Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Swore

Öğrenci birinin definasyon planlaması hk. bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Swore    2

Abilerim merhaba,

1 aydır düzenli şekilde haftada 4 gün hipertrofi antrenmanı yapmaktayım.650 kcal açık veriyorum ve makrolarım iyi durumda. Aynada değişimi görüyorum fakat daha fazla yağ yakmak istiyorum. 16 yaşımdan beri spor ile bırak-başla şeklinde bir ilişkim var. Fakat her zaman yağlı bir vücuda sahip oldum ve bu sene bunu değiştirmeye karar verdim. Pct gerektiren ürünlerden her zaman çekinmişimdir, o yüzden daha çok peptid vesaire gibi ürünleri araştırdım. (Retatrutide kullanmayı düşünmüyorum çünkü aktif olarak mühendislik okuyorum ve bitmek bilmeyen sınav takvimi oluyor genelde. Kafam çalışmaz diye düşünüyorum o kadar az besin ile :D)

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.81
  • Kilo: 90

SORULARIM:

1. Aşağıda yazdığım ürünlerden hangisini veya hangilerini kullanmam yağ yakımı mı destekler ve bana en az zararı dokunur ? 
  2. Bunların haricinde çok daha iyi öneriniz olur mu?

ÜRÜN GRUPLARI:

• Fragment 176-191
  • Yohimbine
  • İgf

Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve deneyimleri çerçevesinde tavsiyede bulunan herkese teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    908

Seçimlerin yağ yakımı için gayet ideal vuracağın günlük ölçüler nelerdir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swore    2
GHOST, 6 saat önce yazdı:

Seçimlerin yağ yakımı için gayet ideal vuracağın günlük ölçüler nelerdir?

Hocam önerilerinize açığım. Günlük dozaj hakkında neredeyse hiç bilgim yok diyebilirim.Yukarıda verdigim bilgiler çerçevesinde, Ne kadar ile başlamam lazım ? Hepsini beraber mi kullanmam lazım ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    908
Swore, 15 dakika önce yazdı:

Hocam önerilerinize açığım. Günlük dozaj hakkında neredeyse hiç bilgim yok diyebilirim.Yukarıda verdigim bilgiler çerçevesinde, Ne kadar ile başlamam lazım ? Hepsini beraber mi kullanmam lazım ?

Formu görmeden yorum yapmak anlamsız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swore    2
GHOST, 32 dakika önce yazdı:

Bugün salona gideceğim hocam akşama göndermiş olurum. teşekkürler ilgilendiğiniz için :)

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zangetsu    1

reis açığı biraz daha arttırabilirsin proteinin yüksekse

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swore    2
GHOST, 5 saat önce yazdı:

Hocam güncel formum bu şekilde.

IMG_7147.jpeg IMG_7159.jpeg IMG_7164.jpeg IMG_7171.jpeg IMG_7175.jpeg

Zangetsu, 2 saat önce yazdı:

reis açığı biraz daha arttırabilirsin proteinin yüksekse

160 gr ye yakın alıyorum. Ne kadar daha açmalıyım sence ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    708
Swore, 27 dakika önce yazdı:

Hocam güncel formum bu şekilde.

160 gr ye yakın alıyorum. Ne kadar daha açmalıyım sence ?

günde 10.000 adım sana bu saydığın ürünlerden daha fazla etki yaratacaktır emin ol

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kral bak kas gelişiminde evet ilaçlar çok büyük etkileri var ama yağ yakımı için cidden az yemek şart ben 300 only test e ile ramazanda yüzde 8-10 arasına cektim yağ oranını ama 7-24 aç hissediyordum şuan reta diye mucizevi ilaç cıkmıw yedirmiyor acıktırmıyor resmen diyet hack kullanacaksan bunu kullan sonrasında diğerlerini ekle keyfine göre

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swore    2
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

günde 10.000 adım sana bu saydığın ürünlerden daha fazla etki yaratacaktır emin ol

zaten gün içinde adım atıyorum fazlaca. ve antrenman günleri dışında 1 saate yakın dışarda yürüyorum. aşşağı yukarı 10 bine denk geliyodur diye düsünüyorum.

