Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Zafergörgül

Pct yapmamanın bedelini ağır ödüyorum! şimdi doğru pct nasıl yapılır sizin yardımınıza ihtiyacım var!

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Yıllarca küçük ama düzensiz kürlerle yaşadım. Kürdeyken de değilken de her şey yolunda sanıyordum. Meğer yaşadığım şey, hormon dalgalanmalarının yarattığı sahte bir dengeymiş. Bipolar gibi iniş çıkışlarla geçen yıllar… Hiç PCT yapmadım. Sorunlarımı çok geç fark ettim. 2.5 yıl önce saç dökülmesi başladı. Doktor Avodart yazdı. 4–5 tablet kullandıktan sonra hayatım tamamen tersine döndü. Sertleşme bitti, ereksiyon sıfırlandı, testisler ciddi şekilde küçüldü.

Ardından problemler zincirleme devam etti. 1,5 yıl bu halde yaşadım. Sonra testo only ile kendimi ayakta tutmaya çalıştım; geçici bir toparlanma oldu ama bedeli psikolojik olarak yine ağırdı. Dalgalanmalar bitmedi. Geçen ay her şeyi bıraktım. Kan verdim. Çünkü artık bu yükü taşıyamıyorum. Psikolojim alt üst  oldu. Şimdi niyetim Doğru bir PCT, sabır ve disiplinle toparlanmak. Olursa nasip, olmazsa gerçeklerle yüzleşmek. Bu bir yakınma değil. Bu, geç fark edilen bir dersin açık ve dürüst özeti.  @metinav @AS1L @GHOST @hectordoyle @Fuhrer @berkay16

Pct’yi bilmeden kür yapmak geri zekâlılıktan başka şey değil umarım bunu görenler bu hatalara düşmez.

KAN TESTLERİM:

1tes.jpeg.432a1096803107be33504fab65fa9952.jpeg 2tes.png.80a48b5fa1285d9c2e23b78bd0beabcf.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

makro1178    102

Çok doğru bir noktaya parmak basmışsınız. İlk kürüme girdiğimde yüksek doz testo ile 3 aylık bir kür yaptım sonrasında pct yapmadım çünkü sıfır bilgi ile bu yola girmiştim. Bunun buhran dönemini 3 ay kadar çektim. Sonrasında da sertleşmeyi vesaire eskisi gibi hissedemiyordum.

1.5 sene sonrasında test mast kürüne bilinçli şekilde girdim. Kür sonrasında @metinav hocamın da desteği ile bir pct yaptım ve gerçekten pct de 3. haftada libido konusunda diplerdeyken şuan pct üzerinden 3 hafta geçti kan testi yaptım çok şükür hormon olarak normale dönmüştüm ve libidom da düzeldi saç dökülmem de çok şükür azaldı.

İşin özü gerçekten basit şeyleri ihmal etmek büyük sorunlara yol açıyor. Hele ki böyle güzel bir platform elimizin altındayken bu tarz şeyleri atlamak gerçekten büyük problemler doğuruyor. Mutlaka bu süreci bilinçli idame ettirin. Sadece başlangıcı değil ortasını ve sonunu da muhakkak takip edin ve bilinçli uygulayın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    67

@metinav hocam daha iyi yardımcı olacaktır, benim fikrime gelirsek 

ilk 3 hafta : 3 günde bir 150 iu Meriofert ve haftada 1 adet Ovitrelle 2 ye bölerek , dolapta saklamalısın daha sonra ki 3 hafta 1x klomen 1x tamoksifen şeklinde. Daha iyi anlaman için tablo haline getirdim gpt ile;

Screenshot 2026-01-19 at 11.49.19.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332

Testislerinde ufalma var mı ? Testislerinde ufalma varsa bir süre hcg kullanman iyi olur lh, fsh açık duruyor testosteronun düşük olması muhtemelen testis hacmindendir. Testislerin büyüyene kadar gün aşırı 1000-1500ui hcg kullanabilirsin. Hcg muhtemelen sistemi kapatır hcg kullanımından sonra klomen tamoksifen ile pct'ye başlarsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 19.01.2026 - 13:16 yazdı:

Testislerinde ufalma var mı ? Testislerinde ufalma varsa bir süre hcg kullanman iyi olur lh, fsh açık duruyor testosteronun düşük olması muhtemelen testis hacmindendir. Testislerin büyüyene kadar gün aşırı 1000-1500ui hcg kullanabilirsin. Hcg muhtemelen sistemi kapatır hcg kullanımından sonra klomen tamoksifen ile pct'ye başlarsın. 

Testisler maalesef küçük.Son enantat enjeksiyonunu 45–50 gün önce yaptım, onun dışında hiçbir şey kullanmadım. Çinko zaten hep düzenliydi.Teanin, taurin, ginkgo biloba, NAC 600, L-karnitin, lizin gibi destekleri de aksatmadan aldım alıyorum. Ama asıl kırılma noktası şuydu Avodart (dutasterid). Hayatımda verdiğim en yanlış kararlardan biri doktorum yazdı dökülme dursun diye 4-5 tablette bitirdi beni Forumlara bakıyorum kullananların çoğunda aynı benzer hikaye libido gitmiş, sertleşme bitmiş, psikoloji darmadağın. Tesadüf değil.

Değerler sonrası Ürolojiye gittim doktor hiç düşünmeden Sustanon yazdı 1 ampul yaptır daha iyi hissedeceksin, 1 ay sonra gel şeklinde İyi ki burası var, iyi ki araştırıyorum. Yoksa işi tamamen doktorlara bıraksam kalıcı sorunlarla devam edecektim. Sanırım doktorlukla bu durumların ilgisi çok çünkü bilgisizler bu durumlarda Bilinçsizliğin bedelini kimse iyi görünmek uğruna ödememeli.

Kas, saç, ego…

hocamın tavsiyeleri ve yorum yapan herkesin görüşleriyle net bir yol haritası oluşacaktır inşallah. Buraya yorum yapar mı bilmiyorum yapması için etiketlemem yeterli olur mu? @metinav

Hepsi geçici. Sağlık giderse, gerisi hikâye. Allah herkesin yardımcısı olsun. Burada farklı farklı öneriler geldi, hepsini okudum. Artık bir yol seçip oradan net şekilde devam etmek istiyorum.

Bu süreci takip eden, yorum yapan ve tedavi önerisi sunan herkesin fikri benim için değerli. Sizce hangisi daha mantıklı, hangisi daha sağlıklı bir tercih olur? Destek olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. @metinav

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332

Dht blockerları nasıl grip ilacı yazar gibi yazıyorlar anlayamıyorum senelerce ereksiyonu düzelmeyen insanlar var riskleri söyleseler zaten hiç bir hasta kullanmaz kanında testo kalmamış sistem açılmaya başlamış zaten testoyu bıraktığın gibi hcg başlayabilirdin hatta testoyu bırakmadan da başlayabilirdin.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    9

Ben de uzun süredir kürdeyim ne zaman bırakmak istesem psikolojik sorunlar yüzünden geri döndüm. 1 yıldır evliyim ve çocuk sahibi olma hayalim var ama steroid gerçekten bizim gibi bilinçsizce içine girildiğinde büyük tehlike arz ediyor. Şimdilerde ben de sizin gibi atrofi yasıyorum. Üstelik ben kürde dönem dönem hcg kullandım. Ona rağmen bazı şeylerden kaçılmıyor. İlaçları bırakıp pct yapmak istiyorum. Sizin baslığınızı takip ediyorum ki düzgün bir pct planıyla ben de durumu düzeltebileyim. @Zafergörgül

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dht blockerlar cok sıkıntı dutasda finasda kullandım 1.5k testo vururken bile adamı mahfedıyor libido piskoloji erkeklik sistemini cok bozuyor bence  trt doz testo artı maste yada rimo seni rahatlatabilir mental ve cinsel anlamda yada temiz bir pct ile uzun vadede sistemin duzelmesine oynuyacaksın tavsiyem temiz bir diyet trt doz testo artı ona oranla masteron sonrasında piskoloji ve cinselliği çözdükten sonra saglam bir pct yapabilirsin ama testis atrofin var uzun vadede pct daha saglıklı ve makul senin için kısa vadede hemen toparlanma istersen trt +dht bazlı ilaç uzun vade naturel dersen saglam pct sabır ile süreci yönetmek.

@Zafergörgül

3 yıldır kürdeydim. 3 yıl içinde yılda iki kere blast, kalanında ise cruise ve 1-2 ay bırakma oluyordu. Toplasan 4 ay ara vermişimdir, parça parça, ama genelde cruise yaptım. TRT doz, bazen biraz üstü ile… En son kürden çıkarken testo E ile 250 mg ile 4 hafta, 125 mg ile 4 hafta gidip sonrasında kürü kestim.

Son kürümde testo prop, testo cyp, tren ace, maste prop, wins ve ox kürüydü. Kürdeyken, bazı günlerde normal bir  insanın  haftalık antrenmanımı 20 dakikada yapıyordum. Öyle bir şeydi. Kürü kesip 250 mg geçince rahatladım, ama normal insan gibi hissetmeye başladım. 125 mg geçince biraz daha insan gibi hissetmeye başladım. Sonrasında kürü kestim. Şimdi 3 ay oldu, PCT yapmadım. Kaldırdığım kilolar aynı, sadece daha az set yapıyorum. İyileşme hızım bariz düştü. Libido normal, naturel halime geri döndü. Ruh halim eski naturel halime geri geldi.

Ama bu, herkesde aynı olacak diye bir şey yok. Ben 24 yaşında ilk kürüme başladım. 15 yaşımdan beri spor yapıyorum ve sporcu gibi besleniyordum. Uzun süre naturel olarak testosteron üretip, bu testosteron ile limitlerimi zorladım; bundan kaynaklı ve genetik olarak diye düşünüyorum.

Ama uzun süre kür yaptıysan, mutlaka en son TRT doz ile bir süre gidip öyle bırakmanı tavsiye ederim. Senin yaşadığını ben de yaşadım. 500 mg testo kullanırken 1 ay kesiyordum, o zaman dayanamayıp geri ilaca başlıyordum. Ama doz azaltarak bırakabildim. Bunu tavsiye ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    46
gönderildi (düzenlendi)
makro1178, 15 saat önce yazdı:

Çok doğru bir noktaya parmak basmışsınız. İlk kürüme girdiğimde yüksek doz testo ile 3 aylık bir kür yaptım sonrasında pct yapmadım çünkü sıfır bilgi ile bu yola girmiştim. Bunun buhran dönemini 3 ay kadar çektim. Sonrasında da sertleşmeyi vesaire eskisi gibi hissedemiyordum.

1.5 sene sonrasında test mast kürüne bilinçli şekilde girdim. Kür sonrasında @metinav hocamın da desteği ile bir pct yaptım ve gerçekten pct de 3. haftada libido konusunda diplerdeyken şuan pct üzerinden 3 hafta geçti kan testi yaptım çok şükür hormon olarak normale dönmüştüm ve libidom da düzeldi saç dökülmem de çok şükür azaldı.

İşin özü gerçekten basit şeyleri ihmal etmek büyük sorunlara yol açıyor. Hele ki böyle güzel bir platform elimizin altındayken bu tarz şeyleri atlamak gerçekten büyük problemler doğuruyor. Mutlaka bu süreci bilinçli idame ettirin. Sadece başlangıcı değil ortasını ve sonunu da muhakkak takip edin ve bilinçli uygulayın.

Merhaba Testo enant ve masteron enant. kürü dozları nekadar kullandınız? Ve pct içeriğindende bahsedermisiniz

tarihinde Herkül tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    102
Herkül, 6 saat önce yazdı:

Merhaba Testo enant ve masteron enant. kürü dozları nekadar kullandınız? Ve pct içeriğindende bahsedermisiniz

Merhaba ;

Haftada 400 test , 400 mast kullandım 12 haftalık kür sonrasında PCT için ;

• 1. Hafta 100 mg klomen , 20 mg tamoksifen
  • 2. Hafta 50 mg klomen , 20 mg tamoksifen
  • 3. Hafta 50 mg klomen , 20 mg tamoksifen
  • 4. Hafta 50 mg klomen , 20 mg tamoksifen
  • 5. Hafta 20mg tamoksifen
  • 6. Hafta 20mg tamoksifen

İlk 4 haftanın sonunda kendimi tam iyi hissetmediğim için 2 haftada sadece tamoks ile uzattım 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cbenn    6

Dostum merhaba,  öncelikle bir kan boşaltımı yaptırmanı öneririm. 
1 tane pregnly veya ovitrelle bulup ilacın yarısını pazartesi yarısını perşembe şeklinde 2 doz akşam yatmaya yakın vuruyorsun.

40 gün boyunca sabah akşam 10 mg tamoksifen ve 20 gün boyunca 800 iu e vitamini, 1000cc omega 3 ve 500 mg c vitamini ile beraber kahvaltıdan sonra. 
her gün sabah kilona göre 10 kiloda 1 ünite hesapla, D3 ve k2 kullanacaksın. 
her gün akşam 30 mg çinko pikolinat ve magnezyum biglisinat kullanacaksın. Çinkoyu 1 ay sonra 2 hafta ara vericeksin. Sonra devam. 
Östrojeni sıfırlamışsın neredeyse, böyle cinsel istek alman çok zor, ereksiyon olman da çok zor. Östrojeni baskılayacak bişey kullanma. Bir de prolaktin baktır eğer 9-10 un üzerindeyse bi tane dostinex alırsın. Pct medikal kısmı bu şekilde. 
2 ay sonra da

• Lh
  • fsh
  • total testosteron 
  • serbest testosteron 
  • shgb
  • dhea-s
  • prolaktin
  • estradiol
  • dihidrotestosteron
  • kolestrol lipid panel, bunlara baktır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 19.01.2026 - 13:40 yazdı:

Dht blockerları nasıl grip ilacı yazar gibi yazıyorlar anlayamıyorum senelerce ereksiyonu düzelmeyen insanlar var riskleri söyleseler zaten hiç bir hasta kullanmaz kanında testo kalmamış sistem açılmaya başlamış zaten testoyu bıraktığın gibi hcg başlayabilirdin hatta testoyu bırakmadan da başlayabilirdin.

Hocam sizin uygun gördüğünüz pct tavsiyesi nedir? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    937
metinav, 27 dakika önce yazdı:

Dünyada yeni uygulanan ve ülkemize de yeni gelen bir madde, kafa derisine uygulandıktan sonra erkek tipi dht kaynaklı dökülmeyi sistemik dolaşıma girmeden durduruyor

Bu hangi madde hocam?

@SPECTRE açtığı konuda ki doktorun anlattığı ilaç bahsettiğiniz bu ilaç mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enesylmas    3

avodartın normalde e2 yi yükseltmesi gerekmiyormu neden sende sıfırlanmış çözemedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.978
GHOST, 21.01.2026 - 11:01 yazdı:

Bu hangi madde hocam?

@SPECTRE açtığı konuda ki doktorun anlattığı ilaç bahsettiğiniz bu ilaç mı?

Evet bu madde.Şuan doktorun biri amerkadan bir parti getirmiş ve satışa çıkarmış.Mavi renkli bir şişede damlalıkla kullanıldığını anlatıyor.Yakında benzeri fake ürünler görebilirsiniz dedi piyasada...Ülkeye sadece kendisi getirmiş yasal yollardan...Alıp deneyen olur umarım dht kaynaklı dökülmede sonuçlar etkili görünüyor...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.