önüme gelen bir yerden aldım. Eskişehirli bir arkadaş sanırım, 6 mg Peptid Science markalı Reta 4.000 TL idi. Ama peptid sciense ile ilgili çok sahte yorumları okudum ( aldıktan sonra). O nedenle güvenip başlayamadım. Sizce bu ürün dolu mudur? yoksa güvenilmez mi? Satıcı Polonya üzerinden geliyor ve ürün kesinlikle dolu sorun yok diyor. Sizlerin yorumunu almak benim için değerli.

1 ay öncesine kadar 3000tl ye çok fazla alışveriş sitelerinde vardı bundan ama bir anda kayboldu bu ürün tabi gercektir değildir bilmiyorum ama dogrulama varsa kontrol et resmi sitesinden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ozi7788    0

Ben de şüphelendim ama eleman ısrarla bu firma satışı kapattı o nedenle kalan ürünler diyor fiyatı bu nedenle düşük diyor. Boş ürün olması da bi problem ama daha da problemi ya zararlı bir içerik varsa endişem bu yönde. 
Orijinal bir ürün ZPHC falan bulabilmem konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752
Ozi7788, Şimdi yazdı:

Ben de şüphelendim ama eleman ısrarla bu firma satışı kapattı o nedenle kalan ürünler diyor fiyatı bu nedenle düşük diyor. Boş ürün olması da bi problem ama daha da problemi ya zararlı bir içerik varsa endişem bu yönde. 
Orijinal bir ürün ZPHC falan bulabilmem konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

yardımcı olamayız, sol alt wp butonundan destek al

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    2
SEVVAL, 43 dakika önce yazdı:

Tirzepited hali eczanede yok mu ? 10mg alıp şırıngada ayarlayarak vurabilirim ama değil mi?

Bu halde bile ayarlayabilirsiniz 0.6ml sıvı baz alarak 10mg 4 bölmek için 0.15 ml cekerseniz siringa ile kolayca ayarlanır ben o sekilde kullandım 1 ay

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SEVVAL    2
Fuhrer, 44 dakika önce yazdı:

yapman gerekeni kısaca açıklayım, çubuk kraker sağlıksız falan değil makro değerleri uyuyorsa bir sorun yok.

Tek yapman gereken fatsecrete sulu köfte yazıp çıkan rastgele bir tanesine tıklamak değil, yemeğini kendin yapıp içerisine koyduğun malzemeleri tek tek fatsecrete eklemek.

Örneğin; sulu köfte yaparken 150 gram ayçiçek yağı ekliyorsan bunu yaz, 500 gram kıyma ekliyorsan bunu yaz veya içerisine neler koyuluyorsa bunu ham haliyle yaz.

Kilo verme döneminde kıyma veya kırmızı et gibi yağlı protein kaynakları yerine tavuk seçmen önemlidir, özellikle ton balığı denilen saçma yiyecekten uzak durmanda fayda var. Yağ içerisinde yüzen bir etin sana getirisi götürüsünden azdır emin ol. Tek yapman gereken öğünlerini kendin hazırlayıp malzemeleri not tutman. Instagram üzerinde bazı influencerler tarif kitapları satıyor, onları satın alabilirsin. Şu an diyet yapmıyorsun emin ol, bunu düzeltmezsen süreci boşa geçireceksin. Ek olarak 1mg'larda iştahın kapanmadıysa halen doz arttırmaya bak. 

peki normalde bunun 3 katı kadar yiyordum her ne kadar yanlış bir diyette yapmış olsam normalde yediklerimden daha az yiyorum sonuç olarak en azından biraz daha kilo vermem gerekmez miydi? iyi ya da kötü yediklerimi azalttım sonuçta 0 tatlı ile ilerliyorum

kinittifak, 36 dakika önce yazdı:

Bu halde bile ayarlayabilirsiniz 0.6ml sıvı baz alarak 10mg 4 bölmek için 0.15 ml cekerseniz siringa ile kolayca ayarlanır ben o sekilde kullandım 1 ay

0.6ml çektiğimde 2.5 vurmuş olacağım değil mi? peki 5 vurmak için kaç çekmem lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752
SEVVAL, 1 dakika önce yazdı:

peki normalde bunun 3 katı kadar yiyordum her ne kadar yanlış bir diyette yapmış olsam normalde yediklerimden daha az yiyorum sonuç olarak en azından biraz daha kilo vermem gerekmez miydi? iyi ya da kötü yediklerimi azalttım sonuçta 0 tatlı ile ilerliyorum

vücut belirli bir kalorinin üzerini sindiremez, yediklerini azaltmanın karşılığı 1.5 kilo vermek olmuş. Ortada bir sorun var, bu sorun az kilo vermen. Bu sorunun çözümü yediklerini tamamen hesaplaman, öğünlerini kendin hazırlaman, dışarıdan yemek işini bitirmen, paketli gıdayı olabildiğince sıfırlaman. İster haftada 100mg retatrutide kullan ister hiç bir şey kullanma, hesap yine aynı. Makro hesapla.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    2
SEVVAL, 3 dakika önce yazdı:

0.6ml çektiğimde 2.5 vurmuş olacağım değil mi? peki 5 vurmak için kaç çekmem lazım

Hayır 2.5-5-10-12.5-15mg farketmez tüm şişelerde 0.5ml sıvı var ama 0.6ml sıvı koyuyorlar hata payına karşılık ,  10mg'lık 1 paket alırsanız 10mg'lık - 4 adet şişe oluyor 2.5mg doz ayarlamak için enjektöre 0.15 ml olarak çekmeniz gerkiyor. 5mg için 0.3ml sıvı çekmeniz gerekiyor. ama garanti olarak 5mg çok fazla mevcut eczanelerde onu alıp 0.3ml - 0.3 ml çekerek kullanabilrisiniz doz arttırcaınızda 10mg almak mantıklı , 1 pakette 10mg x 4 Adet = 40mg oluyor ,  5mg x 4 adet = 20mg total doz oluyor. 

tarihinde kinittifak tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    83
Ozi7788, 45 dakika önce yazdı:

Bu markanın dolusuna daha hiç denk gelmedim zaten trendyolda bile satılıyor 😂 unutmayın ki hiçbir satıcı malım kötü demez hepsi yurt dışı, orjinal, %100 çalışır vs vs malının arkasında durur. İlaç piyasasına yeni girenler illa ki böyle bir satıcı tarafından dolandırılmıștır, işte bu forum böyle durumların yüksek oranda önüne geçiyor emeği geçenlerden Allah razı olsun, forumda detaylı bir araştırmayla birçok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Orjinal, dolu ürünler için de sol alttaki whatsapp butonundan Burak hocayı arayıp detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz, eğer elinde ürün varsa muhakkak yardımcı olacaktır. Ben de kendisinden Noxy Reta aldım ve memnunum, az kaldı bitsin bitince denemek için Zphc markaya geçeceğim memnun kalmazsam yine gözüm kapalı Noxy alırım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SEVVAL    2
kinittifak, 15 dakika önce yazdı:

Hayır 2.5-5-10-12.5-15mg farketmez tüm şişelerde 0.5ml sıvı var ama 0.6ml sıvı koyuyorlar hata payına karşılık ,  10mg'lık 1 paket alırsanız 10mg'lık - 4 adet şişe oluyor 2.5mg doz ayarlamak için enjektöre 0.15 ml olarak çekmeniz gerkiyor. 5mg için 0.3ml sıvı çekmeniz gerekiyor. ama garanti olarak 5mg çok fazla mevcut eczanelerde onu alıp 0.3ml - 0.3 ml çekerek kullanabilrisiniz doz arttırcaınızda 10mg almak mantıklı , 1 pakette 10mg x 4 Adet = 40mg oluyor ,  5mg x 4 adet = 20mg total doz oluyor. 

peki nasıl streil tutucam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    2
SEVVAL, 1 dakika önce yazdı:

peki nasıl streil tutucam 

Ürünü eczaneden alırken bile size buz kalıbı ile veriliyor direkt dolapta muhafaza ediyorsunuz. +4 reta ile aynı kosullarda saklayabilirsiniz 1 şişeyi actıktan sonra 4 hafta içinde bitirmeniz gerekiyor açılmayan şişe 1 yıl skt oluyor zaten +4 de muhafaza ederseniz sorun olmaz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    83
SEVVAL, 1 saat önce yazdı:

Bir süre boyunca olabildiğince basite indirmeyi deneyin beslenmeyi, her şeyi kendiniz hazırlayın, mümkün olduğunca paketli gıdalardan uzak durun, makarna, sote, pilav vs mi yiyeceksiniz dışarıda yemeyin yağına kadar ölçüp kendiniz pişirin her malzemeyi tek tek kalori hesabına ekleyin özetle gün içinde yediğiniz ufak bir şeyi bile kaydedin ki ne yediğinizin bilincinde olun zamanla beslenmeye ettiğiniz dikkat artacaktır. Zaten kilonuz istediğiniz kilolara geldiği zaman genel beslenme düzenini nasıl daha sürdürülebilir bir hale getireceğinizi de öğrenmiş olursunuz ondan sonra makro kaynaklarını daha çeşitli hale getirirsiniz.

