Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mamibolone

24 haftalık yeni testosteron+npp kürüm hk.

Önerilen İletiler

shX648    55
mamibolone, 10.04.2026 - 10:11 yazdı:

Sağ kalçamda hala ödem var ve geceleri şiddetli ateş yaptı. Muhtemelen vücudum fazla reaksiyon verdi. Bugün de hala ödem ve acı var. İlacı değiştireceğim umarım aynı sorunları yaşamam. 2 haftadır yürümekte sıkıntı yaşıyorum

bulabilirsen andro medicals al hindistan ürünüdür ama bulması kolay dolu ve çalışıyo onun harici zphc öneririm başka önerebiliceğim garanti bi marka yok malesef çok çok ucuz olsun istiyosam optimum overdose alıyorum o da ayda yılda bir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ascendxt    10
shX648, 1 saat önce yazdı:

bulabilirsen andro medicals al hindistan ürünüdür ama bulması kolay dolu ve çalışıyo onun harici zphc öneririm başka önerebiliceğim garanti bi marka yok malesef çok çok ucuz olsun istiyosam optimum overdose alıyorum o da ayda yılda bir 

zhpc her yerde çakması var andro medical bir türlü bulamadım elimde rezzlab ve proton var 6-7 haftalık sonrasında bu 2 markadan birine geçeceğim ama yok bulunamıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    45
izmirotogar35, 8 saat önce yazdı:

Bilemem artık hangi marka alicaz

noxy al hocam tedarikçin yoksa sol alttan wp den ara burak hocayı sana yardımcı olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    55
ascendxt, 11 saat önce yazdı:

zhpc her yerde çakması var andro medical bir türlü bulamadım elimde rezzlab ve proton var 6-7 haftalık sonrasında bu 2 markadan birine geçeceğim ama yok bulunamıyor

androyu satan bi kişi var ya onu da forumda açıklayamam kalemimi kırarlar ama yine forumda bi tık araştırırsan bulursun ahahah zphc ye gelirsek de ben sürekli orjinal satana denk geliyorum bu aralar şahsen orjinal zphc ler spectrumlar çok fazla türedi piyasada sanırım yüklü bi giriş oldu ülkeye

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    81
shX648, 23 saat önce yazdı:

Zphcnin orjinali çakmasından daha bulunur oldu galiba. Banamı öyls geliyor bilmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    55
Rma, 10 saat önce yazdı:

Zphcnin orjinali çakmasından daha bulunur oldu galiba. Banamı öyls geliyor bilmiyorum.

öyle ya bu terslikde bi iş var ama hayırlısı bakalım 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    81
shX648, Şimdi yazdı:

öyle ya bu terslikde bi iş var ama hayırlısı bakalım 😁

Eskiden zphcye çok güvenirdim bana hafiften korku geliyor nedense bilmiyorum masteron şişesiyle boldenon şişesinde ufak bir boyut farkı var mesala hadi buna farklı üretim fark olmuş olabilir dersin de, ilaç renkleri bir garipleşiyor gittikçe testo trenden daha koyu oluyor 😅 bilmiyorum yağı kalitesizleşiyorda olabilir belki daha kaliteli olabilir ama gelen bir değişim var zphc de.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    81

Pharmacom yada dradia deniycem trende. Onlar nasıl bir bakıcam merak ettim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    798
Rma, 12 saat önce yazdı:

Eskiden zphcye çok güvenirdim bana hafiften korku geliyor nedense bilmiyorum masteron şişesiyle boldenon şişesinde ufak bir boyut farkı var mesala hadi buna farklı üretim fark olmuş olabilir dersin de, ilaç renkleri bir garipleşiyor gittikçe testo trenden daha koyu oluyor 😅 bilmiyorum yağı kalitesizleşiyorda olabilir belki daha kaliteli olabilir ama gelen bir değişim var zphc de.