AnabolikLover, 42 dakika önce yazdı:

Kral bak kas gelişiminde evet ilaçlar çok büyük etkileri var ama yağ yakımı için cidden az yemek şart ben 300 only test e ile ramazanda yüzde 8-10 arasına cektim yağ oranını ama 7-24 aç hissediyordum şuan reta diye mucizevi ilaç cıkmıw yedirmiyor acıktırmıyor resmen diyet hack kullanacaksan bunu kullan sonrasında diğerlerini ekle keyfine göre

Hocam tdee 3000 çıkıyor benim. 2300 alıyorum şu an güncel olarak. daha ne kadar indirmem lazım ? ne önerirsin ? ve ayrıca ben çok aç hissetmiyorum. yani bazı günler oluyor sadece. onun dışında çok zorlanmıyorum diyet sürecinde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    33
Swore, 13 saat önce yazdı:

zaten gün içinde adım atıyorum fazlaca. ve antrenman günleri dışında 1 saate yakın dışarda yürüyorum. aşşağı yukarı 10 bine denk geliyodur diye düsünüyorum.

Hocam tdee 3000 çıkıyor benim. 2300 alıyorum şu an güncel olarak. daha ne kadar indirmem lazım ? ne önerirsin ? ve ayrıca ben çok aç hissetmiyorum. yani bazı günler oluyor sadece. onun dışında çok zorlanmıyorum diyet sürecinde.

3 aylık bir süreç düşünürüm 2 bin kcalla başlardım 150 protein 50 yağ 250 gram karb alır çok iyi ağırlık antrenmanı yapar günlük 10 bin adıma ek 30 dk eğimli yürüyüş yapar her gün bol bol sebze yer 2. ay 1700 kcala son ay da 1500 le bitirirdim. ıgf fragmente vs para vermezdim diyet bittikten sonra kullanırdım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    241

Hepsini topla bi reta etmez igf'nin yağ yakımına neredeyse hiç bir etkisi yok fragment de keza yağ yakımından ziyade ffa salınımını arttırıyor kilo verdirmekten daha spesifik bir işlevi var burda yağ yakımına fayda sağlayacak tek şey yohimbine.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swore, 14 saat önce yazdı:

tdee muhabbetıne ınanmıyorum ınsan vucudu cok garip bılgıgım tek bırsey var bu sporu biliyorum alacagın yağ ve protein sabit klasik kg x 0.5 yağ x2 protein carbıda 100 gr yap cayır cayır yag yakarsın  eğer iyice düştüyse  yag oranın platoya girdiysen  3-4  gunde bırde 200-300 gr temız carb yüklemesi ile refeed yaparsın metabolizman canlanır platodan cıkarsın gerisi antrman kardio vs vs bütün mevzu bu milyarlık beslenme işte  programı al sana :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swore    2
AnabolikLover, Bir saat önce yazdı:

tdee muhabbetıne ınanmıyorum ınsan vucudu cok garip bılgıgım tek bırsey var bu sporu biliyorum alacagın yağ ve protein sabit klasik kg x 0.5 yağ x2 protein carbıda 100 gr yap cayır cayır yag yakarsın  eğer iyice düştüyse  yag oranın platoya girdiysen  3-4  gunde bırde 200-300 gr temız carb yüklemesi ile refeed yaparsın metabolizman canlanır platodan cıkarsın gerisi antrman kardio vs vs bütün mevzu bu milyarlık beslenme işte  programı al sana :D 

Haklısın aslında ben çok fazla araştırdım bu muhabbetleri ama yüzdesel olarak 2 ye bölünmüş durumda insanlar. İnsan neye inanacağını şaşırıyor :D

berkay16, 2 saat önce yazdı:

Hepsini topla bi reta etmez igf'nin yağ yakımına neredeyse hiç bir etkisi yok fragment de keza yağ yakımından ziyade ffa salınımını arttırıyor kilo verdirmekten daha spesifik bir işlevi var burda yağ yakımına fayda sağlayacak tek şey yohimbine.