Bu sürdürülebilirlik konusu influencer diyetisyenler tarafında öyle bir anlatılıyor ki basit beslenmek zehir sanki 😅 emeklemeden yürümeye çalışmamak lazım, eğer diyet programınızı hazırlayan ve takibini yapan biri yoksa ne kadar basit beslenirseniz takibi o kadar kolay olur. Örnek olarak bazı dönemlerde aşağı yukarı kendi uyguladığım baz beslenme tarzını ekliyorum (kahvaltı yazdığına bakmayın tüm günün toplamı tek sekmede kayıtlı). Hesaplayıp oluşturduğunuz ve uyguladığınız beslen programına da en azından bir hafta on gün tam uyun, birkaç gün sonra kilo alınca ya da hiç veremeyince hemen bırakmayın ya da değişiklik yapmayın. 

MG-20260428-114640.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scythe    7
makro1178, 12 saat önce yazdı:

Merhabalar hocam tekrardan. Genelde diyet başlangıcı 4 hafta civarı zero karb yaparım standart. Bu süreçte yüzümün kuculmesini seviyorum bundan dolayı sert başlıyorum. 

İlerleyen süreçte mayıs ayını 5 gün low, 1 gün medium, 1 gün refeed geçirmeyi planladım ve orta günlerde 75-80, refeed günlerde 100gr karb düşünüyorum. Mayıs bitimi sağ salim devam edebilirsek bu kez günlük 50gr ile hareket etmeyi düşünüyorum. Ama süreç içinde ki pletau durumuna göre sekillendirebilirim.degerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim umarım güçten çok düşmeden süreci tamamlarım 😄 

Bu kadar kısa sürede bu denli yan etki bırakması şaşırtıcı hocam. İlaç onaylı değil dediğiniz gibi lakin değerlerin normal çıkıp bunları yaşamanız ekstra garip. Umarım tez vakitte bu etkiler gider

muhtemelen plasebo etkisi yaşıyorum hocam ayrıca ilacı bir anda bırakıncada sindirimi çok zora düşürmüş olabilirim doktorların verdiği ilaçlar fayda etmeye başladı ayrıca bırakınca reflüyüde tetikledi nabzımın bu kadar hareketli olması reflüdende olabilir.

Fuhrer, 12 saat önce yazdı:

reta kullanırken gayet doğal bu durum, içerdiği glukagon maddesi nedeniyle bu durumu çoğu kullanıcı yaşar. Bence ürünü tirzepatid ile değiştirebilirsin

iştah kontrolü konusunda sorun yok iştahımı tutabiliyorum hocam retayıda süreci biraz daha hızlandırmak için kullanıyordum 5-10 kg verip doğal devam ederim kafasıyla ve beklediğimden çok işe yaradı kas hafızasıda devreye girince bir anda formum gelmeye başladı ve bıraktım, dinlenme nabzım 45 50lerden 80-100 civarına çıkması ve mide ağrıları muhtemelen anksiyete yaşattı çok rahat bir insan olmama rağmen ayrıca sonunda bir doktor mide röntgeni çekmeyi düşündü bağırsaklarımın çok dolu olduğunu söyledi burdan çıkaracağımız ders relax olmak mide sorunları varsa kullanmamak ve ilacı bir anda bırakmak yerine doz düşürerek bırakmak sanırım (:

Serbest T4 1,52ng/dl TSH 4,09mIU/D geldi normalmidir?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zakkozo1    0
SEVVAL, 5 saat önce yazdı:

4. iğnemi vurdum ve hala giden kilo 1.5kg

ben çok sinirliyim bir bende mi yaramıyor ilaç sporuma da gittim günlük 10k+ adımımı da attım. bu kilolar nasıl gitmez. insülin direncim yüzünden mi? ama bu ilaçlar zaten şeker hastaları için değil mi. ben hiç bir şey anlamadım 