Benim 30 ml zphc testoyla 30 ml boldenon şişesi arasında fark vardı en başta anlayamadım ama zphc boldenon çalışıyor. Bahsettiğin tren renginde 30 ml lik testo duruyor onu en sona saklıyorum :D 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    55
Rma, 13 saat önce yazdı:

onlara türkiyeden nasıl erişiyosunuz bi satıcısı varsa valla piyasayı alt üst eder bulurum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Rma, 13 saat önce yazdı:

İkisi arasında en ufak fark olmaz hangisini ucuza bulursan onu al 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    10
shX648, 2 saat önce yazdı:

onlara türkiyeden nasıl erişiyosunuz bi satıcısı varsa valla piyasayı alt üst eder bulurum 

daha zphc ye erişemiyorum bunca güzel markalar varken yine türk eli altına kalıyorum ya.. hadi neyse rezz labbe şans verdim sadirekt kurucusu flakon hediye edeceğini söyledi sağolsun öncekilerden verim alamadığım için özel olarak hediye etti deneyelim bakalım..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    81
shX648, 3 saat önce yazdı:

Bı arkadaşım var gümrükte tanıdığı var kendine 5 10 tane getiriyor pharmaqo fln da alıyor arasıra bende onun aracılığıyla site fiyatı neyse ondan alıyorum 

ascendxt, Bir saat önce yazdı:

daha zphc ye erişemiyorum bunca güzel markalar varken yine türk eli altına kalıyorum ya.. hadi neyse rezz labbe şans verdim sadirekt kurucusu flakon hediye edeceğini söyledi sağolsun öncekilerden verim alamadığım için özel olarak hediye etti deneyelim bakalım..

Sağolsunmu ? Kanka sağolsun mu ? Yani şöyle söyleyeyim Ahh... yada sen gerisini Neyzen Tevfik üstaddan dinle duygularımı yansıtıyor.

ascendxt, Bir saat önce yazdı:

Kanka daha fazla para kaptırma o satıcılara. Olmadı sol altta WhatsApp butonu var noxy al Burak abiden. Bakma o satıcıların güler yüzlü olduklarına Allah'tan korkuları yok insanlara saçma sapan berbat sterillikte ürünler satıyorlar. İlaçların üstünde yazan verilerde olmadığının kanıtı ise fiyatları çok yakın hammadesi dağlar kadar fark olan ilaçlar bile çok yakın fiyatlara satıyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    10
ascendxt, 14.04.2026 - 11:27 yazdı:

Ben 8 haftadır rezz kullanıyorum boldenon çalışıyor kan tahlillerinden belli ediyor kendini b12 yüksek ve demir eksikliği yapıyor kan yoğunluğumda artmış bi kan bağışı yapıp devam ama geliş fiyatından aldığım için kullanıyorum durumu toparladım tekrar zphc geçtim durum çok yoksa rezz tercih edilebilir bi yerli marka kim ne derse desin overdosa ta kullandım ödemden geçilmiyo protonda ni aralar iyiydi sonra kortizolmu bastılae naptılar bozdu yerli alınabilecek marka rezz bence ödem yapmıyo bende ama bulursan zphc humax yeni seriler iyi doluluğundan emin olduğum markaya geçince kafamda rahat ediyo ama zphc satıcıdan satıcıya fiyat farkları çok değişiyo bulabildiğim en uygun satıcıyı buldum aldımda orjinal geldi zphc devam ediyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zodi    26
mamibolone, 10.04.2026 - 10:11 yazdı:

Sağ kalçamda hala ödem var ve geceleri şiddetli ateş yaptı. Muhtemelen vücudum fazla reaksiyon verdi. Bugün de hala ödem ve acı var. İlacı değiştireceğim umarım aynı sorunları yaşamam. 2 haftadır yürümekte sıkıntı yaşıyorum

Enjeksiyon sırasında E vitamini ile birlikte enjekte etmek fayda sağlayabilir.

Güncel durumunuz için ise hirudoid forte jel var deneyebilirsiniz ödemi çok kısa sürede dağıtıyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
Zodi, 14 saat önce yazdı:

Enjeksiyon sırasında E vitamini ile birlikte enjekte etmek fayda sağlayabilir.

Güncel durumunuz için ise hirudoid forte jel var deneyebilirsiniz ödemi çok kısa sürede dağıtıyor. 

