Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Batarya

Yarışma dönemi definasyon kürü planlaması hk.

Önerilen İletiler

Batarya    16

Herkese iyi günler,

Yarışma hazırlık sürecindeyim şuan 85 kilodayım.

GEÇMİŞ BULK DÖNEMİMİ:

• Testo Enanthate
  • Deca Durabolin
  • Boldenon
  • 5 iu GH

İle geçirdim ve haftaya Definasyon dönemine gireceğim.

PLANLANAN DEFİNASYON PLANIM:

• Trenbolone Acetate 150mg
  • Masteron Propionate 200mg
  • Testosteron Propionate 300mg

İle devam edeceğim ama gh ile devam etmek zor geliyor bana sürekli eklem ağrısı yaşıyorum önceleri çok fazla su tutuyordum bu sorunu GH’ı 3’e bölerek çözdüm Definasyon döneminde GH yerine hangi Peptid kullanabilirim koçum igf1 lr3 önermişti sizin yorumunuz nedir teşekkür ederim formumu aşağıda paylaşıyorum.

GÜNCEL FORM:

IMG_2132.thumb.jpeg.2aa6a02145d9ccec8226facacb672ef6.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Batarya    16
sven, 15 dakika önce yazdı:

dozlar nedir?

Hocam 300 prop, 200 masteron, 150 tren ile başlayacağım duruma göre ileriki haftalarda ufak bir doz artışı yapabilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    16
Fuhrer, 47 dakika önce yazdı:

bence masteron artabilir

Artırırım hocam önce ufaktan başlayıp duruma göre artırıyorum ama Peptid mi GH mı kararsız kaldım hangisinden daha iyi verim alırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    724
Batarya, 49 dakika önce yazdı:

Artırırım hocam önce ufaktan başlayıp duruma göre artırıyorum ama Peptid mi GH mı kararsız kaldım hangisinden daha iyi verim alırım

bence de igf kullanabilirsin, gh kullanıyorsan gh devam et

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    16
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

bence de igf kullanabilirsin, gh kullanıyorsan gh devam et

İkisini bir arada kullanmak mantıklı olur mu hocam ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    724
Batarya, 1 dakika önce yazdı:

İkisini bir arada kullanmak mantıklı olur mu hocam ?

bence mantıksız olur, gerek yok. bir çok profesyonel de benimle aynı fikirde, yarışma hazırlık döneminde ikisini kullanmasını önermiyolar. Ha kötü bir etkisi olmaz, ancak birisinden alacağın etkiden de fazla etki alacağını düşünmüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    16
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

bence mantıksız olur, gerek yok. bir çok profesyonel de benimle aynı fikirde, yarışma hazırlık döneminde ikisini kullanmasını önermiyolar. Ha kötü bir etkisi olmaz, ancak birisinden alacağın etkiden de fazla etki alacağını düşünmüyorum.

Peki siz yerimde olsanız ne yaparsınız hocam?

tarihinde Batarya tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    724
Batarya, Şimdi yazdı:

Peki siz yerimde olsanız anlarsınız hocam?

gh kullanırdım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    16
Fuhrer, Şimdi yazdı:

gh kullanırdım

Tamamdır hocam böyle yapacağım , sadece cinna baya eklem tendon ağrısı yapıyordu ondan dolayı çekiniyordum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    724
Batarya, Şimdi yazdı:

Tamamdır hocam böyle yapacağım , sadece cinna baya eklem tendon ağrısı yapıyordu ondan dolayı çekiniyordum 

yani dostum ben öyle yapardım, ancak böyle yan etkiler yaşıyorsan igf de kullanabilirsin. kendini bana göre endekslemen saçma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    16

Doğru diyorsunuz hocam teşekkür ederim ilginize

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    52
Batarya, 14 dakika önce yazdı:

çok sorun yaşıyorsan 3 4 iuye düşebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
Batarya, 3 saat önce yazdı:

PLANLANAN DEFİNASYON PLANIM:

• Trenbolone Acetate 150mg
  • Masteron Propionate 200mg
  • Testosteron Propionate 300mg

Ben olsam 150 test prop 200 tren ace 300 mast prop şeklinde giderdim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
Batarya, 3 saat önce yazdı:

ghın verimi çok daha iyi bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    16
hectordoyle, 5 saat önce yazdı:

Ben olsam 150 test prop 200 tren ace 300 mast prop şeklinde giderdim

Hocam ilerleyen haftalarda artırıcam her kürümde ilk 2 hafta bu düşük doz ilerleyip sonradan artırıyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    16

İyi akşamlar arkadaşlar Nisan ayında yarışmam var ve 2 hafta önce Definasyon dönemine girdim, ilk 2 hafta boyunca pazartesi çarşamba cumartesi 3 enjeksiyon olacak şekilde 3 ml prop 1.5 ml masteron 1.5 ml tren acetate olarak start verdim 3. Haftaya girdim ve doz artırmak istiyorum ve 3 ilaçtan 4 enjeksiyon olarak şekilde 300 prop 300 masteron ve 225 tren acetate bölmek istiyorum bu mg’leri nasıl 4 enjeksiyona bölebilirim yardımcı olur musunuz teşekkürler @Askabar @Fuhrer @hectordoyle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622

Treni 200 al. 
75 75 50 mg şeklinde bölebilirsin. En kötüsü haftalık vuracağın ilacı boş bir flakona sık orada karıştır ve sonra eşit miktarlarda enjektörlere çek. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    16
Askabar, 10 saat önce yazdı:

Treni 200 al. 
75 75 50 mg şeklinde bölebilirsin. En kötüsü haftalık vuracağın ilacı boş bir flakona sık orada karıştır ve sonra eşit miktarlarda enjektörlere çek. 

