Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

M.O.K

M.O.K. - (bana dair) tüm kür, beslenme ve çok daha fazlasına dair günlüğüm hk.

Önerilen İletiler

M.O.K    130
Snakeeyes, 29 dakika önce yazdı:

Ben ocak gibi retaya, nisan gibi de testosteron a başlamıştım sizin konularınız okuyup.. son 3/4 haftadır da masteron kullanıyorum. reta hala 2mg yeterli geliyor hiç artırma ihtiyacım olmadı. toplamda 21 kg verdim. güç ve görüntü olarak da fazlasıyla memnunum. sizi takibe devam :)

Hocam valla mutlu oldum böyle bir faydam dokunduysa :) test ve masteron mg ları nedir? Günlük enjeksiyon mu yapıyorsun sende?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Snakeeyes    3
M.O.K, 36 dakika önce yazdı:

Hocam valla mutlu oldum böyle bir faydam dokunduysa :) test ve masteron mg ları nedir? Günlük enjeksiyon mu yapıyorsun sende?

eod devam ediyorum ben :) her gün yapabilecek kadar alışamadım henüz. bacağa da yeni yeni alışıyorum.. masteron haftalık 300 mg.. testosteron da senin mix yaptığın zamanla aynı.. propionat ve enanthate karıştırıp vuruyorum hala. Bana faydan çok oldu. Yani şöyle söyleyeyim. 41 yaşındayım ben.. öyle çok yüksek doz hayalim vs yok. yazdıklarını görüp deneyeyim diye başlamıştım.. ki o zamanlar testosteron vs almış kenarda atıl duruyordu.. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
Snakeeyes, 24 dakika önce yazdı:

eod devam ediyorum ben :) her gün yapabilecek kadar alışamadım henüz. bacağa da yeni yeni alışıyorum.. masteron haftalık 300 mg.. testosteron da senin mix yaptığın zamanla aynı.. propionat ve enanthate karıştırıp vuruyorum hala. Bana faydan çok oldu. Yani şöyle söyleyeyim. 41 yaşındayım ben.. öyle çok yüksek doz hayalim vs yok. yazdıklarını görüp deneyeyim diye başlamıştım.. ki o zamanlar testosteron vs almış kenarda atıl duruyordu.. 

Çok mutlu hocam sizin adınıza tebrik ederim yaptığınız değişim için. Ben omuzdan yapıyorum ED olarak çok rahat ancak sizin enjeksiyon ml miktarı bana göre fazla, o nedenle zorlayabilir. Prop ve enant yaparken EOD de biraz ağrı oluyordu omuzda kısa esterden dolayı. uzun esterde hiç sorun yaşamadım

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130

Merak edenler için MOTS-c ile ilgili ilk izlenimlerimi paylaşayım.

Şu ana kadar 2 antrenmanda kullandım. İlk olarak cumartesi günü Hyrox idmanından yaklaşık 30 dakika önce 2 mg uyguladım. Karşılaştırma yapabilmek için bir hafta önce yaptığım antrenmanın aynısını tekrar yaptım. Sürem 65:38'den 62:14'e düştü. Net fark olarak gördüğüm istasyonlar arasında toparlanma sürem daha kısa sürdü. idman sırasında kendimi daha rahat hissettiğimi ve günün geri kalanında geçen haftaya göre daha enerjik olduğumu söyleyebilirim.

Bu sabah da 10 km koşudan yaklaşık 30 dakika önce yine 2 mg kullandım. Geçen haftaki aynı koşuya kıyasla süre tarafında yaklaşık %4'lük bir iyileşme gördüm.

Bu değişim tabi tamamen MOTS-c'ye mi bağlı emin değilim, aynı zamanda BPC-157 ve GHK-CU kullanmaya da başladım. Ancak özellikle enerji, dayanıklılık ve genel performans tarafında söylenilen bazı etkileri hissetmeye başladığımı düşünüyorum.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    68
M.O.K, 23.06.2026 - 17:53 yazdı:

Merak edenler için MOTS-c ile ilgili ilk izlenimlerimi paylaşayım.

Şu ana kadar 2 antrenmanda kullandım. İlk olarak cumartesi günü Hyrox idmanından yaklaşık 30 dakika önce 2 mg uyguladım. Karşılaştırma yapabilmek için bir hafta önce yaptığım antrenmanın aynısını tekrar yaptım. Sürem 65:38'den 62:14'e düştü. Net fark olarak gördüğüm istasyonlar arasında toparlanma sürem daha kısa sürdü. idman sırasında kendimi daha rahat hissettiğimi ve günün geri kalanında geçen haftaya göre daha enerjik olduğumu söyleyebilirim.

