Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

razonga    1
Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

sadece tirze reta ghkcu mu satıyor bahsettiğin?

Hocam ben yeşil kapak anabolik satan adamdan aldım. Kendisi qscden almış reta ve tirze retası yeşil tirzeside sanırım mor kapaktı, ürünün fotoğraflarını tracy'e gönderdiğimde ürünün onlara ait olduğunu doğruladı. Ben retasını kullandım memnun kaldım az önce de 60lık kırmızı kapak reta vurdum bakalım nasıl.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    1.075

inşallah dediğiniz gibidir, bir kaç kişi test siparişi vermiş bakalım duruma göre

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Medhel    9
Ruthless, 18.07.2026 - 10:38 yazdı:

Yok hocam optimumdan kapalı su bile alınmaz 😂 görselini eklediğim ürünlerden bahsediyorum 

Screenshot_20260718_103739_Gallery.jpg

hocam bu üründen almayı düşünüyorum lab sonuç falanda paylaşıyor nedir sende ki etkileri memnunmusun retadan 23ünde stok gelir deniyor.

Haziran ortası 137 kg 183 boy %37 yağ oranı ile aşırı obezdim. Reta ile tanıştıktan sonra direnç antremanı desteği ile şu an için 121.8 kg düştüm. Günlük su ve protein alımıma dikkat ediyorum ve an itibariyle günlük 4 mg reta kullanıyorum. Retama son zamanlar da Semax, Selenk , Tongkat ali eklemeye karar verdim fakat clenbuterol ile de desteklemeyi düşünüyorum. @Fuhrer @M.O.K

Supplement olarak:

• Omega 3
  • Vitamin D
  • Magnezyum bisglisinat
  • probiyotik
  • Creatin

Proteini tamamlayamadığım günler ile protein tozu , çok nadir pre-workout. Haftada 3-4 Direnç antremanı yapıyorum.

1. Sizce clen eklemeli miyim?
  2. Ya da çok mu agresif olur?

Veya başka birşey eklemeli miyim karb alımımı düşürmem nedeniyle ağırlıklarım düştü hedef kilom eylül sonuna 110 105.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
Medhel, 4 saat önce yazdı:

hocam bu üründen almayı düşünüyorum lab sonuç falanda paylaşıyor nedir sende ki etkileri memnunmusun retadan 23ünde stok gelir deniyor.

Haziran ortası 137 kg 183 boy %37 yağ oranı ile aşırı obezdim. Reta ile tanıştıktan sonra direnç antremanı desteği ile şu an için 121.8 kg düştüm. Günlük su ve protein alımıma dikkat ediyorum ve an itibariyle günlük 4 mg reta kullanıyorum. Retama son zamanlar da Semax, Selenk , Tongkat ali eklemeye karar verdim fakat clenbuterol ile de desteklemeyi düşünüyorum. @Fuhrer @M.O.K

Supplement olarak:

• Omega 3
  • Vitamin D
  • Magnezyum bisglisinat
  • probiyotik
  • Creatin

Proteini tamamlayamadığım günler ile protein tozu , çok nadir pre-workout. Haftada 3-4 Direnç antremanı yapıyorum.

Veya başka birşey eklemeli miyim karb alımımı düşürmem nedeniyle ağırlıklarım düştü hedef kilom eylül sonuna 110 105.

Clen'e asla gerek yok. özellikle senin kilonda ve yağ oranında biri için daha da tehlikeli. Verdiğim kilolardan dolayı ağırlıkların düşmesi çok normal, bu süreçte buna takılmamalısın. Semax & Selank faydali ürünler ancak kilo verme sürecine bir faydası olmaz. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    121
Medhel, 4 saat önce yazdı:

Supplement olarak:

• Omega 3
  • Vitamin D
  • Magnezyum bisglisinat
  • probiyotik
  • Creatin

Stok dediği tarihlerde gelmedi benim de elimde reta bittiği için normalde alışveriş yaptığım satıcımdan kırmızı kapak 60mg reta alıp devam ettim o yüzden bunun hakkında hâlâ bilgim yok hocam. 23unde stok gelirse semaxini denemeyi düşünüyorum bu satıcının su anda elimde bir miktar var reta aldığım satıcı da ayın 10unda getirecek ona ön sipariş verdim bekliyorum. Clene de hiç gerek yok zaten reta bu kadar yaygınken artık clen kullanmak akıl işi değil, efedrin gibi elle tutulur bir etkisi olsa spesifik kullanım yapılabilirdi. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Medhel    9
M.O.K, 2 saat önce yazdı:

Clen'e asla gerek yok. özellikle senin kilonda ve yağ oranında biri için daha da tehlikeli. Verdiğim kilolardan dolayı ağırlıkların düşmesi çok normal, bu süreçte buna takılmamalısın. Semax & Selank faydali ürünler ancak kilo verme sürecine bir faydası olmaz. 

Ruthless, 1 saat önce yazdı:

Stok dediği tarihlerde gelmedi benim de elimde reta bittiği için normalde alışveriş yaptığım satıcımdan kırmızı kapak 60mg reta alıp devam ettim o yüzden bunun hakkında hâlâ bilgim yok hocam. 23unde stok gelirse semaxini denemeyi düşünüyorum bu satıcının su anda elimde bir miktar var reta aldığım satıcı da ayın 10unda getirecek ona ön sipariş verdim bekliyorum. Clene de hiç gerek yok zaten reta bu kadar yaygınken artık clen kullanmak akıl işi değil, efedrin gibi elle tutulur bir etkisi olsa spesifik kullanım yapılabilirdi. 

Hocam o zaman şu an için bu düzen iyi ve herhangi birşey ekleyip vucudu yormama gerek yok Tongkat ali de hediye geldiği için ekledim bakalım nası etkiler göreceğiz

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RyokoHama    7

Hocalarım ben mesajları çok anlayamadım , çinden peptit getirenler var mı şimdi aramızda gümrük sıkıntısı yaşamadılar mı ? İstanbulda deposu olduğunı söyleyen kişi kargo ücreti yok dedi alipay ile ödeme yapabilirsem sipariş geçeceğim ibana para gönderme konusunda geriliyorum. Gelişmeden haber ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    11
RyokoHama, 11 dakika önce yazdı:

Hocalarım ben mesajları çok anlayamadım , çinden peptit getirenler var mı şimdi aramızda gümrük sıkıntısı yaşamadılar mı ? İstanbulda deposu olduğunı söyleyen kişi kargo ücreti yok dedi alipay ile ödeme yapabilirsem sipariş geçeceğim ibana para gönderme konusunda geriliyorum. Gelişmeden haber ederim

En azından düşük ücretli bir sipariş verin bence. Ben dolandırıcı olduğunu düşünüyorum o çinlinin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hiumutt    2
RyokoHama, 20 dakika önce yazdı:

Ben getirmedim ama getiren kişi ile görüştüm 35 usd kargo ücreti vermiş gümrükten geçmiş, satıcıya şimdi sordum kargo 60 USD diyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dumann99    0

İyi forumlar. İlk kez reta kullanacağım ve tanıdığım bir satıcı yok. Biraz araştırarak aşağıdaki retaları buldum. Yapay zekaya bu markaları sorduğumda pek birşey söylemedi. Forumda araştırdığımda yine aynı şekilde pek fazla bilgi bulamadım. Aşağıdaki retalardan hangisini  tercih etmeliyim ? 

• Bergdorf bioscience 20mg - 12k tl
  • Fillerfly 60 mg - 197$ (9.3k tl )
  • Grimlabs 20mg - 17k tl
  • Dvpd Medical 20mg - 9.6k tl

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hiumutt    2
dumann99, 16 dakika önce yazdı:

İyi forumlar. İlk kez reta kullanacağım ve tanıdığım bir satıcı yok. Biraz araştırarak aşağıdaki retaları buldum. Yapay zekaya bu markaları sorduğumda pek birşey söylemedi. Forumda araştırdığımda yine aynı şekilde pek fazla bilgi bulamadım. Aşağıdaki retalardan hangisini  tercih etmeliyim ? 

• Grimlabs 20mg - 17k tl

Zphc en kolay bulunanı neden tercih etmiyorsunuz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dumann99    0
hiumutt, 13 dakika önce yazdı:

Zphc en kolay bulunanı neden tercih etmiyorsunuz 

Hocam forumda zphc ile ilgili olumsuz yorumlar görmüştüm o yüzden o marka ile ilgilenmemiştim. İnternette 20 mgsi 10k gibi bir fiyata bulunabiliyor. Siz bu markanın ürünü kullanıp memnun kaldınız mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alibaba9    12

sonunda 2mg+1mg şeklinde parçalı olarak bir orta yol buldum gidiyordum, tatile gideceğim diye bir tane daha ek yaptım 1mg. ve yine haşat oldu bütün sindirim sistemi. ishalim 3 gündür. Hala bitmedi. devamlı sülfür burp dedikleri çürük yumurta gazı vs. yine başa döndüm. 