Hocam 4. Falkon mu 4. Enjeksiyonunuz mu vurdun eğer bu dediğin frag 176-191 de oldu ise 4. Enjeksiyonda gayet normal ve bu ne kadar sürede oldu bu da önemli bu ilaçların etkisi kısa ama şunu söyleyebilirim her şeyden önce süreklilik ve disiplin çok önemli daha başlayalı 1-2 hafta oldu ise gayet gayet normal bırakma 1. Ay sonunda bak etkisi hala yok ise ilaç sahtedir ama daha çok erkense sorun yok ve şu altın kuralları bence unutma frag insülüne çok duyarlı bi peptit vücudunda insülün çok az bile yükselirse ilaçın hiç bir anlamı kalmaz ilacı vurduktan 5 saat sonra yemek yemelisin yani bu olay sindirimin bitip insülin seviysenin en düşük olduğu zamanlarda vurulur eğer iğneden hemen sonra bişeyler yiyorsan ilaçdan  hiç bir fayda bekleme  ama disiplinli ve süreklilik çok önemli 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RyokoHama    2
SEVVAL, 6 saat önce yazdı:

Bence kalorileriniz yüksek.Proteini arttırıp biraz daha az yağ ve karbonhidrat alabilirsiniz.Aktif olarak çok haraketli değildisiniz sanırım .Bmr değerlerimiz yakındı diye hatırlıyorum ben 1450 kalori civarında besleniyorum 150 gr protein 100 gr karb 40-50 gr yağ haftada 4 gün spor yapıyorum ve spora gittiğim gün 30 dk kardiyo yada havuz yapmaya çalışıyorum. Spor olmayan günler 8k adım olmasına dikkat ediyorum yediğim tuzu bile ölçüyorum.Yemekler hazırlama taşıma ilk başlarda zor geliyor ama sonuç aldıkça istesenizde diyetinizi bozamıyorsunuz bende öyle olmaya başladı daha çok kendinize karşı bir özgüven geliyor.

SEVVAL, 6 saat önce yazdı:

3 haftadır kahvemi bırak şekeri sütlü bile içmiyorum ki mide bulantım olduğunda ülker çubuklu kraker yiyiyorum sadece.

ya mesela mounjaro 10mg alsam ama vurarken 2.5 veya 5 vursam daha az maliyetli olmaz mı 

mounjaroya geçsenizde alışkanlığınız değişmediği için kilo verme süreci gene sıkıntılı geçebilir ve peptit bırakıldıktan sonra eski alışkanlıkları sergilerseniz verdiğiniz emek boşa gidebilir.

mounjaro maliyetine gelirsek tanıdığım bir arkadaşıyla ortak 10 mg mounjaro aldılar 4 flakon şeklinde geliyor 2 flakon 2 flakon aralarında paylaştılar. flakon 0.5 ml 4 e bölerek 2 ay boyunca öyle kullandı etki aldığını söyledi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: aelmas
      herkese merhaba ! 35 yaşında haftada 3 gün fullbody antremanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir agırlık antremanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antreman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterınce dıkkat edememem oldu herzaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belırdı. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına cekebılırsem yaz ıcın idealime ulaşırım dıye ümit ediyorum. daha önce tecrube etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78
      kilo 86
      Omuz 124
      Göğüs 105
      Sağ kol 35
      Sol kol 35
      Göbek 100
      Kalça 106

• Yazan: akcaoglu
      Herkese merhabalar, tecrübeli üyelerin fikirlerine ve yönlendirmelerine ihtiyacım olan bir süreçteyim. Kısaca geçmişimden, başarısız olan ilk peptit deneyimimden ve güncel durumumdan bahsedip değerli tavsiyelerinizi almak istiyorum.
      Spor Geçmişim ve Kilo Alım Süreci Yaklaşık 3 sene öncesine kadar her gün aktif olarak spor yapan ve powerlifting ile uğraşan biriydim. Ağırlıklarım sürekli artıyordu, 2 yıl boyunca durmadan çok verimli idmanlar çıkardım. O dönem genelde 110-120 kg bandındaydım. Ancak iş gereği evden çalışmaya başlamamla birlikte sporu tamamen bıraktım. 3 yıllık hareketsizlik sonucunda 155 kg'a kadar çıktım ve kas kütlemin altına inanılmaz bir yağ tabakası eklendi.
      Mounjaro Deneyimim Geçtiğimiz aylarda Mounjaro kullanmaya karar verdim. İştahımı ve açlık ataklarımı gerçekten muazzam kesti. Günde maksimum 2 öğün yiyordum, genelde 1 öğün bile fazlasıyla yetiyordu ve zerre açlık hissetmiyordum. İlk ay 2.5 mg ile başladım, ikinci ay 5 mg'a yükselttim. Fakat bu süreçte iki büyük sorun yaşadım:
      Spora gitmedim. Hiçbir şey yemememe rağmen tartıda bir türlü kilo veremedim. İlaç bittikten sonra yenisini alamadım çünkü fiyatlar çok yüksekti (5 mg'ı eczaneden yaklaşık 14.000 TL'ye almıştım). Güncel Durumum İlacı bıraktıktan sonra tekrar spora yazıldım ancak 3 sene önceki istikrarım henüz yok, haftada 3-4 gün gidebiliyorum. Beslenme tarafında ise güncel kilom (155 kg) için kalori ihtiyacım çok yüksek çıkmasına rağmen ben günlük 2000 kalori bandında kalıyorum. Makro dağılımımda proteini çok yüksek tutuyorum; günde ortalama 250 gr - 300 gr arası protein alıyorum. Buna rağmen 1.5 hafta geçmesine rağmen yine kilo veremedim. Düz taban olduğum ve kilom çok yüksek olduğu için kardiyo beni inanılmaz zorluyor, bu yüzden yapmıyorum. Sadece ağırlık idmanlarını (eski altyapımın da etkisiyle) hakkını vererek yapıyorum. Şimdi ise Retatrutide kullanmayı planlıyorum. Bu ilacı kullanırken eskisinin aksine kesinlikle sporla desteklemem gerektiğinin bilincindeyim. @M.O.K @m41a4 @berkay16 @scythe @Ruthless @Wassat26 @RyokoHama
      Siz değerli üyelere sorularım şunlar:
      Beslenme: Bu kadar yüksek protein alıp 2000 kaloride kalmama rağmen neden kilo verememiş olabilirim? Retatrutide kullanırken beslenme ve makro planlamamı (özellikle protein/karbonhidrat/yağ dağılımı) nasıl yapmalıyım? Antrenman: Kardiyo yapamayan, ağır kilolu ve eski bir powerlifter olarak bu süreçte nasıl bir antrenman sistemi izlemeliyim? (Ağırlık antrenmanlarının şiddeti, set-tekrar aralıkları vb.) Peptit Kullanımı: Retatrutide sürecinde nelere dikkat etmeliyim? Dozajlama ve spor adaptasyonu konusunda tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: teresey
      Merhaba herkese,
      Bir süredir forumu takip ediyordum ama bu ilk konum olucak. Öncelikle biraz kendimden bahsedip yaşadığım problemlerden ve retatrutide hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Yaşım 21 boyum 175 cm kilom 95. Yaklaşık 2 ay öncesi kadar ereksiyon problemi, düşük libido(hatta sıfır) ve meni sayısında çok çok azalma farketmemle hayat düzenimi değiştirmeye ağırlık kaldırmaya , kardiyo yapmaya ve düzenli bir diyete geçmeye karar verdim. 1 aydır kadar düzenli şekilde haftada 4 gün ağırlık kaldırıyorum ve ilk başladığım zamanlar 102-103 kilo falandım . 1 hafta önceside retatrutide kullanmaya karar verdim ve güvendiğim bir siteden sipariş verdim ürün zphc marka ve kendi sitesinden( zphc com) teyit ettim ürün orjinal. Geçen perşembe 1.2 mg il  k dozu vurdum ama herhangi bir iştah baskılanması veya nabız artışı hissetmedim.
      SORULARIM:
      Bu gün (pazartesi) 1.2 mg daha vurayım mı yoksa önümüzdeki perşembeyi bekleyip 2.4 mg mi vurayım? Kan değerlerime göre kullanmam veya yapmam gereken birşey var mı? KULLANDIĞIM TAKVİYELER:
      Kullandığım vitaminler: D3K2 , magnezyum , çinko , omega3 , tongkat ali , ashwagandha ve gerektiğinde melatonin Kullandığım supplementler: creatine ve bazı günler spordan önce yarım ölçek pre workout KAN TESTLERİM:

Cevap verecek olanlar için teşekkür ederim, umarım boş konuşmamışımdır. 
    • Yazan: scythe
      İyi forumlar herkse,
      Bu başlık altında Retatrutide deneyimlerimi paylaşacağım sizlerle.
      Normalde asla uyuyamam retatrutide kullandıktan 4-5 saat sonra uyku bastırmaya ve ufaktan hazımsızlık başladı tek öğün ızgara tavuk ve bol yeşillik tükettim deneyimi olup bilgisi olanlar var mı?
      Güncelleme: hazımsızlık geçti ancak akşam 10 civarlarında ikinci öğünü kaloriyi tamamlamak için biraz fazla yedim ve bir saat sonrasında mide bulantısı, şişkinlik başladı forumlarda nedenini araştırırken retanın sindirimi yavaşlattığı için öğünleri bölerek yemem gerektiğini yazanları gördüğüm gibi istifra ettim şu anlık bir sorun kalmadı gibi gözüküyor yaşadığım yan etkileri yazayım
      bulantı ishal aşırı şişkinlik tende güneş yanığı uykusuzluk  Araştırdığım kadarıyla bu yan etkiler neredeyse herkeste görülüyormuş rahatsız eden tek konu mide ağrısı bunu da tek öğünde fazla kaloriye bağlıyorum yarın öğünleri bölüp deneyeceğim ayrıca kullandıktan 3-4 saat sonra bastıran uyku yerini aşırı uykusuzluğa bıraktı magnezyum takviyesi ile bununda hallolacağını okudum güncelleme yaparım. Bugün magnezyum çinko takviyemi sabah saatlerinde aldım öğünleri bölmeye fırsatım olmadı 1000 kalori ile gayet tok hissediyorum protein pankek yapmıştım çokta severim ama hiç yiyemiyorum elim gitmek istemiyor
      Öğünlerim:
      3 Adet yumurta 300gr Haşlanmış tavuk göğüs 5 Yemek kaşığı yoğurt 170-200gr makarna Ufak tefek baharatlarla 1100 1150 kalori civarı yapıyor hiçbir yan etki yaşamadım ancak sabah yumurtanın ardından yulaf yiyemediğim için antrenmanda biraz sorun yaşadım ama genel olarak enerjiktim, normalden fazla terledim ileride tartıdaki farkı paylaşacağım kalorimi en azından 1800e tamamlamaya çalışacağım gece.

• Yazan: beslap
      Merhabalar,
      Aralik ortasindan beri mounjaro kullaniyorum. Ikinci ayda 2.5mgden 5mgye cikmayi denedim ve fazla geldi, 2.5 ile devam ediyorum. 112 kilodan son 13 martta son tartilisimda 100e indim. Yas 37, kadinim, basta 1500 kalori ve dikkatsiz besleniyordum simdi 1200 kalori ve 80-100gr protein aliyorum. Hareketsiz bir yasam tarzim var ama 5kmlik yuruyusler ekleyecegim hava isindikca. 
      Mounjaro son iki dozum kaldi, sonrasinda Rhpc Reta ile devam edecegim. 1mg ile baslamayi dusunuyorum, fikirlerinizi almak isterim. Tirze 5 cok geldi acaba reta 1 uygun olur mu? 0.5 ile mi baslasam?
      Bir de bu suyla karistirma ve dozaj konusu kafami karistiriyor. 12mg flakona 2ml bac water olacak cunku sanirim flakon daha fazlasini alabilecek boyutta degil ama cok derisik bir cozelti olacak, hata payi olmamasi endiselendiriyor. Bazen enjektore cekerken hava geliyor mesela tam olcu tuttu mu anlayamiyorum. Ya da havayi cikartirken sivi kaybi da oluyor. Bac water disi birsey kullanmak ya da bir kereden fazla ayni enjektoru kullanmak da istemiyorum. Siz bu isi nasil hallediyorsunuz?
      Kas kaybini minimize etmek herkesin hedefi ama vermem gereken daha 30 kilo var kas kaybetmeme ihtimalim hic yok. Zaten 100 kiloluk bedenin kendini tasimak icin kullandigi kas kutlesi hedef kilomda gerekli olmayacak. Belli bir kilo hedefine ulastiktan sonra yag yakimi-deficit hedefinden kas kazanimi-surplus donemine gecmek benim icin mantikli olur mu? Yani hem yag kaybedip hem kas kazanmak fiziksel olarak mumkun degil gibi anliyorum ben arastirmalarimdan. Bunu takip etmenin en guvenilir yolu diyetisyenlerdeki tartilar mi? Akilli saatim de olcum yapiyor ama guvenilir mi bilmiyorum.
      Bu arada, istah kesme ignesine baslayip da hayattaki tek gercek keyfinin yemek oldugunu farkeden, bunu kaybedince hayattan soguyan, depresyonlara giren, rastgele kavgalar cikaran bir tek ben miyim diye de merak ediyorum 😅 Bagimlilikmis gercekten, sanirim hayatim boyunca mikro doz da olsa igne olmam gerekecek...
      Sevgiler,
      Başak

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.