Bu sabah da 10 km koşudan yaklaşık 30 dakika önce yine 2 mg kullandım. Geçen haftaki aynı koşuya kıyasla süre tarafında yaklaşık %4'lük bir iyileşme gördüm.

Bu değişim tabi tamamen MOTS-c'ye mi bağlı emin değilim, aynı zamanda BPC-157 ve GHK-CU kullanmaya da başladım. Ancak özellikle enerji, dayanıklılık ve genel performans tarafında söylenilen bazı etkileri hissetmeye başladığımı düşünüyorum.

hocam MOTS-c kullanımı nasıl gidiyor. gün içinde enerji durumu nedir? uyku problemi yaşadığım için sabah 50 kişi beni dövmüş gibi hissediyorum ve gün içinde sürekli uyukluyorum MOTS-c bunun önüne geçer mi acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
kisetet55, 3 saat önce yazdı:

hocam MOTS-c kullanımı nasıl gidiyor. gün içinde enerji durumu nedir? uyku problemi yaşadığım için sabah 50 kişi beni dövmüş gibi hissediyorum ve gün içinde sürekli uyukluyorum MOTS-c bunun önüne geçer mi acaba?

Hocam spesifik olarak senin yaşadığın sorunu çözer mi emin değilim, ben ilk flakonu bitirdim ve devam edeceğim. Toplam 5 kez 2 mg kullandım. Bu süreçte son ayların en yoğun antrenman ve koşu programını uygulamama rağmen genel enerji seviyemin gerçekten daha yüksek olduğunu hissediyorum.

Uyku kalitesi konusunda ise ben de benzer durumdayım. Ancak bende bu problem zaten yıllardır var. O yüzden denemediğim yöntem, takviye neredeyse kalmadı. Ne yaparsam yapayım 7 saat kesintisiz uyuduğumu hatırlamıyorum bile. 🙂İstersen bu süreçte kullandığım takviyeleri de paylaşabilirim. Belki aralarından sana da fayda sağlayacak bir şey çıkar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    68
M.O.K, Bir saat önce yazdı:

Hocam spesifik olarak senin yaşadığın sorunu çözer mi emin değilim, ben ilk flakonu bitirdim ve devam edeceğim. Toplam 5 kez 2 mg kullandım. Bu süreçte son ayların en yoğun antrenman ve koşu programını uygulamama rağmen genel enerji seviyemin gerçekten daha yüksek olduğunu hissediyorum.

Uyku kalitesi konusunda ise ben de benzer durumdayım. Ancak bende bu problem zaten yıllardır var. O yüzden denemediğim yöntem, takviye neredeyse kalmadı. Ne yaparsam yapayım 7 saat kesintisiz uyuduğumu hatırlamıyorum bile. 🙂İstersen bu süreçte kullandığım takviyeleri de paylaşabilirim. Belki aralarından sana da fayda sağlayacak bir şey çıkar.

Bende çok fazla takviye uyguladım ama maalesef sonuç alamadım. Motsc günü enerjik bir şekilde devam ettiriyor mu onu merak ediyorum. Yoğun antrenman döneminde enerji tükenmesi yasamiyorsan görevini fazlasıyla yapıyor demekki. Yakın zamanda bende alıp deneyeceğim. Kullanımı nasıl oluyor. Dozajlama/gün nasıl hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
kisetet55, 18 saat önce yazdı:

Bende çok fazla takviye uyguladım ama maalesef sonuç alamadım. Motsc günü enerjik bir şekilde devam ettiriyor mu onu merak ediyorum. Yoğun antrenman döneminde enerji tükenmesi yasamiyorsan görevini fazlasıyla yapıyor demekki. Yakın zamanda bende alıp deneyeceğim. Kullanımı nasıl oluyor. Dozajlama/gün nasıl hocam

Evet hocam gün içinde daha enerjik hissediyorum ve idman sonrası toparlanma hızım ciddi şekilde arttı. Sabah 100-110dk high intense idman sonrasında bir idman çıkaracak daha enerjim oluyor. Ben haftada 3 kere 2mg ile başladım, 2. flakonda haftada 3 kere 2.5mg ile devam edeceğim, koşu ve hyrox idmanları öncesi alıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    68
M.O.K, 5 saat önce yazdı:

Evet hocam gün içinde daha enerjik hissediyorum ve idman sonrası toparlanma hızım ciddi şekilde arttı. Sabah 100-110dk high intense idman sonrasında bir idman çıkaracak daha enerjim oluyor. Ben haftada 3 kere 2mg ile başladım, 2. flakonda haftada 3 kere 2.5mg ile devam edeceğim, koşu ve hyrox idmanları öncesi alıyorum

Tamamdır hocam teşekkür ederim. 1 flakon 1bucuk hafta gidiyor o halde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
kisetet55, 59 dakika önce yazdı:

Tamamdır hocam teşekkür ederim. 1 flakon 1bucuk hafta gidiyor o halde 

Evet hocam. Genelde haftalık total kullanım 5-10 mg arası söyleniyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    68
M.O.K, 19 saat önce yazdı:

Evet hocam. Genelde haftalık total kullanım 5-10 mg arası söyleniyor

düşük dozajda deneme yapacağım hocam. yaşadığım durumu çözebilecek mi düşük doz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
kisetet55, 10 dakika önce yazdı:

düşük dozajda deneme yapacağım hocam. yaşadığım durumu çözebilecek mi düşük doz.

Onu kesin olarak bilemem hocam ben :) mots c gibi mitokondriyal peptidler hala daha araştırma aşamasında ürünler. yaş, yaşam tarzı, antrenman yoğunluğu gibi çok değişkene göre vücudun verdiği tepkiler değişiyor. Düşük doz alıp hiç bir etki göremeyebilirsin, o yüzden kullanmaya başlamadan önce iyice araştırmanı öneririm 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    68
M.O.K, 2 saat önce yazdı:

Onu kesin olarak bilemem hocam ben :) mots c gibi mitokondriyal peptidler hala daha araştırma aşamasında ürünler. yaş, yaşam tarzı, antrenman yoğunluğu gibi çok değişkene göre vücudun verdiği tepkiler değişiyor. Düşük doz alıp hiç bir etki göremeyebilirsin, o yüzden kullanmaya başlamadan önce iyice araştırmanı öneririm 

Bizimki de deneysel olacak hocam 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
kisetet55, 39 dakika önce yazdı:

Bizimki de deneysel olacak hocam 🙂

O zaman hocam reddit veya youtube daki önerilen protokolleri deneyebilirsin. Düşük dozdan kastın 1mg ise etki göremeyebilirsin. Ben de tamamen deneysel amaçlı kullanıyorum, çok büyük bir beklentim yok. faydalarını gördüğümü düşünüyorum eğer placebo etkisi değilse :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    68
M.O.K, 35 dakika önce yazdı:

O zaman hocam reddit veya youtube daki önerilen protokolleri deneyebilirsin. Düşük dozdan kastın 1mg ise etki göremeyebilirsin. Ben de tamamen deneysel amaçlı kullanıyorum, çok büyük bir beklentim yok. faydalarını gördüğümü düşünüyorum eğer placebo etkisi değilse :) 

Araştırıyorum hocam sipariş vermeden son kararı vereceğim. Kışa bulk yapacağım deca kürüne gireceğim antrenman performansım çok fazla artacaktır. önemli olan gün ici uyklamamak😀

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130

Herkese selamlar,

Ürünler hakkında feedback bekleyenler için süreç, dozaj ve etkileri içeren güncel durumu aşağıda paylaşıyorum:

1. GH

• Genotropin: Elimdeki 2 kalemi, günlük 2 IU olacak şekilde kullandım ve bitirdim.

• Cinnatropin: Bu hafta başı itibarıyla Cinnatropin'e geçiş yaptım. Sabahları, antrenmandan yaklaşık 1.5 - 2 saat önce 3 IU olarak uyguluyorum.

2. Recovery Peptidleri

• BPC-157: Uyku öncesi günlük 250 mcg. Yoğun antrenman programımda toparlanma açısından çok ciddi faydasını görüyorum.

• GHK-Cu: Uyku öncesi günlük 2.5 mg. Etkilerini net bir şekilde analiz etmek için henüz erken, GH'ın da etkisi var mutlaka ama cildimin daha parlak ve sağlıklı durduğunu söyleyebilirim.

3. Anabolik Tarafı

• 13 Eylül'de bir yarı maratona katılma kararı aldığım için anabolik dozajlarında düşüşe gittim. Uzun koşularda alt baldırda özellikle çok fazla pump oluyorum.

• Eğer uzun koşulardaki fazla pump sorunu bu dozlarda da devam ederse, Masteron'u tamamen çıkarmayı planlıyorum.

• Hafta başı itibarıyla tamamen TRT dozuna geçiş yaptım diyebilirim. Güncel dozajım:

• Testosterone E: Günlük 25 mg

• Masteron E: Günlük 20 mg

4. MOTS-c Deneyimim

• İlk Flakon (10mg): 2 hafta içinde toplam 5 idmanda 2 mg olarak kullandım.

• İkinci Flakon: Dozu bu Pzt ve Çarş 2.5 mg'a çıkardım. Sadece haftadaki 3 gün koşu antrenmanlarının öncesinde almaya devam edeceğim.

• Hissiyat & Etki: Kafein veya benzeri stimülanlar gibi anlık bir patlama ya da çarpıntı yapmıyor; çok daha stabil ve dinç bir enerji veriyor. En belirgin özelliği ise dayanıklılık; ağırlık veya koşu antrenmanı bittikten sonra bile arkasından bir idman daha çıkartabilecek kadar kendimi enerjik hissediyorum.

5. Retatrutide & Tirzepatide

• Daha önce Tirzepatide eklediğimi söylemiştim, 2 hafta 2mg olarak kullandım ancak Reta ile birlikte kullanımı fazla sindirim yavaşlığı yaşattı. Zaten deneme amaçlı eklemiştim ve mantıksız olduğuna karar verdim :) Bu nedenle sadece Retatrutide'a 5 günde 1 kere 2mg olarak devam etme kararı aldım. Mots-c da eklendiği için insülin seviyemin de daha iyi gittiğini hissediyorum, Retatrutide dozunu düşürünce oluşan açlık ataklarının azalacağını düşünüyorum.

Form olarak da kilom 80-81 arasında ancak 78kiloma göre derim daha ince ve kaslardaki derinlik ciddi şekilde arttı. Bunda GH, Ghk-Cu ve Mots-c'nin etkisi olduğunu düşünüyorum.

Umarım takip edenler için bilgilendirici şekilde olmuştur.

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hsynkryl    0
M.O.K, 22 saat önce yazdı:

Herkese selamlar,

Ürünler hakkında feedback bekleyenler için süreç, dozaj ve etkileri içeren güncel durumu aşağıda paylaşıyorum:

1. GH

• Genotropin: Elimdeki 2 kalemi, günlük 2 IU olacak şekilde kullandım ve bitirdim.

• Cinnatropin: Bu hafta başı itibarıyla Cinnatropin'e geçiş yaptım. Sabahları, antrenmandan yaklaşık 1.5 - 2 saat önce 3 IU olarak uyguluyorum.

2. Recovery Peptidleri

• BPC-157: Uyku öncesi günlük 250 mcg. Yoğun antrenman programımda toparlanma açısından çok ciddi faydasını görüyorum.

• GHK-Cu: Uyku öncesi günlük 2.5 mg. Etkilerini net bir şekilde analiz etmek için henüz erken, GH'ın da etkisi var mutlaka ama cildimin daha parlak ve sağlıklı durduğunu söyleyebilirim.

3. Anabolik Tarafı

• 13 Eylül'de bir yarı maratona katılma kararı aldığım için anabolik dozajlarında düşüşe gittim. Uzun koşularda alt baldırda özellikle çok fazla pump oluyorum.

• Eğer uzun koşulardaki fazla pump sorunu bu dozlarda da devam ederse, Masteron'u tamamen çıkarmayı planlıyorum.

• Hafta başı itibarıyla tamamen TRT dozuna geçiş yaptım diyebilirim. Güncel dozajım:

4. MOTS-c Deneyimim

• İkinci Flakon: Dozu bu Pzt ve Çarş 2.5 mg'a çıkardım. Sadece haftadaki 3 gün koşu antrenmanlarının öncesinde almaya devam edeceğim.

• Hissiyat & Etki: Kafein veya benzeri stimülanlar gibi anlık bir patlama ya da çarpıntı yapmıyor; çok daha stabil ve dinç bir enerji veriyor. En belirgin özelliği ise dayanıklılık; ağırlık veya koşu antrenmanı bittikten sonra bile arkasından bir idman daha çıkartabilecek kadar kendimi enerjik hissediyorum.

• Daha önce Tirzepatide eklediğimi söylemiştim, 2 hafta 2mg olarak kullandım ancak Reta ile birlikte kullanımı fazla sindirim yavaşlığı yaşattı. Zaten deneme amaçlı eklemiştim ve mantıksız olduğuna karar verdim :) Bu nedenle sadece Retatrutide'a 5 günde 1 kere 2mg olarak devam etme kararı aldım. Mots-c da eklendiği için insülin seviyemin de daha iyi gittiğini hissediyorum, Retatrutide dozunu düşürünce oluşan açlık ataklarının azalacağını düşünüyorum.

Form olarak da kilom 80-81 arasında ancak 78kiloma göre derim daha ince ve kaslardaki derinlik ciddi şekilde arttı. Bunda GH, Ghk-Cu ve Mots-c'nin etkisi olduğunu düşünüyorum.

Piyasada masteron yok senin elindeki masteron çalışıyor mu hocam ? Birde reta ile definasyon yaparken kaslardaki o glikojen depoları dolu ve patlak görüntüsü olusuyor mu ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
hsynkryl, 58 dakika önce yazdı:

Piyasada masteron yok senin elindeki masteron çalışıyor mu hocam ? Birde reta ile definasyon yaparken kaslardaki o glikojen depoları dolu ve patlak görüntüsü olusuyor mu ? 

DVP Masteron E kullanıyorum hocam, fazlasıyla memnunum.

Reta kullanırken bende öyle bir durum olmadı. Sadece karbonhidratı fazla kıstığım dönemlerde biraz flat hissettim. Onun dışında kaloriyi ve carbı dramatik şekilde düşürmediğim için hem performans hem de doluluk konusunda bir sorun yaşamadım. 

• Ödül 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    1
M.O.K, 08.07.2026 - 11:03 yazdı:

Herkese selamlar,

1. GH

2. Recovery Peptidleri

3. Anabolik Tarafı

4. MOTS-c Deneyimim

Cinnatropin kullanırken test verdiniz mi acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
yhy789, 2 saat önce yazdı:

Cinnatropin kullanırken test verdiniz mi acaba

Yok hocam vermedim cinnatropin için özel test, doğrusu uğraşamadım onun testini yaptırmakla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130

Herkese selam,

Önceki posttan sonra protokolde birkaç değişiklik yaptım.Bir yarı maraton hazırlığı nedeniyle artık haftada 3 gün salon + 3 gün koşu antrenmanı yapıyorum. Bu yüzden recovery & dayanıklılık tarafını biraz daha güçlendirdim.

Güncel düzenim:

• Pazar: Retatrutide 2 mg
  • Koşu günleri (Salı / Perşembe / Cumartesi) antrenman öncesi: MOTS-c 2.5 mg
  • Her gün kahvaltı sonrası: CoQ10 (Ubiquinol) 200 mg + PQQ 40 mg
  • Uyku öncesi: BPC-157 250 mcg + GHK-Cu 2.5 mg + TB-500 2 mg (Salı / Perşembe / Cumartesi) + GH 3 IU

GH enjeksiyonunu da sabahtan akşama aldım. Uzun koşularda olası pump etkisini azaltmak istedim. Aynı sebeple Masteron E'yi de tamamane bıraktım. Şu an anabolik tarafında sadece ED 25mg Testosterone E alıyorum.

TB-500'ü özellikle koşular için ekledim. Normalde haftada 2 uygulama öneriliyor ama ben yoğun koşu döneminde faydasını görmek için haftada 3 kez kullanıyorum.

BPC-157 + TB-500 ikilisinden gerçekten çok memnunum. Haftada 25-30 km koşu ve üzerine 3 gün yüksek yoğunluklu ağırlık antrenmanı yapmama rağmen recovery konusunda neredeyse hiç sıkıntı yaşamıyorum.

MOTS-C'den maksimum verimi almak için PQQ ve CoQ10 ekledim. Özellikle CoQ10'un Ubiquinol formunda  olması önemli.

MOTS-C ise beklentimin çok üzerinde çıktı. İlk mesajımda da bahsetmiştim ama kullandıkça etkisini daha net hissetmeye başladım. Özellikle dayanıklılık tarafında ciddi fark yaratıyor. Koşularda yorgunluk daha geç geliyor, antrenman bittikten sonra bile enerjim yerinde oluyor. Bunda MOTS-c'nin yanında PQQ ve Ubiquinol eklememin de katkısı olduğunu düşünüyorum.

GHK-Cu tarafında ise gözle görülür sonuçlar görmeye başladım. Uzun süredir devam eden strese ve bazı etkenlere bağlı saçlarımda egzema ve kuruluk bulunuyordu ve 14-15 günlük kullanım sonrası tamamen geçti. Cildim daha sağlıklı gözüküyor, bu yorumları kullandığımı bilmeyen bir kaç insan tarafından duydum.

Şu ana kadar en memnun kaldığım kombinasyon ise açık ara MOTS-C + BPC-157 + TB-500 oldu. Özellikle dayanıklılık sporları yapanlar için oldukça başarılı stack olduğunu düşünüyorum.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
msuwashere, 21 dakika önce yazdı:

motsc konusunda katılıyorum gerçekten daha kullanımın 2. haftasındayım ama hareket grafikleri x2 arttı ve halen enerjim oluyor, sadece yorgunluk olmasa bile fazla aktiviye bağlı dizde ağrı olabiliyor onun için bpc157 ve tb500 zphc ortak mixini inceliyorum, motsc'yi haftaiçi antremanlardan önce 1mg şeklinde alıyorum güncelde ben de. 

1mg ile verim almanız harika hocam. Ben 2mg ile devam ediyorum.

NAD+ eklemeyi düşünüyorum Mots-c ile birlikte çalışmasını görmek için. zphc 2500mg NAD+ ürününü uygun fiyatlı alma fırsatım oldu. Normalde önce SS31-NAD+ daha sonra mots-c eklemiyor ama ben biraz tersten deneyimlemiş olacağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onuri    1
msuwashere, 10 saat önce yazdı:

bir podcastta 5 amino 1mq + nad + motsc kombinasyonu yapıyorlardı o benim kafamda bir soru işareti onu da deneyimleyebilirim hocam, zphcyi uyguna bulmak da ayrı başarı iki hedefim var, biri çin ürünlerine ulaşmak, diğeri de uyguna zphc bulmak :D

fb'de araştırdım ama genelde çin ürünleri için direkt çinden iletişime geçenler var, türkiyede satanlar düşmedi bir karşıma gerçekten

Çin ürünlerini bulduysak peki nasıl güvenmemiz lazım laboratuvar testi mi isteyeceğiz, süreç nasıl işliyor? Laboratuvar testi bir kağıt da yani o kağıdın o ürüne ait olduğunu nasıl anlıyoruz, anlıyor muyuz 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
onuri, 8 saat önce yazdı:

Çin ürünlerini bulduysak peki nasıl güvenmemiz lazım laboratuvar testi mi isteyeceğiz, süreç nasıl işliyor? Laboratuvar testi bir kağıt da yani o kağıdın o ürüne ait olduğunu nasıl anlıyoruz, anlıyor muyuz 😅

Doğrusu test sonuçları her türlü ayarlanabilir. AI ile istediğiniz ürüne istediğiniz raporu hazırlayabilirim :) Ancak o belgedeki kod ile bir doğrulama yapılabiliyor mu bilmiyorum. Ürünleri aldığın satıcıya güvenmek gerekiyor bu durumda

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.083
M.O.K, 1 saat önce yazdı:

Doğrusu test sonuçları her türlü ayarlanabilir. AI ile istediğiniz ürüne istediğiniz raporu hazırlayabilirim :) Ancak o belgedeki kod ile bir doğrulama yapılabiliyor mu bilmiyorum. Ürünleri aldığın satıcıya güvenmek gerekiyor bu durumda

doğrulama kodunu ayarlaman imkansiz, bu dediğini SP labs yaptı ve fena rezil oldu. Hatta AI bile değil, öğeyi incele kullanarak yaptılar...

• Gülümse 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Semih Erarslan
      Eğitmen: @Loving 
      Sporcu: S. E.
      Anapolon deca testo  Başlama tarihi:  02 kasım 2020 pazartesi                                       
    • Yazan: hemşire
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Antrenmanımdaki hareketleri değiştirmeyi düşünmüyorum sadece bir sonraki hareketle birleşik set ya da drop set yüksek nabızlı şekilde yapmayı düşünüyorum. Antrenman sonrası 45dk kardiyo. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 21 Fitnes geçmişim : 4 Sene Kilo : 92 Boy 1.70 KÜR PLANLAMASI:
      Testosteron Enanthate 500 mg Boldenon 500 mg Masteron Prop. 300 mg Oxandrolone 30 mg BESLENME PLANLAMASI:
      Gün 100gr karb Gün 100gr karb Gün 0 karb   Gün 400gr karb 650gr tavuk göğüsü  4 yumurta  Probiyotik shot  15gr zeytin yağı  350ml laktozsuz süt 
    • Yazan: 0xhex
      Arkadaşlar merhaba,
      Bu konuyu vlog olarak açıyorum pct ye başladım hafta hafta test yaptıracağım, daha sonraki senelerde bu konuya bakıp hangi hafta ne olmuş onları gözlemlemek istiyorum,en son pct de lh fsh açıldıktan 1 ay sonra testo 96 dan 400 e gelmişti bakalım bu sefer nolacak. Ekimde bir pct yaptım, lh - fsh 5 civarlarında total testi 400'lere kadar çıkmıştı ardından kasım başı yeni küre başladım.
      6 Hafta kadar:
      Testosteron Enanthate Boldenon 3 hafta ara verdikten sonra: (6 hafta kadar)
      Testsoteron Enanthate Primobolan NOTLAR:
      En son enjeksiyonu yapalı 6 hafta civarında oluyor. 7 gündür klomen 50 mg 40 mg tamoksifen (sabah akşam 2 tablet 20mg) şeklinde ilerliyorum,bu sefer pct öncesi Ovitrelle yada herhangi bir hcg hmg tarzı ilaç kullanmadım. Burada pctye başlamadan önceki değerler mevcut testi 96 ya dayandığında yani dip i gördüğünde pct ye başladım. pct ye başladığımdan beri ara ara depresyon tarzı şeyler yaşıyorum ama iyiyim GÜNCEL KAN TESTİ VERİLERİNE GÖRE:
      ilk test tarihi testo  900 olan 7 mart 2. test tarihi  testo 296  13 mart  3. test tarihi testi 96 21 mart Bu arada son testte progesteron 0.48 çıkmış bunu yorumlayabilecek varsa sevinirim.
      KAN TESTİ BELGELERİ:

• Yazan: onur41_38
      Arkadaşlar Merhaba,
      2 hafta önce Deca ile yapmış olduğum 80kg dan 102 kiloya tamamladığım her ne bulduysan ye bulk sürecini tamamlamış bulunmaktayım bu hafta itibariyle 250 testo e. 300 tren e. ve 300 masteron kürüm 1800-2000 (200gr protein sabit) kcal beslenme ile başlamış durumda.
      Kullandığım koruyucular:
      nac 600 solgar milk thistle c vitamini solgar balık yağı 1000mg  now choline ınositol solgar vm-75 multi v mineral SORULARIM:
      Arkadaşlar, kardeşler, abiler kullandığım ilaçların dozu yeterli mi? Kürü 8 hafta planladım başka tavsiyeleriniz var mı? Düşünce, görüş ve tecrübeleriniz ihtiyacım var.  
    • Yazan: Granikos
      Herkese iyi pazarlar diliyorum,
      1 ocak 2025 tarihinde ilk enjeksiyonumu yapıp only testesterona başladım, haftalık 250 mg olmak üzere 4 günde bir omuzdan enjeksiyon yapıyorum, başlamadan önce kan tahlillerimi hallettim, 5.haftam bittikten sonra tekrardan kan tahlili yapıp duruma göre haftalık 200mg Primobolan ekleyeceğim, bu açtığım konuya değişim fotoğraflarımı 3 haftada bir atacağım forumda ki yeni kişilere de bir fikir olmuş olur .9 aydır spor yapıyorum(1.5 yıl önce yine 8 ay yapmışlığım vardı)hafta içi 5 gün spora gidiyorum split antrenman programım var.
      Kişisel verilerim:
      boy:1.78  başlangıç kilo:66.5 biceps:33 bel:82 yaş:23 Günlük aldığım kalori miktarım:
      2.700 kalori protein 140 gram yağ 75–85 gram zeytinyağı Vitaminler:
      Multivitamin omega 3 magnezyum çinko biotin d3 C vitamini milk tistle b12 melatonin saw palmetto Şuan ki Güncel formum:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp