Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mamibolone

24 haftalık yeni testosteron+npp kürüm hk.

Önerilen İletiler

mamibolone    125
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

yani böyle bir ihtimal de var, bence ethyl oleat da eklemiş olabilirler. Sonuç olarak yerli üretim ilaçtır, hiç bir şekilde parti numarası son kullanma tarihi, üretim tarihi gibi etkenler yazmıyor. Onu da geçtim hali hazırda 1 tane bile laboratuvar raporu yok. Kulaktan doyma bilgiler, ne zaman patlayacağı bilinmiyor. Kumar işi bu, UGL'nin en dibi. Patlayıp patlamamak şansına.

haklısınız hocam. İran testo bulabilsem hiç düşünmem dahi alırım. Onun dışında da diğer markalara erişimim yok şuanda. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    881
mamibolone, 12 dakika önce yazdı:

haklısınız hocam. İran testo bulabilsem hiç düşünmem dahi alırım. Onun dışında da diğer markalara erişimim yok şuanda. 

iran testo da alma artık :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Fuhrer, 7 saat önce yazdı:

yani böyle bir ihtimal de var, bence ethyl oleat da eklemiş olabilirler. Sonuç olarak yerli üretim ilaçtır, hiç bir şekilde parti numarası son kullanma tarihi, üretim tarihi gibi etkenler yazmıyor. Onu da geçtim hali hazırda 1 tane bile laboratuvar raporu yok. Kulaktan doyma bilgiler, ne zaman patlayacağı bilinmiyor. Kumar işi bu, UGL'nin en dibi. Patlayıp patlamamak şansına.

UGL demek bile yanlış bence Lab kısmı yoktur evde ocakta pişirip şişeliyorlardır 😂 zaten çok basit bir iş mesodaki homebrew bible da her şey yazıyor tek gereken raw temin etmek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    797
mamibolone, 13 saat önce yazdı:

Overdose kullanıyorum hocam. Önceki kürümde de overdose kullanmıştım 7-8 ay boyunca hiçbir sıkıntı yaşamamıştım.

Bu markayla ilgili tutarsızlıkların olması normal, ilk defa duymuyoruz sonuçta. Marka değiştirebiliyorsan değiştir, nessie noxy zphc hepsi okey. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80
berkay16, 2 saat önce yazdı:

UGL demek bile yanlış bence Lab kısmı yoktur evde ocakta pişirip şişeliyorlardır 😂 zaten çok basit bir iş mesodaki homebrew bible da her şey yazıyor tek gereken raw temin etmek.

Urfa'da fırınada göndermiş olabilirler hocam belli olmaz .D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    881
berkay16, 9 saat önce yazdı:

15 YAŞINDAKI ÇOCUĞA! ilaç sponsoru olmuş bir karakterden bahsediyoruz, 1 flakon ilacı 60-70$'ı geçmiş. Satıcının para için neler yaptığı ortada, karakter yoksunluğu diz boyu. Bu forumda 17-18 yaşındaki çocuklar bırak ilaç almayı, hava alamazken o herif 15 yaşındaki çocuğa ilaç sponsoru olmuş... Gerçekten şaka gibi, bu heriflere 5 kuruş para kazandırmaktansa giderim o parayı yakar ısınırım daha iyi.

Ne bir HPLC testi, ne bir ağır metal testi, ne bir hammadde testi hiç bir şey yok. Homebrew'in dibi, homebrew yapan adam kendi için üretir, teste gönderir. bu herif 15 yaşındaki çocukları kullanarak 15x 20x para kazanıyor. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin. Instada görüyorum, bu foruma sallamalar yapıyorlar. Gerçekten acınası insanlar, bu forumda hiç bir çocuğa ilaç satışı yapılmaz, akıl bile verilmez. Bir erkek çocuğunun zeka gelişimi 25 yaşına kadar sürer, sen 15 yaşında o çocuğa ilaç bağlıyorsun. Oral bağlıyorsun, çocuğun geleceği umrunda değil tek amacın para kazanmak... Ne diyeyim yani umarım en kısa sürede devlet(?) el atar da bu duruma, tıpkı gümrüklerimizde olduğu gibi sıkı bir denetim bile olmasa ayak üstü bir denetimle bu herifleri hak ettikleri yere gönderir.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    45
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

15 YAŞINDAKI ÇOCUĞA! ilaç sponsoru olmuş bir karakterden bahsediyoruz

instagramda sürekli yarışmacı ve salon sahiplerini arıyorlar reklam ve ilaç tedarikçisi olsunlar diye kendisi mercedeslerden inmiyor krallar gibi takılıyo çoluk çocuğun sağlığıyla oynuyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
hectordoyle, 9 saat önce yazdı:

Bu markayla ilgili tutarsızlıkların olması normal, ilk defa duymuyoruz sonuçta. Marka değiştirebiliyorsan değiştir, nessie noxy zphc hepsi okey. 

Hocam diğer markalara şuanda erişimim yok maalesef. Burak hocadan temin edebiliyor muyuz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80
mamibolone, 49 dakika önce yazdı:

Hocam diğer markalara şuanda erişimim yok maalesef. Burak hocadan temin edebiliyor muyuz ?

Knk Burak hoca herkese satmıyor bir sor yinede belki yardımcı olur 

Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

15 YAŞINDAKI ÇOCUĞA! ilaç sponsoru olmuş bir karakterden bahsediyoruz, 1 flakon ilacı 60-70$'ı geçmiş. Satıcının para için neler yaptığı ortada, karakter yoksunluğu diz boyu. Bu forumda 17-18 yaşındaki çocuklar bırak ilaç almayı, hava alamazken o herif 15 yaşındaki çocuğa ilaç sponsoru olmuş... Gerçekten şaka gibi, bu heriflere 5 kuruş para kazandırmaktansa giderim o parayı yakar ısınırım daha iyi.

Ne bir HPLC testi, ne bir ağır metal testi, ne bir hammadde testi hiç bir şey yok. Homebrew'in dibi, homebrew yapan adam kendi için üretir, teste gönderir. bu herif 15 yaşındaki çocukları kullanarak 15x 20x para kazanıyor. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin. Instada görüyorum, bu foruma sallamalar yapıyorlar. Gerçekten acınası insanlar, bu forumda hiç bir çocuğa ilaç satışı yapılmaz, akıl bile verilmez. Bir erkek çocuğunun zeka gelişimi 25 yaşına kadar sürer, sen 15 yaşında o çocuğa ilaç bağlıyorsun. Oral bağlıyorsun, çocuğun geleceği umrunda değil tek amacın para kazanmak... Ne diyeyim yani umarım en kısa sürede devlet(?) el atar da bu duruma, tıpkı gümrüklerimizde olduğu gibi sıkı bir denetim bile olmasa ayak üstü bir denetimle bu herifleri hak ettikleri yere gönderir.

Abi bu arada muhtemelen aynı çocuktan bahsediyoruz. Onunun bunun Çocukları çocuğa ilaç satmış ama çocuğa trenbolon kullandırtıyorlar 500 Anabolik androjenik rate olan bir ilaç 15 yaşındaki daha kemikleri bile tam gelişmemiş birine neler yapmaz neler ben tahmin edemiyorum belki kısır kalıcak belki çok erken yaşta ölücek kardiovasküler yük 15 yaşında bir kalbe çok fazla bunların şerefi namusu yok zaten. Çocukla konuşma fırsatım olmuştu eleman şu an 3ml testo 2ml npp 2ml bolde 2 ml tren kullanıyor yani ahhh valla söyliycek bişe bulamıyorum Allah ailesine sabır versin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

15 yaşında çocuğa ilaç mı verilir ya ilkokul önünde uyuşturucu satan adamlardan farkı yok şerefsizin

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80
berkay16, 13 dakika önce yazdı:

15 yaşında çocuğa ilaç mı verilir ya ilkokul önünde uyuşturucu satan adamlardan farkı yok şerefsizin

Valla abi bence de aynı oranda yargılanamalı o çocuk bu yaşta haftalık 1500mg dan fazla ilaç kullanıyorsa kim sorumluysa yargılanmalı çocuğa tren npp satmış. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    797
mamibolone, 2 saat önce yazdı:

Evet temin edebilirsin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Rma, Bir saat önce yazdı:

Valla abi bence de aynı oranda yargılanamalı o çocuk bu yaşta haftalık 1500mg dan fazla ilaç kullanıyorsa kim sorumluysa yargılanmalı çocuğa tren npp satmış. 

Ekstra testosterone bile kullanmak nörolojik gelişimi olumsuz etkiliyor bu kadar ilaçla beastsamete dönüşür muhtemelen

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125

Sağ kalçamda hala ödem var ve geceleri şiddetli ateş yaptı. Muhtemelen vücudum fazla reaksiyon verdi. Bugün de hala ödem ve acı var. İlacı değiştireceğim umarım aynı sorunları yaşamam. 2 haftadır yürümekte sıkıntı yaşıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
gönderildi (düzenlendi)
mamibolone, 35 dakika önce yazdı:

Sağ kalçamda hala ödem var ve geceleri şiddetli ateş yaptı. Muhtemelen vücudum fazla reaksiyon verdi. Bugün de hala ödem ve acı var. İlacı değiştireceğim umarım aynı sorunları yaşamam. 2 haftadır yürümekte sıkıntı yaşıyorum

Steril 0.22 mikron membran filtreyle çekip vurursan muhtemelen sorun çözülür ama direkt marka değişmek daha mantıklı

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
berkay16, 18 dakika önce yazdı:

Steril 0.22 mikron membran filtreyle çekip vurursan muhtemelen sorun çözülür ama direkt marka değişmek daha mantıklı

Evet hocam direk marka değişeceğim. 2 haftadır neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir :) Umarım tekrar aynı sorunları yaşamam. teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    4
mamibolone, Bir saat önce yazdı:

bir ara bende yaşamıştım ilk testo denememde haftalarca ödem yaptı oturamadım üzerine kalçamın, gece ter yaptı gündüz üşüme ürperti, sonra kandaki crp değerlerimin yükseldiğini tahlil sonrası anladık. şimdi sadece ufak bir acı yapıyor ve 1 gün filan ödem yaparsa eğer, hirodoid jel-krem aldım eczaneden. baya faydasını gördüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125

Hocalarım bugün soluğu hastanede aldım. Önce doktor tahlil istedi. Tahlil sonuçlarımı aşağıya bıraktım. Ardından ilaçlı tomografi çekindim. Doktor enfeksiyon olduğunu kalçada apse olmadığını vücudun ilaca tepki verdiğini söyledi. Aynı ilacı birdaha kullanmayı bırakmamı ve tam zamanında geldiğimi söyledi. Biraz daha ilerleseydi apseye dönüşürdü ameliyatla alırdık dedi. 2 tane antibiyotik ve arveles yazdı. Sonuçları bırakıyorum.

t4.png.75e20c6ca765df2a816bfc9474fac80f.pngt3.png.7d328bd096e8e32b3980398c003f7353.pngt2.png.3ffecba5129ebc709bdca4e2c7a352bb.pngt1.png.4565909929ad196eba9e3925455764e8.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    10
mamibolone, 31 dakika önce yazdı:

Hocalarım bugün soluğu hastanede aldım. Önce doktor tahlil istedi. Tahlil sonuçlarımı aşağıya bıraktım. Ardından ilaçlı tomografi çekindim. Doktor enfeksiyon olduğunu kalçada apse olmadığını vücudun ilaca tepki verdiğini söyledi. Aynı ilacı birdaha kullanmayı bırakmamı ve tam zamanında geldiğimi söyledi. Biraz daha ilerleseydi apseye dönüşürdü ameliyatla alırdık dedi. 2 tane antibiyotik ve arveles yazdı. Sonuçları bırakıyorum.

crp değeri olması gerektiğinden yüksek bi ben kürümün sonlarına doğru bu evreye gelmiştim 120 gibi bir civardaydı kesmedim hiçte bir şey olmadı 2 hafta sonraki kan testimde düzelmişti herşey ve evet aynı sorunu overdose markasında yaşadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
ascendxt, 14 dakika önce yazdı:

crp değeri olması gerektiğinden yüksek bi ben kürümün sonlarına doğru bu evreye gelmiştim 120 gibi bir civardaydı kesmedim hiçte bir şey olmadı 2 hafta sonraki kan testimde düzelmişti herşey ve evet aynı sorunu overdose markasında yaşadım.

İşte benim tek farkım ben kürü devam ettiremiyorum bu ödemlerden dolayı :( 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    10
mamibolone, Bir saat önce yazdı:

İşte benim tek farkım ben kürü devam ettiremiyorum bu ödemlerden dolayı :( 

Hocam ödemin geçmesi lazim Max 3 gün aslında benimde bacaktan topal kalıyordum şimdi kalça ne var ne yok geçmiş olsun umarım bir an önce geçer 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
ascendxt, 1 dakika önce yazdı:

Hocam ödemin geçmesi lazim Max 3 gün aslında benimde bacaktan topal kalıyordum şimdi kalça ne var ne yok geçmiş olsun umarım bir an önce geçer 

Sol taraftaki 3 gün de geçti ama sağ tarafın bugün 4.günü ve hala yürümekte zorlanıyorum bölge çok hassas

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra, 08.04.2026 - 15:14 yazdı:

Overdose bende kullandım ilk vurumda agrı olmustu sonra gecti ama ilaçlar su gibi bidaha tercih etmedim o paraya daha iyi marka alınabilir kesinlikle

Herkes markasını övüyor diğer markayı kötülyor biz ne alacağız hocam yok onun sterlligi kötü içinde badem yağı var susam yağı onun ici boş yok boğa spermi zeytin yağı ne alsak boş mu yok mu en iyi üç marka Garanti üzmeyecek?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
izmirotogar35, 2 saat önce yazdı:

Herkes markasını övüyor diğer markayı kötülyor biz ne alacağız hocam yok onun sterlligi kötü içinde badem yağı var susam yağı onun ici boş yok boğa spermi zeytin yağı ne alsak boş mu yok mu en iyi üç marka Garanti üzmeyecek?

Dostum yerli markadan ve dandik yabancı markalardan uzak durucaksın doğu avrupa kökenli çoğu marka dandik lab testi yoksa bir markanın almayacaksın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 11.04.2026 - 07:07 yazdı:

Dostum yerli markadan ve dandik yabancı markalardan uzak durucaksın doğu avrupa kökenli çoğu marka dandik lab testi yoksa bir markanın almayacaksın.

Bilemem artık hangi marka alicaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: bnvfrn
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 2 yıldır yüksek prolaktin problemi yaşıyorum. Kür geçmişim yok, hayatım boyunca anabolik steroid kullanmadım. Sigara ve alkol kullanmıyorum. Düzenli kullandığım hiçbir ilaç yok. 175 cm boyunda, 80 kg ağırlığındayım ve yaklaşık 2 yıldır fitness ile uğraşıyorum. Yağ oranım yüksek değil. Kan tahlillerimin tamamı cinsel perhiz sonrası verildi. Stresli biri olduğumu da düşünmüyorum. Gilbert sendromum var.Farklı tarihlerde prolaktin değerlerim 40.6, 32.7, 31.4 ve son olarak 32.1 µg/L olarak ölçüldü (referans 4.04-15.2). @metinav
      Total testosteronum genellikle 500-530 ng/dL civarında. TSH, Serbest T4, LH, FSH, Estradiol ve IGF-1 gibi diğer hormonlarım referans aralığında. Daha önce prolaktin havuz testi de yapıldı. 30 dakika arayla iki kez kan verildi ve sonuçlar 32 ve 31 µg/L çıktı. Hipofiz MR'ında Rathke kisti tespit edildi ancak görüştüğüm doktorlar bunun prolaktin yüksekliğini açıklamadığını, strese bağlı olabileceğini söylediler. Son görüştüğüm doktor ise Dostinex başlamak konusunda çekimser davrandı ve tekrar prolaktin havuz testi istedi. Belirgin bir libido problemim yok, cinsel ilişkide ereksiyon sorunu yaşamıyorum. Ancak sabah ereksiyonları uzun süredir yok denecek kadar az.
      SORULARIM:
      Benzer durum yaşayan veya Rathke kisti ile birlikte prolaktin yüksekliği olan var mı? Sizce Dostinex düşünülmeli mi, yoksa araştırılması gereken başka nedenler olabilir mi?    
    • Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.
    • Yazan: Hakandmn
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Önümüzdeki pazartesi günü küre giriyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate (zphc) 500mg Masteron (Humax) SORULARIM:
      Masteron yerine NPP kullansam nasıl olur? Testosteron haftalık toplam enjeksiyon miktarı yeterli mi veya fazla mı? Testosteron+masteron küründe hangi koruyucuları kullanmamı tavsiye edersiniz? GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Deas
      Yaklaşık 6 ay süren ilk kürümde haftalık 500 mg Testosteron ve 300 mg Rimobolan kullandım; kürün son ayına ise 150 mg NPP ekledim. Süreçte kullandığım markaların (Evogen ve Magnus) içerik olarak beklentimin altında kalmasına rağmen, diyetim sayesinde ciddi bir form yakaladım. 49 kg %7 Yağ oranı ile başladığım süreci, 75 kg %12 (TAHMİNİ) seviyesine kadar taşıdım. bu süreçte hiç cheat yapmadım, vitaminlerimi ve koruyucularımı eksik etmedim.
      Yan Etkiler ve Tedavi Süreci:
      Şiddetli Akne: Kürün tamamlanmasıyla birlikte agresif bir sivilcelenme sorunu baş gösterdi. Topikal kremlerden sonuç alamayınca doktor kontrolünde Zoretanin tedavisine başladım ve bu sayede cildimi kontrol altına aldım.
      TRT Geçişi: Kür bitiminde standart bir PCT (Kür Sonrası Terapi) uygulamak yerine, haftalık 125 mg (Overdose marka) ile TRT dozuna geçtim. İlginç bir şekilde, bu düşük dozun psikolojik ve fiziksel etkisi, kürde kullandığım yüksek dozlu ürünlerden çok daha verimli hissettirdi.
      İlacı Kesme Kararı: Testislerdeki hacim kaybı (atrofi) hissi ve sürekli enjeksiyon yapmanın getirdiği mental yorgunluk nedeniyle TRT dozunu da tamamen sonlandırdım.
      Güncel Durum:
      İlacı tamamen bırakmamın üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçti. Bu süreçte hem ilaçların sistemden çıkışı hem de yaşadığım ayrılık süreci gibi duygusal faktörler birleşince, kısa süreli bir libido kaybı yaşadım. Doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu anlamak adına yaptırdığım güncel test sonuçlarım aşağıdadır.(şuan her şey yolunda hissetiriyor bu arada) (yazıyı ai ile düzenledim) bu süreçte forumu sürekli takip ettiğimden paylaşmak istedim soru cevaplarla daha anlaşılabilir bir konu olabilir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.