Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Nemutlu112

Ilk kürüme definasyon süreci ile start veriyorum! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Nemutlu112    0

Merhabalar arkadaşlar, nasaılsınız?

3 aylık bir sürece girmeyi planlıyorum ve bu süreci burada paylaşmayı düşünüyorum. Bu benim ilk kürüm olacak. Temel olarak bazı şeyler öğrendim, ancak bu topluluk sayesinde kendimi bu konuda geliştirmeye devam edeceğime inanıyorum. Hipoganadizim hastasıyım 3 haftada 1 sustanon 250 enjekte oluyorum.Bu sürece başlayacağım için 25 gündür ilaç almadım.Alt değerimin yüksek olmasının sebebi son zamanlarda çok alkol kullandım kan verdiğim süreçtede kullanmaya devam ediyordum bu yüzden olabileceğini düşünüyorum.Kan fazlalığımın olduğunu söylediler en yakın zamanda kan vereceğim.

KİŞİSEL BİLGİLERİM

• Boy: 184 cm
  • Kilo: 75 kg
  • Bel çevresi (en kalın yer): 90 cm
  • Omuz: 119 cm
  • Kol: 35.5 cm

KÜR İÇERİĞİM:

• 500 mg zhpc test e.
  • 300 mg zhpc primobolan
  • 30 mg Brighton oxandrolone

Dozları haftada 2 ye böleceğim. Kan değerlerime göre 1 ay sonra Oxandrolone ve Primobolan dozlarını ufak miktarda artırmayı planlıyorum. Primobolan’ın E2’yi bir miktar baskıladığını biliyorum. Eğer 1 ay sonra yaptıracağım kan tahlilinde yeterli baskılanma görmezsem Arimidex başlamayı düşünüyorum. Aylık olarak kan tahlili yaptırmayı planlıyorum.

GÜNCEL FORM:

69af43303ccaa_WhatsAppImage2026-03-03at17_14_55.thumb.jpeg.1a4af14ac8696872895d68e31e70f4b2.jpeg 69af433225f07_WhatsAppImage2026-03-03at17_14.56(1).thumb.jpeg.7b12a0a445ad5dc9b831470567de2dfa.jpeg 69af433318080_WhatsAppImage2026-03-03at17_14_56.thumb.jpeg.6813954e490c114f2a0db86fff314575.jpeg

BESLENME PLANIM:

• 2800 – 3000 kcal
  • 200 g protein
  • 350 g karbonhidrat
  • 80 g yağ

Antrenman günlerinde karbonhidratı bir miktar artırabilirim. İlerlemeyi ölçülerime göre değerlendireceğim.

ANTRENMAN PLANIM:

• Haftada 5 gün antrenman
  • Antrenmanlar 3 bölge split şeklinde olacak
  • 1 saat ağırlık antrenmanı
  • 30 dakika kardiyo

TAKVİYE GRUPLARI:

• Kreatin
  • Protein tozu
  • Vitaminler

KAN TESTLERİM:

03032026_260303_171235_page-0001.thumb.jpg.bb2c5547704c65996288fa356e63117d.jpg 03032026_260303_171235_page-0002.thumb.jpg.44add969624088e429eecf8312442e8b.jpg 03032026_260303_171235_page-0003.thumb.jpg.784baab849183b0b7d0bf0129801ee9d.jpg 03032026_260303_171235_page-0004.thumb.jpg.68e7f06c58dbf8e4adf2593e35a5721d.jpg 03032026_260303_171235_page-0005.thumb.jpg.739a4c6bb8acadd01d0ee6669f663791.jpg

Planım genel olarak bu şekilde. Görüş, öneri ve deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ZYZZ    93

Hayırlı olsun hocam. Kürü sen mi belirledin birisi mi önerdi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nemutlu112    0
ZYZZ, Şimdi yazdı:

Hayırlı olsun hocam. Kürü sen mi belirledin birisi mi önerdi?

Ben belirledim hocam amacım yağ yakıp aynı zamanda temiz kütle koymak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    968

kalori aşırı yüksek, bu kaloride eminim kütle eklersin. BMR olarak ne referans aldın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nemutlu112    0
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 6 dakika önce yazdı:

kalori aşırı yüksek, bu kaloride eminim kütle eklersin. BMR olarak ne referans aldın?

2000 kalori referans aldım aldığım takviyeler metabolizmamı hızlandıracak ve hareketli bir hayatım var bu yüzden bu seviyeleri tercih ettim ölçülere göre kalori de oynama yapacağım

tarihinde Nemutlu112 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    93
Nemutlu112, 6 dakika önce yazdı:

Ben belirledim hocam amacım yağ yakıp aynı zamanda temiz kütle koymak

sanki enj hiç bulaşmadan önce sıfır ilaç güzel diyet kardiyo ile bi detox yapsan sonra 3 ay güzel bulk yapsan daha iyi olurmuş. kas ile yağ bunlar aynı anda olacak şeyler gibi durmuyor tren gibi sert ilaçlar olmadıkça

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nemutlu112    0
ZYZZ, 2 dakika önce yazdı:

sanki enj hiç bulaşmadan önce sıfır ilaç güzel diyet kardiyo ile bi detox yapsan sonra 3 ay güzel bulk yapsan daha iyi olurmuş. kas ile yağ bunlar aynı anda olacak şeyler gibi durmuyor tren gibi sert ilaçlar olmadıkça

Saygı duyarım hocam amacım süreci hızlandırmak deneyeceğim başaramazsam kaloriyi kısıp önce define sonra kütle koyma yolunda ilerlemeyi düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu makrolarla definasyon yapman zor ve fotoğraflarına baktım definasyonluk bi durumun yok bel bölgen hariç zayıfsın belini de kardiyoyla hazır gıdalardan şekerden uzak durarak halledersin daha çok erken bence 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nemutlu112    0
Verdanteaglet, 2 dakika önce yazdı:

Bu makrolarla definasyon yapman zor ve fotoğraflarına baktım definasyonluk bi durumun yok bel bölgen hariç zayıfsın belini de kardiyoyla hazır gıdalardan şekerden uzak durarak halledersin daha çok erken bence 

Nasıl ilerlememi tavsiye edersin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nemutlu112, 8 saat önce yazdı:

Nasıl ilerlememi tavsiye edersin 

Alkol kullandığını da söylemişsin. Şahsi fikrim, temiz de beslenmiyorsun gibi. Bence temiz beslenmeye başlamalısın. Dediğim gibi hazır gıdalardan uzak dur, fast food hayatında olmasın. Proteini kilo başına 2–2.2 gram al, kaloriyi de 2600–2800 civarında tut. Her gün 30 dakika kardiyo yap. Bu şekilde 3 ay içinde hem belin incelir hem de vücudun şekillenmeye başlar. Bence önce sporu 3 ay bu şekilde naturel yap disiplini oturt. Temiz beslenme ve kardiyolarla beraber zaten gayet güzel sonuçlar ortaya çıkar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nemutlu112    0

Zaten normal zamanda hormonu dışarıdan alıyorum süreç sonu pct gibi bir derdim yok bu süreci bu şekilde hızlandırmış olmuyormuyum.Yani hem dediklerini yapsam hemde konuda bahsettiğim dozları alsam süreç hızlanmaz mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nemutlu112, 11 dakika önce yazdı:

Zaten normal zamanda hormonu dışarıdan alıyorum süreç sonu pct gibi bir derdim yok bu süreci bu şekilde hızlandırmış olmuyormuyum.Yani hem dediklerini yapsam hemde konuda bahsettiğim dozları alsam süreç hızlanmaz mı

Ben sana pct ile ilgili bir şey demedim ki 😀İnsanların anaboliklerden uzak durmanı istemesinin sebebi ilaçların zararları. Primoyu çok temiz, süper ve yan etkisiz bir ilaç gibi anlatıyorlar ama bence hiç de öyle değil. Keza ox için de en zararsız oral steroidlerden biri deniyor ama sonuçta ilaçların hiçbiri masum değil.İlaçlar konusunda çok tecrübem var diyemem ama benim ilk kürüm testo, primo ve oxtu. Sorunun cevabina gelirsek küre girmen süreci hızlandırır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nemutlu112    0
Verdanteaglet, 21 saat önce yazdı:

Ben sana pct ile ilgili bir şey demedim ki 😀İnsanların anaboliklerden uzak durmanı istemesinin sebebi ilaçların zararları. Primoyu çok temiz, süper ve yan etkisiz bir ilaç gibi anlatıyorlar ama bence hiç de öyle değil. Keza ox için de en zararsız oral steroidlerden biri deniyor ama sonuçta ilaçların hiçbiri masum değil.İlaçlar konusunda çok tecrübem var diyemem ama benim ilk kürüm testo, primo ve oxtu. Sorunun cevabina gelirsek küre girmen süreci hızlandırır.

Çoğu insan pct evresinden çekinir diye dedim.Zararları olduğunu biliyorum ama tahlili ve aşırı dozdan uzak gidilerek zarar minimalize edilebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Aftomazing
      Herkese merhaba kardeşlerim abilerim,her zaman kilolu bir bedene sahip birisi olarak 110-120 kilolardan 84e kadar düştüm iki aydır reta kullanıyorum başladığımda 91dim şu an 84 spor ve diyet ile destekledim yağ oranım 20 diye tahmin ediyorum aynadaki görüntümden sıkılmış biri olarak ilk kürüme girme kararı aldım.Fakat bilgim sizler kadar fazla olmadığı için sizden yardım istiyorum,instagramda birçok hoca ile konuştum hepsi farklı farklı kombinler önerdiler kimi bolde ekledi kimi winstrol bu işin en doğrusu nedir ? Hormon ve kan testlerimi yaptırdım bütün kalemler değer aralığında çıktı güncel formumu da ekliyorum,şimdiden teşekkürler 

• Yazan: Ugurbenx1
      Merhaba iyi akşamlar Peptid Türkiye,
      Yarıda kestiğim bu kürümde 4,5 kg aldım ve pct protokolü uygulamadım. Şimdi 2. bir kür düşünüyorum.
      YARIDA KESTİĞİM KÜRÜM: (Kürü 25inci günde kesmek zorunda kaldım)
      Testosteron Enanthate 400mg Dianabol 20mg 1. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Turinabol 2. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Masteron Turinabol 16-12 hafta arası düşünüyorum, sizin ekstra önerileriniz varsa dinlemek isterim.
    • Yazan: PesimisTR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümü yapma kararı aldım aşağıdaki ilaçları temin ettim.
      KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)
      Testosteron Enanthate Deca Masteron SORULARIM:
      İlk kür için uygun mu tercih ettiğim ilaçlar? PCT nasıl yapmalıyım? Korucuyu olarak ne kullanmalıyım? Enjeksiyon sıklığı ve ölçüsü nasıl olmalı? Beni kür boyunca bekleyen sürpriziler nelerdir? Tüm öneri, cevap ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ahmetselami
      Merhabalar herkese,
      Daha önce hiç Steroid türevi kullanmadım. Biraz kaslanmak istiyorum, düzenli hafif ağırlıklı çalışma yapıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Sağlıklı sayılır biriyim sadece kolesterol sınırda yüksek. Total Testosteron seviyem 400 civarı 2 çocuk var SORULARIM:
      Vücuda zarar vermeden primobolan + proviron Kullanılabilir mi? Etkileri ne olur?   Forumda yeniyim. Bilgi almak için buradayım arkadaşlar yargılamayın lütfen hatam varsa.
    • Yazan: crazymero
      Selamlar, Sopharma Clenbuterol kullanan tecrübe eden birisi var mıdır? Yağ oranım %25, boy 1.90 kilo 120. Dozaj ayarlaması konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.