Teşekkür ederim hocam boş flakonda karıştırmak mantıklı geldi bana ayrıca 2 enjeksiyonu kalçadan kalan 2 enjeksiyonu omuzdan yapsam nasıl olur mantıklı mı sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622
Batarya, Bir saat önce yazdı:

Teşekkür ederim hocam boş flakonda karıştırmak mantıklı geldi bana ayrıca 2 enjeksiyonu kalçadan kalan 2 enjeksiyonu omuzdan yapsam nasıl olur mantıklı mı sizce?

Kas içine enjekte ettikten sonra istediğin yerden vurabilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    16
Askabar, 3 saat önce yazdı:

Kas içine enjekte ettikten sonra istediğin yerden vurabilirsin 

Tamamdır teşekkür ederim hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Aloneturkan
      Öncelikler değerli forum üyelerine şimdiden vermiş oldukları bilgiler için teşekkür ederim. Boyum 175 kilo 95 olan bireyim. Daha öncesinde bir çok defa hem diyetisyenle hem kendi başına spor ve diyet programları yaptım. Hatta ismini vermeyeceğim instagramda ünlü bir hocadanda paket alarak program ve diyet uyguladım. Aylar süren süreçler oldu bunlar. 8-10 ay civarı süren bu süreçlerimde maksimum görebildiğim 86-87 kilogram oldu. Hiç bir zaman belirli bir yağ oranı düşüklüğü görmedim. Ne kadar kilo versemde spor yapsam da hiç bir zaman o fit görünümü elde edemedim. Hedefim her zaman fit bir vucut ve az bir kilo idi. Yani bir fitnesscı olmak istemedim ama yağ oranı düşük güzel bir vücut için çabaladım.
      Şimdi sizlere danışma sebebim şu: bu forum üyesi genç için öneriniz nedir ? artık şevk,  azim, istek neredeyse sıfır ancak bu halimden de memnun değilim. Ne yapmam gerekiyor ? Kür önerisinde bulunan bir kaç arkadaşım oldu ama oradada ilaçların sahteliği bir kenara birde bunun uygulanması esnasında oluşabilecek komplikasyonlar ve vücudun vereceği tepkilerden korkuyorum. Zaten kendi başıma o iğneyi kendime saplayamam. Bu güne kadar affınıza sığınarak makat bölgesinden bir defa iğne yedim o da yarı baygındım. O iğneyi gördüğüm zaman bile baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Bana tavsiyeniz nedir ? Bu konularda cahilim affınıza sığınıyorum. 
    • Yazan: Lifter31
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİELRİM:
      Testosteron Enanthate 875mg Trenbolone Acetat 350mg Npp 350mg Clenbuterol 120mcg T3 75mcg Supeddrol 5mg SONUCA DAİR:
      Hedefim 90kg altına inmek. Dozajlarım bu şekilde önerilere açığım. Yaklaşık 1000-1500 kalori açık veriyorum (tiromel ve clen ekstrası dahil). 10k üzeri adım atıyorum. Amacım diyette birazcık da olsa kas koymak.
    • Yazan: sekmet
      Define kürüne girmeyi düşünüyorum 3 aylık olmasını planlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate 250mg x3 Masteron 250mg x3 Oxandrolone 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kürün içeriğine ozempic eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Yaptığım kür planlaması mantıklı mı? Şimdiden yorum yapan, sorularımı cevaplayan ve önerilerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
    • Yazan: konseptbelgesel
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyona gireceğim hedefim %12-%11 yağ oranına düşmek.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yağ : %18 Kg : 96 KÜR PLANIM: (8 hafta)
      Clenbuterol T3 Winstrol SORULARIM:
      Ürünleriyle definasyon yapmayı düşünüyorum sizce fazla mı olur? Veya Clen + diyet yeterli midir? Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: memun
      Antrenman 55-60 dk sürüyor 60 dk düşük direnç yüksek rpm kondisyon bisikleti yapıyorum! Sizce neleri değiştirmeliyim? Şu an kilo veriyorum ama daha hızlı vermek istiyorum sarkmak da istemiyorum!
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.86 Kg: 122 Yağ: %32 BANA DAİR:
      15 aydır düzenli spor yapıyorum. Vücut geliştirmeyi kendimi bildim bileli. Sistem olarak - PPL yapıyorum BESLENME:
      200gr protein 130-135 gr karb 60-65 gr yağ VİTAMİNLER:
      Omega 3 D3k2 Magnezinc Kreatin Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.