3 ay olacak nerdeyse, hala doz arttıramıyorum. azcık arttırsam mahvoluyor sistem. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hiumutt    2
dumann99, 20 dakika önce yazdı:

Hocam forumda zphc ile ilgili olumsuz yorumlar görmüştüm o yüzden o marka ile ilgilenmemiştim. İnternette 20 mgsi 10k gibi bir fiyata bulunabiliyor. Siz bu markanın ürünü kullanıp memnun kaldınız mı ?

Bulduğun markaları kullanan sayısı yüzde 5 ise zhpc kullanan sayısı yüzde 95 dir diye düşünüyorum ben de zhpc kullanıyorum. Başarılı devam ediyor süreç 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dumann99    0
hiumutt, 10 dakika önce yazdı:

Bulduğun markaları kullanan sayısı yüzde 5 ise zhpc kullanan sayısı yüzde 95 dir diye düşünüyorum ben de zhpc kullanıyorum. Başarılı devam ediyor süreç 

Hocam bulduğum yer 20mg sini 10kye satıyor. Normal fiyat mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    5
dumann99, Bir saat önce yazdı:

• Grimlabs 20mg - 17k tl

Grimlabs kullandım gayet memnundum şuan ZPHC kullanıyorum ondan daha da memnunum hem fiyat olarak hem performans olarak.

Ha bulabilsem bu çin Retalarını alırım ama bulamadım. Daha 2 gün evvel arkadaşıma 60mg ZPHC Reta aldım 16.000TL

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hiumutt    2
dumann99, 18 dakika önce yazdı:

Evet normal daha uyguna da satanlar var ama güven problemi olabilir. Çoğu yer sizin dediğiniz fiyata veriyor

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Turkwolff    5
dumann99, 52 dakika önce yazdı:

Şu an fiyat 135 dolar, 10k cok pahalı

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
razonga    1
dumann99, Bir saat önce yazdı:

Hocam iranlılar 1. elden satıyor zphcyi o da 135 dolar olması lazım. İlla zphc alacaksanız maks 150-160 dolar verin, bulabilirseniz çin peptidi alın bence ben zphcde kullandım çinde kullandım ikiside iş yapıyor iştah konusunda ama nabız artışını çinde daha iyi hissettim ve çin daha ucuz. Çin için de kırmızı kapak 1. el 30mg 100 dolar hocam bilginize.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dumann99    0
Turkwolff, 19 dakika önce yazdı:

Şu an fiyat 135 dolar, 10k cok pahalı

Hocam bahsettiğiniz fiyat Türkiye için mi ? ben Türkiye'de 10k dan ucuza satan bulamadım.

razonga, 7 dakika önce yazdı:

Hocam iranlılar 1. elden satıyor zphcyi o da 135 dolar olması lazım. İlla zphc alacaksanız maks 150-160 dolar verin, bulabilirseniz çin peptidi alın bence ben zphcde kullandım çinde kullandım ikiside iş yapıyor iştah konusunda ama nabız artışını çinde daha iyi hissettim ve çin daha ucuz. Çin için de kırmızı kapak 1. el 30mg 100 dolar hocam bilginize.

Ah hocam keşke satıcı bulabilsem ... buradan satıcılarla herhangi bir bilgi paylaşmak yasak olduğundan o konuda destek de isteyemiyorum maalesef.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
razonga    1
dumann99, 1 dakika önce yazdı:

Ah hocam keşke satıcı bulabilsem ... buradan satıcılarla herhangi bir bilgi paylaşmak yasak olduğundan o konuda destek de isteyemiyorum maalesef.

Hocam sosyal medyada falan araştırırsanız bir süre elbet birini bulursunuz en azından 1. el olmasa bile 10-20 dolar fark olsun 10k çok fazla bir peptid için bence o kadar para vereceğinize doğal ilerleyin hocam daha iyi:)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    108

dumann99, 9 saat önce yazdı:

Hocam aracının aracısından alıyorum 30mg çin için 7k ödedim. keza aynı kişide 40mg 8x5mg zphc de 9k . oradan hesap edin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dumann99    0
makro1178, 8 saat önce yazdı:

Hocam aracının aracısından alıyorum 30mg çin için 7k ödedim. keza aynı kişide 40mg 8x5mg zphc de 9k . oradan hesap edin.

Hocam benim özelden mesaj atmam açık değil ( sanırım yeni üye olmamdan kaynaklanıyor ) o yüzden bana çok kısa vaktiniz varsa özelden herhangi bir şey yazabilir msiiniz ?  siz yazdıktan sonra size mesaj atabiliyor olacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    32
dumann99, 2 dakika önce yazdı:

Hocam benim özelden mesaj atmam açık değil ( sanırım yeni üye olmamdan kaynaklanıyor ) o yüzden bana çok kısa vaktiniz varsa özelden herhangi bir şey yazabilir msiiniz ?  siz yazdıktan sonra size mesaj atabiliyor olacağım.

Özelden mesaj atmak herkese kapalı. Forum kurallinda zaten satıcı yok göstermek vs yasak. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Loving
      Retatrutide - Noxy lab (10mg) - Bilgi almak için tıkla!
    • Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      Yağ yakım amacıyla haftalık 2mg reta kullanıyorum. 78kg den 10 haftada 74kg ye düştüm ama kiloyu 74te tutmakta zorlanıyorum. Vücudum iyice flatlaştı.Yüksek karbonhidrat beslenmeme rağmen kasları dolduramıyorum.
      Maltodekstrin takviye alsak bu sürece destek olur mu? Ekstra enerji ekstra kalori açısından kullanılması nasıl olur size?
    • Yazan: Trextoron
      Selam arkadaşlar, nasılsınız?
      Anabolik steroid kürüne girmeyi düşünmüyorum artık bu yüzden peptitlere yöneldim sizden de tavsiye almak istiyorum retatrutide ve tesamorelin kürü nasıl olur ne yapmalıyım ne eklemeliyim yorumunuz var mıdır?
    • Yazan: aelmas
      Herkese merhaba!
      35 yaşında haftada 3 gün fullbody antrenmanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antrenman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterince dikkat edememem oldu her zaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belirdi. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına çekebilirsem yaz ıcın idealime ulaşırım diye ümit ediyorum. daha önce tecrübe etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78 kilo 86 Omuz 124 Göğüs 105 Sağ kol 35 Sol kol 35 Göbek 100 Kalça 106 GÜNCEL FORM:

• Yazan: burbas26
      Selamlar herkse,
      Şans eseri nette karşıma çıkan linkte gene tamamen şans eseri tanıştığım Burak hoca ile planlayarak başladığımız ve 1. ayağını tamamladığımız 8 haftalık süreç ile ilgili detayları paylaşmak istedim. En sonda söylenecek detayı ilk başta söyleyeyim kullandığım ilaçlardan HİÇBİR YAN ETKİ VE RAHATSIZLIK YAŞAMADIM!
      Spor geçmişim mevcut lakin ilerleyen yaş (50 ye merdiven ) ve yaşanan tendon kopma (rüptür) problemi ve takibindeki açık ameliyat süreci ve zorlu iyileşme periyodu sonrası bırakmak zorunda kaldığım spor ve 2 yıl süren kısır döngü sonucu 123 kilo ile tekrar başlangıç.
      Kullanılan ürünler ve Markası : (8 Hafta)
      Noxy Lab - Retatrutide Noxy Lab GW501516 & SR 9009 (mix) Yohimbine Sürecin görsel ve rakamsal değerlerine geçmeden önce haftanın 5-6 günü güç ve kondisyondan oluşan 2 aşamalı ortalama dinlenmeler ile 1 saat süren antreman programı uyguladım.
      Bulgular:
      Yoğun spor esnasında iştah kontrolünde zorlandım Kilo kaybı esnasında güç kaybı çok yaşamadım Retatrutide ilk 2 gün halsizlik yaptı ardından vücut alıştı             11 Mart        8 Nisan-       8 mayıs
      Göğüs   115               112              110 Boyun    41                38                37 Kalça    122               115              113 Bel       110               103              102 Üst bac. 63                 61              60 Kol        40                 37              37 Kilo      123                115             106 Planlanan küre tamamen uydum , günlük 100 gr proteini korumaya çalıştım , karb oldukça düşürdüm muz ve zaman zaman basmati ve badem ile destekledim. Düzenli multivitamin ve balıkyağı almaya devam ettim, magnezyum ve melatonin ile destekledim, reta 1. ay itibari ile uyku ve karb düzenini zaten kendi sağladı. Planlanan  kilo 85 civarları önümüzdeki süreç planlaması Burak Hocada , gelişmeler oldukça bu konu üzerinden güncellerim.
      Burak Hoca'ya bu kolay ve hızlı süreç için teşekkür ederim. En önemli kısım ! aradığım ve onu daralttığım her zaman olabildiğince sakinliğini koruyarak destek olmaya çalıştı sonsuz TEŞEKKÜRLER.
      ÖNCESİ VE SONRASI:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp