Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

M.O.K

M.O.K. - (bana dair) tüm kür, beslenme ve çok daha fazlasına dair günlüğüm hk.

Önerilen İletiler

Seffa    8
M.O.K, 11 dakika önce yazdı:

bir yerlerde bir yanlışlık olmalı :D 320mcg çok yüksek hocam. normalde piramit şeklinde kullanım ve bırakma öneriliyor zaten 320mcg sorun yaşatmıyorsa direkt kesseniz de sorun olmaz herhalde.

nebivolol daha önce de forumda konuşulmuştu, alıp deneyeceğim.

Etki etmemesi konusu tek nabız artması değil, 30larımdan önce kullandığım dönemlerde çok farklı etkiler hissediyordum belki o zamanın yaşı ve ürün kalitesiyle kıyasladığım için beklediğim etkiyi göremedim. Kilo verme konusunda ekstra bir yardımı olmadı doğrusu, belki ben bir şeyleri yanlış yapıyorumdur o da bir ihtimal.

Kutuda yazan 80 mcg bilemiyorum haha. Piramit dediği 1 hafta 40 2.hafta 60 80 120 sonra tersine mi ? 

IMG_20260612_225836100.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hectordoyle    803
Seffa, Bir saat önce yazdı:

Kutuda yazan 80 mcg bilemiyorum haha. Piramit dediği 1 hafta 40 2.hafta 60 80 120 sonra tersine mi ? 

Nessie cleni ne kadara aldın? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    1
hectordoyle, 3 dakika önce yazdı:

Nessie cleni ne kadara aldın? 

Bende aynı cleni kullanıyorum 15 dolar tahminimce 40 mcg var bir tablette 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    8
yhy789, 4 saat önce yazdı:

Bende aynı cleni kullanıyorum 15 dolar tahminimce 40 mcg var bir tablette 

25 e aldım kutuda 80 mcg yazıyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
atason    6

Merhaba hocam. Ashwagandhadan fayda gördünüz mü ve tam olarak ne etki gördünüz? Onun dışında başlangıç bel ölçünüz ve şimdiki bel ölçünüz nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    84
gönderildi (düzenlendi)
atason, 35 dakika önce yazdı:

Merhaba hocam. Ashwagandhadan fayda gördünüz mü ve tam olarak ne etki gördünüz? Onun dışında başlangıç bel ölçünüz ve şimdiki bel ölçünüz nedir?

Şu an NOW markasının ashwagandhasını kullanıyorum, supplementhane den aldım. yanında başka uyku destekleyici takviyeler de alıyorum.Bu takviyeleri daha önce başka marka ashwagandha kullanırken de alıyordum, en güzel uyku süremi now kullanırken aldım

Bel ölçüm de 5cm e yakın inceldi sürecin başından itibaren

tarihinde M.O.K tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
atason    6
M.O.K, 20 dakika önce yazdı:

Şu an NOW markasının ashwagandhasını kullanıyorum, supplementhane den aldım. yanında başka uyku destekleyici takviyeler de alıyorum.Bu takviyeleri daha önce başka marka ashwagandha kullanırken de alıyordum, en güzel uyku süremi now kullanırken aldım

Bel ölçüm de 5cm e yakın inceldi sürecin başından itibaren

Teşekkürler hocam. Ben de uyku problemi vardı uykuya dalmam zorlaşıyordu ama reta etki etti mi psikolojik mi bilmiyorum ama uykuya dalarken sıkıntım yok ama uykum da bölünmeler oluyor. Bu sebeple kullanmayı düşünüyorum eğer işe yarayışlı bir şeyse denemem de fayda var.

10kilo da 5cm az geldi hocam biraz. Ama senin bel ölçün zaten inceydi sanırım.Fotoda da ince gözüküyor baya. Ben bir zamanlar 140 kilo olduğumdan ötürü sanırım bel ölçüm fazla. Şu an 87 kiloyum ama bel ölçüm 99

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    84
atason, 3 saat önce yazdı:

Teşekkürler hocam. Ben de uyku problemi vardı uykuya dalmam zorlaşıyordu ama reta etki etti mi psikolojik mi bilmiyorum ama uykuya dalarken sıkıntım yok ama uykum da bölünmeler oluyor. Bu sebeple kullanmayı düşünüyorum eğer işe yarayışlı bir şeyse denemem de fayda var.

10kilo da 5cm az geldi hocam biraz. Ama senin bel ölçün zaten inceydi sanırım.Fotoda da ince gözüküyor baya. Ben bir zamanlar 140 kilo olduğumdan ötürü sanırım bel ölçüm fazla. Şu an 87 kiloyum ama bel ölçüm 99

5cm den tam emin değilim hocam ölçüm yapalı oldu baya. En son attığım form fotoğrafında belli oluyor reta'nın etkisi zaten. Uyku konusunda da ben de seninle aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Şu an güncel olarak uyku öncesi aşağıdaki takviyeleri alıyorum ve gece uyanmalarım ciddi oranda azaldı.

• ProteinOcean Good Night  • 1 Servis (içeriğinde aşağıdaki bazı ürünler bulunuyor, ben ek olarak da alıyorum. özellikle glycine 5g öneriliyor uyku takviyesinde, o yüzden ek 4g daha alıyorum)
  • Glycine • 4g
  • NOW Ashwagandha • 450 mg
  • Magnesium L-Threonate • 100mg
  • Magnesium Bisglycinate • 200mg
  • L-Theanine • 200mg
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
atason    6
M.O.K, 1 saat önce yazdı:

5cm den tam emin değilim hocam ölçüm yapalı oldu baya. En son attığım form fotoğrafında belli oluyor reta'nın etkisi zaten. Uyku konusunda da ben de seninle aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Şu an güncel olarak uyku öncesi aşağıdaki takviyeleri alıyorum ve gece uyanmalarım ciddi oranda azaldı.

Evet hocam fotoğraflarda bariz belli bel ölçüleri. Baya başarılı sizinkisi. NOW Ashwagandha ile başlayım hali hazırda magnezyumda kullanıyorum ikisini deneyim faydalı olacak mı bir deneyim. Yalnız now için baktığımda suplementhanede göremedim başka yerlerde buldum ama fiyatı 3000tl ye de var 600 e de

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    84
atason, Bir saat önce yazdı:

Evet hocam fotoğraflarda bariz belli bel ölçüleri. Baya başarılı sizinkisi. NOW Ashwagandha ile başlayım hali hazırda magnezyumda kullanıyorum ikisini deneyim faydalı olacak mı bir deneyim. Yalnız now için baktığımda suplementhanede göremedim başka yerlerde buldum ama fiyatı 3000tl ye de var 600 e de

Stok bitmiş olabilir. Ben 1800-1900 tl arasına almıştım. 3000 tlye de değecek bir ürün değil :) Bu marka olması şart değil, başka ithal bir markanınkini deneyebilirsiniz bence o da verimli olacaktır

şimdi baktım ostrovit gelmiş, onu deneyebilirsiniz bence

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    84

Hey selam,

Test + Reta ile devam ettiğim 20 haftalık süreç sonunda artık hem gücümü koruyup hem de kondisyon tarafını daha da geliştirmek istiyorum. Hedefim 36'ımdan sonra bir yarı maratona katılmak ve hyrox yarışmasında iyi bir derece yapabilmek 1 sene içinde. Burada paylaşmak da benim için motivasyon oluyor :) Artık amacım kuvvet ve kondisyon tarafında kendimi geliştirmek, bu süreçte de toparlanmayı aynı anda mümkün olduğunca iyi yönetmek istiyorum. Haftalık hipertorfi & halter çalışmaları, 1 gün boks, 1 gün koşu ve 1 gün hyrox idmanı içeren bir antrenman planlaması yaptım. Haftada 1 gün tamamen off, 1 gün de çift idman yapıyorum koşu ve halter çalışması olarak.

Şu anki protokolüm aşağıdaki gibi. Yeni eklenen peptidlerle birlikte bu gece start vereceğim.

Günlük

• ZPHC Testosteron Enanthate: 37.5 mg ED
  • Pharmacom Masteron Enanthate: 30 mg ED

Uzun esterleri günlük mikro doz uyguluyorum. Amacım hormon seviyelerini mümkün olduğunca stabil tutmak ve dalgalanmaların önüne geçmek.

Sabah

• GH (Genotropin): 2 IU aç karnına

Sabah aç karnına spor öncesi alıyorum. Temel beklentim yağ yakımına destek olması ve gece çok fazla enjeksiyon işiyle uğraşmamak için yeni eklenen peptidlerle birlikte.

Gece

• BPC-157: 250 mcg ( yoğun antrenman hacmi nedeniyle tendon, bağ doku ve genel toparlanma tarafında nasıl sonuç vereceğini görmek istiyorum )
  • GHK-Cu: 2 mg (  saç kalitesini iyileştirmek ve cilde anti-aging etkilerini görebilmek için ekledim. aynı zamanda toparlanma tarafında da desteği oluyor )

Haftalık

GLP Tarafı

• Retatrutide: Çarşamba 4 mg
  • Tirzepatide: Pazar 2.5 mg

Burada temel amaç aslında yine deneysel :) Hem burada hem yabancı forumlarda konusu çok dönüyor. 

Retatrutide'u uzun süredir kullandığım için artık iştah kontrolünü hala hissedebilmek için dozu 6-8mg lara çıkarmam gerekiyor ancak bir kere 8mg denedim ve sindirim olarak çok iyi hissettirmedi. Bu nedenle iştah kontrolü daha güçlü olan Tirzepatide'ı ekleyerek işi yarayıp yaramayacağını görmek istiyorum. Tirze dozu belki düşük gelebilir mevcut olarak reta olduğu için, sürece göre dozu arttırımı yapacağım.

İkisini aynı gün kullanmak yerine haftaya yayarak ilerliyorum.

Sabah Antrenman Öncesi (Antrenman Günleri)

• Zphc Oxandrolone: 30 mg (bu ürünü de denemek amacıyla almıştım, elimde kalan 2 haftalık kullanım sonrası bırakacağım)
  • ZPHC Cycle Mix: 1 ml (İçeriği: 40 mcg Clen + 5.4 mg Yohimbine + 200 mg L-Carnitine) - Bu ürüne yeni başladım ve etkisini çok beğendim
  • Pre workout + ek olarak Arginine 5g, Citrulline Malate 6g, Taurine 5g, Elektrolit
  • Total 400mg kafein

Buradaki amaç özellikle koşu, Hyrox ve yüksek yoğunluklu kondisyon çalışmalarında performansı desteklemek.

MOTS-c

• Salı 10-12km koşu günü: 2.5 mg
  • Cumartesi hyrox idmanı günü: 2.5 mg

MOTS-c'yi daha çok deneysel etkilerini görmek ve anti-aging / longevity amaçlı faydaları için ekledim. Haftada 2 kere 2.5mg ile başlayıp hissiyatına göre belki 3 güne çıkarıp 2mg'a düşürebilirim. Bu üründen de internette anlatıldığı gibi mucize bir yağ yakıcı beklentim yok. Yoğun kondisyon seanslarında laktat toleransı ve dayanıklılık tarafında bir katkı sağlayıp sağlamadığını görmek istiyorum. Haftalık yaptığım koşuları ve hyrox günlerini sürelerimi haftalık kıyaslayacağım etkilerinden emin olmak için.

Bu süreçte en çok dikkat edeceğim konular:

• Kilo ve bel çevresi değişimi
  • Koşu performansı ve pace değerleri
  • Hyrox antrenmanlarındaki dayanıklılık
  • İştah durumu
  • Toparlanma kalitesi
  • Tendon ve eklem hissiyatı
  • Uyku kalitesi
  • CNS yorgunluğu ve genel enerji durumu

Özellikle MOTS-c, GHK-Cu ve BPC-157 tarafında gerçek hayatta ne kadar fark hissedildiğini merak ediyorum.

Süreci olduğu gibi paylaşacağım. İyi veya kötü ne görürsem yazacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    918

ss-31 denemelisin bence, mots-c mitokondriyel faliyetleri düzenlerken ss-31 bu faliyetleri hızlandırıp sınırlarını zorluyor diye biliyorum. Gayet güzel planlama, belki epo ekleyebilirsin bir de...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    84
Fuhrer, 24 dakika önce yazdı:

ss-31 denemelisin bence, mots-c mitokondriyel faliyetleri düzenlerken ss-31 bu faliyetleri hızlandırıp sınırlarını zorluyor diye biliyorum. Gayet güzel planlama, belki epo ekleyebilirsin bir de...

SS-31 alacaktım aslında hocam, dediğin gibi öncesinde SS-31 alıp daha sonra Mots-c geçilen protokoller de var. Eğer Mots-c den beklediğim etkiyi göremezsem ara verip SS-31 alıp sonra geçiş yapacağım. Epo dediğin nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    918
M.O.K, 40 dakika önce yazdı:

SS-31 alacaktım aslında hocam, dediğin gibi öncesinde SS-31 alıp daha sonra Mots-c geçilen protokoller de var. Eğer Mots-c den beklediğim etkiyi göremezsem ara verip SS-31 alıp sonra geçiş yapacağım. Epo dediğin nedir?

eritroprotein, bazı forumlarda gördüm dayanıklılığı arttırdığına dair. Özellikle eczaneden erişilir olması bence senin işine yarayacaktır. biraz araştırmanı öneririm.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Semih Erarslan
      Eğitmen: @Loving 
      Sporcu: S. E.
      Anapolon deca testo  Başlama tarihi:  02 kasım 2020 pazartesi                                       
    • Yazan: hemşire
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Antrenmanımdaki hareketleri değiştirmeyi düşünmüyorum sadece bir sonraki hareketle birleşik set ya da drop set yüksek nabızlı şekilde yapmayı düşünüyorum. Antrenman sonrası 45dk kardiyo. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 21 Fitnes geçmişim : 4 Sene Kilo : 92 Boy 1.70 KÜR PLANLAMASI:
      Testosteron Enanthate 500 mg Boldenon 500 mg Masteron Prop. 300 mg Oxandrolone 30 mg BESLENME PLANLAMASI:
      Gün 100gr karb Gün 100gr karb Gün 0 karb   Gün 400gr karb 650gr tavuk göğüsü  4 yumurta  Probiyotik shot  15gr zeytin yağı  350ml laktozsuz süt 
    • Yazan: 0xhex
      Arkadaşlar merhaba,
      Bu konuyu vlog olarak açıyorum pct ye başladım hafta hafta test yaptıracağım, daha sonraki senelerde bu konuya bakıp hangi hafta ne olmuş onları gözlemlemek istiyorum,en son pct de lh fsh açıldıktan 1 ay sonra testo 96 dan 400 e gelmişti bakalım bu sefer nolacak. Ekimde bir pct yaptım, lh - fsh 5 civarlarında total testi 400'lere kadar çıkmıştı ardından kasım başı yeni küre başladım.
      6 Hafta kadar:
      Testosteron Enanthate Boldenon 3 hafta ara verdikten sonra: (6 hafta kadar)
      Testsoteron Enanthate Primobolan NOTLAR:
      En son enjeksiyonu yapalı 6 hafta civarında oluyor. 7 gündür klomen 50 mg 40 mg tamoksifen (sabah akşam 2 tablet 20mg) şeklinde ilerliyorum,bu sefer pct öncesi Ovitrelle yada herhangi bir hcg hmg tarzı ilaç kullanmadım. Burada pctye başlamadan önceki değerler mevcut testi 96 ya dayandığında yani dip i gördüğünde pct ye başladım. pct ye başladığımdan beri ara ara depresyon tarzı şeyler yaşıyorum ama iyiyim GÜNCEL KAN TESTİ VERİLERİNE GÖRE:
      ilk test tarihi testo  900 olan 7 mart 2. test tarihi  testo 296  13 mart  3. test tarihi testi 96 21 mart Bu arada son testte progesteron 0.48 çıkmış bunu yorumlayabilecek varsa sevinirim.
      KAN TESTİ BELGELERİ:

• Yazan: onur41_38
      Arkadaşlar Merhaba,
      2 hafta önce Deca ile yapmış olduğum 80kg dan 102 kiloya tamamladığım her ne bulduysan ye bulk sürecini tamamlamış bulunmaktayım bu hafta itibariyle 250 testo e. 300 tren e. ve 300 masteron kürüm 1800-2000 (200gr protein sabit) kcal beslenme ile başlamış durumda.
      Kullandığım koruyucular:
      nac 600 solgar milk thistle c vitamini solgar balık yağı 1000mg  now choline ınositol solgar vm-75 multi v mineral SORULARIM:
      Arkadaşlar, kardeşler, abiler kullandığım ilaçların dozu yeterli mi? Kürü 8 hafta planladım başka tavsiyeleriniz var mı? Düşünce, görüş ve tecrübeleriniz ihtiyacım var.  
    • Yazan: Granikos
      Herkese iyi pazarlar diliyorum,
      1 ocak 2025 tarihinde ilk enjeksiyonumu yapıp only testesterona başladım, haftalık 250 mg olmak üzere 4 günde bir omuzdan enjeksiyon yapıyorum, başlamadan önce kan tahlillerimi hallettim, 5.haftam bittikten sonra tekrardan kan tahlili yapıp duruma göre haftalık 200mg Primobolan ekleyeceğim, bu açtığım konuya değişim fotoğraflarımı 3 haftada bir atacağım forumda ki yeni kişilere de bir fikir olmuş olur .9 aydır spor yapıyorum(1.5 yıl önce yine 8 ay yapmışlığım vardı)hafta içi 5 gün spora gidiyorum split antrenman programım var.
      Kişisel verilerim:
      boy:1.78  başlangıç kilo:66.5 biceps:33 bel:82 yaş:23 Günlük aldığım kalori miktarım:
      2.700 kalori protein 140 gram yağ 75–85 gram zeytinyağı Vitaminler:
      Multivitamin omega 3 magnezyum çinko biotin d3 C vitamini milk tistle b12 melatonin saw palmetto Şuan ki Güncel formum:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.