Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ieroc

22 yaşında 20 haftalık ilk kürüme girme kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

ieroc    0

Selamlar değerli hocalarım,

Başlıktan da gördüğünüz gibi Mart ayında 20 haftalık bir küre girip Ağustos ayında bitirmeyi planlıyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 192
  • Kg: 106

3 hafta önce 1 aylık bi tatilden döndüm. Tatil öncesinde 97 kiloydum yağ oranım 18-19du şuan 27 civarlarındadır. Marta kadar 2000 kcallık bi diyet uygulayıp olabildiğince kilomu düşüreceğim. İlk kürüm olacak ilk 8 hafta only testo gidip vücudumun tepkisini gözlemlemeyi düşünüyorum. 2.5-3 yıllık bi spor geçmişim var fakat sürekli ara vermeler yaşandı birkaç ay gidip bıraktım lakin son 10 aydır düzenli şekilde gidiyorum. Antrenman sistemimi oturttum ve aksatmadan devam ettiriyorum. Sporu hobi olarak değil daha çok hayatımın merkezine koymuş durumdayım.

Planladığım 20 haftalık süreç şu şekilde:

• 1-8 hafta 375 test-e ve 2mg reta
  • 9-17 hafta 375 testo e ve 200mg npp
  • 18-20 hafta 50mg EOD testo p

Kürün son haftalarında ester değiştirme sebebim açıkçası pct için gereken bekleme süresini olabildiğince düşürmek fakat npp den hemen sonra ester değişimi hormonlarda dengesizlik yaratır mı decadick problem yaşama ihtimalini arttırır mı bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum.

Elimdeki ilaçlar:

• Arimidex
  • 5000iu hCG
  • tamoxifen
  • 10g testo-e

Sipariş edeceklerim:

• 20mg reta
  • 2g npp
  • testo-p
  • clomid
  • cabergoline

(Normalde ilk siparişim sadece 20mg reta 5g testoydu kargoyu yanlış gönderdikleri için bunda sağlam bir indirim verdi satıcım. Marka ZPHC, eğer kür içerisinde ya da PCT döneminde faydalı olacaktır dediğiniz bir şey varsa bu indirimde onu da sepete atabilirim fikirlere açığım.)

Kan testlerini Mart ayına yaklaştığım zaman vericem o zamana kadar beslenmeme ve uykuma özen göstericem. Ama 2025 Eylül ayından ve son Aralık ziyaretimden kalma birkaç defa hormon testi verdim. Sonuçlarını da aşağıya ekledim. Test sonuçlarını görünce GH adenomu olabilir diye doktor bi şüphelendi sonrasında MR çekildim baskılanma testleri yapıldı akromegaliyle alakalı herhangi bir problem yok. Aralık ayındaki testlerde E2 yi kendim talep etmiştim sebebi göğüs ucumda acıma ve psikolojik dalgalanmalardı herhangi bir şey yapmayı tercih etmedi doktorlar beslenmeden olduğunu söylediler ben de ultrason çektirip jino kontrolü yaptırdım herhangi bir şey çıkmadı ve işin peşini bıraktım.

SORULARIM:

Kür planlamamla alakalı ne düşünüyorsunuz?
Sizce ilk 8 hafta 1300 kalori gibi agresif bi diyet yapmak mantıklı mı?
Eklemem ya da çıkarmam gereken bir şey var mı?

Peptid eklemek mantıklı olur mu?  IGF-1 LR3 gibi bir peptid npp döneminde 5 hafta kullansam etkisini görür müyüm?

KAN TESTLERİM:

aralik.thumb.png.f5ab2a2824f112b9fd4ad8585a447af5.png aralik2.thumb.png.a3b8c0c0b7aa57a37d014b552da13d35.png 698b601bcc609_eyll2025.png.93f6aa9cce04d408cdeab5be8f710d0c.png 698b601c3524c_eyll5.png.82c0ad7f921ecc94d4092c885ef68818.png 698b601ca2c84_eyll25.png.a8e201c7e1ab32532701cd15d148336b.png 698b601d3a3fb_eyll2025.png.f89d12dd92cff69c7f01de50873a7620.png

Konuya katılım gösterip fikir, öneri ve tavsiyelerini sunan herkese şimdiden teşekkürler.:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sven    43

hocam formunuzu paylaşabilirmisinz ? bence bu kadar uzun süreli bi planlamaya girecekseniz boldenone deneyebilirsiniz. npp ilk kür için bence sert olabilir. e2niz çok yükselecek şuan bile 36 735 testte 375mg almaya başladıgınızda 2000 civarına gelicek belki. minik dozajlarda boldenone ekleyebilirsiniz hem e2 kontrolu için hemde genel süreç için faydalı olabilir. masteron ve primoda bi seçenek tabi açıkcası only testo cycleları bana göre sadece aromasinle mantıklı oluyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ieroc    0

Şuan için form paylaşmayı düşünmüyorum çünkü yüksek yağ oranında görsel olarak formum pek bir şey ifade etmeyecektir. Fotoğraf çekmeyi de çok seven birisi değilim, maalesef elimde eski formlarım bile yok. Ancak diyetimin devamında küre girmeden önce paylaşmayı düşünüyorum. Kür süresi uzun ama ilk baştaki 8 haftalık only testo aşaması boldenon için süreyi 12 haftaya indiriyo. Etkisini alacağım noktada ilacı kesmek mantıksız olur. Ağustosta PCT esnasında 1 aylığına şehir dışına gideceğim (bu sefer beslenmemi ve idmanlarımı düzgün yapacağım :)) eğer gitmeyecek olsaydım belki boldenone için kürü 4 hafta daha uzatabilirdim. Primo çok pahalı bir ilaç hocam yani retayı çıkartıp belki 3g alabilirim ama mantıklı olur mu bilmiyorum. Aromasin tavsiyeniz için teşekkür ederim sepetime ekledim. Masteron'un benim yağ oranımda birisine etkileri nasıl olur? Genellikle düşük yağ oranlarında etkisini gösterdiğini söyledikleri için pek bilgim yok.

İlk kür için 19-nor (NPP) başlamanın risklerini biliyorum ancak kısa esterin kontrol edilebilirliği ve sağlayacağı kütle kazanımına açıkçası güveniyorum. Sürekli diyette olup büyüyememe döngüsünden sıkıldım, artık sağlam bir kütle koyup yaza iyi girmek istiyorum. Değerli görüşlerinizi takipteyim .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43

hocam bende şunu diyorum npp kısa sürede size büyük bi kütle kazandırmaz güçlü bi ilaç ve kesinlikle kas yapar ama kısa sürede miyofibril inşası zordur gerçek et kas dediğimiz kası çok inşa edemezsiniz. npp ile ugrascagınıza testi arttırıp ai eklemeniz bence daha dogru olur ilk kür için herkes nppyi masum görüyor decaya göre ama hiç farkları yok sadece biri kanda uzun süre kalmıyor diğeri kalıyor kanda olduğu süre boyunca aynı yan etkileri görüceksin.rebound kısa süreçli dönemlerde çok mantıklı bi ilaç.

masteron evet düşük yağ oranında çalışmaz ama only test aşamasında verimli yağ oranlarına inersen sonuç alabilirsin. bi temel atmak istiyorsanız uzun süreçte bence uzun esterlere stabil kan seviyeleriyle ilerlemelisiniz.aromasin bulamıyorsan arimidexde işi görür ama aromasin daha sağlıklı ve uzun temelli. unutmayın ilaç protokolunuz çok bişey ifade etmiyor iyi bi diyet iyi bi antreman planıyla ve disiplinle inanın bana only test ile bile çok iyi bi sonuca ulasıcaksınızç. kilo vermek oncellikse reta kalmalı primoya gerek yok ama şuan size en uygun ikinci anabolikde primobolandır.

ve boldenone kullanacaksanız en iyi dönem uzun süreçli dönemler gerçekten 30 haftaya kadar kan tahlillerine göre gidelibilir min 20 hafta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ieroc    0

Teşekkürler hocam değerli yorumunuz için. 

Miyofibril inşasını maksimize edebilmek için npp döneminde IGF-1 LR3 eklemeyi düşünüyodum gerçek et kazanımını yükseltmesi için. NPP ile deca yan etkileri aynı fakat ağır bi yan etki yaşarsam bundan en hızlı kaçışım NPP olacaktır. Ama ben yine de ilk kürde NPP girmemi riskli olarak görmenizi anlıyorum saygı duyuyorum. Şimdilik npp en azından rafa kalkabilir. Masteron için kürün sonlarında belki cilalamak maksadıyla kullanım olabilir ama kuru bi görünüm bu yaz için hedeflediğim bi şey değil.
30 haftaya çıkartırsam kür süremi Ağustosta şehir dışına çıkınca bir ay için hakkını veremeyebilirim. Boldenonu 20 haftalık kürün başından itibaren kullanmak isterim fakat başlangıçta testo için sweet spotu bulup ayrıyetten deneyimlemek istiyorum.

Reta için durum şöyle aslında önceliğim kütle koymak ama kür içerisinde yüksek yağ oranında hem e2 ile hem tansiyonla uğraşma ihtimalim yüksek. dolayısıyla reta aslında süreci hızlandıracak ve ilaca bu şekilde daha erken girip kazanımlarımı arttırıcam. Aslında diyete uymama gibi durumlar sergilemiyorum iştahım çok fazla olsa da o yüzden reta yerine başka tavsiyeleriniz varsa onlara da açığım.

Primobolan 3 vial sipariş versem 300mg 10 hafta kullanabilirim evet hem yan etki bakımından bolde ye göre daha düşük olacaktır hem de daha etkili olacaktır. Fakat bu dozajlama ne kadar etki gösterir bu etkiler tatmin edici olur mu uzun boyda onu kestiremiyorum. Aslında bolde için süreyi bi şekilde uzatabilirim fakat o ağustos ayındaki durum var yani haftada 6 idman yerine 4 atacağım belki ya da kür içindeki temiz beslenmeyi haftada 1-2 defa bozacağım. Temelinde kalorilere sağlıklı yağlara odaklı kalsamda haftada 1-2 kaçamak sıkıntı olabilir ve bir kere bozduktan sonra tekrar düzene sokması belki o psikolojide zor olabilir.

Peki ya ağustosta pct yerine only testo cruise yapsam 2-3 ay kadar o şekil ilerlesem bu ilk kür için fazla mı olur? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43

Hocam mevzu igf1 la onla bunla alakalı değil. kalıcı kas uzun sürede inşa edilir.npp biraz daha kickstart plato kırma kısa sürede toparlama ilacı temel kas kütlesi koyulacak bi ilaç değil farklı düşünenlerde vardır. ilk kür için bence kötü. reta iyi bi seçim kesinlikle bunu söylemeliyim primoya hiç girmene gerek yok herkes yan etkisiz temiz diye bakıyor ama fiyat olarak çok gereksiz masraf. boldenone ya da mast daha ekonomik daha iyi bi seçim olur ama sizin durum için boldenone daha uygun ama tabi süre durumunuda hesaba katarsak.

Testo için bi sweetspot bulmanıza gerek yok ilk kür için 300den 500e kadar iyi bi aralık emin olun biraz e2 durumunuza göre yapmalısınız.boldenone kullanacaksanız 2:1 ya da ona yakın bi oranda başlayın sadece e2 durumunuzu göre test arttırımı bolde azaltımı veya arttırmasına gidersiniz. boldenone bence biraz şeytanlaştırılıyor tek sorunu kan artışı rbc tansiyon oda yanlış kullanımdan dolayı bence düzenli kardiyo bol su tüketimi ve sağlıklı bi beslenmeyle minimal yan etki görürsün.bi yandanda zaten rbc artışı istediğimiz bişey kardiyo performansı artışında fark yaratıcaktır koşucuların ve bildiğimiz üzere koşu atlarının üzerinde sıkça kullanılıyor.

Cruise ve pct birer karardır en az 6 ay boyunca kür yapmayacagım temiz kalacağım diyorsan pct. yoksa ben yılda  2 ve fazla kür yapıcam sürekli ileri gitme hedeflerim var diyorsan cruise. benaçıkcası pct yaparım diye başladım küre ama şuan ikinci kürümü düşünüyorum :). bu iş kesinlikle bağımlılık yapıyor ve yönetmeyi bilmek gerek

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    16

@ieroc Dostum selamlar. Reta kullanımının 3. haftasındayım, testo propiona - igf-1 lr3 -  hgh fragment kullanıyorum. igf-1 lr3 ve fragment'ı 3. reta enjeksiyonundan itibaren bugün ekledim, amacım ilk 2 hafta reta ile insülin seviyemi ve beslenme planını oturtmak, propionat'ında etkilerini iyice hissetmek için. Reta kullanımını tavsiye ederim, ben de 2mg ile başladım 5. hafta 4'e çıkartacağım ancak bu kadar etkili olacağını bilsem 1mg ile başlardım ilk 2-4 hafta. Elindeki 20mg lık retayı buna göre dozajlayabilirsin 8 haftaya göre. Bir de reta'nın fiyatını öğrenebilir miyim? Zphc markası sanırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kişisel bir tavsiye vermek istiyorum ilk küründe çok güzel hissedeceksin bunu npp ile mahfetme hissiyat olarak dopaminini düşürecek karadenizde gemilerin batmıs gibi hissedeceksin testosunun güzel hissiyatını çalıcak senden bende 2 ml npp ile modum mahfolurken 300-400 tren ile bas edebiliyordum bunu bir düşün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43
AnabolikLover, 8 dakika önce yazdı:

Kişisel bir tavsiye vermek istiyorum ilk küründe çok güzel hissedeceksin bunu npp ile mahfetme hissiyat olarak dopaminini düşürecek karadenizde gemilerin batmıs gibi hissedeceksin testosunun güzel hissiyatını çalıcak senden bende 2 ml npp ile modum mahfolurken 300-400 tren ile bas edebiliyordum bunu bir düşün.

benim içinde öyle treni rahat tolere edebiliyorum ama npp deca için bilmiyorum bence çoğu insan için gereksizler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ieroc    0
sven, 5 saat önce yazdı:

Hocam mevzu igf1 la onla bunla alakalı değil. kalıcı kas uzun sürede inşa edilir.npp biraz daha kickstart plato kırma kısa sürede toparlama ilacı temel kas kütlesi koyulacak bi ilaç değil farklı düşünenlerde vardır. ilk kür için bence kötü. reta iyi bi seçim kesinlikle bunu söylemeliyim primoya hiç girmene gerek yok herkes yan etkisiz temiz diye bakıyor ama fiyat olarak çok gereksiz masraf. boldenone ya da mast daha ekonomik daha iyi bi seçim olur ama sizin durum için boldenone daha uygun ama tabi süre durumunuda hesaba katarsak.

Testo için bi sweetspot bulmanıza gerek yok ilk kür için 300den 500e kadar iyi bi aralık emin olun biraz e2 durumunuza göre yapmalısınız.boldenone kullanacaksanız 2:1 ya da ona yakın bi oranda başlayın sadece e2 durumunuzu göre test arttırımı bolde azaltımı veya arttırmasına gidersiniz. boldenone bence biraz şeytanlaştırılıyor tek sorunu kan artışı rbc tansiyon oda yanlış kullanımdan dolayı bence düzenli kardiyo bol su tüketimi ve sağlıklı bi beslenmeyle minimal yan etki görürsün.bi yandanda zaten rbc artışı istediğimiz bişey kardiyo performansı artışında fark yaratıcaktır koşucuların ve bildiğimiz üzere koşu atlarının üzerinde sıkça kullanılıyor.

Cruise ve pct birer karardır en az 6 ay boyunca kür yapmayacagım temiz kalacağım diyorsan pct. yoksa ben yılda  2 ve fazla kür yapıcam sürekli ileri gitme hedeflerim var diyorsan cruise. benaçıkcası pct yaparım diye başladım küre ama şuan ikinci kürümü düşünüyorum :). bu iş kesinlikle bağımlılık yapıyor ve yönetmeyi bilmek gerek

Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Boldenone kullansam ve Ağustos ayını verimsiz geçirsem en azından spor ve beslenme açısından (protein hedefime ulaşmamda sıkıntı olmaz fakat haftada 1-2 gün temiz beslenemeyebililrim) sizce sorun olur mu? Bu kür tatmin ederse yüksek ihtimalle önümüzdeki yaza kadar tekrardan bi clean bulk yaparım diye düşünüyorum. Ayrıca ilk 8 haftalık testonun yanında reta da olacağı için iştah konusunda bolde ve reta kesişmez mi?

M.O.K, 4 saat önce yazdı:

@ieroc Dostum selamlar. Reta kullanımının 3. haftasındayım, testo propiona - igf-1 lr3 -  hgh fragment kullanıyorum. igf-1 lr3 ve fragment'ı 3. reta enjeksiyonundan itibaren bugün ekledim, amacım ilk 2 hafta reta ile insülin seviyemi ve beslenme planını oturtmak, propionat'ında etkilerini iyice hissetmek için. Reta kullanımını tavsiye ederim, ben de 2mg ile başladım 5. hafta 4'e çıkartacağım ancak bu kadar etkili olacağını bilsem 1mg ile başlardım ilk 2-4 hafta. Elindeki 20mg lık retayı buna göre dozajlayabilirsin 8 haftaya göre. Bir de reta'nın fiyatını öğrenebilir miyim? Zphc markası sanırım.

Merhaba hocam teşekkür ederim yorumunuz için. Normalde ZPHC 20mg reta $138 ama bana indirim uygulanacağı için çok ucuza temin edeceğim

AnabolikLover, 2 saat önce yazdı:

Hocam tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Psikolojik olarak testonun o hissini merak ediyorum :), şuan için NPP yi rafa kaldırdım. Sizin bir anabolizan tavsiyeniz var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ieroc    0

Ayrıca satıcım bana Pitavastatin Calcium önerdi kolestrol desteği için. Sizce bu elzem mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43
ieroc, 1 saat önce yazdı:

Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Boldenone kullansam ve Ağustos ayını verimsiz geçirsem en azından spor ve beslenme açısından (protein hedefime ulaşmamda sıkıntı olmaz fakat haftada 1-2 gün temiz beslenemeyebililrim) sizce sorun olur mu? Bu kür tatmin ederse yüksek ihtimalle önümüzdeki yaza kadar tekrardan bi clean bulk yaparım diye düşünüyorum. Ayrıca ilk 8 haftalık testonun yanında reta da olacağı için iştah konusunda bolde ve reta kesişmez mi?

Merhaba hocam teşekkür ederim yorumunuz için. Normalde ZPHC 20mg reta $138 ama bana indirim uygulanacağı için çok ucuza temin edeceğim

Hocam tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Psikolojik olarak testonun o hissini merak ediyorum :), şuan için NPP yi rafa kaldırdım. Sizin bir anabolizan tavsiyeniz var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum.

. boldenone çok büyük bi iştah açışı yapmıyor zaten reta onu bastırır.hocam bu iş kağıt üzeri bellidir ama bence yüzde doksanımızda 10/10 uygulayamaz. illaki minik aksaklıklar sorunlar olur önemli olan genel olarak süreci nasıl değerlendirdiğin. reta kullanacaksan uzun kullan en minik dozajdan başla. kişiden kişiye değişiyor anladığım ve araştırdığım kadarıyla. .çok yüksek dozajlarda gerçekten sorun yaratıyor. boldenone genel olarak bulk ilacı olarak bakılıyor ama bence cut sürecinde bile kullanılabilir açıkcası ben 4 ay önce kullanmaya başladım 10 11 civarı yağ oranında başladım 7 8 kg kütle aldım ve halada aynı yağ oranı civarındayım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ieroc    0
sven, 49 dakika önce yazdı:

. boldenone çok büyük bi iştah açışı yapmıyor zaten reta onu bastırır.hocam bu iş kağıt üzeri bellidir ama bence yüzde doksanımızda 10/10 uygulayamaz. illaki minik aksaklıklar sorunlar olur önemli olan genel olarak süreci nasıl değerlendirdiğin. reta kullanacaksan uzun kullan en minik dozajdan başla. kişiden kişiye değişiyor anladığım ve araştırdığım kadarıyla. .çok yüksek dozajlarda gerçekten sorun yaratıyor. boldenone genel olarak bulk ilacı olarak bakılıyor ama bence cut sürecinde bile kullanılabilir açıkcası ben 4 ay önce kullanmaya başladım 10 11 civarı yağ oranında başladım 7 8 kg kütle aldım ve halada aynı yağ oranı civarındayım.

O zaman boldenonu retayi ve testoyu martta başlatıp ilk 8 hafta hedeflediğim proteini alip, kilox0.5 yağ alarak karbonhidrattan kısıp diyetimi yapayım. Sonrasında yağ oranım güzel bi şekilde düştüğünde lean bulka odaklanırım bu esnada bolde de kendini açmış olur ağustosta da cruise giderim sonrasında duruma göre bitiririm.

İlk başta diyetimi sıfır karb yapmalı mıyım? Ayrıca yağ oranım 20lerde boldeye girmiş olacağım tahminimce sizce bu sıkıntı yaratır mı? Yoksa ilk 8 hafta tolere edilebilir bir risk mi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43
ieroc, Bir saat önce yazdı:

O zaman boldenonu retayi ve testoyu martta başlatıp ilk 8 hafta hedeflediğim proteini alip, kilox0.5 yağ alarak karbonhidrattan kısıp diyetimi yapayım. Sonrasında yağ oranım güzel bi şekilde düştüğünde lean bulka odaklanırım bu esnada bolde de kendini açmış olur ağustosta da cruise giderim sonrasında duruma göre bitiririm.

İlk başta diyetimi sıfır karb yapmalı mıyım? Ayrıca yağ oranım 20lerde boldeye girmiş olacağım tahminimce sizce bu sıkıntı yaratır mı? Yoksa ilk 8 hafta tolere edilebilir bir risk mi olur.

hocam sıfır karb falan saçmalık yapmayın böyle diyetler reta zaten iştahınızı azaltıcak kademeli kalori azaltın. kalori düşmek yerine kalori harcamınızı arttırın. karbonhidrat azaltmak demek tiroidlerin yavaşlaması ve bazal metabolizmaanın azalması demek. yağ oranınıızın boldeyle alakası yok sorun yaratmaz zaten bu kürde istediğiniz yağ oranına rahatca inersiniz disiplinli biriyseniz leanbulka geçince reta dozajlarını düşürmeniz daha dogru olur. kesinlikle sorun yaşamazsınız boldenonenu aktif bi anabolik güç olarak görmeyin size destek veren ve ai görevi gören bi alet gibi düşünün

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ieroc    0
sven, 3 dakika önce yazdı:

hocam sıfır karb falan saçmalık yapmayın böyle diyetler reta zaten iştahınızı azaltıcak kademeli kalori azaltın. kalori düşmek yerine kalori harcamınızı arttırın. karbonhidrat azaltmak demek tiroidlerin yavaşlaması ve bazal metabolizmaanın azalması demek. yağ oranınıızın boldeyle alakası yok sorun yaratmaz zaten bu kürde istediğiniz yağ oranına rahatca inersiniz disiplinli biriyseniz leanbulka geçince reta dozajlarını düşürmeniz daha dogru olur. kesinlikle sorun yaşamazsınız boldenonenu aktif bi anabolik güç olarak görmeyin size destek veren ve ai görevi gören bi alet gibi düşünün

retanin metabolizma uzerindeki etkisine guvenerek sifir karb demistim ama aktif hareketleri de arttirabilirim. Suanda hormon testlerime kadar gunde 2 saat kardiyo yapiyorum. 1 saat sabah (nabiz 100-130 araliginda olmak uzere) yapiyorum diger 1 saati de idman cikisi yapiyorum yuruyus bandi 12 egim 5 hiz olacak sekilde (nabiz 130-150 arasi tutmaya calisiyorum ona gore hizimi arttirip azaltiyorum). Kure girdikten sonraki ilk 8 haftalik donemde aktif+bazal metabolizmaya gore kac kalorilik bi acik birakmam uygun olur? Suana kadar gercekten kafada planlayip gittigim diyetlerde herhangi bir istah sorunu ya da kacamak tarzi seyler yapmadim idman aksatmadim. Gecmiste 10 hafta boyunca sadece supplementler kullanarak 2000 kalorilik bi acikla yaptigim diyetim vardi cheat olmadan haftada 1 refeed yapiyodum. O diyetimdeki gibi yapsam nasil olur gelisme gormustum acikcasi yoksa daha mi sert gitmeliyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ieroc, 4 saat önce yazdı:

Yağ oranım yüksek dedin buda aldıgın testonun  aromataz yoluyla e2 ye dönüşümün fazla olacagını gösteriyor bununla mücadele için primobolan bulamazsan orjinal masteron  veya uzun sürecekse kürün boldenon tavsiye ederim.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ieroc    0
AnabolikLover, 11 dakika önce yazdı:

Yağ oranım yüksek dedin buda aldıgın testonun  aromataz yoluyla e2 ye dönüşümün fazla olacagını gösteriyor bununla mücadele için primobolan bulamazsan orjinal masteron  veya uzun sürecekse kürün boldenon tavsiye ederim.

Suanki butcemde primo icin yalnizca 3g alabilirim. Sonrasi icin elime para gecer mi ekleyebilir miyim bunlar muamma o yuzden tam hesabini yapmadan kur ortasinda tekrar siparislerime eklerim diye bastan savmak istemedim. Masteron icin yag oranimin fazla oldugu dusuncesindeyim. Basindan sonuna kadar kullanicam boldeyi 20 hafta boyunca sizce yeterli bi suremi? sonrasinda cruise yapabilirim ya da test-p esterine gecip 2 hafta devam ettikten sonra pct yaparim diye dusunuyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    16
ieroc, 1 saat önce yazdı:

retanin metabolizma uzerindeki etkisine guvenerek sifir karb demistim ama aktif hareketleri de arttirabilirim. Suanda hormon testlerime kadar gunde 2 saat kardiyo yapiyorum. 1 saat sabah (nabiz 100-130 araliginda olmak uzere) yapiyorum diger 1 saati de idman cikisi yapiyorum yuruyus bandi 12 egim 5 hiz olacak sekilde (nabiz 130-150 arasi tutmaya calisiyorum ona gore hizimi arttirip azaltiyorum). Kure girdikten sonraki ilk 8 haftalik donemde aktif+bazal metabolizmaya gore kac kalorilik bi acik birakmam uygun olur? Suana kadar gercekten kafada planlayip gittigim diyetlerde herhangi bir istah sorunu ya da kacamak tarzi seyler yapmadim idman aksatmadim. Gecmiste 10 hafta boyunca sadece supplementler kullanarak 2000 kalorilik bi acikla yaptigim diyetim vardi cheat olmadan haftada 1 refeed yapiyodum. O diyetimdeki gibi yapsam nasil olur gelisme gormustum acikcasi yoksa daha mi sert gitmeliyim?

Vücudu bir anda anaboliklerle yükleyip üstüne çok düşük carb ve kaloriler alırsan vücutta çok stres oluşturacağını düşünüyorum. Reta varken refeed day yapman zor olur, 2500 kaloriden fazla yemek zor gözüküyor, en azından benim için öyle. Yersen sindirim ve gaz sorunu yaşayabilirsin. Arkadaşların da dediği gibi kademeli düşürmek en sağlıklısı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ieroc    0
M.O.K, 1 dakika önce yazdı:

Vücudu bir anda anaboliklerle yükleyip üstüne çok düşük carb ve kaloriler alırsan vücutta çok stres oluşturacağını düşünüyorum. Reta varken refeed day yapman zor olur, 2500 kaloriden fazla yemek zor gözüküyor, en azından benim için öyle. Yersen sindirim ve gaz sorunu yaşayabilirsin. Arkadaşların da dediği gibi kademeli düşürmek en sağlıklısı

Peki hocam sizce nasil bi gidisat en dogrusu olur kac kalorilik bi alimla baslayip ne kadar duseyim surecte?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43
ieroc, 2 saat önce yazdı:

hocam benim diyet anlayışım genel olarak sürdülebilirik üzerine eğer sen haftada 1 cheat atmak istiyorsan diyetin yanlıştır bana göre.bence 300 500 kalorilik açıklar iyidir.yapılan temel hata sert diyetler bence şuan vucudun belki 2 3 kat kalitede protein sentezleyip diğer anabolik aktiviteleri yapıcak bunu çok düşük kaolirilere mantıksız olur. recomp gibi düşün süreci kas kütleni arttırırken yağ yakıcaksın 20 yağ oranı çok yüksek değil 2 3 ayda 12ye kadar çekersin verimli giderse. sonrada lean bulk ile devam eder cruise pct geçersin. boldenone için 20 hafta iyi süre ama 4 5 haftada ekstra only test devam et kandan çıkana kadar boldenone. artırabildiğin kadar kalori yakımını artır kaslarını beslemeden geçme bu ama. kendine eziyet etmenin manası yok kimse 2k eksi kaloride diyetleri 1 aydan uzun süre devam ettiremez ettirmesinde yanlış bi durum. açıkcası ben sana pct tavsiye etmiyorum çünkü tadını alınca 2. kürü planlicaksın :D ondan dolayı cruise yap dinlen. pct ile sürecinin bı kısmını çöpe atarsın ve isteğin gerçekten iyi bi fizikse tek kürle ona ulaşman zor en az 2 3 kür yapıp bu işten çekilebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ieroc    0
sven, 19 dakika önce yazdı:

hocam benim diyet anlayışım genel olarak sürdülebilirik üzerine eğer sen haftada 1 cheat atmak istiyorsan diyetin yanlıştır bana göre.bence 300 500 kalorilik açıklar iyidir.yapılan temel hata sert diyetler bence şuan vucudun belki 2 3 kat kalitede protein sentezleyip diğer anabolik aktiviteleri yapıcak bunu çok düşük kaolirilere mantıksız olur. recomp gibi düşün süreci kas kütleni arttırırken yağ yakıcaksın 20 yağ oranı çok yüksek değil 2 3 ayda 12ye kadar çekersin verimli giderse. sonrada lean bulk ile devam eder cruise pct geçersin. boldenone için 20 hafta iyi süre ama 4 5 haftada ekstra only test devam et kandan çıkana kadar boldenone. artırabildiğin kadar kalori yakımını artır kaslarını beslemeden geçme bu ama. kendine eziyet etmenin manası yok kimse 2k eksi kaloride diyetleri 1 aydan uzun süre devam ettiremez ettirmesinde yanlış bi durum. açıkcası ben sana pct tavsiye etmiyorum çünkü tadını alınca 2. kürü planlicaksın :D ondan dolayı cruise yap dinlen. pct ile sürecinin bı kısmını çöpe atarsın ve isteğin gerçekten iyi bi fizikse tek kürle ona ulaşman zor en az 2 3 kür yapıp bu işten çekilebilirsin.

Hocam diyet konusunda bana surdurulebilir gelmisti ama 10.haftadan sonrasinda gucte azalma baslayinca normale cekmistim. Cheat yerine sadece karb arttirarak refeed gunu yapiyodum yani pirinci arttiriyodum yulafi arttiriyodum metabolizma hizimi daha da koruyabilmek adina.

Ama o protein sentezini yakalamak icin recomp benzeri bi sekilde yapabilirim. Yaktigimin 500 kalori altini almam uygun mudur? Devaminda da cruise blast seklinde olacak gibi seziyorum ben de :D Birde bu surece cardarine ve zphc'nin mega mass peptid mixini eklemem nasil olur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43

hocam içerikleini bilmiyorum pek ürünlerin. recomp en sağlıklısı kas kütlesi büyütmek ne hızlı kilo verme yolu bazal metabolizma ve besleyecek kütlen artıyor. yaktıgın kalorinin 500 750 aşağısı iyidir. carb cycle iyi olur onun dışında boldenonenun sana vereceği etkileir ekstra volum olarak kullanabilirsin uzun çalışmana izin veren bi ilaç gerçekten benim için muaazam çalışıyor ve çok yuksek mg kullanmıyorum 200 240 arası kullanıyorum ve damarlanma olsun kardiyo kapasitesi artışı olsun gerçekten beni tatmin ediyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    11
sven, 10.02.2026 - 20:01 yazdı:

hocam formunuzu paylaşabilirmisinz ? bence bu kadar uzun süreli bi planlamaya girecekseniz boldenone deneyebilirsiniz. npp ilk kür için bence sert olabilir. e2niz çok yükselecek şuan bile 36 735 testte 375mg almaya başladıgınızda 2000 civarına gelicek belki. minik dozajlarda boldenone ekleyebilirsiniz hem e2 kontrolu için hemde genel süreç için faydalı olabilir. masteron ve primoda bi seçenek tabi açıkcası only testo cycleları bana göre sadece aromasinle mantıklı oluyor.

Npp aslında o kadar zararlı bir ilaç değil aslında hep öyle biliniyor ama bolde vücutta daha fazla yan etki yapıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43
Rma, 8 saat önce yazdı:

Npp aslında o kadar zararlı bir ilaç değil aslında hep öyle biliniyor ama bolde vücutta daha fazla yan etki yapıyor

zarardan kastınız ne androjenik olarak olmayabilir ama mood değişimi yaşatıyor çoğu insanda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    750
sven, 11.02.2026 - 11:32 yazdı:

Önümdeki ay tam 2 yıl olucak ilaçlıyım, sürecin büyük bir kısmı only testo, geriye kalan kısmı tren ve testo olarak geçti. PCT yapar geçerim diyordum ama only testo sürecimde hiçbir sağlık sorunu yaşamadım. Böyle bir durumda diğer anabolikleri bıraksam bile only testoya devam etmemem için bir neden yok. Askerlik hariç :D

İlaç yan etkilerinin büyük bir kısmı (sivilce, dengesiz ruh halleri, yağlı cilt, hemogram gibi) temiz bir beslenme, e2 kontrolü ve kardiyovasküler egzersiz ile kontrol altına alınıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: olimposyagiz
       Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki ürünleri kullanmayı planlıyorum spor salonunda bir arkadaşım destek olmakta bu süreçte, bu ilaçlara uzağım spor yapsam ve diyet yapsam dahi kilo vermekte zorlanıyor ve kas kazanmakta güçlük çekiyorum.
      SÜRECE DAİR:
      Kalıplaşmış göbek ve bel yağlanmam var. Jinekomasti için ameliyat olacağım. KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.79 cm Kg: 87 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Trenbolone Acetate Winstrol SORULARIM:
      Bu planlama yağ yakımını spor ile birlikte ileri seviyede destekler mi? Önerileriniz var mıdır? GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Veyselzyyz35
      İlk kürüme girmeyi planlıyorum fakat fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Anavar Primobolan SORULARIM:
      Bu yukarıda listelediğim ürünleri nasıl kombinlememi önerirsiniz? Ekstra şunu ekle veya çıkar dediğiniz gruplar nelerdir? Konuya katılım gösteren yorum ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: NaturelGenc
      Saygı değer arkadaşlar herkese merhaba, 
      Bu sayfayı üyelik olmadan takip etmekteydim ve gerçekten herkesin birbirine ilgisini görmek beni çok sevindir. Herkes anlayışlı ve doğru yönlendirmek için tartışıp sohbet ediyor. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 23 Kilo: 99 Boy: 1.70  2 senedir spor geçmişim var. Bir ara çok güzel kilo verip 100lerden 80'e düşmüştüm ve artık o motivasyon, hırs, azim kendimde bulamıyorum. Sporu aksatmadan devam ettim ve belli kas kütlesi ,güce ulaştım. Natürel olarak değil artık bir destek almam lazım mı diye çok düşünüyorum ama çok korkuyorum. Tonlarca araştırma yaptım aslından neyin ne olduğunu biliyorum ama karşımda direkt benle muhatap olup sohbet edecek birinin olması ayrı.
      HORMON KULLANIRSAM KORKULARIM:
      Saç dökülmesi Anksiyete Psikolojik rahatsızlıklar İlaçların verdiği etkilerden dolayı sosyal hayatımın zedelenmesi İş hayatında sinirli tavırlarımın olup dengesiz hareketlerde bulunmam Hayatından birkaç sene çalması hızlı yaşlanma. Sivilce akne vs vs siz daha iyi biliyorsunuzdur. Şimdi ailesel olarak babamı corona da kayıp ettim ve 2 kardeşim 1 annem var. Tek çalışan benim. Benim üzerimde ciddi sağlık sorunları olupta onları da tek bırakmak istemiyorum. Bu konuyu benle konuşup net bir cevaba varmamı sağlar mısınız? En çok korktuğum şeylerde Ruhsal sıkıntılar ve saç dökülmesi. (İlacı bıraktıktan sonra kas kaybı ve verilen kiloların alınması. Yada tam tersi doğrumu)
      Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
    • Yazan: Tuki
      Selamlar herkese,
      18–21 yaş aralığında düzenli spor yaptım ve uzun süre 100–110 kilo bandında kaldım. Bu dönemde doğal kas kütlemi yeterince artırdım. Hatta bu kilolarda bile “kuru” durduğum için, salonumdaki insanlar bana ilaç kullandığımı söyleyip inanmıyordu.
      Ancak ailevi problemlerim nedeniyle son 3 yıldır spor yapmadım. Yine de ortalama, steroid kullanmayan insanlara göre iyi bir vücudum olduğunu düşünüyorum; fakat güç olarak çok kötü bir duruma düştüm.
      Spor yaptığım dönemlerde oluşan bel fıtığı o zamanlar hiç ağrı yapmazken, bel kaslarımın zayıflamasından dolayı şu sıralar zaman zaman ağrıyor. Bu durum iş hayatımı da etkiliyor. Tekrardan spora başladım. Hareket formları, düzenli ağırlık artırma, kalori takibi gibi konularda zaten bilgiliyim. Kas hafızası sayesinde vücudum da oldukça hızlı adapte olmaya başladı.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 192 cm
      Kilo: 85 kg
      Fazla uzatmadan konuya gelmek istiyorum: 6 ay sonra ilk küre gireceğim. Bu süreçte vücudumu spora biraz daha alıştırmak istiyorum; sonuçta yıllarca ara verdim. Amacım tekrar 100–110 kilolara çıkmak; sadece bu süreci hızlandırmak istiyorum. Ayrıca bu 6 ayı araştırma yapıp iyice bilgi edinmek için kullanmayı planlıyorum. Önceliğim bütçe. Bildiğiniz üzere bu iş “sadece ilacı vur geç” şeklinde değil; sonrası, beslenmesi, takviyeleri ve destekleyici her şeyiyle birlikte hesaplanması gerekiyor. Kaba tabirle, nerede ne kadar masraf edeceğiz? Bilgili kişiler destek olabilirse, ona göre bütçemi ayarlamak istiyorum.
    • Yazan: Siranli29
      İlk kürüme girmek istiyorum fakat güncel formda paylaştım sizinle sorularıma cevap verirseniz mutlu olurum.
      SORULARIM:
      Sizce kür için güncel formuma bakıldığında daha erken diyebilir miyiz? Kür dönemi yağ yakıp + kas kazanımı için hangi ürünleri kullanıp hangi kombinasyonu yapmamı önerirsiniz? GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.