Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Themech

Kan testlerimde referans ölçüsü dışında kalan değerler hk.

Önerilen İletiler

Themech    0

Merhaba arkadaşlar,

Kan testi yaptırdım genel olarak durumumu görmek için kürde değilim şu an daha önce de yapmadım ama aklımda uzun zamandır var,  yaklaşık 6 senedir spor yapıyorum,

Kişisel özelliklerim;

• Yaş 30 
  • Boy; 1:89
  • Kilo; 100
  • Yağ oranı; 16/17

Testosteron testini 2 kez yaptırdım bir hafta arayla diğer sonuç da yakın değeri verdi. Ve testleri sabah aç karnına 1 haftalık cinsel perhizle verdim, Testo sonucum değer içerisinde olsa da alt sınıra yakın olduğu için moralimi bozdu, genel olarak mutsuz depresif bir ruh halim var, sizce ufak dozlarla only testosteron kullanıp değerimi yükseltmek mantıklı mı doğal döngüyü kapatmaya gerek var mı ya da doğal yollardan arttırmaya mi çalışayım? Çok kararsızım düşüncelerinizi merak ediyorum, teşekkürler şimdiden. :)

IMG_20241104_093923.jpg IMG_20241104_093815.jpg IMG_20241104_093741.jpg IMG_20241104_093710.jpg

IMG_20241104_093633.jpg IMG_20241104_093554.jpg IMG_20241104_093516.jpg IMG_20241104_093421.jpg 

IMG_20241104_092959.jpg IMG_20241104_092858.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

MainEK    12

Kür işine gireceksen sadece testo önermem yanına anabolizanla basla bence

Sadece testo değerinin önemi yok cinsel olarak problem yaşamıyorsan değerler normal gözüküyor 

tarihinde MainEK tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.057

Bitkisel kür 1 i kullan 1 ay sonra total testo değerin artış gösterecektir

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Themech    0

Arkadaşlar merhaba, daha önce de konu açmıştım, yeni antidepresan tedavisinden çıktım bu süreçte çok kilo aldım bel çevrem yağlanmıştı, kan testi yaptırdım değerlerimi göreyim diye, testten sonra spora yeni başladım, tedavi esnasında spora hiç gitmedim, testte göreceğiniz üzere kolesterolle alakalı bütün değerler çok kötü, SHBG değeri düşük, free testosteron için hesaplama yöntemi kullandım o da resimlerde mevcut, genel olarak hala çok depresifim ve libidom da çok düşük, bel çevrem yağlı ve sürekli şiş hissediyorum, bana önerebileceğiniz hayat kalitemi de yükseltecek önerileriniz varsa hepsine açığım, şimdiden teşekkürler. @metinav @berkay16 @Askabar

Screenshot_20260205_085716_Samsung Notes.jpg Screenshot_20260205_085702_Samsung Notes.jpg Screenshot_20260205_085617_Samsung Notes.jpg Screenshot_20260205_085600_Samsung Notes.jpg Screenshot_20260205_085548_Samsung Notes.jpg  Screenshot_20260205_085516_Samsung Notes.jpg Screenshot_20260205_085455_Samsung Notes.jpg Screenshot_20260205_085440_Samsung Notes.jpg  Screenshot_20260205_085331_Samsung Notes.jpg  Screenshot_20260205_085323_Samsung Notes.jpg Screenshot_20260205_085316_Samsung Notes.jpg Screenshot_20260205_085309_Samsung Notes.jpg Screenshot_20260205_085259_Samsung Notes.jpg Screenshot_20260205_085252_Samsung Notes.jpg Screenshot_20260205_085245_Samsung Notes.jpg Screenshot_20260205_085239_Samsung Notes.jpg Screenshot_20260205_085232_Samsung Notes.jpg Screenshot_20260205_085430_Samsung Notes.jpg

Screenshot_20260205_084833_Chrome.jpg Screenshot_20260205_085534_Samsung Notes.jpg Screenshot_20260205_085608_Samsung Notes.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    214

Kolesterol, b12, folat ve demir dışında bir problemin yok benim gördüğüm kadarıyla. Trigliserit diyet + sporla çok rahat düzeltilir kolesterol de referanslara çok yakın sorun yaratacak değerler değil benim de hdl 35 ldl 110 sabit 12 kilo verdim hala aynı değer geliyor ama trigliseritim 199 dan 90 a düştü diğer değerlerin için takviye kullanabilirsin folbiol + benexol ve feramat kullanabilirsin ama demir takviyesinin dozu çok yüksek 2 hafta kullanıp kan testi ver değerin iyiyse kesersin orta seviyelerdeyse 1 hafta daha kullanıp kesersin demirin fazlası ciddi yan etkiler yapıyor kesinlikle kör kullanma.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    214
Themech, 31 dakika önce yazdı:

Benexol yerine ayrı ayrı folat ve B12 kullansam olur mu değerleri biraz daha yüksek oluyor? @berkay16

Benexol'de zaten folik asit yok b1,b6,b12 var folat için folbiol alabilirsin istersen metilfolat veya metilkobalamin de alabilirsin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Themech    0
berkay16, 24 dakika önce yazdı:

Benexol'de zaten folik asit yok b1,b6,b12 var folat için folbiol alabilirsin istersen metilfolat veya metilkobalamin de alabilirsin

Teşekkürler, sence testo ve shbg değerim normal mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43
gönderildi (düzenlendi)
Themech, 17 dakika önce yazdı:

shbg değerin iyi zaten düşük olması iyi bişey ama estradiolu anlamadım tam olarak. test değerinse  normal gibikendini nasıl hissediyorsun genel olarak

tarihinde sven tarafından düzenlendi
okuma yanlisi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Themech    0
sven, Bir saat önce yazdı:

shbg değerin iyi zaten düşük olması iyi bişey ama estradiolu anlamadım tam olarak. test değerinse  normal gibikendini nasıl hissediyorsun genel olarak

E2 referans aralığında ama kendimi depresif hissediyorum çok ve libido hiç yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    214
Themech, Bir saat önce yazdı:

Biyoyararlanılabilir testosteronun çok iyi ereksiyon sorunu vasküler sistemle alakalı olabilir düşük doz tadalafil denemediysen bir kutu alıp günlük 5 mg tadalafil deneyebilirsin.

ED nin çok fazla mekanizması var ama senin için aklıma gelen ilk sebep ssri sonrası ED, ssri kullanırken yüksek serotonin düşük dopamin yüksek prolaktin gibi bir tablo oluşuyor ve reseptörlerin kendini bu değerlere göre set ediyor reseptörler duyarsızlaşıyor detaylarını ben de tam bilmiyorum serotonin dopamin kısmı aşırı karışık ama tek çaresi zaman diye biliyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43
Themech, 2 dakika önce yazdı:

E2 referans aralığında ama kendimi depresif hissediyorum çok ve libido hiç yok 

eklemlerin nasıl kuruluk varmı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Themech    0
sven, 45 dakika önce yazdı:

eklemlerin nasıl kuruluk varmı 

Eskiye göre eklemlerden daha çok ses geliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43

ostrojen kaynaklıda bi sorun olabilir düşük e2 gerçekten libido mood herşeyi mahvediyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: m4a1
      Selam dostlar,
      Testosteron enantathe kürlerini daha önce birkaç kez yaptım ve her seferinde benzer bir durum yaşıyorum. Çoğu kişi “enerji patlıyor, özgüven uçuyor” diyor ama bende tam tersi oluyor.
      ŞİKAYETÇİ OLDUĞUM HUSUSLAR:
      Sürekli uykulu hissediyorum Sabahları çok zor uyanıyorum (Sürekli işe 1-2 saat geç kalıyorum ne kadar erken uyusam bile) Gün içinde gözlerimde ciddi yorgunluk var Motivasyon ve keyif düşük Sosyal isteksizlik mevcut SÜRECE DAİR NOTLAR:
      Yani beklenen “iyi hissetme” olayını hiç yakalayamadım. Hayatımda kötü olaylarda yok canımı sıkacak. Her şey tıkırında işliyor. Alkolde kullanmıyorum! SORULARIM:
      Bu durum sizce daha çok neden olur? E2 dengesizliği mi? Hematokrit yükselmesi mi? Uyku kalitesi / apne ihtimali mi? Benzerini yaşayan veya çözmüş olan var mı? Kendimi daha iyi hissetmek için ne yapabilirim? Konuya katılım gösteren, yorum ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: cndlkc
      Merhabalar, tahlil sonuçlarım aşağıdaki gibi. Prolaktin ve progesteronun referansların yukarısında olduğu görülüyor (erkekler için). Uzun süredir ereksiyon sorunu, antrenmanlarda ve günlük hayatta halsizlik yaşıyorum. Ve iştah sıkıntım var. Depresyonda değilim ama depresif bir hava var genel olarak. Doktor bekleneceği üzere sıkıntı yok dedi ama olduğunu biliyorum. D vitaminim 84. Sizce ne yapabilirim bu konuda. 23 yaşındayım, boyum 182, kilom 74, 3 senedir ağırlık kaldırıyorum. 90 kg ile 6 tekrarım var. Squatta normalde çok zorlanmazdım ama artık yapmak istemiyorum. Onda da rekorum 120 ile 5 tekrardı. Ama artık spora gitme hevesim de kalmadı maalesef. Yardımlarınızı bekliyorum. 

• Yazan: suicmeibrahim
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Haftanın minimum 4 günü antrenman ve düzenli uykusu olan birisi olarak tahlil sonuçlarıma baktıktan (testo 298) sonra haftalık 125-150mg testosteron ent. almayı düşünüyorum. Ayriyeten elimde winstrol ve clenbuterol var. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.81 cm Kg: 90 HEDEF:
      Kilomu 76-78 bandına sabitleyebilmek. SORULARIM:
      Elimdeki ilaçları nasıl kombinlemeliyim? Mg ölçüleri neler olmalı? Ekstra önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler.
    • Yazan: ibrahiw
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda listelediğim kombinasyon için konu açmak istedim. 
      KÜR İÇERİĞİ:
      Testosteron 500mg Boldenon 500mg Npp 300mg SORULARIM:
      Daha önce bu küre giren arkadaşlar oldu mu ? Ne kadar sürdürülebilir? Uzun vade bu kombinasyonla nasıl bir planlama yapardınız?  Başka bir ürün ekler miydiniz veya çıkarır mıydınız?  Konuya katılım gösteren, tavsiye ve önerilerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: weoji0
      Merhabalar, öncelikle herkese.
      2 Aralık 2025’te ilk enjeksiyonumu oldum. İlk 2 hafta 250 mg, sonrasında 8. haftaya kadar haftalık 300 mg testo enantat kullandım + günlük 50 mg proviron kullanıyorum o zamandan beri, kürü 15–16. hafta bitireceğim. Geçen günlerde hastanede kan tahlili oldum, fotoğraf olarak kür öncesi ve sonrası bıraktım. Testi 7. haftanın sonlarında verdim. Bir de 25 mcg levotiron kullanıyorum son 4 haftadır her gün aç karna.
      İlgincime giden kısımlar şunlar:
      Kür öncesinden daha düşük T3 ve T4’e sahibim, levotiron kullanmama rağmen; düşünceme göre dozaj yetmedi. 185 cm 100 kg iken başladım küre, ilk 6 hafta beslenmem hiç değişmedi, maintenance ilerledim. Son 2 haftadır definasyondayım, belki tiroid ondan etkilenmiştir de yine de çok düşük çıktı. Şu an %18 yağ oranı civarıyım, 95.5 kg’yım aç karna. Kürden beri gücüm fena arttı, kür öncesi benchte 100 ile 5–6 atarken şimdi 120 ile 6–7 set giriyorum. Hissiyat günlük hayatta güzel, yan etki olarak sadece sivilcelenme yaşadım sırtta hafiften ama normaldir diye düşünüyorum, bir de libido çok fazla. E2 93 çıktı, ondan dolayı bugün 0.25 mg Arimidex attım. Haftalık toplam 0.5 mg Arimidex kullanacağım kür bitene kadar, zaten definasyon yaparak bitireceğim kürü. Levotiron da yetmedi diye dozajını 25 mcg’den 50 mcg’ye çıkaracağım, bir 2–3 hafta gözlemleyeceğim. Eğer bir sorun yaşamazsam, çarpıntı vesaire, 75 mcg’ye çıkaracağım, definasyondan maksimum verimi alacağım. Östrojenik hiçbir yan etki hissetmiyorum; ne göğüs hassasiyeti ne de su tutma vesaire. Belki Proviron’dandır, emin değilim. Bir de kür öncesi ve kürün 5. haftası pumplu foto bıraktım. Total testo 1232 çıktı, 300 mg için bir tık düşük geldi bana. Ben 1500+ bekliyordum fakat muhtemelen yağ oranım yüksek diye östrojene çevrildi. Bir de Proviron serbest testoyu artırınca kan testinde total testoyu bir tık düşük gösteriyor diye biliyorum.
      Sizce nasıl protokoller yapmalıyım, şu anda düşündüklerim mantıklı mıdır? Teşekkürler.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM VE FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.