Hocam benim durumum biraz daha ağırdı. Jeli 3 gün günde 2 kere olmak üzere kullandım hiçbir fayda sağlamadı. Enfeksiyonel bir durumdu. Marka değiştirdim bugün ilk vurumu yapacağım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125

İran testoya geçtim 2 gün önce enjeksiyon yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Muhtemelen önceki ürün ya steril değildi ya da içinde kullanılan yağa karşı töleransım vardı onu bilemeyeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: bnvfrn
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 2 yıldır yüksek prolaktin problemi yaşıyorum. Kür geçmişim yok, hayatım boyunca anabolik steroid kullanmadım. Sigara ve alkol kullanmıyorum. Düzenli kullandığım hiçbir ilaç yok. 175 cm boyunda, 80 kg ağırlığındayım ve yaklaşık 2 yıldır fitness ile uğraşıyorum. Yağ oranım yüksek değil. Kan tahlillerimin tamamı cinsel perhiz sonrası verildi. Stresli biri olduğumu da düşünmüyorum. Gilbert sendromum var.Farklı tarihlerde prolaktin değerlerim 40.6, 32.7, 31.4 ve son olarak 32.1 µg/L olarak ölçüldü (referans 4.04-15.2). @metinav
      Total testosteronum genellikle 500-530 ng/dL civarında. TSH, Serbest T4, LH, FSH, Estradiol ve IGF-1 gibi diğer hormonlarım referans aralığında. Daha önce prolaktin havuz testi de yapıldı. 30 dakika arayla iki kez kan verildi ve sonuçlar 32 ve 31 µg/L çıktı. Hipofiz MR'ında Rathke kisti tespit edildi ancak görüştüğüm doktorlar bunun prolaktin yüksekliğini açıklamadığını, strese bağlı olabileceğini söylediler. Son görüştüğüm doktor ise Dostinex başlamak konusunda çekimser davrandı ve tekrar prolaktin havuz testi istedi. Belirgin bir libido problemim yok, cinsel ilişkide ereksiyon sorunu yaşamıyorum. Ancak sabah ereksiyonları uzun süredir yok denecek kadar az.
      SORULARIM:
      Benzer durum yaşayan veya Rathke kisti ile birlikte prolaktin yüksekliği olan var mı? Sizce Dostinex düşünülmeli mi, yoksa araştırılması gereken başka nedenler olabilir mi?    
    • Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.
    • Yazan: Hakandmn
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Önümüzdeki pazartesi günü küre giriyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate (zphc) 500mg Masteron (Humax) SORULARIM:
      Masteron yerine NPP kullansam nasıl olur? Testosteron haftalık toplam enjeksiyon miktarı yeterli mi veya fazla mı? Testosteron+masteron küründe hangi koruyucuları kullanmamı tavsiye edersiniz? GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Deas
      Yaklaşık 6 ay süren ilk kürümde haftalık 500 mg Testosteron ve 300 mg Rimobolan kullandım; kürün son ayına ise 150 mg NPP ekledim. Süreçte kullandığım markaların (Evogen ve Magnus) içerik olarak beklentimin altında kalmasına rağmen, diyetim sayesinde ciddi bir form yakaladım. 49 kg %7 Yağ oranı ile başladığım süreci, 75 kg %12 (TAHMİNİ) seviyesine kadar taşıdım. bu süreçte hiç cheat yapmadım, vitaminlerimi ve koruyucularımı eksik etmedim.
      Yan Etkiler ve Tedavi Süreci:
      Şiddetli Akne: Kürün tamamlanmasıyla birlikte agresif bir sivilcelenme sorunu baş gösterdi. Topikal kremlerden sonuç alamayınca doktor kontrolünde Zoretanin tedavisine başladım ve bu sayede cildimi kontrol altına aldım.
      TRT Geçişi: Kür bitiminde standart bir PCT (Kür Sonrası Terapi) uygulamak yerine, haftalık 125 mg (Overdose marka) ile TRT dozuna geçtim. İlginç bir şekilde, bu düşük dozun psikolojik ve fiziksel etkisi, kürde kullandığım yüksek dozlu ürünlerden çok daha verimli hissettirdi.
      İlacı Kesme Kararı: Testislerdeki hacim kaybı (atrofi) hissi ve sürekli enjeksiyon yapmanın getirdiği mental yorgunluk nedeniyle TRT dozunu da tamamen sonlandırdım.
      Güncel Durum:
      İlacı tamamen bırakmamın üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçti. Bu süreçte hem ilaçların sistemden çıkışı hem de yaşadığım ayrılık süreci gibi duygusal faktörler birleşince, kısa süreli bir libido kaybı yaşadım. Doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu anlamak adına yaptırdığım güncel test sonuçlarım aşağıdadır.(şuan her şey yolunda hissetiriyor bu arada) (yazıyı ai ile düzenledim) bu süreçte forumu sürekli takip ettiğimden paylaşmak istedim soru cevaplarla daha anlaşılabilir bir konu olabilir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.