Peki başka önerebileceğiniz ne var peki hocam ? 

hascey27, 4 saat önce yazdı:

3 aylık bir süreç düşünürüm 2 bin kcalla başlardım 150 protein 50 yağ 250 gram karb alır çok iyi ağırlık antrenmanı yapar günlük 10 bin adıma ek 30 dk eğimli yürüyüş yapar her gün bol bol sebze yer 2. ay 1700 kcala son ay da 1500 le bitirirdim. ıgf fragmente vs para vermezdim diyet bittikten sonra kullanırdım.

Her ay kcal düşmem gerektiğini bilmiyordum açıkcası. 1. ayımı doldurdum şu an güncel olarak ve 2300 ile beslendim. senin önerdiğin gibi 2000 e çekip daha sonra 1800 e mi çekeyim ? Kas kaybetmek hiç istemem açıkcası zaten elimizde azıcık var :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    241
Swore, 35 dakika önce yazdı:

Haklısın aslında ben çok fazla araştırdım bu muhabbetleri ama yüzdesel olarak 2 ye bölünmüş durumda insanlar. İnsan neye inanacağını şaşırıyor :D

Her ay kcal düşmem gerektiğini bilmiyordum açıkcası. 1. ayımı doldurdum şu an güncel olarak ve 2300 ile beslendim. senin önerdiğin gibi 2000 e çekip daha sonra 1800 e mi çekeyim ? Kas kaybetmek hiç istemem açıkcası zaten elimizde azıcık var :D

İlaç olarak başka bir şeye gerek yok supplement olarak da kafein tabletleri yeterli kesinlikle thermo burner l carnitine cart curt takviyelere para harcama kafein dışı hepsi dümen paranı beslenmeni çeşitlendirmek için harca.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swore    2
berkay16, 3 saat önce yazdı:

İlaç olarak başka bir şeye gerek yok supplement olarak da kafein tabletleri yeterli kesinlikle thermo burner l carnitine cart curt takviyelere para harcama kafein dışı hepsi dümen paranı beslenmeni çeşitlendirmek için harca.

anladım hocam çok sağol değerli yorumların için. Bir de son olarak ilaçsız devam edeceğim için boyuma kiloma ve fiziğime göre kaç kcal ile beslenmeliyim bilgi verebilir misin max yağ yakımı için . tesekkür ederim

Hocam bir de yukarıda hepsini topla bir reta etmez demiştiniz ya, retayı düşük dozlarda kullansam gene de iştahımı çok keser mi ? yemek kontrolüm fazlasıyla var ve iştahımın kesilmesini pek istemiyorum. yani düşük dozlarda yağ yakımı kazanırken iştahım çok fazla kapanmama gibi bir durum söz konusu mudur ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    195
Swore, Bir saat önce yazdı:

anladım hocam çok sağol değerli yorumların için. Bir de son olarak ilaçsız devam edeceğim için boyuma kiloma ve fiziğime göre kaç kcal ile beslenmeliyim bilgi verebilir misin max yağ yakımı için . tesekkür ederim

Hocam bir de yukarıda hepsini topla bir reta etmez demiştiniz ya, retayı düşük dozlarda kullansam gene de iştahımı çok keser mi ? yemek kontrolüm fazlasıyla var ve iştahımın kesilmesini pek istemiyorum. yani düşük dozlarda yağ yakımı kazanırken iştahım çok fazla kapanmama gibi bir durum söz konusu mudur ?

Reta kullanma o vakit kardesim 

• +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swore, Bir saat önce yazdı:

Sihirli bir kalori sayısı yok bu senin kas kütlene yaşam tarzına kullandıgın ilaçlara genetiğine vs vs değişir dedigim gibi yağ protein sabittir gerisi karbonhidrat ayarında biter çok hareketlisindir spor iş vs 300 karbla yağ yakarsın kimiside 100 gr la yağ yakar reta konusuda 1 mg ile başlarsan bu sana istediğini verir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swore    2
AnabolikLover, 5 saat önce yazdı:

Sihirli bir kalori sayısı yok bu senin kas kütlene yaşam tarzına kullandıgın ilaçlara genetiğine vs vs değişir dedigim gibi yağ protein sabittir gerisi karbonhidrat ayarında biter çok hareketlisindir spor iş vs 300 karbla yağ yakarsın kimiside 100 gr la yağ yakar reta konusuda 1 mg ile başlarsan bu sana istediğini verir.

@Ferdikra hocam kullanma demis , siz işini görecektir diyosunuz. Kafam karıştı açıkcası :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swore, Şimdi yazdı:

@Ferdikra hocam kullanma demis , siz işini görecektir diyosunuz. Kafam karıştı açıkcası :D

Kullanmadan diyet sürecine başla eğer iştahını yönetemiyor fazla yemek yiyorsan diyeti bozuyor kalorilerini aşıyorsan  ozaman kullan amacı da bu zaten obezite tedavisi için gelitirilmiş bir ilaç esasında dedigim gibi diyete başla eğer diyetini yapamıyor yada çok zorlanıyor sürdüremeyeceksen ozaman düşük dozda baslarsın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swore    2
AnabolikLover, 8 dakika önce yazdı:

Kullanmadan diyet sürecine başla eğer iştahını yönetemiyor fazla yemek yiyorsan diyeti bozuyor kalorilerini aşıyorsan  ozaman kullan amacı da bu zaten obezite tedavisi için gelitirilmiş bir ilaç esasında dedigim gibi diyete başla eğer diyetini yapamıyor yada çok zorlanıyor sürdüremeyeceksen ozaman düşük dozda baslarsın.

Anladım hocam . Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    33
Swore, 19.03.2026 - 15:33 yazdı:

kilo verdikçe enerji ihtiyacında düşecek o yüzden kaloriyi biraz daha kısardım kilo verdikçe

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    27

Knk kas kaybını dert etme çünki kas kaybı denilen şey aslında glikojen kaybı saf aminoasit yıkımı değil kaybettiğin kas emin ol ki clean bulk ile 1 haftada bilemedim 2 haftada yerine koyulabilecek miktar 

Beslenmeni yüksek karb yüksek protein en min yağ olarak planlamanı öneririm önemli olan okulun çünki 2000 kalori civarlarında 200 protein 45 50 yağ geri kalan kaloriyide karb olarak tamamlayabilirsin hatta biraz daha arttırabilirsin karbı zamanla olucak birşey en sağlıklı bu şekilde olur bence ilaç kullanmaya da gerek yok bu süreçte sadece yohimbine kullansan yeter reta fln hiç girme gereksiz iştah baskılayıcılarda kullanma bırak insülinin pik atsın karb yükleme gününde o insülin çok işine yarar

Hem kendimden tecrübem açken beyin daha iyi çalışıyor rahat oluyor vücut üniversite sınavına hazırlanıyorum özellikle kendimi aç bırakarak çalışıyorum çok rahat hissediyorum tavsiye ederim 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scythe    4
Swore, 19.03.2026 - 18:57 yazdı:

hocam yohimbine makarasına bende girmek istedim ama birkaç kalp krizi ve anksiyete coşturma vakası görünce kullanmak istemedim ve retaya döndüm ufak tefek yan etkisi var ama kesinlikle değiyor genelde 90-120gr protein 50-60 karb 1700 kalorilerde duruyorum tokluk hissi veriyor ama iştahı kesmiyor sandığın gibi birşey değil sadece sürekli birşeyler yemek istemiyorsun istediğin zamanda afiyetle yiyebiliyorsun. Yerinde olsam reta kullanırdım 1 haftalık süreçte 2 kere cheat yapmama rağmen (kalorimi korudum) gözle görülür değişim başladı kalbine güveniyorsan araştırmalarıma göre yohimbinede mantıklı tercih ama benim tercihim yinede retadan yana olurdu

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swore    2
gönderildi (düzenlendi)
Rma, 19 saat önce yazdı:

Knk kas kaybını dert etme çünki kas kaybı denilen şey aslında glikojen kaybı saf aminoasit yıkımı değil kaybettiğin kas emin ol ki clean bulk ile 1 haftada bilemedim 2 haftada yerine koyulabilecek miktar 

Beslenmeni yüksek karb yüksek protein en min yağ olarak planlamanı öneririm önemli olan okulun çünki 2000 kalori civarlarında 200 protein 45 50 yağ geri kalan kaloriyide karb olarak tamamlayabilirsin hatta biraz daha arttırabilirsin karbı zamanla olucak birşey en sağlıklı bu şekilde olur bence ilaç kullanmaya da gerek yok bu süreçte sadece yohimbine kullansan yeter reta fln hiç girme gereksiz iştah baskılayıcılarda kullanma bırak insülinin pik atsın karb yükleme gününde o insülin çok işine yarar

Hem kendimden tecrübem açken beyin daha iyi çalışıyor rahat oluyor vücut üniversite sınavına hazırlanıyorum özellikle kendimi aç bırakarak çalışıyorum çok rahat hissediyorum tavsiye ederim 

Ben de aynı şekilde düşünüyorum hocam. o yüzden sabahki erken olan sınavlarıma hep aç karnına giderim :D .Ve tam da dedigin makrolardayım ve kcalım dedigin seviyede. umarım ekmeğini yerim 2-3 ay sonra 

tarihinde Swore tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: sekmet
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Define kürüne girmeyi düşünüyorum 3 aylık olmasını planlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate 250mg x3 Masteron 250mg x3 Oxandrolone 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kürün içeriğine ozempic eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Yaptığım kür planlaması mantıklı mı? Şimdiden yorum yapan, sorularımı cevaplayan ve önerilerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
    • Yazan: konseptbelgesel
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyona gireceğim hedefim %12-%11 yağ oranına düşmek.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yağ : %18 Kg : 96 KÜR PLANIM: (8 hafta)
      Clenbuterol T3 Winstrol SORULARIM:
      Ürünleriyle definasyon yapmayı düşünüyorum sizce fazla mı olur? Veya Clen + diyet yeterli midir? Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: memun
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Antrenman 55-60 dk sürüyor 60 dk düşük direnç yüksek rpm kondisyon bisikleti yapıyorum! Sizce neleri değiştirmeliyim? Şu an kilo veriyorum ama daha hızlı vermek istiyorum sarkmak da istemiyorum!
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.86 Kg: 122 Yağ: %32 BANA DAİR:
      15 aydır düzenli spor yapıyorum. Vücut geliştirmeyi kendimi bildim bileli. Sistem olarak - PPL yapıyorum BESLENME:
      200gr protein 130-135 gr karb 60-65 gr yağ VİTAMİNLER:
      Omega 3 D3k2 Magnezinc Kreatin Yardımcı olabilirseniz sevinirim
    • Yazan: korayxdrak
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      20 yaşıma yeni girdim ve 15-16 yaslarımdayken 95 kilodan 72 kiloya 4 ay gibi bir surede aşırı agresif bir diyet uygulayarak dusmeyi başarmıştım günün sonunda şuan 20 yaşımdayım 1.72 boyunda 102 kiloyum verdiğim kiloları fazlasıyla geri almış bir şekilde 
      Diyet içeriğim günlük:
      200 gram çiğ ağırlık pirinç 500 gram çiğ ağırlık tavuk göğsü 40 gram zeytin yağı 1 aydır bu diyeti uyguluyorum Antrenman:
      40 dakika 15 eğim 4 hız kardiyo Antrenman programım heterotrofi 2 Bütün bunlara rağmen 106 kilodan 103 kiloya düşmem 1 hafta surdu daha sonrasında 3 hafta da sadece 1 kilo verebildim bir sürü şey okudum araştırdım ama bir yanıt bulamıyorum ikinci hafta tartıldığımda inflamasyondan dolayıdır dedim geçtim üçüncü hafta creatine başladım dedim geçtim ama 4. haftada da birebir ayni kilodaydım bu zamana kadar moralimi ve motivasyonumu kaybetmemek için bir çok şeyi düşünerek ilerledim ancak bir ilerleme görememek çok kotu hissettiriyor. İlk ayda benim yağ oranımdaki çoğu insan 8 kilo verirken ben 4 kilo verip 3 kilosunu zaten 1 hafta da verdiğimi bilmek cidden insani çökertiyor arkadaşlar obezite bir hastalıktır ve bunu lütfen yargılamadan cevap verin eğer yeteri kadar durumum olsaydı bir hoca ile çalışmak isterdim ama elimden gelen şuan bu ve sizden destek bekliyorum
      Vücut ölçülerim:
      Boyun 42 cm Kol 42 cm Bel 120 cm Omuz 130 cm Tam 1 ay 4 gündür bir kere bile yukarıdaki yazdığım diyetten dışarı çıkmadım.
    • Yazan: Nemutlu112
      Merhabalar arkadaşlar, nasaılsınız?
      3 aylık bir sürece girmeyi planlıyorum ve bu süreci burada paylaşmayı düşünüyorum. Bu benim ilk kürüm olacak. Temel olarak bazı şeyler öğrendim, ancak bu topluluk sayesinde kendimi bu konuda geliştirmeye devam edeceğime inanıyorum. Hipoganadizim hastasıyım 3 haftada 1 sustanon 250 enjekte oluyorum.Bu sürece başlayacağım için 25 gündür ilaç almadım.Alt değerimin yüksek olmasının sebebi son zamanlarda çok alkol kullandım kan verdiğim süreçtede kullanmaya devam ediyordum bu yüzden olabileceğini düşünüyorum.Kan fazlalığımın olduğunu söylediler en yakın zamanda kan vereceğim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM
      Boy: 184 cm Kilo: 75 kg Bel çevresi (en kalın yer): 90 cm Omuz: 119 cm Kol: 35.5 cm KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg zhpc test e. 300 mg zhpc primobolan 30 mg Brighton oxandrolone Dozları haftada 2 ye böleceğim. Kan değerlerime göre 1 ay sonra Oxandrolone ve Primobolan dozlarını ufak miktarda artırmayı planlıyorum. Primobolan’ın E2’yi bir miktar baskıladığını biliyorum. Eğer 1 ay sonra yaptıracağım kan tahlilinde yeterli baskılanma görmezsem Arimidex başlamayı düşünüyorum. Aylık olarak kan tahlili yaptırmayı planlıyorum.
      GÜNCEL FORM:

BESLENME PLANIM:
      2800 – 3000 kcal 200 g protein 350 g karbonhidrat 80 g yağ Antrenman günlerinde karbonhidratı bir miktar artırabilirim. İlerlemeyi ölçülerime göre değerlendireceğim.
      ANTRENMAN PLANIM:
      Haftada 5 gün antrenman Antrenmanlar 3 bölge split şeklinde olacak 1 saat ağırlık antrenmanı 30 dakika kardiyo TAKVİYE GRUPLARI:
      Kreatin Protein tozu Vitaminler KAN TESTLERİM:

Planım genel olarak bu şekilde. Görüş, öneri ve deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.