Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

suicmeibrahim

Testosteron+clenbuterol ve winstrol ile nasıl bir definasyon planlaması yapabilirim?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Haftanın minimum 4 günü antrenman ve düzenli uykusu olan birisi olarak tahlil sonuçlarıma baktıktan (testo 298) sonra haftalık 125-150mg testosteron ent. almayı düşünüyorum. Ayriyeten elimde winstrol ve clenbuterol var. 

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.81 cm
  • Kg: 90

HEDEF:

• Kilomu 76-78 bandına sabitleyebilmek.

SORULARIM:

• Elimdeki ilaçları nasıl kombinlemeliyim?
  • Mg ölçüleri neler olmalı?
  • Ekstra önerileriniz nelerdir?

Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sven    36

amacın kilo vermekse 250mg testten fazlasına gerek yok. winstrol normalde iyi bi tercih değil ama elinde olduğu için kullanabilirsin minimal dozajla bile sonuç alırsan 20mg gibi. clen konusunda dozajlama vermekte zorlanıyorum çünkü herkes farklı tepki veriyor gibi 20mcgden başlayıp duruma göre 40a geçebilirsin.pct yapmayı düşünüyor musun aklında cruise mu var devamında ne yapmak istiyorsun biraz daha bahsedersen daha iyi tavsiyelerde bulunabiliriz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven, 25 dakika önce yazdı:

amacın kilo vermekse 250mg testten fazlasına gerek yok. winstrol normalde iyi bi tercih değil ama elinde olduğu için kullanabilirsin minimal dozajla bile sonuç alırsan 20mg gibi. clen konusunda dozajlama vermekte zorlanıyorum çünkü herkes farklı tepki veriyor gibi 20mcgden başlayıp duruma göre 40a geçebilirsin.pct yapmayı düşünüyor musun aklında cruise mu var devamında ne yapmak istiyorsun biraz daha bahsedersen daha iyi tavsiyelerde bulunabiliriz.

Tek istegim %8,5-10 arasi yag oranina sahip olmak. 141 kilodan 85 kiloya indigim surecte 4/10 seviyesinde bir aci esigi varken. 85’den 76’ya inmek 9/10 bir aci esigi hissettiriyor. 55 kiloyu verirken bu kadar stresli bir surec gecirmemistim yani.

80 kiloya kadar sadece trt ardindan clen ve winstrol eklemeyi dusuyorum. TRT’yi dusuk dozajlarda (125-150mg) 20 haftalik bir periyotta yapmayi dusunuyorum.

Benim su anki amacim %8.5-10 yag oranini bu sefer sadece yag yakarak degil hizli bir sekilde kas kutlesi koyarak elde etmek.

Not:hic bir bilgim yok tamamen varsayim uzerine yapmayi planladigim seyleri yaziyorum. Burada edinecegim bilgilerle duzeltmeye gidecegim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    633

yani 60 kilo gibi bir kilodan bahsediyorsun, bu azımsanmayacak bir sayı. Güncel yağ oranın hakkında bilgilendirme yapar mısın? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    36

winstrol ve düşük test istediğin kas kazancını sağlamayacak.  yüzde 5 6 ve ya aşağısı yağ oranı amaçlamıyorsan clen çok gereksiz. retatrutide  tirze semaglutide benzeri peptitlerle ilerlemen daha doğru yohimbine eklemeside iyi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enesylmas    3

testo dozu 250 çıkarıp cleni piramit şeklinde kullanabilirsin 20 40 60 80 gibi wine gerek bile yok  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    36
enesylmas, 4 saat önce yazdı:

testo dozu 250 çıkarıp cleni piramit şeklinde kullanabilirsin 20 40 60 80 gibi wine gerek bile yok  

cleni niye arttırsın 2 3 hafta kullanıp ara vermesi lazım gerek yok böyle işlere.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enesylmas    3
sven, 1 saat önce yazdı:

cleni niye arttırsın 2 3 hafta kullanıp ara vermesi lazım gerek yok böyle işlere.

vucut alışıyor clen piramit şekilde kullanılması lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    36
enesylmas, 4 saat önce yazdı:

vucut alışıyor clen piramit şekilde kullanılması lazım

vucudun alışıp dozaj arttırmak kadar gereksiz birşey yok 40mcg 2 3 hafta kullanır ara verirsin sonra 2 3 hafta daha kullanırsın.dediğin durum gerçekten gereksiz riskli ve çokta sonuç farkı olmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Eyzel2
      Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,
      Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.
      KÜR İÇERİĞİM:
      testesteron p 375 mg  trenbolon a 270  masteron 300   Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften  çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol  ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…
      SORULARIM:
      Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı? Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce? Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: Batarya
      Herkese iyi günler,
      Yarışma hazırlık sürecindeyim şuan 85 kilodayım.
      GEÇMİŞ BULK DÖNEMİMİ:
      Testo Enanthate Deca Durabolin Boldenon 5 iu GH İle geçirdim ve haftaya Definasyon dönemine gireceğim.
      PLANLANAN DEFİNASYON PLANIM:
      Trenbolone Acetate 150mg Masteron Propionate 200mg Testosteron Propionate 300mg İle devam edeceğim ama gh ile devam etmek zor geliyor bana sürekli eklem ağrısı yaşıyorum önceleri çok fazla su tutuyordum bu sorunu GH’ı 3’e bölerek çözdüm Definasyon döneminde GH yerine hangi Peptid kullanabilirim koçum igf1 lr3 önermişti sizin yorumunuz nedir teşekkür ederim formumu aşağıda paylaşıyorum.
      GÜNCEL FORM:

• Yazan: Themech
      Merhaba arkadaşlar,
      Kan testi yaptırdım genel olarak durumumu görmek için kürde değilim şu an daha önce de yapmadım ama aklımda uzun zamandır var,  yaklaşık 6 senedir spor yapıyorum,
      Kişisel özelliklerim;
      Yaş 30  Boy; 1:89 Kilo; 100 Yağ oranı; 16/17 Testosteron testini 2 kez yaptırdım bir hafta arayla diğer sonuç da yakın değeri verdi. Ve testleri sabah aç karnına 1 haftalık cinsel perhizle verdim, Testo sonucum değer içerisinde olsa da alt sınıra yakın olduğu için moralimi bozdu, genel olarak mutsuz depresif bir ruh halim var, sizce ufak dozlarla only testosteron kullanıp değerimi yükseltmek mantıklı mı doğal döngüyü kapatmaya gerek var mı ya da doğal yollardan arttırmaya mi çalışayım? Çok kararsızım düşüncelerinizi merak ediyorum, teşekkürler şimdiden.

• Yazan: ibrahiw
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda listelediğim kombinasyon için konu açmak istedim. 
      KÜR İÇERİĞİ:
      Testosteron 500mg Boldenon 500mg Npp 300mg SORULARIM:
      Daha önce bu küre giren arkadaşlar oldu mu ? Ne kadar sürdürülebilir? Uzun vade bu kombinasyonla nasıl bir planlama yapardınız?  Başka bir ürün ekler miydiniz veya çıkarır mıydınız?  Konuya katılım gösteren, tavsiye ve önerilerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: weoji0
      Merhabalar, öncelikle herkese.
      2 Aralık 2025’te ilk enjeksiyonumu oldum. İlk 2 hafta 250 mg, sonrasında 8. haftaya kadar haftalık 300 mg testo enantat kullandım + günlük 50 mg proviron kullanıyorum o zamandan beri, kürü 15–16. hafta bitireceğim. Geçen günlerde hastanede kan tahlili oldum, fotoğraf olarak kür öncesi ve sonrası bıraktım. Testi 7. haftanın sonlarında verdim. Bir de 25 mcg levotiron kullanıyorum son 4 haftadır her gün aç karna.
      İlgincime giden kısımlar şunlar:
      Kür öncesinden daha düşük T3 ve T4’e sahibim, levotiron kullanmama rağmen; düşünceme göre dozaj yetmedi. 185 cm 100 kg iken başladım küre, ilk 6 hafta beslenmem hiç değişmedi, maintenance ilerledim. Son 2 haftadır definasyondayım, belki tiroid ondan etkilenmiştir de yine de çok düşük çıktı. Şu an %18 yağ oranı civarıyım, 95.5 kg’yım aç karna. Kürden beri gücüm fena arttı, kür öncesi benchte 100 ile 5–6 atarken şimdi 120 ile 6–7 set giriyorum. Hissiyat günlük hayatta güzel, yan etki olarak sadece sivilcelenme yaşadım sırtta hafiften ama normaldir diye düşünüyorum, bir de libido çok fazla. E2 93 çıktı, ondan dolayı bugün 0.25 mg Arimidex attım. Haftalık toplam 0.5 mg Arimidex kullanacağım kür bitene kadar, zaten definasyon yaparak bitireceğim kürü. Levotiron da yetmedi diye dozajını 25 mcg’den 50 mcg’ye çıkaracağım, bir 2–3 hafta gözlemleyeceğim. Eğer bir sorun yaşamazsam, çarpıntı vesaire, 75 mcg’ye çıkaracağım, definasyondan maksimum verimi alacağım. Östrojenik hiçbir yan etki hissetmiyorum; ne göğüs hassasiyeti ne de su tutma vesaire. Belki Proviron’dandır, emin değilim. Bir de kür öncesi ve kürün 5. haftası pumplu foto bıraktım. Total testo 1232 çıktı, 300 mg için bir tık düşük geldi bana. Ben 1500+ bekliyordum fakat muhtemelen yağ oranım yüksek diye östrojene çevrildi. Bir de Proviron serbest testoyu artırınca kan testinde total testoyu bir tık düşük gösteriyor diye biliyorum.
      Sizce nasıl protokoller yapmalıyım, şu anda düşündüklerim mantıklı mıdır? Teşekkürler.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM VE FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.