Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

Seffa    32
Rma, 12 dakika önce yazdı:

Bende tirzadan tekrar retaya geçtim, tiktokta yayın yapan bi adamdan buldum çin peptidi ama baya iyi deli gibi hissettiriyor 2 3 gündür baya rahat geziyorum. 

Tek sorun geçen arkadaşlarla bir iki bira içtik geberiyordum 😂 kim olduğumu unuttum yemin ediyorumki. 

IMG_2485.jpeg

Gazli içecekler mahvediyor ya doz yüksek geliyorsa özellikle. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

alibaba9    13

Birisi bana reta için yemeden içmeden kesildim süper felan dese direk yalan söylediğini anlarım ordan :) reta'nın olayı o değil çünkü.. belki de ucuz tirze satıyorlar diye düşünürüm.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hiumutt    3
alibaba9, 7 dakika önce yazdı:

Birisi bana reta için yemeden içmeden kesildim süper felan dese direk yalan söylediğini anlarım ordan :) reta'nın olayı o değil çünkü.. belki de ucuz tirze satıyorlar diye düşünürüm.

Epeydir sizin mesajlarınızı takip ediyorum bunyeniz çok hassas herhalde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tilki    5
alibaba9, 8 dakika önce yazdı:

Hocam bende aktif reta kullanıyorum reta yeme içmeden kesmiyor lafın gelişi o ama yeme içmeni ciddi manada azaltıyor tirze kadar olmasada iştah kapatması aktif sonuçta ve bunu gayet iyi yapıyor bundan dolayı ve diğer özelliklerini göz önüne aldığımda bir nimet bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.087
hiumutt, 7 saat önce yazdı:

Yabancı bir sosyal medya sitesinde reta ve tirzepatid birlitke kullanilirsa organları fazla yordugunu ve tek kullanılması gerektiğini okudum. İnşallah size zararı olmaz

kaynak paylasir misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hiumutt    3
Fuhrer, 6 dakika önce yazdı:

kaynak paylasir misin?

Kayıt altına almadım sayfayı ama yapay zekaya da sorabilirsiniz tüm kaynakları taradiğı için daha doğru bilgiyi verecektir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.087
hiumutt, 5 dakika önce yazdı:

Kayıt altına almadım sayfayı ama yapay zekaya da sorabilirsiniz tüm kaynakları taradiğı için daha doğru bilgiyi verecektir

malesef yapay zekanın cevaplarına hiç bir şekilde tolerans göstermiyorum, günümün ortalama 2-3 saati yabancı forum sitelerinde kullanıcı deneyim ve yorumları ile pubmed güncel araştırmalarını okumakla geçiyor hiç böyle bir dediğiniz şeye rastlamadım. Yapay zeka bu güncel GLP farmakolojisi hakkında fazlasıyla sınıfta kalıyor tavsiyem fazla yapay zekayı kullanmamanız yönüne olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alibaba9    13

Yapay zekanın doğru içerik sağlaması için baya sağlam içerik taraması lazım ki iyi beslensin.

şu an o kadar literatür yok glp konusunda. hele reta konusunda hiç yok doğru dürüst. işte en fazla reddit içeriği ve youtube kanalları var sanırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tilki    5

Arkadaşlar selam suanda aktif Zphc retasi kullanıyorum ancak etkisinden pek memnun değilim cin retasi kullanan arkadaşlarım cin retasini çok övüyor sizce bu bittikten sonra cin retasina geceyimmi bitmesine 5 mg kaldi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    43
Tilki, 12 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar selam suanda aktif Zphc retasi kullanıyorum ancak etkisinden pek memnun değilim cin retasi kullanan arkadaşlarım cin retasini çok övüyor sizce bu bittikten sonra cin retasina geceyimmi bitmesine 5 mg kaldi

imkanın varsa direkt çine geç zphc den çok daha iyi bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dumann99    0
Medhel, 8 saat önce yazdı:

Bence araştırma yapmaya devam edilebilir sırf ucuz diye herhangi bir ürün almanızı önermem

Satın aldım bile hocam. Umarım gelecekte olumsuz bir etkisi olmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tilki    5
mustafakemal, 16 dakika önce yazdı:

olması gerekenden fazlaya satıyor sana öyle diyim

Hocam ben 2 haftadır piyasayı araştırıyorum bu tur reta satanlarda şunu tecrübe ettim piyasayı bildiğini söylersen fiyatta ciddi bi indirim yapıyorlar 150 dolardan 100 dolara düşeni gördüm 

genelde başta piyasayı bilmediğini düşünüp yüksek fiyat veriyorlar ama biraz sohbet edip piyasaya hakim olduğunuzu belirtirseniz ciddi anlamda rakamda düşüş yapıyorlar çünkü kaç kere denk geldim 

ben suanda zphc retasi kullanıyorum pek memnun kalmadığımı söylemiştim yakın zamanda cin retasina geçiş yapıcam bundan dolayı fiyat araştırmaya başladım bu dediğiniz marka da fiyat aldığım yerlerden biri ve bundada aynı şey olmuştu fiyatta düşüş yapıyorlar birinci el satıcıysa (bu dediğim rakamlar genelde 30 mg fiyatları için)

tarihinde Tilki tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tilki, 16 dakika önce yazdı:

