Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

weoji0

Testosteron + proviron kürümün kan sonucu hk.

Önerilen İletiler

weoji0    0

Merhabalar, öncelikle herkese.

2 Aralık 2025’te ilk enjeksiyonumu oldum. İlk 2 hafta 250 mg, sonrasında 8. haftaya kadar haftalık 300 mg testo enantat kullandım + günlük 50 mg proviron kullanıyorum o zamandan beri, kürü 15–16. hafta bitireceğim. Geçen günlerde hastanede kan tahlili oldum, fotoğraf olarak kür öncesi ve sonrası bıraktım. Testi 7. haftanın sonlarında verdim. Bir de 25 mcg levotiron kullanıyorum son 4 haftadır her gün aç karna.

İlgincime giden kısımlar şunlar:

• Kür öncesinden daha düşük T3 ve T4’e sahibim, levotiron kullanmama rağmen; düşünceme göre dozaj yetmedi. 185 cm 100 kg iken başladım küre, ilk 6 hafta beslenmem hiç değişmedi, maintenance ilerledim. Son 2 haftadır definasyondayım, belki tiroid ondan etkilenmiştir de yine de çok düşük çıktı. Şu an %18 yağ oranı civarıyım, 95.5 kg’yım aç karna.
  • Kürden beri gücüm fena arttı, kür öncesi benchte 100 ile 5–6 atarken şimdi 120 ile 6–7 set giriyorum. Hissiyat günlük hayatta güzel, yan etki olarak sadece sivilcelenme yaşadım sırtta hafiften ama normaldir diye düşünüyorum, bir de libido çok fazla.
  • E2 93 çıktı, ondan dolayı bugün 0.25 mg Arimidex attım. Haftalık toplam 0.5 mg Arimidex kullanacağım kür bitene kadar, zaten definasyon yaparak bitireceğim kürü. Levotiron da yetmedi diye dozajını 25 mcg’den 50 mcg’ye çıkaracağım, bir 2–3 hafta gözlemleyeceğim. Eğer bir sorun yaşamazsam, çarpıntı vesaire, 75 mcg’ye çıkaracağım, definasyondan maksimum verimi alacağım.

Östrojenik hiçbir yan etki hissetmiyorum; ne göğüs hassasiyeti ne de su tutma vesaire. Belki Proviron’dandır, emin değilim. Bir de kür öncesi ve kürün 5. haftası pumplu foto bıraktım. Total testo 1232 çıktı, 300 mg için bir tık düşük geldi bana. Ben 1500+ bekliyordum fakat muhtemelen yağ oranım yüksek diye östrojene çevrildi. Bir de Proviron serbest testoyu artırınca kan testinde total testoyu bir tık düşük gösteriyor diye biliyorum.

Sizce nasıl protokoller yapmalıyım, şu anda düşündüklerim mantıklı mıdır? Teşekkürler.

KAN TESTİ SONUÇLARIM VE FORM:

111.jpg.19dbbfee87cd01ec7f87bea739de1543.jpg 1111.jpg.ba023e3feba54a85b385c6ef9236e472.jpg 1G.png.1c1dc69f0bfceae511fa061041be47f5.png 2G.png.9167cb9823ea5bad73045f35eb528742.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Caganbey    0

Prolaktinin bu kadar yüksek olması normal değil nor-19 ailesi kullanmıyorsun sonuçta anormal bir değer bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
weoji0    0
Caganbey, Şimdi yazdı:

Prolaktinin bu kadar yüksek olması normal değil nor-19 ailesi kullanmıyorsun sonuçta anormal bir değer bence.

Prolaktin konusunda benim de kafam karışık, kür öncesi 40 idi şimdi 20 küsür. Tabii gene fazla fakat prolaktin çok anlık değişen bir hormon olduğu için umursamıyorum pek, günlük hayatımda yüksek stres var belki ondandır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    750
weoji0, 2 dakika önce yazdı:

Prolaktin konusunda benim de kafam karışık, kür öncesi 40 idi şimdi 20 küsür. Tabii gene fazla fakat prolaktin çok anlık değişen bir hormon olduğu için umursamıyorum pek, günlük hayatımda yüksek stres var belki ondandır. 

Günlük hayat stresi + uzun süre yüksek kalmış e2 kombinasyonu nedeniyle prolaktin artmış. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Caganbey    0
weoji0, 2 dakika önce yazdı:

Testo hangi marka kullanıyorsun? 1200 küsür ng bana az geldi ama 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
weoji0    0
Caganbey, Şimdi yazdı:

Testo hangi marka kullanıyorsun? 1200 küsür ng bana az geldi ama 

Overdose, kan testinden 36 saat önce enjeksiyon yapıp verdim. Bana bahsettiğim sebeplerden ötürü pek garip gelmedi keza benle aynı gün aynı kürü yapan yağ oranı %28 olan arkadaşımın 917 ng çıktı. Onun dışında yağ oranı %12'lerde olan arkadaşımın aynı marka ve dozajda 1500> olmuştu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Caganbey    0
weoji0, Şimdi yazdı:

Overdose, kan testinden 36 saat önce enjeksiyon yapıp verdim. Bana bahsettiğim sebeplerden ötürü pek garip gelmedi keza benle aynı gün aynı kürü yapan yağ oranı %28 olan arkadaşımın 917 ng çıktı. Onun dışında yağ oranı %12'lerde olan arkadaşımın aynı marka ve dozajda 1500> olmuştu

Benimde yağ oranım yüksek sizlerden daha yüksek zphc kullanıyorum 3500 ng altında bir değer görmedim bence 300 mg ilaç vurmuyorsun :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
weoji0    0
Caganbey, Şimdi yazdı:

Benimde yağ oranım yüksek sizlerden daha yüksek zphc kullanıyorum 3500 ng altında bir değer görmedim bence 300 mg ilaç vurmuyorsun :)

Başta underdose olabilceğinden şüphelendim de bilmiyorum hocam çok etken var suçlayamam şimdi bir anda. Proviron kullanımı da azaltıyor total testoyu testte diye biliyorum. Birde 3500 ng'yi kaç mg testo ile elde ediyorsunuz?  1.100 – 1.600ng arası bekleniyor genelde 300mg testoya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Caganbey    0
weoji0, 27 dakika önce yazdı:

Başta underdose olabilceğinden şüphelendim de bilmiyorum hocam çok etken var suçlayamam şimdi bir anda. Proviron kullanımı da azaltıyor total testoyu testte diye biliyorum. Birde 3500 ng'yi kaç mg testo ile elde ediyorsunuz?  1.100 – 1.600ng arası bekleniyor genelde 300mg testoya

350mg da 3500> gördüm ben şahsen yağ oranım yüksek bu arada , proviron kullanmana gerek yok ben zphc testosunda 150> serbest test değerini görüyorum. Peki serbest testoya baktırdın mı overdose kullanırken?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
weoji0    0
gönderildi (düzenlendi)
Caganbey, 20 dakika önce yazdı:

350mg da 3500> gördüm ben şahsen yağ oranım yüksek bu arada , proviron kullanmana gerek yok ben zphc testosunda 150> serbest test değerini görüyorum. Peki serbest testoya baktırdın mı overdose kullanırken?

Serbeste baktırmadım hocam özele gitmek istemedim açıkçası benim devlette de bakmıyorlar malum. 350mg ile 3500> görmeniz çok iyi bu arada hocam, %00.1 şanslı kesimden sayın kendinizi milyarda bir genetiğiniz var güzel kullanın.

tarihinde weoji0 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: m4a1
      Selam dostlar,
      Testosteron enantathe kürlerini daha önce birkaç kez yaptım ve her seferinde benzer bir durum yaşıyorum. Çoğu kişi “enerji patlıyor, özgüven uçuyor” diyor ama bende tam tersi oluyor.
      ŞİKAYETÇİ OLDUĞUM HUSUSLAR:
      Sürekli uykulu hissediyorum Sabahları çok zor uyanıyorum (Sürekli işe 1-2 saat geç kalıyorum ne kadar erken uyusam bile) Gün içinde gözlerimde ciddi yorgunluk var Motivasyon ve keyif düşük Sosyal isteksizlik mevcut SÜRECE DAİR NOTLAR:
      Yani beklenen “iyi hissetme” olayını hiç yakalayamadım. Hayatımda kötü olaylarda yok canımı sıkacak. Her şey tıkırında işliyor. Alkolde kullanmıyorum! SORULARIM:
      Bu durum sizce daha çok neden olur? E2 dengesizliği mi? Hematokrit yükselmesi mi? Uyku kalitesi / apne ihtimali mi? Benzerini yaşayan veya çözmüş olan var mı? Kendimi daha iyi hissetmek için ne yapabilirim? Konuya katılım gösteren, yorum ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: rawbb
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Güncel uzun soluklu bir cut döneminden çıktım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.80 cm Kg: 76 KÜR İÇERİĞİM: (4 haftadır)
      Testosteron Propionate 300mg Masteron Propionate 300mg KAN TESTLERİM:

Kan testlerime bakıldığında nelere dikkat etmeliyim?
    • Yazan: cndlkc
      Merhabalar, tahlil sonuçlarım aşağıdaki gibi. Prolaktin ve progesteronun referansların yukarısında olduğu görülüyor (erkekler için). Uzun süredir ereksiyon sorunu, antrenmanlarda ve günlük hayatta halsizlik yaşıyorum. Ve iştah sıkıntım var. Depresyonda değilim ama depresif bir hava var genel olarak. Doktor bekleneceği üzere sıkıntı yok dedi ama olduğunu biliyorum. D vitaminim 84. Sizce ne yapabilirim bu konuda. 23 yaşındayım, boyum 182, kilom 74, 3 senedir ağırlık kaldırıyorum. 90 kg ile 6 tekrarım var. Squatta normalde çok zorlanmazdım ama artık yapmak istemiyorum. Onda da rekorum 120 ile 5 tekrardı. Ama artık spora gitme hevesim de kalmadı maalesef. Yardımlarınızı bekliyorum. 

• Yazan: suicmeibrahim
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Haftanın minimum 4 günü antrenman ve düzenli uykusu olan birisi olarak tahlil sonuçlarıma baktıktan (testo 298) sonra haftalık 125-150mg testosteron ent. almayı düşünüyorum. Ayriyeten elimde winstrol ve clenbuterol var. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.81 cm Kg: 90 HEDEF:
      Kilomu 76-78 bandına sabitleyebilmek. SORULARIM:
      Elimdeki ilaçları nasıl kombinlemeliyim? Mg ölçüleri neler olmalı? Ekstra önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler.
    • Yazan: Themech
      Merhaba arkadaşlar,
      Kan testi yaptırdım genel olarak durumumu görmek için kürde değilim şu an daha önce de yapmadım ama aklımda uzun zamandır var,  yaklaşık 6 senedir spor yapıyorum,
      Kişisel özelliklerim;
      Yaş 30  Boy; 1:89 Kilo; 100 Yağ oranı; 16/17 Testosteron testini 2 kez yaptırdım bir hafta arayla diğer sonuç da yakın değeri verdi. Ve testleri sabah aç karnına 1 haftalık cinsel perhizle verdim, Testo sonucum değer içerisinde olsa da alt sınıra yakın olduğu için moralimi bozdu, genel olarak mutsuz depresif bir ruh halim var, sizce ufak dozlarla only testosteron kullanıp değerimi yükseltmek mantıklı mı doğal döngüyü kapatmaya gerek var mı ya da doğal yollardan arttırmaya mi çalışayım? Çok kararsızım düşüncelerinizi merak ediyorum, teşekkürler şimdiden.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.