Hocam ben 2 haftadır piyasayı araştırıyorum bu tur reta satanlarda şunu tecrübe ettim piyasayı bildiğini söylersen fiyatta ciddi bi indirim yapıyorlar 150 dolardan 100 dolara düşeni gördüm 

genelde başta piyasayı bilmediğini düşünüp yüksek fiyat veriyorlar ama biraz sohbet edip piyasaya hakim olduğunuzu belirtirseniz ciddi anlamda rakamda düşüş yapıyorlar çünkü kaç kere denk geldim 

ben suanda zphc retasi kullanıyorum pek memnun kalmadığımı söylemiştim yakın zamanda cin retasina geçiş yapıcam bundan dolayı fiyat araştırmaya başladım bu dediğiniz marka da fiyat aldığım yerlerden biri ve bundada aynı şey olmuştu fiyatta düşüş yapıyorlar birinci el satıcıysa (bu dediğim rakamlar genelde 30 mg fiyatları için)

haklı olabılırsınız hocam ben dvp marka reta kullanıyorum bu hafta 4 mg ılk defa vurdum ama ne aclık bastırıyor ne birsey bende çin düşünüyorum ama guvenılır bulmak zor malesef 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tilki    5
mustafakemal, 31 dakika önce yazdı:

haklı olabılırsınız hocam ben dvp marka reta kullanıyorum bu hafta 4 mg ılk defa vurdum ama ne aclık bastırıyor ne birsey bende çin düşünüyorum ama guvenılır bulmak zor malesef 

Hocam şimdi ben zphc retasi bitince cin retasina gecicem o kesin birsey 5 mg kaldı bittikten sonra 30 mg cin retasina geçiş yapicam bu üste bahsedilen markada listemde hatta olumlu düşünüyorum erişilmesi kolay olduğu için çünkü genelde cin retalari etiketsiz oluyor ve bulmak zor oluyor bir kaç liste oluşturdum kendime ama bakalım o marka biraz daha olumlu suanda 2 haftaya falan zphc retam biticek eğer o markaya geçersem buraya feedback olarak yazarım  

marka sahibi uygun fiyat verdi bu arada onu belirtmek gerekirse üste dediğim muhabbet oldu piyasayı bildiğimi söyleyip tecrübelerimi aktarınca indirim yaptı suanda 3-4 tane 100 dolara 30 mg satan ama markalı olması buradakilerin de daha işine gelicegini düşünüyorum ulaşılması kolay bir cin retasi olması açısından 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tilki, 7 dakika önce yazdı:

Hocam şimdi ben zphc retasi bitince cin retasina gecicem o kesin birsey 5 mg kaldı bittikten sonra 30 mg cin retasina geçiş yapicam bu üste bahsedilen markada listemde hatta olumlu düşünüyorum erişilmesi kolay olduğu için çünkü genelde cin retalari etiketsiz oluyor ve bulmak zor oluyor bir kaç liste oluşturdum kendime ama bakalım o marka biraz daha olumlu suanda 2 haftaya falan zphc retam biticek eğer o markaya geçersem buraya feedback olarak yazarım  

marka sahibi uygun fiyat verdi bu arada onu belirtmek gerekirse üste dediğim muhabbet oldu piyasayı bildiğimi söyleyip tecrübelerimi aktarınca indirim yaptı suanda 3-4 tane 100 dolara 30 mg satan ama markalı olması buradakilerin de daha işine gelicegini düşünüyorum ulaşılması kolay bir cin retasi olması açısından 

anladım valla biraz pahalı dıyor yukardakı markalı urun o yuzden bulasmamayı tercıh edıyorum olurda bulursam alırım çin retası

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tilki    5
mustafakemal, 4 dakika önce yazdı:

anladım valla biraz pahalı dıyor yukardakı markalı urun o yuzden bulasmamayı tercıh edıyorum olurda bulursam alırım çin retası

Bi ara müsait olduğunda bence  yaz hocam ama dediğim şekilde daha önce piyasadan ürün aldığını ve içli dışlı olduğunu falan belirt birde birinci elini bulmak gene önemli bu marka olsa da aracıları illa vardır dediğim şekilde piyasada 1/2 hafta araştırma yapmak sonunda bence sonuca ulaştırır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Crental    1

retadayken ekstra yohimbine kullanmak çok bi fark yaratır mı biraz kaymaya başladım ama pek bi bilgi bulamadım. %12 civarındayım %10 a kadar devam etmeyi düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tilki    5
Crental, 3 saat önce yazdı:

retadayken ekstra yohimbine kullanmak çok bi fark yaratır mı biraz kaymaya başladım ama pek bi bilgi bulamadım. %12 civarındayım %10 a kadar devam etmeyi düşünüyorum

Kanka turkiyede orj yohimbine bulmak çok zor ben yohimbine kullandım dolu değildi galiba pek etkisi olmadı ama denemek istersen dene inatci yağlarda etkisi var diyorlar denememekten iyidir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Crental    1
Tilki, 3 saat önce yazdı:

Kanka turkiyede orj yohimbine bulmak çok zor ben yohimbine kullandım dolu değildi galiba pek etkisi olmadı ama denemek istersen dene inatci yağlarda etkisi var diyorlar denememekten iyidir 

yani teorik olarak kalori açığı verdikçe pekala gidecek diye düşünüyorum zaten fazla bir şey kalmadı yağ inatçıysa ben enerji üretmiyorum diyecek hali yok diye düşünüyorum tabii etki görenler ne düşünür bilmem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tilki    5
Crental, 9 dakika önce yazdı:

yani teorik olarak kalori açığı verdikçe pekala gidecek diye düşünüyorum zaten fazla bir şey kalmadı yağ inatçıysa ben enerji üretmiyorum diyecek hali yok diye düşünüyorum tabii etki görenler ne düşünür bilmem

Tabi hocam kalori açığı + kardiyo düzgün beslenmeyle her türlü gider yağ oranınız zaten güzel zamanla dahada oturur o tür yağ oranlarında biraz daha sabır önemli ama alıp deneyebilirsiniz sadece size tavsiyem grimlabsdan uzak durun yohimbinesinden hiç etki görmedim diğer markalar hakkında yorum yapamicam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
okngzl    0

Merhaba arkadaşlar. 30 mg reta kurulumu yapacağım da. Detaylı anlatım var mı öğrenmek istiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar yaklaşık olarak retada 5. Haftama giricem bu pazartesi 2 mg ile devam ediyorum 2 mg hala vücudumda çok sert bir şekilde etki gösteriyor iştahım neredeyse hiç yok çok iştahlı hissettiğim zamanlarda 1-2 çatal bir şey yemek bütün açlık hissiyatımı gideriyor ve anında miğde bulantısı gibi durumlar yaşıyorum tarif etmek gerekirse gripken ya da hastayken kendini bir şeyler yemeye zorlamak gibi bunun dısında çok fazla baş dönme durumu yaşıyorum günlük yaşantımda çok fazla rahatsızlık veriyor bu durum bana özellikle oturduğum yerden kalktığım an ya da işimde çalışırken kilo olarak 77 kilo olarak başlamıştım başlangıçta şuan neredeyse 74 kiloyum ölçü olarak küçüldüğümü fazlasıyla hissediyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kubilaiswf    0

Halihazırda zphc reta kullanıyorum, haftalık 70ui (2.8mg). IGF-1 LR3 kullanmayı düşünüyorum. Forumda biraz araştırdım ama tek başına IGF-1 kullanımı hakkında yeterli bilgi toplayamadım. Reta ile kullanacağım için hipoglisemi riskinin farkındayım şeker ölçme cihazım var düzenli takip etmeyi planlıyorum onun haricinde dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? IGF-1 LR3 tek başına kas gelişimi için anlamlı sonuç verir mi?  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Crental    1
ProteinliPuding, 1 saat önce yazdı:

Arkadaşlar yaklaşık olarak retada 5. Haftama giricem bu pazartesi 2 mg ile devam ediyorum 2 mg hala vücudumda çok sert bir şekilde etki gösteriyor iştahım neredeyse hiç yok çok iştahlı hissettiğim zamanlarda 1-2 çatal bir şey yemek bütün açlık hissiyatımı gideriyor ve anında miğde bulantısı gibi durumlar yaşıyorum tarif etmek gerekirse gripken ya da hastayken kendini bir şeyler yemeye zorlamak gibi bunun dısında çok fazla baş dönme durumu yaşıyorum günlük yaşantımda çok fazla rahatsızlık veriyor bu durum bana özellikle oturduğum yerden kalktığım an ya da işimde çalışırken kilo olarak 77 kilo olarak başlamıştım başlangıçta şuan neredeyse 74 kiloyum ölçü olarak küçüldüğümü fazlasıyla hissediyorum 

aynı durum bende de var 2.5 gidiyorum 2000kcal yerken bile fazlasıyla zorlanıyorum. Baş dönme durumu da aynı şekilde karbonhidratı az tükettiğimden dolayı sanırım buna bağlı olarak karb içeren öğünden sonra da fazlasıyla uykum geliyor. diyet döneminde olduğundan küçülmen normal benzer senaryoları yaşıyoruz ben de 100 kiloadan 80 e kadar indim son 6 haftadır da reta kullanıyorum. karbonhidratı yükseltince tekrar dolacağımızı düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Loving
      Retatrutide - Noxy lab (10mg) - Bilgi almak için tıkla!
    • Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      Yağ yakım amacıyla haftalık 2mg reta kullanıyorum. 78kg den 10 haftada 74kg ye düştüm ama kiloyu 74te tutmakta zorlanıyorum. Vücudum iyice flatlaştı.Yüksek karbonhidrat beslenmeme rağmen kasları dolduramıyorum.
      Maltodekstrin takviye alsak bu sürece destek olur mu? Ekstra enerji ekstra kalori açısından kullanılması nasıl olur size?
    • Yazan: Trextoron
      Selam arkadaşlar, nasılsınız?
      Anabolik steroid kürüne girmeyi düşünmüyorum artık bu yüzden peptitlere yöneldim sizden de tavsiye almak istiyorum retatrutide ve tesamorelin kürü nasıl olur ne yapmalıyım ne eklemeliyim yorumunuz var mıdır?
    • Yazan: aelmas
      Herkese merhaba!
      35 yaşında haftada 3 gün fullbody antrenmanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antrenman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterince dikkat edememem oldu her zaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belirdi. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına çekebilirsem yaz ıcın idealime ulaşırım diye ümit ediyorum. daha önce tecrübe etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78 kilo 86 Omuz 124 Göğüs 105 Sağ kol 35 Sol kol 35 Göbek 100 Kalça 106 GÜNCEL FORM:

• Yazan: burbas26
      Selamlar herkse,
      Şans eseri nette karşıma çıkan linkte gene tamamen şans eseri tanıştığım Burak hoca ile planlayarak başladığımız ve 1. ayağını tamamladığımız 8 haftalık süreç ile ilgili detayları paylaşmak istedim. En sonda söylenecek detayı ilk başta söyleyeyim kullandığım ilaçlardan HİÇBİR YAN ETKİ VE RAHATSIZLIK YAŞAMADIM!
      Spor geçmişim mevcut lakin ilerleyen yaş (50 ye merdiven ) ve yaşanan tendon kopma (rüptür) problemi ve takibindeki açık ameliyat süreci ve zorlu iyileşme periyodu sonrası bırakmak zorunda kaldığım spor ve 2 yıl süren kısır döngü sonucu 123 kilo ile tekrar başlangıç.
      Kullanılan ürünler ve Markası : (8 Hafta)
      Noxy Lab - Retatrutide Noxy Lab GW501516 & SR 9009 (mix) Yohimbine Sürecin görsel ve rakamsal değerlerine geçmeden önce haftanın 5-6 günü güç ve kondisyondan oluşan 2 aşamalı ortalama dinlenmeler ile 1 saat süren antreman programı uyguladım.
      Bulgular:
      Yoğun spor esnasında iştah kontrolünde zorlandım Kilo kaybı esnasında güç kaybı çok yaşamadım Retatrutide ilk 2 gün halsizlik yaptı ardından vücut alıştı             11 Mart        8 Nisan-       8 mayıs
      Göğüs   115               112              110 Boyun    41                38                37 Kalça    122               115              113 Bel       110               103              102 Üst bac. 63                 61              60 Kol        40                 37              37 Kilo      123                115             106 Planlanan küre tamamen uydum , günlük 100 gr proteini korumaya çalıştım , karb oldukça düşürdüm muz ve zaman zaman basmati ve badem ile destekledim. Düzenli multivitamin ve balıkyağı almaya devam ettim, magnezyum ve melatonin ile destekledim, reta 1. ay itibari ile uyku ve karb düzenini zaten kendi sağladı. Planlanan  kilo 85 civarları önümüzdeki süreç planlaması Burak Hocada , gelişmeler oldukça bu konu üzerinden güncellerim.
      Burak Hoca'ya bu kolay ve hızlı süreç için teşekkür ederim. En önemli kısım ! aradığım ve onu daralttığım her zaman olabildiğince sakinliğini koruyarak destek olmaya çalıştı sonsuz TEŞEKKÜRLER.
      ÖNCESİ VE SONRASI:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp